Planeta małp - Głupie pytania, głupie odpowiedzi...
Lump Kałmuk - 14 Listopada 2007, 10:48
Cytat | Lumpie strasznie ciężki zywot wiedziesz |
Mogło być gorzej.
Ale powiadam Ci, z tym Słońcem to nigdy nic nie wiadomo. Czai sie całą noc, szlaja sie Bóg wie gdzie, a rano siup! zza horyzontu i latarą po oczach, jakby nigdy nic. Ja bym mu zbytnio nie ufał.
Tomcich - 14 Listopada 2007, 20:05
Co chce powiedzieć żabka robiąc "re-re, kum, kum, rade-rade-rade'?
Gwynhwar - 14 Listopada 2007, 20:16
Że jej wiatr sypie piachem w oczy.
Agi - 14 Listopada 2007, 21:07
Że jest piękna, mądra i szczęśliwa, a jej staw jest najwspanialszym miejscem w całym kosmosie.
merula - 15 Listopada 2007, 08:06
Ale na pewno chcesz wiedzieć? To chyba nie jest tekst na forum publiczne.
Lump Kałmuk - 15 Listopada 2007, 08:42
Moim zdaniem ona właśnie chce powiedzieć ni mniej, ni więcej, tylko "re-re, kum, kum, rade-rade-rade". Bez żadnych podtekstów i ukrytych znaczeń. A ludzie od razu się czepiają - co ona ma na myśli?
Tequilla - 15 Listopada 2007, 11:09
Najwyraźniej ta żaba się jąka. Powinna iść do laryngologa.
Może jest po libacji? I chciała powiedzieć re- re- rety kum-kum-kumple rade-rade-rade jeszcze dają!"
Dalej by to szło: ja-ja- ja ju-ju-już ni-ni-nie mo-mo-moge! Gdzie jest muszla???"
W każdym razie to biedna żaba jest.
Słowik - 15 Listopada 2007, 11:19
Ty bocian to jednak gupi jesteś.
Tomcich - 26 Listopada 2007, 21:40
Ciężki wybór - Słowik - jedziesz dalej.
Słowik - 27 Listopada 2007, 12:00
O!
Dlaczego Tomcichowi znikają nieprzeczytane posty i co ma z tym wspólnego Karl Lagerfeld?
chytrze wprowadzam element edukacyjny, dla tych, którzy nie wiedzą kim jest K. L. lub nie znają problemu Tomcicha
gorbash - 27 Listopada 2007, 15:32
Otóż Karl Lagerfeld zna hasło do konta Tomcicha. Loguje się na nie i czyta posty. W efekcie posty zostają oznaczone jako przeczytane mimo że Tomcich ich nie czytał!.
Uff proste było tym razem... Zdążyłem?
Tomcich - 27 Listopada 2007, 18:42
A to skurczykot z tego Karla Muszę hasło zaraz zmienić. Ale szybki to on jest, w ciągu kilku sekund przeczytać mi wszystkie posty, szacun po prostu, szacun.
Słowik - 27 Listopada 2007, 20:49
Zadawaj gorbash, jak Tomcich potwierdza to co ja będę...
gorbash - 28 Listopada 2007, 18:21
Zastanawiałem się kiedyś jaki wpływ może mieć mgła na postrzeganie świata, na czym polega jej fenomen i jak można odnieść do tego znane postawy filozoficzne?
Tequilla - 29 Listopada 2007, 09:38
mgła sprawia, że ma się mgliste pojęcie o wszystkim dookoła, a ponieważ każdy wstydzi się do tego przyznać, to zaczyna wokół swojej niewiedzy dobudowywać teorie, które są absolutnie jedyne, wyjątkowe, tylko prawdziwe i dogłębnie wszechwiedzące. W ten sposób powstaje filozofia.
gorbash - 3 Grudnia 2007, 10:46
Zapomniałem o konkursie!!! Dopiero jak przyszedłem dziś do pracy to mi się skojarzyło że czegoś mi tutaj brakuje...
No cóż - wyniki dosyć jednoznaczne. Także wygrywa.... LUMP KAŁM... a nie... Sorry...
Wygrywa TEQUILLA!!!!!
Tequilla - 3 Grudnia 2007, 10:56
Dziekuję wszystkim rywalom, przy tym pytaniu konkurencja była niezwykle silna...
To niech będzie tak:
Dlaczego dług + opis daje nam długopis? Proszę znaleźć mi zależność logiczno-matematyczno-mistyczno-polityczną pomiędzy długiem ( ewentualnie długami) , opisem ( ewentualnie opisami) i długopisem( ewentualnie długopisami) i Andrzejem Lepperem ( ewentualnie... eee to znaczy nie, to ostatnie nie jest konieczne.
Lump Kałmuk - 3 Grudnia 2007, 14:56
Szlag! Taka mgła u mnie, że nie zauważyłem pytania gorbasha! A może to pytanie nie zauważyło mnie? Hmmm
A co do pytania Tequilli, to Andrzej Lepper ma na swoim komunikatorze interblokadowym Bloku-Bloku baaaaaardzo długi opis, bo pozdrawia w nim wszystkich wierzycieli, zarówno swoich, jak i kolegów z partii (taki sam ma z resztą podpis na swoim forum Samoobrona, Blokada i Horror). A długopis mu się przyda, żeby się z Samoobrony wypisać. Następnie długopis ów też się wypisze.
