Stare ogłoszenia - Forum po przenosinach.
Piech - 29 Stycznia 2007, 15:38
Chodzi mi o to, żebym spośród listy tematów z nieczytanymi postami mógł niektóre odhaczyć jako przeczytane (bez czytania). Na razie takiej możliwości nie widzę. Teraz jest tak, że po wybraniu opcji obejrzenia nieczytanych postów otwiera się strona zawierająca tematy, w których sa nieczytane posty. Mogę je hurtowo oznaczyć jako czytane, ale nie mogę oznaczyć tylko niektórych. Selektywnie można zaznaczać tylko tematy do permanentnego ignorowania.
Ja mam tak, że gdy nieczytanych postów jest zbyt dużo, przeglądam tylko niektóre wątki, a inne chciałbym sobie chwilowo odpuścić. Ale tylko chwilowo.
Fidel-F2 - 29 Stycznia 2007, 18:08
Piech, to w konkretnym dziale przeglądasz interesujące Cie wątki po czym klikasz na ' oznacz wszystkie tematy jako przeczytane' w prawym, górym wątku i po sprawie.
gorat - 29 Stycznia 2007, 21:30
Dodałem oznaczanie jako nieczytane postów edytowanych.
Fidel-F2 - 30 Stycznia 2007, 06:17
licznik postów głupieje
gdy otwarłem strone krzyknął 217 postów nieprzeczytanych a w rzeczywistości było ich tylko kilkadziesiąt
Rafał - 30 Stycznia 2007, 10:51
Licznik postów nieprzeczytanych z około 3 nagle skoczył do 174, a faktycznie było coś ze 12.
Słowik - 30 Stycznia 2007, 11:02
Fidel, zdaje mi się, że licznik na stronie głównej pokazuje wszystkie nieprzeczytane posty, a po kliknięciu ta liczba jest już pomniejszana o posty w tematach ignorowanych.
Fidel-F2 - 30 Stycznia 2007, 11:10
niemożliwe, bo w dziale literackim nie mam ignorowanych tematów a pojawiła się info 1/27 przy czym okazało sie że wpisano jednego posta
Agi - 30 Stycznia 2007, 11:36
Fidel-F2, ma rację, też to zauważyłam. W dziale Literatura pokazał mi "nieczytanych tematów 2, nieczytanych postów 78. W rzeczywistości były 3 posty w 2 tematach.
Adashi - 30 Stycznia 2007, 12:46
a mi znów nie pokazało okienka o privie a działało już...
hrabek - 30 Stycznia 2007, 12:59
A nie wlaczyles czasem blokowania pop-upow w przegladarce?
Adashi - 30 Stycznia 2007, 13:03
nie mój drogi hrabio, nic nie grzebałem
Rafał - 30 Stycznia 2007, 13:06
242 nieprzeczytane, szybko naspamowaliście przez 5 min.
Słowik - 30 Stycznia 2007, 13:07
No, ja też przed chwilą, ni z gruchy ni z pietruchy miałem 272 posty nieprzeczytane.
Haletha - 30 Stycznia 2007, 13:08
Nie mogę edytować profilu. Nic mi się nie wyświetla.
Adashi - 30 Stycznia 2007, 13:10
łapać gremlina co tu rozrabia, że takie jaja się robią
hrabek - 30 Stycznia 2007, 13:17
Adashi: a moze zainstalowales jakis update do przegladarki i ona ci wlaczyla pop-up blockera samoczynnie (bo na przyklad zresetowala sie do standardowych ustawien). Nie masz zadnych podejrzanych komunikatow, ze jakies okienko chcialo sie wyswietlic, a mu sie nie udalo, tudziez komunikatow dzwiekowych? Chociaz z tym ostatnim to moze byc troche ciezko w kakofonii Music Instructora
Fidel-F2 - 30 Stycznia 2007, 13:19
480 postów w dwie minuty
Pako sklonowali?
Adashi - 30 Stycznia 2007, 13:22
tej, to nie jest kakofonia hrabio!
nic się nie pokazało, nic nie instalowałem; jak forum zaczęło działać pod nowym adresem też to nie działało, potem jednak tak...?
