Głos Pana - Regulamin forum - Zasady panujące na forum - Wasze sugestie.
Anonymous - 6 Maj 2006, 15:11
Samanta, czytaj proszę, ze zrozumieniem, i nie miej pretensji do innych, bo Twoje zachowanie jest po prostu irytujące. Właściwie to powinnaś się cieszyć, że nie dostałaś jeszcze ostrzeżenia, bo moderator prosił Cię, żebyś nie kontynuowała tematu podpisu po dokładnym wyjasnieniu sprawy. Wygląda na to, że nie czytasz odpowiedzi na swoje posty.
Podpisy są automatyczne i przyjmij wreszcie do wiadomości, że nie dostaniesz andromedy - wszyscy dostajemy kolejno takie same podpisy, niezależnie od płci. Nie jest to żaden bałagan, tak ma być. Wyjątków jest niewiele, i trzeba sobie zasłuzyć na indywidualny podpis.
Mam wielka nadzieję, że to będzie EOT.
elam - 6 Maj 2006, 17:19
olaboga...
Miria, ty masz doswiadczenie w lopatologicznym tlumaczeniu dzieciom prostych rzeczy , ale widze, ze nie tylko, bo talent tez.. mnie by cierpliwosci nie starczylo..
mawete - 6 Maj 2006, 19:39
Cholera ("dawniej mawete") Miria szacuneczek
Samanta: masz rację - jesteśmy źli, upierdliwi i wredni... tak jak kierownik gorat i będziemy Cie odsyłać od jednego tematu do drugiego, aż przeczytasz wszystkie - ze zrozumieniem oczywiście...
Anonymous - 6 Maj 2006, 20:29
Dzięki kochani, ten post był właśnie objawem wyczerpywania się pokładów cierpliwości (a ową mam iście anielską), ale wiecie przecież, że ja miła i kulturalna jestem, i inaczej nie mogłam...
Pako - 6 Maj 2006, 20:55
A ja powiem tak nieskromnie, że właśnie też pisałem odpowiedź na posta tego tam, ale mi elektrownia prąd złośliwie odcięła .
No ale co jak co, ale dziewczyna troszeczkę racji ma. Pokpiliśmy trochę z niej. Choć w dobrym celu.
Pako - 9 Maj 2006, 11:20
Za szybko piszę
Nie wyrabia NURS z wymyślaniem statusów. Powinienem miec już nowy, a nie mam. No chyba, że teraz co 100 postów status sie zmienia
NURS - 9 Maj 2006, 23:51
Hmm... wydawało mi się, że do 3500 były statusy. Musze to sprawdzić.
Lu - 10 Maj 2006, 00:01
Pako, uważaj bo zaraz będziesz pierścieniem Arabeli
Rodion - 10 Maj 2006, 01:39
Raczej galareta z Andromedy!
Pako - 10 Maj 2006, 08:40
Nie wiem, ale status już się zmienił
Nie znam nawet 1/4 z nich, ale są fajne
NURS - 10 Maj 2006, 08:44
Przy 5 tysiącu to nikt ich nie bedzie znał
Samanta - 12 Maj 2006, 12:20
Moja sugestia jest taka, że bałagan tu macie.
A ten kto zaakceptował powitanie nowego gościa w temacie bija nie ma za grosz kultury.
NURS - 12 Maj 2006, 13:14
Moja sugestia jest taka, że to ty, Samanto, robisz ten bałagan.
Z forum jest tak, że użytkownik akceptuje zasady forum, nie odwrotnie. I chyba masz pewien problem ze zrozumieniem tego faktu. W dyskusji też nie odnosimy się do interlokutorów, ale wyrażanych przez nich pogladów. Przejrzałem twoje posty i nie radze kontynuować tej drogi na obrażanie ludzi tu goszczących. Potraktuj to jako ostrzeżenie adminicji.
Przy okazji, kiedyś ktoś rzucil takie twierdzenie, że tylko ludzie inteligentni posiadają poczucie humoru. Radzę się nad tym zastanowić przed kolejnym wytłuszczeniem
Sasori - 20 Maj 2006, 14:43
Samanta napisał/a | A tak wogóle to widze, że nwcale nie jesteście tacy fajni jak myślałam. |
Ha! Zapraszamy do naszej loży, HEHEHEHEE!
