Gry o tron - Ogólnie o sporcie
Azirafal - 2 Kwietnia 2012, 08:51
Azirafal napisał/a | utro chciałem być na imprezie Gry o Tron (tak a propos ) w Paradoxie, ale teraz się zastanawiam jak to wszystko razem pogodzić... |
No i dopiero po 21 byłem w Paradoksie, boć przecież trzeba było meczyk obejrzeć Świetnie zagrała, zasłużona wygrana, Agnieszka jest wielka. Z taką grą może zrobić wiele zamieszania w światowej drabince.
Farin - 2 Kwietnia 2012, 18:58
Po raz pierwszy przebiegłem 21 KM !
Pabianicki Półmaraton zaliczony!
No i teraz do 11-go jestem na zwolnieniu, ponieważ kolana mi wysiadły
ALE I tak jestem SCĘŚLIWY! EAH!
merula - 22 Kwietnia 2012, 11:46
dziwi mnie nieco, że nikt nie skomentował rezygnacji Wenty z prowadzenia reprezentacji. ja jestem bardzo ciekawa jak to teraz będzie wyglądać i ilu reprezentantów ostatecznie odejdzie.
Nitj'sefni - 22 Kwietnia 2012, 12:06
Moim zdaniem ten zespół się wypalił. Ostatnie turnieje słabe, a Wenta chyba nie miał pomysłu, jak to rozruszać. Mam do niego ogromny szacunek, bo wyciągnął polską piłkę ręczną na wysoki poziom, ale uważam, że jego decyzja o odejściu była słuszna. Co do zawodników - oby jak najmniej.
Witchma - 22 Kwietnia 2012, 12:10
A tak z zupełnie innej beczki - wczoraj zaczęły się MŚ w snookerze i to od naprawdę mocnego uderzenia. Stephen Hendry wbił swojego jedenastego maksymalnego breaka w karierze. Dawno nie widziałam u niego takiej radości
Taselchof - 28 Kwietnia 2012, 17:34
No niestety Agnieszka nie dała dziś rady z Białorusinką, jeszcze jakiś uraz pleców się przyplątał miejmy nadzieje że nic poważnego. Ciekawe czy na igrzyskach wystąpi wspólnie w parze z Kubotem. Dobrze że debel polski się trochę odczarował. Dziś jeszcze pojedynek pięknej Szarapovej <3 z Czeszką. Jutro finał Nadal Federer w Barcelonie.
dalambert - 3 Maj 2012, 12:43
Przygotowania do Euro w pełni - właśnie w TV1 leci wzorcowy instruktarz z przyjaźni i współpracy polsko-ukraińskiej czyli Ogniem i mieczem - tak trzymać
Taselchof - 3 Maj 2012, 13:03
Ciekawe czy Ukraińcy Tarasa Bulbe puszczą w odpowiedzi.
mesiash - 4 Maj 2012, 06:49
To ja może coś bardziej o jajowatej piłce:
http://www.playcdfl.com/2012/05/2183/
z tego co rozumiem, to poza Finałem Polskiej Ligi Futbolu Amerykańskiego 15 Lipca, 2 Sierpnia na Narodowym będzie Międzynarodowy mecz w tymże sporcie
Zacieram rączki aż
Agi - 7 Maj 2012, 21:19
Ronnie O'Sullivan został mistrzem świata w snookerze.
Wicemistrzostwo przypadło Allisterowi Carterowi. Rozegrali bardzo efektowny mecz finałowy.
Jotha - 8 Maj 2012, 11:36
Dziewczyny w siatkę nie dały rady Turczynkom, ale mają przynajmniej po drodze "ZSRR", Niemcy oraz Holandię i Serbię na rozkładzie...
Za to Radwańska na trzecim miejscu w rankingu
terebka - 14 Maj 2012, 06:25
Kurcze
Paskudna wiadomość.
Agi - 14 Maj 2012, 06:33
Jestem w szoku od wczoraj. Uczucie szoku pogłębiło zachowanie kibiców i sędziego na meczu Stali Gorzów z Falubazem Zielona Góra.
dalambert - 14 Maj 2012, 08:01
Szkoda człowieka. Sport niby ryzykowny, ale takie tragedie w żużlu to wyjątek.
Szkoda człowieka
terebka - 14 Maj 2012, 17:22
Trudno dotrzeć do sedna paskudztwa, Agi.
Krok po kroku
A tutaj coś co jeszcze mniej mi się podoba. Nie wiem, co myśleć o ludziach, którzy wywieszają widoczny na zdjęciu transparent. No, może wiem, ale publicznie nie powiem.
Agi - 14 Maj 2012, 18:18
terebka, ja nie zgłaszałam pretensji do kibiców jednej drużyny, tylko obu.
Nie potrafili się znaleźć w trudnej sytuacji.
Oglądałam transmisję w tv i bez komentarza sprawozdawców nie bardzo można było się połapać w sytuacji - Cegielski i Darżynkiewicz przerwali pracę na znak protestu.