Agi - 4 Grudnia 2007, 14:42
Pytanie jest wręcz uczone i nie da się udzielić na nie głupiej odpowiedzi.
Tomcich - 4 Grudnia 2007, 18:38
Odpowiem dramatem political-fiction.
- Mój Boże (zależność mistyczna) - krzyknął Andrzej Lepper (zależność polityczna) do komornika - Dlaczego tym długopisem sumujesz (zależność matematyczna) moje długi?
- Bo lepiej mieć długi, niż krótki (zależność logiczna) - zaśmiał się komornik.
THE END.
gorbash - 4 Grudnia 2007, 20:23
Tomcich napisał/a | - Mój Boże (zależność mistyczna) - krzyknął Andrzej Lepper (zależność polityczna) do komornika - Dlaczego tym długopisem sumujesz (zależność matematyczna) moje długi?
- Bo lepiej mieć długi, niż krótki (zależność logiczna) - zaśmiał się komornik. |
Mój faworyt
elam - 4 Grudnia 2007, 20:25
moj tez......
Tequilla - 5 Grudnia 2007, 11:18
Dżizas! (zależnośc mistyczna) - powiedział Tequilla - Wynika z tego ( zalezność matematyczna), że dla każdego najgłupszego, czy najdziwniejszego nawet pytania znajdzie się odpowiedź, co więcej bardzo zabawna ( zalezność logiczna), a czasem nawet dwie ( znów zależność matematyczna). I wcale nie trzeba w tym celu oglądac obrad Sejmu ( zależnośc polityczna).
Napawa mnie optymizmem fakt, że jest jeszcze tylu ludzi, którzy nie traktują świata śmiertelnie poważnie, a wręcz starają się go traktować smiertelnie niepoważnie. Tak trzymać.
Obie odpowiedzi bardzo mnie rozsmieszyły. Minimalnie wygrywa Tomcich i niech kontynuuje misję utrzymywania odpowiedniego poziomu absurdu w absurdzie.
Tequilla - 14 Grudnia 2007, 08:19
Post pod postem ale co tam...
Czy ktoś widział Tomcicha? Bo temat umarł.
Jeśli nie to Lumpie czyń proszę powinność, jako, że twoją odpowiedź mam za równie dobrą, jak Tomcichowa.
Poza tym jesteś prawdziwą skarbnicą głupich pytań
Lump Kałmuk - 14 Grudnia 2007, 11:54
Tequilla napisał/a | jesteś prawdziwą skarbnicą głupich pytań |
Nie ma to jak renoma i nieposzlakowana opinia
No to ja w zastępstwie za Tomcicha zadam takie pytanie:
Czy jeżeli chleb nie jest razowy, to można go zjeść więcej niż raz?
Tequilla - 15 Grudnia 2007, 08:36
Można. Trzeba jednak zjeść go ze zrazami ( dodatkowy raz), popić półtorakiem, i przede wszystkim uczynic to bez odrazy, bo inaczej wszystkie te zsumowane razy się nam anulują i zostanie tylko na podłodze paw ( czyli po angielsku łapa, a łapy są zawsze cztery, nie jedna)
Pliz niech ktos się jeszcze wpisze, bo pomyślę, że zima działa deprywująco na wasze sensory głupakowato-imbecylowate
Słowik - 15 Grudnia 2007, 11:47
Każdy chleb można pokroić. Ale gdy chleb razowy podzielimy na kromki staje się coś zupełnie nieprzewidywalnego. Następuje tzw. paradoks nomenklaturowy, który powoduje zanik sensowności słowa pisanego, gzłoski miejąsza sęi i nomarlne z łoga łoswa tasją ięs pełzunie ienrozmizuałe.
gorbash - 15 Grudnia 2007, 13:49
Można go zjeść więcej niż raz ale tylko pod warunkiem że wejdziesz drugi raz do tej samej rzeki chwytając na dodatek carpia
Tomcich - 16 Grudnia 2007, 00:10
Sorki, nie było mnie ostatnimi czasy na forum, więc pytania nie zadałem.
A wracając do właściwego wątku, to pozwólcie odpowiedzieć staropolskim wierszykiem.
Co wrażliwszych proszę o nieczytanie.
Bierze sie chleb do gęby
I kładzie się miedzy zęby,
Potem się gębą rucha,
Aż to wlizie do brzucha,
Potem się dupę wypina
I gotowa legumina.
Tak więc już starożytni polscy sarmatowie posiadali wiedzę biologiczno-fizjologiczno-egzystencjonalną, że chleb NIGDY nie jest jednorazowy, a łyżka nie istnieje. Co dla Ciebie jest może jednorazowe, inni wykorzystają z chęcią ponownie
Do dalszych studiów w tym zakresie polecam Andrzeja Waligórskiego i jego WYKŁAD O KRĄŻENIU MATERII
Lump Kałmuk - 17 Grudnia 2007, 07:23
I weź tu wybierz najgłupszego
Jednak chyba najbardziej awiłbu einm wiSłok
|
|
|