Blogowanie na ekranie - Rooshoffy blogasek Martvuni
Agi - 24 Sierpnia 2010, 13:43
| jewgienij napisał/a | | Ale ostrzegam: są zdjęcia |
Też jedno dodałam, moim zdaniem piękne.
jewgienij - 24 Sierpnia 2010, 13:58
Zdjęcia owadów są zwykle fascynujące - oglądałem Mikrokosmos.
Ale przy obróżce Martvej to dla mnie jakiś casting do Pszczółki Mai. Do obróżek mam ogólnie słabość.
Agi - 24 Sierpnia 2010, 13:59
jewgienij, mam kolczatkę na zbyciu, chcesz?
Virgo C. - 24 Sierpnia 2010, 14:02
Idealna biżuteria na szyje dla samca alfa
jewgienij - 24 Sierpnia 2010, 14:02
Zwykła obróżka, nawet tasiemka.
Jako element dekoracyjny, a nie znak jakiejś uległości. Takie klimaty mnie nie ruszają
Martva - 24 Sierpnia 2010, 15:06
A w ogóle zapomniałam. Blady świt (jak sie potem okazało, okolice 9.00). Ciemnawo. W tle szumiący deszcz. Jakieś szelesty. Śpię. Głośniejsze szelesty.
-Ciociu Martvo?
-Mmmmm?
-Ciociu Martvo, widzisz tego kota?
-Nnnnn <przecząco>
-Ciociu Martvo, a jak otworzysz oczy to widzisz tego kota?
jewgienij - 24 Sierpnia 2010, 15:12
Piękne
ilcattivo13 - 24 Sierpnia 2010, 17:20
| jewgienij napisał/a | | Zwykła obróżka, nawet tasiemka. |
jak chcesz, to mam gdzieś taką kocią, od pcheł. Grucha się nie obrazi jak oddam, bo używa wyłącznie Frontline'a
jewgienij - 24 Sierpnia 2010, 17:27
Nie obrzydzicie mi
Kobieta z czymś takim na szyi jest dla mnie fajniejsza niż w rajstopach, z tatuażem na nerkach itp.
Nie wiem czemu. Pewnie jakaś skaza neurologiczna
Ozzborn - 24 Sierpnia 2010, 17:30
Martva,
dalambert - 24 Sierpnia 2010, 17:49
Martva, grunt to rodzinka
illianna - 24 Sierpnia 2010, 19:50
Martva, wróżę Twojej siostrzenicy wielką przyszłość, cudna dziewczynka
Martva - 24 Sierpnia 2010, 21:23
| jewgienij napisał/a | | fajniejsza niż w rajstopach, |
Nie masz na myśli pończoch?
illianna, no trzeba jej przyznać że ma swoje momenty. Rozmowa o kastracji kotków była ostatnio, dość trudna
Yeah, właśnie zadzwoniła shenra że kolczyki doszły (pff, polecony priorytet w dwa tygodnie?) i mają nowe właścicielki i te nowe właścicielki są zachwycone. Dwie pary pajonków oraz chude kotki i grube kotki. Fajnie ^^
Kai - 24 Sierpnia 2010, 22:01
| jewgienij napisał/a | | jest dla mnie fajniejsza niż w rajstopach | rajstopy? Świat się kończy...
Martva, a o kotkach to mi nie wspomniałaś! Następna para dla mnie naturalnie grubość nieważna
Gęba już mi się mieści w obiektywie, to może się zaprezentuję w kolczykach, a na pewno w jednych jutro pójdę do pracy
Martva - 24 Sierpnia 2010, 22:07
A ja je gdzieś pokazywałam Następną razą, wymyślisz sobie jakie chcesz
Kai - 25 Sierpnia 2010, 07:31
Podałam Twój link koleżankom z pracy. Jak mają zamawiać?
Martva - 25 Sierpnia 2010, 08:56
O, fajnie
W sumie najlepszy by był chyba martvo.naturowy gmail, myślę.
Kai - 25 Sierpnia 2010, 09:58
Oki czyli martva.natura@itp...? Dobra, przekazuję.
Martva - 25 Sierpnia 2010, 10:04
Właśnie tak, dzięki, będę sprawdzać powiedz im od razu że nie wszystko mam 'na stanie' ale jak im wpadnie w oko to niech pytają, może się uda zorganizować.
Kai - 25 Sierpnia 2010, 11:08
OK, ja też nie twierdzę, że już dzisiaj przyślą, ale widać, że sobie już coś tam powybierały.
Martva - 25 Sierpnia 2010, 17:38
Łaa, przyszło zamówienie koralikowe. Właśnie je posegregowałam, rurki osobno, drobnica osobno. Cudności. Nie wiem kiedy ja to wszystko przerobię
Co by nie mówić, szkło jest moim ulubionym materiałem. Minerały są fajne, Swarovskie pełne blasku, drewno ma swój urok, ale szkło jest naj.
Kai - 25 Sierpnia 2010, 20:28
Martva, pracuj, pracuj. Jutro zabieram wszystko do pracy, niech dziewczyny się napatrzą.
Martva - 25 Sierpnia 2010, 20:31
Na razie mam blokadę tfurczą, to wrzucam indiańce do galerii, niech sobie dla odmiany poleżą w szufladzie, nie w worku
Szczerze nie lubię wymyślania nazw i opisów
Kai - 25 Sierpnia 2010, 20:38
W wymyślaniu nazw mogę Ci pomóc, mnie takie "Tchnienie Prerii" nie sprawia bólu
Martva - 25 Sierpnia 2010, 20:54
Poszła Królewska jesień, Płomienna jesień, Piaski Sahary i Późne lato Mam wrażenie że jeszcze kilka par zostało w worku, ale nie chce mi się wygrzebywać, odczekam kilka dni.
Zrzuciłam na dysk milion zdjęć zwykłych, codziennych kolczyków ze szkła i kamieni, żeby uaktualnić picasową galerię... omg, masakra. Fakt że to picasa, wystarczy mi po jednym z każdej pary, ale i tak ble. Może zacznę od wyrzucenia wszystkich poza jednym wybranym, obrabiać mi się już dziś nie chce.
Martva - 25 Sierpnia 2010, 21:30
oryginał
kopia
Widać podobieństwo? Bardzo się starałam, młoda jest zachwycona (chociaż te cholerne koraliki w paczce mają inny kolor niż jak się coś z nich zrobi), a mnie się chce śmiać. Może sobie nawet zrobię takie
ilcattivo13 - 25 Sierpnia 2010, 21:33
ździebko za jasne te koraliki - kolczyki mogą nie być widoczne. Wolę czarne, z białym brzuszkiem
jewgienij - 25 Sierpnia 2010, 23:06
| Martva napisał/a | | jewgienij napisał/a | | fajniejsza niż w rajstopach, |
Nie masz na myśli pończoch? |
No, chodziło mi rzeczywiście pończochy, ale rajstopy też chyba mają swoich wielbicieli, podejrzewam.
Kai - 26 Sierpnia 2010, 06:52
jewgienij, szczególnie zapewne takie powycinane i dekoracyjne
Martva, są przepiękne, mnie by pasowały białe z czarnym ogonem i łapką, ale nie będą widoczne, więc czarne mi się bardziej widzą. Za to sylwetka perfekcyjna!
Virgo C. - 26 Sierpnia 2010, 08:40
I już nie wyglądają jak sowy z ogonami
|
|
|