Wiem tyle ile udało się zobaczyć i podsłuchać, bo kamerzyści próbowali "łapać" rozmowy w parkingu, dopóki ich nie wypchnęli stamtąd gorzowianie z Gollobem na czele.
Okropna i tragiczna sytuacja dla całego żużla.
terebka - 15 Maj 2012, 06:17
Z lokalnego obowiązku sympatyzuję ze Stalą, dlatego mogę być nieobiektywny. Wydaje mi się, że Falubaz lepiej by uczcił pamięć swego byłego zawodnika, odnosząc zwycięstwo, a przynajmniej starając się to zrobić. Zwłaszcza w sytuacji gdy sami zdecydowali się wespół ze Stalą kontynuować zawody - mówię o zawodnikach, nie kibicach, bo zachowanie przyjezdnych pozostawiam bez komentarza. Wydaje mi się, ale nie będę tego zawzięcie bronił i jakby co szybko odszczekam pod stołem, bo ciężko się zdobyć na koncentrację, czy chęć jazdy wobec takiej tragedii. Zrobił się szum, ale ja bym ani zawodników ani nawet senatora nie potępiał. Nawet sędzia, choć zdecydowanie przesadził, strasząc i grożąc, działał w sytuacji nietypowej i stresującej. Kurcze, jak już to z ochotą jednak zgłoszę pretensje do kibiców jednej strony - tej zielonogórskiej. I przed informacją o Richardsonie, i po, a i po odwołanych zawodach, gdy ruszyli na miasto, zachowywali się jak skończone bydło. Nic ich nie tłumaczy.
Agi - 15 Maj 2012, 06:35
terebka napisał/a | Z lokalnego obowiązku sympatyzuję ze Stalą, dlatego mogę być nieobiektywny. |
Ja z potrzeby serca kibicuję Unii Leszno, a ostatnio również Unii Tarnów- pod warunkiem oczywiście, że akurat nie jadą z Lesznem, z uwagi na sympatię do Kołodzieja. Kibice Falubazu cieszą się w Lesznie zasłużoną złą sławą.
terebka - 15 Maj 2012, 07:02
Ten obowiązek nie zmusza mnie do jakichś wyrzeczeń. Nawet przebolałem fakt, iż miasto swemu oczku w głowie, Stali, tak bardzo przychyliło finansowego nieba że całkiem zapomniało o innym gorzowskim klubie, piłkarskim, mianowicie GKP, który można było łatwo spisać na straty i szybko o nim zapomnieć bo to Stal ma historię i sukcesy, nie jakiś tam pfff, drugoligowiec.
Nitj'sefni - 15 Maj 2012, 18:18
Tragedia, co tu dużo mówić [*]
Agi - 4 Czerwca 2012, 06:42
Unia Leszno wygrała wczoraj w "jaskini lwa" pokonując Stal Gorzów.
Lew był pozbawiony kłów - Gollob zdobył w trzech biegach 0 punktów.
terebka, nie bij.
terebka - 4 Czerwca 2012, 07:04
Agi, to znana na całym świecie lubuska gościnność. Oczywiście.
Agi - 9 Czerwca 2012, 18:45
Szlag by to trafił! W pierwszym biegu GP Danii Kenenth Bjerre przewrócił Jarka Hampela i złamał mu nogę. O mistrzostwie może Jarek zapomnieć.
Agi - 9 Czerwca 2012, 19:48
Uff... Na szczęście nie potwierdziła się wiadomość o złamanej nodze Hampela. Ma tylko mocno skręconą kostkę.
terebka - 10 Czerwca 2012, 12:39
Słaby występ Gorzowianina
Dziadowskie przepisy nie pozwalające na udział w GP Protasiewiczowi
Wyczyny Pedersena
Nitj'sefni - 11 Czerwca 2012, 12:27
Agi, to jest jednak złamanie
Agi - 11 Czerwca 2012, 13:13
Wiem. Paskudna sprawa.
Matrim - 17 Czerwca 2012, 21:33
I w całym "czeskim" zamieszaniu umyka rewelacyjna forma polskich siatkarzy... Ale oni przecież od dawna grają na dobrym, równym poziomie. Niemniej, to promyk radości
Nitj'sefni - 17 Czerwca 2012, 22:13
Trener AA (jakkolwiek dziwnie to brzmi ) zrobił z chłopakami kawał dobrej roboty, liczę na dobry wynik na Igrzyskach, a wcześniej w Final Six LŚ.
dalambert - 18 Czerwca 2012, 07:29
Tak o sporcie to wczoraj i w siatkówkę i w szczypiorniaka mamy WYGRANE
W siatkę to nawet Brazylię po ciężkim boju stłukliśmy 3 do 2
Dowiedziałem się o tym z jakiejś małej migaweczki w którejś TV około północy
A co do Euro to dziatwa śpiewa :
Koko koko kukuryku siedzi Smuda w foteliku
Kukuryku siedzi Smuda nic nam się nie uda
|
|
|