To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Blogowanie na ekranie - Rooshoffy blogasek Martvuni

Martva - 21 Lipca 2007, 16:27

Coś Ci się nie podoba?
Może jakieś ostrzeżenie powinnam umieścić w tytule 'uwaga, zdarzają się posty o bieliźnie'? tak specjalnie dla Ciebie?

mawete - 21 Lipca 2007, 16:35

Orbitoski napisał/a
A będziesz przymierzał, Ziuta? :D

Rodion napisał/a
Własnoręcznie na odpowiedniej grupie modelek :mrgreen:

Taki to ma dobrze :twisted: Ja też chcę :mrgreen:

Martva - 21 Lipca 2007, 18:02

Bleh, zawsze jak rozmowa gdziekolwiek schodzi na cycki, to przychodzi stado rozmarzonych, śliniących się facetów i zajmuje się rozmarzeniem i ślinieniem się. A taki stanik to jest poważna sprawa i nie ma tu miejsca na ślinienie.
Czujcie się zbesztani, zbiorowo.
Idę pod prysznic.

mawete - 21 Lipca 2007, 18:17

Martva napisał/a
Bleh, zawsze jak rozmowa gdziekolwiek schodzi na cycki, to przychodzi stado rozmarzonych, śliniących się facetów i zajmuje się rozmarzeniem i ślinieniem się. A taki stanik to jest poważna sprawa i nie ma tu miejsca na ślinienie.
Czujcie się zbesztani, zbiorowo.
Idę pod prysznic.

Się nie czuję cycki sa fajne... :mrgreen:

Rodion - 21 Lipca 2007, 18:24

A moje marzenia nie koncentrują sie na Wspomnianych przez Ciebie "cyckach" i nie mam w zwyczaju się ślinić! :evil:
Ale skoro besztanie Cię kręci? :roll:

:mrgreen:

elam - 21 Lipca 2007, 19:50

ale cycki SA fajne, co? :mrgreen:
Rodion - 21 Lipca 2007, 19:53

Hymm... zależy jakie? :roll:
elam - 21 Lipca 2007, 19:55

hyhy, "uderz w stol..." a Rodion sie odezwie ;)
Rodion - 21 Lipca 2007, 19:56

< foch > ... nie odzywam się więcej! :evil:
elam - 21 Lipca 2007, 19:57

no dobrze, juz sie poprawiuam :

"pokaz cycki, a Rodion oceni"
- lepiej? :D

Rodion - 21 Lipca 2007, 19:59

< nadal foch > Byle cyckiem mnie nie ugłaskasz :?
elam - 21 Lipca 2007, 20:02

ejze, poczytaj dokladnie ten watek, to zobaczysz, ze tu nie ma "byle cyckow" ;P:
i jeszcze mu sie glaskanie marzy... :mrgreen:

Rodion - 21 Lipca 2007, 20:04

Eeeetam! Jeszce zostanę zbesztany za zbytnie zainteresowanie :?
I na co mi taki stres? :mrgreen:

Anonymous - 21 Lipca 2007, 20:06

Popieram kolegow Rodiona i mawete. A jesli chodzi o cyckonosze, to jedyne, co mnie obchodzi, czy rozpinaja sie z przodu czy z tylu. O! (Zaraz wjedzie tu Martva i napisze: jakie to typowe. I wywroci oczami :roll: )
Martva - 22 Lipca 2007, 17:44

Jakie to typowe! :roll:

Umieram i chcę spać. Tak w ogóle.

Anonymous - 23 Lipca 2007, 01:12

he he - wpisałem w wyszukiwarkę " cycki " i wyrzuciło mnie tutaj :mrgreen:
Orbitoski - 23 Lipca 2007, 08:47

Bo Martva wykupuje pozycjonowanie.
Rodion - 23 Lipca 2007, 09:04

NURS powinien dać jej specjalną nagrodę za promowanie forum! ;P:
Martva - 23 Lipca 2007, 10:12

A nie chodziło o wyszukiwarkę forumową?
dzejes - 23 Lipca 2007, 16:08

Chyba tak, bo jak wpisałem "cycki" w Google, to wyskoczyły takie rzeczy, że jeszcze do teraz mi wstyd :oops:
Martva - 23 Lipca 2007, 16:10

No ładnie :)
Ehhh, mężczyźni... :D

Martva - 23 Lipca 2007, 21:23

No więc wrzucam koraliki.

