To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Blogowanie na ekranie - Rooshoffy blogasek Martvuni

Agi - 24 Sierpnia 2010, 13:43

jewgienij napisał/a
Ale ostrzegam: są zdjęcia

Też jedno dodałam, moim zdaniem piękne. ;P:

jewgienij - 24 Sierpnia 2010, 13:58

Zdjęcia owadów są zwykle fascynujące - oglądałem Mikrokosmos.

Ale przy obróżce Martvej to dla mnie jakiś casting do Pszczółki Mai. Do obróżek mam ogólnie słabość. ;P:

Agi - 24 Sierpnia 2010, 13:59

jewgienij, mam kolczatkę na zbyciu, chcesz? :twisted:
Virgo C. - 24 Sierpnia 2010, 14:02

Idealna biżuteria na szyje dla samca alfa :mrgreen:
jewgienij - 24 Sierpnia 2010, 14:02

Zwykła obróżka, nawet tasiemka.
Jako element dekoracyjny, a nie znak jakiejś uległości. Takie klimaty mnie nie ruszają

Martva - 24 Sierpnia 2010, 15:06

A w ogóle zapomniałam. Blady świt (jak sie potem okazało, okolice 9.00). Ciemnawo. W tle szumiący deszcz. Jakieś szelesty. Śpię. Głośniejsze szelesty.
-Ciociu Martvo?
-Mmmmm?
-Ciociu Martvo, widzisz tego kota?
-Nnnnn <przecząco>
-Ciociu Martvo, a jak otworzysz oczy to widzisz tego kota?

jewgienij - 24 Sierpnia 2010, 15:12

Piękne :D
ilcattivo13 - 24 Sierpnia 2010, 17:20

jewgienij napisał/a
Zwykła obróżka, nawet tasiemka.

jak chcesz, to mam gdzieś taką kocią, od pcheł. Grucha się nie obrazi jak oddam, bo używa wyłącznie Frontline'a ;P:

jewgienij - 24 Sierpnia 2010, 17:27

Nie obrzydzicie mi :)

Kobieta z czymś takim na szyi jest dla mnie fajniejsza niż w rajstopach, z tatuażem na nerkach itp.

Nie wiem czemu. Pewnie jakaś skaza neurologiczna :)

Ozzborn - 24 Sierpnia 2010, 17:30

Martva, :mrgreen:
dalambert - 24 Sierpnia 2010, 17:49

Martva, grunt to rodzinka :D
illianna - 24 Sierpnia 2010, 19:50

Martva, wróżę Twojej siostrzenicy wielką przyszłość, cudna dziewczynka :)
Martva - 24 Sierpnia 2010, 21:23

jewgienij napisał/a
fajniejsza niż w rajstopach,

Nie masz na myśli pończoch? ;)

illianna, no trzeba jej przyznać że ma swoje momenty. Rozmowa o kastracji kotków była ostatnio, dość trudna :)

Yeah, właśnie zadzwoniła shenra że kolczyki doszły (pff, polecony priorytet w dwa tygodnie?) i mają nowe właścicielki i te nowe właścicielki są zachwycone. Dwie pary pajonków oraz chude kotki i grube kotki. Fajnie ^^

Kai - 24 Sierpnia 2010, 22:01

jewgienij napisał/a
jest dla mnie fajniejsza niż w rajstopach
rajstopy? Świat się kończy...

Martva, a o kotkach to mi nie wspomniałaś! Następna para dla mnie naturalnie :) grubość nieważna :D

Gęba już mi się mieści w obiektywie, to może się zaprezentuję w kolczykach, a na pewno w jednych jutro pójdę do pracy :D

Martva - 24 Sierpnia 2010, 22:07

A ja je gdzieś pokazywałam :) Następną razą, wymyślisz sobie jakie chcesz :)
Kai - 25 Sierpnia 2010, 07:31

Podałam Twój link koleżankom z pracy. Jak mają zamawiać?
Martva - 25 Sierpnia 2010, 08:56

O, fajnie :)
W sumie najlepszy by był chyba martvo.naturowy gmail, myślę.

Kai - 25 Sierpnia 2010, 09:58

Oki :) czyli martva.natura@itp...? Dobra, przekazuję.
Martva - 25 Sierpnia 2010, 10:04

Właśnie tak, dzięki, będę sprawdzać :) powiedz im od razu że nie wszystko mam 'na stanie' ale jak im wpadnie w oko to niech pytają, może się uda zorganizować.
Kai - 25 Sierpnia 2010, 11:08

OK, ja też nie twierdzę, że już dzisiaj przyślą, ale widać, że sobie już coś tam powybierały.
Martva - 25 Sierpnia 2010, 17:38

Łaa, przyszło zamówienie koralikowe. Właśnie je posegregowałam, rurki osobno, drobnica osobno. Cudności. Nie wiem kiedy ja to wszystko przerobię :D
Co by nie mówić, szkło jest moim ulubionym materiałem. Minerały są fajne, Swarovskie pełne blasku, drewno ma swój urok, ale szkło jest naj.

Kai - 25 Sierpnia 2010, 20:28

Martva, pracuj, pracuj. Jutro zabieram wszystko do pracy, niech dziewczyny się napatrzą. :D
Martva - 25 Sierpnia 2010, 20:31

Na razie mam blokadę tfurczą, to wrzucam indiańce do galerii, niech sobie dla odmiany poleżą w szufladzie, nie w worku ;P:
Szczerze nie lubię wymyślania nazw i opisów :roll:

Kai - 25 Sierpnia 2010, 20:38

W wymyślaniu nazw mogę Ci pomóc, mnie takie "Tchnienie Prerii" nie sprawia bólu :)
Martva - 25 Sierpnia 2010, 20:54

Poszła Królewska jesień, Płomienna jesień, Piaski Sahary i Późne lato ;P: Mam wrażenie że jeszcze kilka par zostało w worku, ale nie chce mi się wygrzebywać, odczekam kilka dni.
Zrzuciłam na dysk milion zdjęć zwykłych, codziennych kolczyków ze szkła i kamieni, żeby uaktualnić picasową galerię... omg, masakra. Fakt że to picasa, wystarczy mi po jednym z każdej pary, ale i tak ble. Może zacznę od wyrzucenia wszystkich poza jednym wybranym, obrabiać mi się już dziś nie chce.

Martva - 25 Sierpnia 2010, 21:30

oryginał
kopia
Widać podobieństwo? Bardzo się starałam, młoda jest zachwycona (chociaż te cholerne koraliki w paczce mają inny kolor niż jak się coś z nich zrobi), a mnie się chce śmiać. Może sobie nawet zrobię takie :D

ilcattivo13 - 25 Sierpnia 2010, 21:33

ździebko za jasne te koraliki - kolczyki mogą nie być widoczne. Wolę czarne, z białym brzuszkiem :wink:
jewgienij - 25 Sierpnia 2010, 23:06

Martva napisał/a
jewgienij napisał/a
fajniejsza niż w rajstopach,

Nie masz na myśli pończoch? ;)

No, chodziło mi rzeczywiście pończochy, ale rajstopy też chyba mają swoich wielbicieli, podejrzewam.

Kai - 26 Sierpnia 2010, 06:52

jewgienij, szczególnie zapewne takie powycinane i dekoracyjne :mrgreen:

Martva, są przepiękne, mnie by pasowały białe z czarnym ogonem i łapką, ale nie będą widoczne, więc czarne mi się bardziej widzą. Za to sylwetka perfekcyjna! :bravo

Virgo C. - 26 Sierpnia 2010, 08:40

I już nie wyglądają jak sowy z ogonami ;)

Partner forum