Najnowszy numer - Kiedy nowy/kolejny numer SF?
NURS - 3 Marca 2006, 17:49
Aż 11 mlask, dobry miodek...
Nivak - 3 Marca 2006, 21:26
Lu napisał/a | Akurat w tym miesiącu NURS nieopatrznie założył się z mawete (o miodzik , który mawete własnoręcznie wyrabia ) że nastepny numer ukaze się nie później niż 14 marca. Tak więc teraz wszyscy nie dość że odliczają dni, to jeszcze próbują wkręcić sie na ten miodzik |
Ja mam tylko nadzieję, że to nie jest ten sam miodzik, który u mawete wygrałam, i który cierpliwie czeka na zlot (albo na pocztę ) żeby trafić w moje lepkie łapki
NURS - 3 Marca 2006, 22:03
Ja tez mam taką nadzieję
Ja bym na jego miejscu nie kalulował tak zimno...
Lu - 4 Marca 2006, 00:05
A tu już tylko 10 dni zostało....
Rodion - 4 Marca 2006, 11:21
10!
No i co z tego że dziesięc?!
Anonymous - 4 Marca 2006, 12:30
Rodion napisał/a | No i co z tego że dziesięc?! |
Jak to co z tego? Emocje rosną
Rodion - 5 Marca 2006, 02:54
No to skoro emocje.
To 9 !
Godzilla - 5 Marca 2006, 10:25
Chyba macie rację. Dziewięć. Tak mi się oczy kleją, że nie chce mi się liczyć.
Anonymous - 5 Marca 2006, 11:02
To może jeszcze jakieś zakłady? Alkoholu nigdy za wiele
mawete - 5 Marca 2006, 15:07
Nivak napisał/a | Lu napisał/a | Akurat w tym miesiącu NURS nieopatrznie założył się z mawete (o miodzik , który mawete własnoręcznie wyrabia ) że nastepny numer ukaze się nie później niż 14 marca. Tak więc teraz wszyscy nie dość że odliczają dni, to jeszcze próbują wkręcić sie na ten miodzik |
Ja mam tylko nadzieję, że to nie jest ten sam miodzik, który u mawete wygrałam, i który cierpliwie czeka na zlot (albo na pocztę ) żeby trafić w moje lepkie łapki |
Słoneczko Ty moje ten dla Ciebie, to juz jest zapakowany we wstążeczkę i leży w ciemnicy... NURSa jeszcze nie jest bo On przegra...
9 dni do zwycięztwa!!
NURS - 5 Marca 2006, 15:18
mojego rzecz jasna!
mawete - 5 Marca 2006, 15:28
"Błogosławieni, którzy nie widzieli a uwierzyli...."
Nivak - 5 Marca 2006, 20:10
mawete napisał/a | Słoneczko Ty moje ten dla Ciebie, to juz jest zapakowany we wstążeczkę i leży w ciemnicy... NURSa jeszcze nie jest bo On przegra...
9 dni do zwycięztwa!! |
No to mnie uspokoiłeś mawete ;)
A tak swoją drogą, to kiedy dostaną nowy numer prenumeratorzy?
NURS - 5 Marca 2006, 21:33
Oj, nivak, to pytanie do dyrektora poczty raczej. Ja moge powiedzieć, kiedy zostanie wysłany
Anonymous - 5 Marca 2006, 22:16
NURS napisał/a | Ja moge powiedzieć, kiedy zostanie wysłany |
To kiedy zostanie wysłany? Żebym sobie zębów przedwcześnie nie ostrzyła, szkoda ścierać szkliwo. A codzienne macanie skrzynki, podczas gdy wszyscy mają juz kupione w kiosku, jest ździebko frustrujące
Nivak - 5 Marca 2006, 22:33
NURS napisał/a | Ja moge powiedzieć, kiedy zostanie wysłany |
Ha! Czy odpowiedź na to niezadane pytanie brzmi 13.03.? Albo może 14.03?
Dobra, nie czepiam się, czekam, bo i tak nie mam innego wyboru
NURS - 6 Marca 2006, 00:05
Wyslemy ok. 10.03. tak, żeby prenumeratorzy mieli jak najszybciej. w tym miesiacu dodaję losowo ksiązke Ziemiańskiego Bramy Strachu.
Rodion - 6 Marca 2006, 10:52
8 ?
Chyba cos kolo tego?
gorat - 6 Marca 2006, 11:49
NURS napisał/a | ksiązke Ziemiańskiego Bramy Strachu |
Którą? To też niespodzianka?
NURS - 6 Marca 2006, 13:19
gorat napisał/a | NURS napisał/a | ksiązke Ziemiańskiego Bramy Strachu |
Którą? To też niespodzianka? |
mon dieu, a czy w powyższym cycacie nie ma odpowiedzi na zadane przez waści pytanko?
mawete - 6 Marca 2006, 13:30
8 dni! "Victory! We fight to win!"
Anonymous - 6 Marca 2006, 14:20
NURS napisał/a | w tym miesiacu dodaję losowo ksiązke Ziemiańskiego Bramy Strachu. |
Zobaczymy, kto ma więcej szczęścia niz rozumu.
Godzilla - 7 Marca 2006, 09:51
- Ależ kochana maszyno, ile jest dwa razy dwa?
- SIEDEM!
Rodion - 7 Marca 2006, 16:52
Cytat | Ależ kochana maszyno, ile jest dwa razy dwa?
- SIEDEM!
|
O! I teraz widzicie do czego prowadza dowcipy o cyfrach?
Choć siedem to chyba lekka przesada?
Godzilla - 7 Marca 2006, 21:21
No bo to była maszyna licząca Trurla. Ona była przesadna.
Iscariote - 7 Marca 2006, 22:31
To to już tak szybko? a mi zostały dwa felietony i jedno opowiadanie do przerobienia
NURS - 7 Marca 2006, 22:46
he, he, he! siedem... fajny film. Mieszkańcy Twierdzy Breslau! Ten dzien jest bliski! będziecie wybrani! Powiedzmy 3, jak te flaszki co tam czekają...
hrabek - 8 Marca 2006, 07:57
A dzisiaj juz 6 tylko (ponoc).
Przy okazji wszystkim kobietom i kobietkom skladam najsedreczniejsze zyczenia. Duzo zdrowia, a reszta przyjdzie poczta, jak mawia moj dziadek.
Anonymous - 8 Marca 2006, 10:42
count napisał/a | Przy okazji wszystkim kobietom i kobietkom skladam najsedreczniejsze zyczenia. |
Dzięki w imieniu swoim i reszty (osmielę się, najwyżej mnie powieszą przeciwniczki Dnia Kobiet). A kiedy jest Dzień Mężczyzn? Bo jakiś niby jest, ale sprzeczne wersje słyszałam na temat daty.
Sześć? Zobaczymy?
hrabek - 8 Marca 2006, 11:02
Moje kochanie sklada mi zyczenia 30 wrzesnia zawsze z tej okazji, wiec stawialbym, ze to wlasnie wtedy.
A 6 to juz niecaly tydzien. Zobaczymy, jak to wyjdzie w praktyce.
|
|
|