Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)
mawete - 26 Października 2005, 11:52
sulka: Ups. Wybacz niedoczytałem... mówiłem o herbach szlacheckich...
sulka - 26 Października 2005, 11:59
mawete napisał/a | sulka: Ups. Wybacz niedoczytałem... mówiłem o herbach szlacheckich... |
Nic sie nie stalo Ja tylko nioslem pomoc
hrabek - 26 Października 2005, 14:00
Ta pomoc to nie wyglada czasem jak w twoim avatarze na ramieniu? To ja podziekuje, sam sobie poradze :)
kruczywiatr - 26 Października 2005, 14:00
NURS - przyznaję: kilt to spódniczka (ciekawe, czy są wersje mini ? he he he).
Co do tych herbów, chyba będe musiał poprosić kumpla grafika, ażeby herb naszego świata stworzył (no chyba że się osiedle w którymś z miast he he he , wtedy herbik miasta będzie potrzebny).
Witam ponadto wszystkie śliczne panie i całuję rączki
Po tych żabach wnioskuję, że konwent miłośników SF zyska miano "Żabowiska"
sulka - 26 Października 2005, 14:40
count napisał/a | Ta pomoc to nie wyglada czasem jak w twoim avatarze na ramieniu? To ja podziekuje, sam sobie poradze |
No i wygadales , a mialo byc tak pieknie...
wawrzyniec - 26 Października 2005, 15:19
Baardzo serdecznie witam Państwa, baardzo serdecznie!
mawete - 26 Października 2005, 16:25
wawrzyniec: witaj
Pako - 26 Października 2005, 16:28
Witam wszystkich!
Jak widzę forum rozrasta się nad wyraz szybko I dobrze
Logan - 26 Października 2005, 18:06
Gustaw G.Garuga napisał/a | Ja jestem za! (zwłaszcza, że pierwszy na to wpadłem Laughing ) |
Przykro mi, ale na ten pomysł wpadł wcześniej GAndrel, więc z nagrody (nieprzewidzianej zresztą) nici. Do sprawdzenia w wątku o błędach forum.
Dunadan - 26 Października 2005, 19:46
że niby Lublin herbu nie ma, Mawete?
Sulka - też niezły pomysł - i witam w ogóle.
mr.maras - 26 Października 2005, 21:35
kruczywiatr napisał/a | NURS, a to twoja fotka na okładce? Bo ja bym chciał, żeby mnie taka łuczniczka opatrywała po walce |
Właśnie. To pewnie siostra wielokrotnie przełożna przed wykonaniem iniekcji.
NURS - 26 Października 2005, 23:29
Injekcja oczywiście przy pomocy strzały:-)
Gustaw G.Garuga - 27 Października 2005, 01:43
Logan napisał/a | Gustaw G.Garuga napisał/a | Ja jestem za! (zwłaszcza, że pierwszy na to wpadłem Laughing ) |
Przykro mi, ale na ten pomysł wpadł wcześniej GAndrel, więc z nagrody (nieprzewidzianej zresztą) nici. Do sprawdzenia w wątku o błędach forum. |
No cóż. Dzięki, Logan, za sprostowanie, i gratulacje, GAndrel, że pierwszy wpadłeś na ten znakomity pomysł
mawete - 27 Października 2005, 07:47
Dunadan napisał/a | że niby Lublin herbu nie ma, Mawete?
|
Ja nie twierdzę, że nie ma - bo ma . Napisałem przecież, że nie doczytałem i poprostu o czym innym mówiłem...
I jeśli mogę prosic to mawete, nie Mawete
gorat - 27 Października 2005, 12:32
Hej
Dawno mnie pewnie nie widzieliście, bo od połowy sierpnia
Widzę, że NURSowi zrobiło się ciasno na FF
WITAM WSZYSTKICH! Szczególnie, że widzę masę znajomych twa... nicków
Obecnie tkwię na wydziale, więc z czytaniem powstrzymam się do powrotu do chałupy. BTW: wiecie może, jakie mam zaległości na FF?
Aha, i jeszcze jedno: dzięki wielkie Robertowi za to, że wreszcie nowy SF (SFFH? ) się ukazał. Wreszcie mialem motywację do pojawienia się tutaj, bo dotychczas to obawiałem się tej sterty postów. Ale spokojnie, z nowym SF się nie będę bał Jest w nim zresztą coś takiego. że jak widzę go w kiosku, to czuję się jak narkoman na głodzie ))
PS: bijecie ludzi czy gołąbki? ))
NURS - 27 Października 2005, 13:18
Gołąbki opryskuję, ze względu na ptasia grypę:-)
Witaj i czytaj!
