Blogowanie na ekranie - Rooshoffy blogasek Martvuni
Martva - 21 Lipca 2007, 16:27
Coś Ci się nie podoba?
Może jakieś ostrzeżenie powinnam umieścić w tytule 'uwaga, zdarzają się posty o bieliźnie'? tak specjalnie dla Ciebie?
mawete - 21 Lipca 2007, 16:35
Orbitoski napisał/a | A będziesz przymierzał, Ziuta? |
Rodion napisał/a | Własnoręcznie na odpowiedniej grupie modelek |
Taki to ma dobrze Ja też chcę
Martva - 21 Lipca 2007, 18:02
Bleh, zawsze jak rozmowa gdziekolwiek schodzi na cycki, to przychodzi stado rozmarzonych, śliniących się facetów i zajmuje się rozmarzeniem i ślinieniem się. A taki stanik to jest poważna sprawa i nie ma tu miejsca na ślinienie.
Czujcie się zbesztani, zbiorowo.
Idę pod prysznic.
mawete - 21 Lipca 2007, 18:17
Martva napisał/a | Bleh, zawsze jak rozmowa gdziekolwiek schodzi na cycki, to przychodzi stado rozmarzonych, śliniących się facetów i zajmuje się rozmarzeniem i ślinieniem się. A taki stanik to jest poważna sprawa i nie ma tu miejsca na ślinienie.
Czujcie się zbesztani, zbiorowo.
Idę pod prysznic. |
Się nie czuję cycki sa fajne...
Rodion - 21 Lipca 2007, 18:24
A moje marzenia nie koncentrują sie na Wspomnianych przez Ciebie "cyckach" i nie mam w zwyczaju się ślinić!
Ale skoro besztanie Cię kręci?
elam - 21 Lipca 2007, 19:50
ale cycki SA fajne, co?
Rodion - 21 Lipca 2007, 19:53
Hymm... zależy jakie?
elam - 21 Lipca 2007, 19:55
hyhy, "uderz w stol..." a Rodion sie odezwie
Rodion - 21 Lipca 2007, 19:56
< foch > ... nie odzywam się więcej!
elam - 21 Lipca 2007, 19:57
no dobrze, juz sie poprawiuam :
"pokaz cycki, a Rodion oceni"
- lepiej?
Rodion - 21 Lipca 2007, 19:59
< nadal foch > Byle cyckiem mnie nie ugłaskasz
elam - 21 Lipca 2007, 20:02
ejze, poczytaj dokladnie ten watek, to zobaczysz, ze tu nie ma "byle cyckow"
i jeszcze mu sie glaskanie marzy...
Rodion - 21 Lipca 2007, 20:04
Eeeetam! Jeszce zostanę zbesztany za zbytnie zainteresowanie
I na co mi taki stres?
Anonymous - 21 Lipca 2007, 20:06
Popieram kolegow Rodiona i mawete. A jesli chodzi o cyckonosze, to jedyne, co mnie obchodzi, czy rozpinaja sie z przodu czy z tylu. O! (Zaraz wjedzie tu Martva i napisze: jakie to typowe. I wywroci oczami )
Martva - 22 Lipca 2007, 17:44
Jakie to typowe!
Umieram i chcę spać. Tak w ogóle.
Anonymous - 23 Lipca 2007, 01:12
he he - wpisałem w wyszukiwarkę " cycki " i wyrzuciło mnie tutaj
Orbitoski - 23 Lipca 2007, 08:47
Bo Martva wykupuje pozycjonowanie.
Rodion - 23 Lipca 2007, 09:04
NURS powinien dać jej specjalną nagrodę za promowanie forum!
Martva - 23 Lipca 2007, 10:12
A nie chodziło o wyszukiwarkę forumową?
dzejes - 23 Lipca 2007, 16:08
Chyba tak, bo jak wpisałem "cycki" w Google, to wyskoczyły takie rzeczy, że jeszcze do teraz mi wstyd
Martva - 23 Lipca 2007, 16:10
No ładnie
Ehhh, mężczyźni...
