To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Co nas dziwi... zaskakuje... szokuje...

Luc du Lac - 15 Listopada 2013, 10:17

mesiash napisał/a

Luc du Lac, futbol amerykański

aaa, Eagles ? :)

gdzie gracie mecze ligowe ?

Fidel-F2 - 15 Listopada 2013, 10:19

bo?
Luc du Lac - 15 Listopada 2013, 10:35

Fidel-F2 napisał/a
bo?

bo zapewne drogo, znienacka i to nie jest wyjazd do Koluszek [jak domyślam się powodów]

Fidel-F2 - 15 Listopada 2013, 10:42

znaczy kazdy zawodnik ma tyle zapłacić? ok, nie załapałem

hmmm... to wy płacicie za grę a nie wam płacą?

ciekawe

Luc du Lac - 15 Listopada 2013, 10:47

Fidel-F2 napisał/a
znaczy kazdy zawodnik ma tyle zapłacić? ok, nie załapałem

hmmm... to wy płacicie za grę a nie wam płacą?

ciekawe

dostali propozycję wyjazdu na mecz NFL jako publiczność/lVIPy/goście, ale zapewne za przelot i noclegi muszą zapłacić

Godzilla - 15 Listopada 2013, 10:51

Za oknem wyją syreny. Co mam robić - zignorować, uciekać w krzaki, paść na ziemię? Powyją i przestaną. Jest guzikowy od włączenia guzika, nie ma nikogo, kto by poważnie potraktował ludzi i jakieś ćwiczenia zrobił albo co. Pierwszy lepszy biurowiec ma jakąś instrukcję obsługi alarmu.

Aha, coś w sieci znalazłam. Przygotować tampony, maskę gazową, włączyć radio i czekać na instrukcje Służb. W radiu leci piosenka z musicalu "Koty".

Fidel-F2 - 15 Listopada 2013, 10:58

Luc du Lac :shock:

ludzie macie nie po kolei, zapłacić za oglądanie meczu 50 zł to jakieś pomylenie, no dychę bym dał

mesiash - 15 Listopada 2013, 11:06

Fidel-F2, oczywiście wiesz, że chodzi o 10 tysięcy? Bo już nie wiem czy trolujesz czy co. No i my jako Eagles mamy dość komfortową sytuację, płacimy bardzo mało za to żeby grać (porównując do innych zespołów).

Luc du Lac dobrze to ująłeś, chociaż propozycja była dla szerokiej gawiedzi, nie tylko do nas. W kwestii Twojego pytania, to dzisiaj kolega podrzucił fragment z wikipedii dotyczący Polonii "Na stadionie odbywają się treningi reprezentacji Polski w piłce nożnej, oraz mecze rugbystów Warsaw Eagles oraz Reprezentacji Polski w rugby." :)

Godzilla, no właśnie z miesiąc temu były testy syren w Warszawie, o których wiedziałem, a potem z tydzień później znowu wyły, i mieliśmy w biurze burzę mózgów, czy uciekać czy co robić :)

Fidel-F2 - 15 Listopada 2013, 11:09

nie przyszło mi do głowy, że każą wam płacić, rozumiałem, że na wyjazd na mecz menadżer przeznaczył 10 tyś zł i nie wiedziałem czy się wkurzasz bo za mało i braknie wam benzyny, czy że wydaje za dużo i nie będzie na prezenty mikołajkowe
Luc du Lac - 15 Listopada 2013, 11:10

Fidel-F2 napisał/a
Luc du Lac :shock:
ludzie macie nie po kolei, zapłacić za oglądanie meczu 50 zł to jakieś pomylenie, no dychę bym dał

???
to może ci przetłumaczę na twoje, bo chyba nie do końca załapałeś [oczywiście to tylko moje domysły - potwierdzić może Messiah]

drużyna Futbolu Amerykańskiego (2 miejsce w zeszłym sezonie w Polsce) w której gra Messiah Warsaw Eagles (zakładam że o tą drużynę chodzi) dostała wczoraj propozycję od managera drużny, wyjazdu do USA (zakładam wschodnie wybrzeże) na mecz National Football League jako widzowie. Czas podjęcia decyzji/rezerwacji 6 dni. Koszt 9 800 zł /os.