GAndrel - 27 Października 2005, 13:32
Gustaw G.Garuga napisał/a | Logan napisał/a | Gustaw G.Garuga napisał/a | Ja jestem za! (zwłaszcza, że pierwszy na to wpadłem Laughing ) |
Przykro mi, ale na ten pomysł wpadł wcześniej GAndrel, więc z nagrody (nieprzewidzianej zresztą) nici. Do sprawdzenia w wątku o błędach forum. |
No cóż. Dzięki, Logan, za sprostowanie, i gratulacje, GAndrel, że pierwszy wpadłeś na ten znakomity pomysł :) |
No cóż. Dzięki. Z tym, że pomysł chyba wyszedł nam kolektywnie. ;) Ja zaproponowałem flagi miast. Potem Pako zaproponował godła a na koniec Logan herby.
Już w błędach zaproponowałem, żeby każdy sam przygotował herb swojego miasta zgodnie ze specyfikacją a następnie podesłał go Loganowi. W ten sposób nikt nie zaharuje się na śmierć. Z drugiej strony po zebraniu wszystkich herbów w jendym katalogu przeskalować je można jednym poleceniem, więc nie będziu tu znów tak dużo pracy.
Pako - 27 Października 2005, 16:30
Hmm... ja zaproponowałem herby? Pierwsze słyszę, albo może to wina dziur w pamięci
Mniejsza z tym.
Witam nowo przybyłych! Forum się strasznie zapycha, już nie wyrabiam z czytaniem postów
GAndrel - 27 Października 2005, 19:16
Pako napisał/a | Hmm... ja zaproponowałem herby? Pierwsze słyszę, albo może to wina dziur w pamięci ;)
|
Zaproponowałeś godło swojej miejscowości w postaci jakiejś pary w krzakach. ;)
fray - 27 Października 2005, 22:06
Witam Szanowne Towarzystwo!
Na początku stwierdzam, że jest wesoło. A to lubię. Bicie też, lecz tylko od Mojej Tu się nie dam.
Pomysł flagi/herbu/godła miasta jest dobry. Popieram.
Legalność ich ewentualnego umieszczenia na forum sprawdzę gdzie trzeba i dam znać.
Gorąco pozdrawiam RedNacza, któremu życzę wszystkiego najlepszego na nowej wydawniczej drodze życia.
A na koniec zawołam: Klaps dla wszystkich
NURS - 27 Października 2005, 23:55
I ja pozdrawiam gościa z Jawora! I wszystkich, co przed nim a nie byli pozdrowieni.
mawete - 28 Października 2005, 08:13
Witaj fray! Dobrej zabawy
Pako - 28 Października 2005, 15:45
Witamy witamy!
Co do herbu mojej wioski - żeby nie było... to Adam i Ewa przy rajskim drzewku, skrzętnie schowani za krzaczkami, a ewa ma długie włosy przykrywające atryuty kobiety Ale jakby przeedytować :>
pawcio - 29 Października 2005, 02:19
Witam wszystkich.
Z SF jestem od pierwszego numeru.Cieszę się, że pismo jednak istnieje.
Zawsze to było dobre dopełnienie NF (albo NF jest dobrym dopełnieniem SF) - właściwie jestem uzależniony od czytania, więc dla mnie im więcej branżowych czasopism - tym lepiej.
Inna sprawa, że z czystej złośliwości próbowałem wejść na www.ares2.pl
(żeby zobaczyć zo zrobią z nazwą) - ale strona nie działa
--
Pozdrawiam z zimnego Gdańska (jedna kreska we Wrzeszczu), Paweł
Pako - 29 Października 2005, 08:01
Witam i Pawcia! Skądś kojarzę ksywkę, pewnie jak wszyscy z FF przyleciałeś Ale mi to tam obojętne. Nowy user - lepsze forum
Gustaw G.Garuga - 29 Października 2005, 14:18
Czołem Pawcio!
W sumie to staż mam niewiele większy od Ciebie, ale przywitać Cię mogę
IMHO-tep - 29 Października 2005, 16:32
Witam wszystkich; bitych i tych którzy biją:-)
Pako - 29 Października 2005, 16:41
Jak na razie nikogo nie pobili
Witam i ja! Witam w imieniu userów, admini niech się sami wysilą
Taclem - 29 Października 2005, 17:08
Ja powiem króciótko: WITAM!
I zabieram sie do przegladania i dopisywania
IMHO-tep - 29 Października 2005, 17:33
Dziękuję za powitanie. Z tego co zauważyłem zerkając w statystyki, to IMHO sporo ludzi zapisuje sie a potem tylko lurkuje.
Hej koledzy i koleżanki z tamtej strony szkiełka, ja też tak robiłem i w końcu się odważyłem. To nie boli, chodźcie pogadać z nami!
|
|
|