Martva - 23 Lipca 2007, 21:23
No więc wrzucam koraliki.
Nie znoszę szarego koloru, ale po zrobieniu tych natychmiast je powtórzyłam i leżą w moim osobistym pudełku biżuteryjnym:
Tu z kolei połączenie kolorów, za którymś kiedyś nie przepadałam i długo musiałam się przekonywać. Z drugiej strony o ile szkiełka są OK, to ubrania w takim zestawie... nadal nie
Tu jest dużo kropelek, splecionych na podobnej zasadzie co 'drzewka szczęścia'. Myślałam że sobie je zostawię, ale nic z tego - chyba że kiedyś się pozbędę włosów, to uplotę drugą parę
Bordowy naszyjnik, chyba przekombinowany i będę go musiała rozmontować
Naszyjnik w błękitach:
Opalizujące kryształki, uwielbiałam takie jako mała dziewczynka
Bursztynki, brutalnie rozebrane z naszyjników i złożone raz jeszcze:
A teraz parę moich ulubionych ostatnio kwiatuszków, mam w życiu fazę na kicz i nic na to nie poradzę
Bukiet morsko-fioletowy:
Błękitno-granatowy:
Groniasty, złocisto-miodowy:
Generalnie to są formy które zupełnie inaczej wyglądają w uchu, niż płasko rozłożone na kartce papieru. Już nie mówiąc o tym, że zdjęcia są takie sobie, bo niektóre kompresowałam dwa razy. Dobrze że nie ma Dunadana bo bym się nasłuchała o ostrości
Na koniec moja ulubiona spinka do włosów - mam zaczętą serię takich, z 6 sztuk, trzeba je tylko podkleić. W związku z czym leżą w pudełku od pół roku i czekają aż ktoś równolegle wpadnie na podobny pomysł i zacznie je sprzedawać w sieci. Koleżanki - biżuteryjki na mnie krzyczą że powinnam skończyć kolekcję i wysłać je do Wylęgarni, albo innej galerii, ale jakoś sceptyczna jestem
Ixolite - 23 Lipca 2007, 21:26
Kurcze, fajne rzeczy Te minimalistyczne i jednokolorowe mi się najbardziej podobają, ale to już chyba moje widzimisię po prostu.
Martva - 23 Lipca 2007, 21:31
Dzięki
U mnie to zależy od fazy, czasem jest kicz do kwadratu i żrące się kolory, a czasem prosto i czarno
agnieszka_ask - 23 Lipca 2007, 21:45
Martva, to jest przepiękne!!! jestem pod naprawdę ogromnym wrażeniem!
Martva - 23 Lipca 2007, 21:50
Dziękuję, ale... zajrzyj sobie tutaj Ja nie będę, bo nieodmiennie widok tej strony wpędza mnie w twórcze kompleksy i chęć wywalenia wszystkich materiałów do kosza na śmieci, oraz zajęcie się czymś innym Gdyby nie to, że znam autorkę prac osobiście i jest to jedna z najsympatyczniejszych osób jakie znam, to znienawidziłabym ją z zawiści
elam - 23 Lipca 2007, 21:50
przepiekne. masz talent, powinnas rozkrecic jakis wlasny interes...
lokje - 23 Lipca 2007, 21:56
O kurczę, baaardzo mi się podoba
Martva - 23 Lipca 2007, 22:01
Wiecie, miałam dość smutny dzień, po wczorajszym fantastycznym, w sumie głównie przez kontrast... A tu najpierw Kruk Siwy pisze że jestem prawie ładna, a teraz Wy się zachwycacie moimi biżutami które dla mnie osobiście są średnie i mało oryginalne.
To strasznie, strasznie słodkie, i bardzo mi miło
Anonymous - 23 Lipca 2007, 22:02
Ładne rzeczy, naprawdę. Chociaz nie dla mnie.
|
|
|