Pako - 31 Maj 2006, 17:17
NURSie, skoro jesteś: ponownie chyba zabrakło mi statusów forumowych
Albo mi się tylko wydaje, albo już od dobrych stu postów jako Lubawa skaczę. Czekam na więcej
elam - 31 Maj 2006, 19:41
ja mysle, ze Pako zasluzyl na wlasny, prywatny status
Pako - 31 Maj 2006, 19:44
Nie nie... ja chcę zwykłe statusy Ja chcę przecierać szlaki Ta nutka niepewności przy okrągłym poście.... a kim będę potem? i sprawdzanie na necie, kto se to je, bo nie mam bladego pojęcia Człowiek się przez to o fantastyce trochę uczy
Iscariote - 31 Maj 2006, 21:11
ale czemu Lubawa? Bo nie rozumiem o co chodzi.. nawet jesli to wałsny status jest..
Fidel-F2 - 31 Maj 2006, 21:13
Nie wiesz kto to Lubawa
Pako - 31 Maj 2006, 21:15
Ja sie dowiedziałem jakoś przypadkiem, że Lubawa to żona szefa wioski w Kajko i Kokoszu. Komiksów czytałem może ze dwa.. dobre parę lat temu, to nie pamiętałem.
Nie ma to nic wspólnego z tym miastem, o którym tyle na googlach
Iscariote - 31 Maj 2006, 21:21
Przykro mi ale marny ze mnie fantasta.. Kajko i Kokosza nie czytałem. Edukacje zakonczyłem na Tytusie.
i niniejszym juz koncze offtopa, którego sam wywołałem swoją niewiedzą
Czarny - 1 Czerwca 2006, 06:10
Kończąc na Tytusie, wychodzi na to, że w ogóle jej nie zacząłeś (tej edukacji)
Pako - 1 Czerwca 2006, 17:29
NURSie.. dalej mam ten sam status Będę męczył, aż dostane inny, bo ciekawy jestem, co twoja wyobraźnia ma jeszcze w zapasie
Romek P. - 1 Czerwca 2006, 17:35
NURS, daj mu Filippona, zasłużył sobie, zdając maturę z mojej książki
Pako - 1 Czerwca 2006, 17:47
O! To jest to! Romek to am łeb Filippon
A potem Pana Jana chcę
gorat - 1 Czerwca 2006, 17:56
Proponuję jednak przenieść się do innego tematu, bo sprawy bieżące raczej niewiele mają wspólnego z zasadami
Gustaw G.Garuga - 13 Lutego 2007, 13:41
Proponuję dać sobie luz z przeganianiem nowych do tematu "Biją". Już kilka razy zrobiło się niesmacznie, kiedy na dzień dobry nowy użytkownik zamiast odpowiedzi na pytanie czy przyjaznego komentarza dostawał lodowaty przysznic: "Zanim pogadamy, sio się przywitać" itp. Dzisiejszy atak na wts777 był zbyt ostry i zwyczajnie niepotrzebny. Czemu to ma służyć? Ustawieniu "kota" w szeregu? Co to jest, forum miłośników fantastyki czy wojo w najgorszym wydaniu?
Regulamin stanowi:
Cytat | 7. Po pierwszym zalogowaniu się na forum mile widziane, a nawet wymagane jest powitanie i przedstawienie się w TYM TEMACIE . Każdy inny temat z powitaniami zostanie zablokowany. |
No to jak - wymagane jest czy nie? Proponuję wywalić niepotrzebnie mieszające "a nawet wymagane", a nowoprzybyłym ewentualnie grzecznie proponować przywitanie się, zamiast traktować z buta.
hrabek - 13 Lutego 2007, 13:46
Słowik - 13 Lutego 2007, 13:46
Zgadzam się, im prościej, tym lepiej.
Albo mile widziane, albo wymagane, z moim wskazaniem na mile widziane.
W "Biją" obracamy Gollumami, a ten status 'trwa' przez 25 postów, w tym czasie każdy może zdecydować, czy chce na stałe do nas dołączyć, czy wybrać inną formę aktywności.
Rafał - 13 Lutego 2007, 14:09
sama nie wiem
|
|
|