Nie znoszę szarego koloru, ale po zrobieniu tych natychmiast je powtórzyłam i leżą w moim osobistym pudełku biżuteryjnym:

Tu z kolei połączenie kolorów, za którymś kiedyś nie przepadałam i długo musiałam się przekonywać. Z drugiej strony o ile szkiełka są OK, to ubrania w takim zestawie... nadal nie ;)

Tu jest dużo kropelek, splecionych na podobnej zasadzie co 'drzewka szczęścia'. Myślałam że sobie je zostawię, ale nic z tego - chyba że kiedyś się pozbędę włosów, to uplotę drugą parę ;)

Bordowy naszyjnik, chyba przekombinowany i będę go musiała rozmontować ;)

Naszyjnik w błękitach:

Opalizujące kryształki, uwielbiałam takie jako mała dziewczynka :)

Bursztynki, brutalnie rozebrane z naszyjników i złożone raz jeszcze:

A teraz parę moich ulubionych ostatnio kwiatuszków, mam w życiu fazę na kicz i nic na to nie poradzę ;)

Bukiet morsko-fioletowy:

Błękitno-granatowy:

Groniasty, złocisto-miodowy:

Generalnie to są formy które zupełnie inaczej wyglądają w uchu, niż płasko rozłożone na kartce papieru. Już nie mówiąc o tym, że zdjęcia są takie sobie, bo niektóre kompresowałam dwa razy. Dobrze że nie ma Dunadana bo bym się nasłuchała o ostrości ;)

Na koniec moja ulubiona spinka do włosów - mam zaczętą serię takich, z 6 sztuk, trzeba je tylko podkleić. W związku z czym leżą w pudełku od pół roku i czekają aż ktoś równolegle wpadnie na podobny pomysł i zacznie je sprzedawać w sieci. Koleżanki - biżuteryjki na mnie krzyczą że powinnam skończyć kolekcję i wysłać je do Wylęgarni, albo innej galerii, ale jakoś sceptyczna jestem ;)

Ixolite - 23 Lipca 2007, 21:26

Kurcze, fajne rzeczy :) Te minimalistyczne i jednokolorowe mi się najbardziej podobają, ale to już chyba moje widzimisię po prostu.
Martva - 23 Lipca 2007, 21:31

Dzięki ;)
U mnie to zależy od fazy, czasem jest kicz do kwadratu i żrące się kolory, a czasem prosto i czarno :)

agnieszka_ask - 23 Lipca 2007, 21:45

Martva, to jest przepiękne!!! jestem pod naprawdę ogromnym wrażeniem! :bravo
Martva - 23 Lipca 2007, 21:50

Dziękuję, ale... zajrzyj sobie tutaj Ja nie będę, bo nieodmiennie widok tej strony wpędza mnie w twórcze kompleksy i chęć wywalenia wszystkich materiałów do kosza na śmieci, oraz zajęcie się czymś innym :) Gdyby nie to, że znam autorkę prac osobiście i jest to jedna z najsympatyczniejszych osób jakie znam, to znienawidziłabym ją z zawiści ;)
elam - 23 Lipca 2007, 21:50

:bravo :bravo :bravo przepiekne. masz talent, powinnas rozkrecic jakis wlasny interes... :bravo :bravo :bravo
lokje - 23 Lipca 2007, 21:56

O kurczę, baaardzo mi się podoba :D
Martva - 23 Lipca 2007, 22:01

Wiecie, miałam dość smutny dzień, po wczorajszym fantastycznym, w sumie głównie przez kontrast... A tu najpierw Kruk Siwy pisze że jestem prawie ładna, a teraz Wy się zachwycacie moimi biżutami które dla mnie osobiście są średnie i mało oryginalne.
To strasznie, strasznie słodkie, i bardzo mi miło :)

Anonymous - 23 Lipca 2007, 22:02

Ładne rzeczy, naprawdę. Chociaz nie dla mnie. :wink:

Partner forum