Fidel-F2 - 15 Listopada 2013, 11:12

przecież piszę, że pomylenie dać więcej niż 50zł
mesiash - 15 Listopada 2013, 11:12

Luc du Lac, pomyliłeś się z wybrzeżem i nickiem, reszta się zgadza :D
Fidel-F2 - 15 Listopada 2013, 11:14

no za zachodnie to może bym z siedem dych dał, Oregon, sekwoje, Nirvana
Luc du Lac - 15 Listopada 2013, 11:14

mesiash napisał/a

Luc du Lac dobrze to ująłeś, chociaż propozycja była dla szerokiej gawiedzi, nie tylko do nas. W kwestii Twojego pytania, to dzisiaj kolega podrzucił fragment z wikipedii dotyczący Polonii Na stadionie odbywają się treningi reprezentacji Polski w piłce nożnej, oraz mecze rugbystów Warsaw Eagles oraz Reprezentacji Polski w rugby. :)

We Wro, Pantery mają grać od przyszłego sezonu na Stadionie Miejskim (tym z Euro2012) - i mam pytanie w związku z tym. Jak bardzo murawa jest "zużywana" podczas meczu FA ?

Luc du Lac - 15 Listopada 2013, 11:16

mesiash napisał/a
Luc du Lac, pomyliłeś się z wybrzeżem i nickiem, reszta się zgadza :D

o to do jakiego miasta ? LA ?

Godzilla - 15 Listopada 2013, 11:52

A syrena alarmowa powyła i przestała. W radiu leci Madona.
mesiash - 15 Listopada 2013, 12:26

Luc du Lac, do SF, chcesz namiary? :D Fidel-F2, w programie jest patrzenie na sekwoje.

Jeśli chodzi o zużycie murawy, to raczej przeciętne, głównie w środkowej części pola (tak mniej więcej na szerokość bramek), ale na razie tylko dwa razy rzeczywiście zepsuliśmy jakąś murawę, w tym raz po obfitych deszczach

merula - 15 Listopada 2013, 18:18

psuje :twisted:
Lowenna - 17 Listopada 2013, 09:15

Kobita obok mnie układa pasjansa... Nie sądziłam, że w win7 wciąż są pasjanse :roll:
Farin - 17 Listopada 2013, 09:34

Ktos tu się nudzi i zagląda do komputerów innych ludzi. Nie ładnie :P
Lowenna - 17 Listopada 2013, 09:35

Mam jej monitor w polu widzenia gdy patrzę na ekran prezentacji prowadzącego. Na moim kompie ludzie śledzą rozgrywki settlersów :roll:
Farin - 17 Listopada 2013, 09:40

To ciekawa prezentacja musi być skoro każdy każdemu zagląda przez monitor i patrzy jak ludzie grają ;]
Lowenna - 17 Listopada 2013, 09:42

Prezentacja dotyczy symulacyjnej gry ekonomicznej :omg:
Farin - 17 Listopada 2013, 09:44

hehe to po takim wykładzie będziesz rządzić i dzielić w osadnikach.
Lowenna - 17 Listopada 2013, 09:45

Robię to od dawna :twisted:
Farin - 17 Listopada 2013, 09:47

taaa stawiając na lewo i prawo studnie. ;P:
Magnis - 17 Listopada 2013, 13:39

Farin żeby przeciwnicy sami w nie powpadali :mrgreen: .
Lynx - 18 Listopada 2013, 15:34

Poczta przyniosła poecony, a w kopercie książka. Nie wiem od kogo, nie wiem z jakiej okazji, ale dostałam. No cieszę się, ale chciałabym wiedzieć kto mi niespodziewajkę zrobił. :omg:
Witchma - 18 Listopada 2013, 15:35

Lynx, jak to polecony bez nadawcy? :D
mesiash - 18 Listopada 2013, 15:37

Lynx, nie bój, jak przyjdzie wezwanie do zapłaty to będziesz wiedziała :D

Partner forum