Zrobimy test hrabio, ja napiszę do Ciebie priva, a Ty do mnie, zobaczymy czy to małe, zajefajne okienko wyskoczy czy nie. Zaraz coś do Ciebie napiszę, uwaga!
Rafał - 30 Stycznia 2007, 13:24
Zobacz posty nieprzeczytane [696] «» Zobacz posty od ostatniej wizyty
A momencik temu było góra 15
Powstrzymajcie się spamerzy, Pako ręce precz od klawiatury! Łapki na kołderkę!
hrabek - 30 Stycznia 2007, 13:32
Pako nawet nie ma na forum, chyba ze telepatycznie sie laczy
A co wy macie z tymi nieprzeczytanymi postami? Ja jak wchodze na forum, to klikam w liste postow nieprzeczytanych (z boku jest co prawda numer postow), a tam widze tylko to, czego nie czytalem. Liczba nieprzeczytanych juz sie nie pojawia. Temat odswiezam co pol godziny i zagladam do nowo wyskakujacych watkow. Jak przeczytam wszystkie to mam na liscie pusto. I tyle.
Agi - 30 Stycznia 2007, 13:37
Cytat | Zadomowienie - powitania na forum Ostatni post: Dzień dobry, cześć i czołem......
Oto miejsce, w którym musisz przywitać z nami, wstępując w progi tego forum! Lojalnie uprzedzam, parówkowym skrytożercom forumowym mówimy zdecydowane nie! Nie odpowiadamy też na żadne prośby i pytania. Podpisano Ojciec Redaktor PP NURS
Moderatorzy Admini, Forum Mods 15 23444 Dzisiaj 13:01
Adashi
Nieczytanych tematów 1
Nieczytanych postów 438 |
Sprawdziłam - były 2 posty
Adashi - 30 Stycznia 2007, 13:47
Zostałem bohaterem cytatu Agi55, to brzmi dumnie
Melduję, że z count'em zrobiliśmy test privowego pop-up'a i działa ale wczoraj nie działało, a dostałem 2 privy i ani razu mi się nie pokazało. Dobrze, że sprawdzałem skrzynkę, bo tak to dopiero dziś bym się dowiedział.
gorat - 30 Stycznia 2007, 14:28
Osiwiałem z wrażenia. Jedyną zmianą, jaka mogła mieć na to wpływ, to wspomniana wyżej. Przeczytałem jeszcze raz kod, wszystko w porządku. Nie mam pojęcia... Może przedawkowujecie edycję?
Agi - 30 Stycznia 2007, 14:41
gorat, edytowałeś kiedykolwiek tekst powitania?
gorat - 30 Stycznia 2007, 14:43
Powitania? Nie bardzo wiem, o czym mówisz. W Biją i Dzień dobry chyba każdy pisze własny?
Fidel-F2 - 30 Stycznia 2007, 14:44
o czym wy rozmawiacie?
Agi - 30 Stycznia 2007, 14:50
Chodziło mi o to, że w wątku powitalnym z reguły piszemy "cześć, czołem" itp. i nie ma potrzeby poprawiania tego tekstu tak, jak w wątkach merytorycznych.
Oki, zgadzam się, że my w każdym wątku potrafimy niemerytorycznie .
Wkleiłam cytat z wątku "powiatania na forum, gdzie w momencie wyskoczyło 438 nieczytanych postów, a były tylko 2, a Ty napisałeś, że:
Cytat | Może przedawkowujecie edycję? |
stąd moje pytanie. Chyba, że nie zrozumieliśmy się, a to ja przepraszam
gorat - 30 Stycznia 2007, 15:00
<rozkłada ręce>
Problemy są z licznikiem nieczytanych, a zmieniany jest zarówno po (standardowo) wysłaniu nowego posta, jak i (po modyfikacji kodu) edycji. Pierwszej możliwości nie biorę pod uwagę (nic się nie zmieniło), a druga też blado wygląda - kod jest poprawny, jeszcze wczoraj widziałem poprawne działanie...
Godzilla - 30 Stycznia 2007, 15:03
Niedawno miałam 400 sztuk z okładem do przeczytania - po przerwie obiadowej
Kruk Siwy - 30 Stycznia 2007, 15:13
A ja 750. Łoczom nie wierzyłem.
|
|
|