Park marzeń [gry] - Plemiona
joe_cool - 25 Sierpnia 2008, 21:53
no wiesz, nie chcę kończyć zastępstwa komuś, kto właśnie mną kontratakuje - cokolwiek by to miało znaczyć
gorat - 25 Sierpnia 2008, 21:59
Ale sprawdź przynajmniej, kto to
joe_cool - 25 Sierpnia 2008, 22:03
no ale właśnie nie widać. a jesteś jeszcze w plemieniu SFFH na pl16? bo jeśli tak, to powinieneś to widzieć...
gorat - 25 Sierpnia 2008, 22:05
Jak to? Co widzisz po logowaniu? Masz dostęp do Ustawienia->Logowania?
Edit: chyba do mawete napiszę...
joe_cool - 25 Sierpnia 2008, 22:07
a nie, jednak widzę
Gracz KYZON jest tymczasowo twoim zastępcą. Do konta możesz wejść dopiero po zakończeniu zastępstwa.
Godzilla - 25 Sierpnia 2008, 22:12
Oj, Owieczko, dawno Cię nie było...
joe_cool - 25 Sierpnia 2008, 23:08
na pl16 już się nie pojawię - nie mam czasu i serca. bawię się cały czas na trzynastce i ledwo wyrabiam z obrobieniem moich 74 wiosek...
gorat - 26 Sierpnia 2008, 09:18
Dobrze, że masz tylko 74
W takim razie łapię KYZONa i kończę rozrywkę - jak zniknie kachita z pl16 będę miał większy spokój...
Edit: w czwartek kończy się rejestracja na pl12! Jak ktoś chce się załapać na ten świat - zapraszam, południowy zachód!
joe_cool - 26 Sierpnia 2008, 11:08
aż tak Ci się daję we znaki? no, no...
Godzilla - 26 Sierpnia 2008, 11:13
Nie, ja już na nowych światach nie będę startować, coraz mniej mi się chce w to bawić. Nie mam czasu.
gorat - 26 Sierpnia 2008, 11:47
Nie tylko Ciebie zapraszam, choć... szkoda...
gorat - 26 Sierpnia 2008, 13:34
Rozśmieszył mnie tekst w statystykach graczy na twplusie (przykład): "Średnia ilość punków na wioskę". Subkultury rządzą i dzielą, już wiemy, skąd takie rozróby w tej grze
Godzilla - 26 Sierpnia 2008, 22:35
Niechciejstwo plemienne mnie ogarnia. Przejadły mi się.
mawete - 26 Sierpnia 2008, 22:40
Godzilla: ja tak mam raz na tydzień
Godzilla - 26 Sierpnia 2008, 22:42
... za to znowu poczytałam trochę książek i sprawia mi to znacznie większą przyjemność niż farmienie barbarzyńców - już bardzo nielicznych - i gorączkowe zdobywanie nowych wiosek, zanim sąsiedzi rozgrabią.
mawete - 26 Sierpnia 2008, 22:45
Godzilla: http://pl.youtube.com/wat...feature=related
//edit: wiem, że znasz rosyjski.
gorat - 26 Sierpnia 2008, 22:49
mawete: ja mam cały czas tak Podtrzymuję wioski, ale mocno olewniczo, szczególnie na pl16, do którego "mięty" nie czuję.
Duke - 29 Sierpnia 2008, 11:41
Godzilla napisał/a | Niechciejstwo plemienne mnie ogarnia. Przejadły mi się. |
Ja w ogóle nie wiem o co chodzi z tymi Plemionami. Logujesz się stawiasz coś patrzysz na zegarek i stawiasz znowu coś. Nuuuuuuuuuuuuuuuuuda. Albo coś mnie ominęło i czegoś tam nie doczytałem w manualu. Od gry oczekuję badziej konkretnej akcji.
gorat - 29 Sierpnia 2008, 12:11
Bo akcją jest podbijanie wiosek i walka, a tego przez pierwszy miesiąc nie uświadczysz... najwyżej walkę w wykonaniu jakichś żółtodziobów, którym się pory pokiełbasiły.
UWAGA, UWAGA! Na pl13 doszło do fuzji CISZA z... AP, czyli wielomiesięcznym wrogiem! Tak, tak, niektórzy tutaj też znają aniołów, w końcu to potomek =WO=! szatyn77, teraz jestem w jego plemieniu... On sam skończył jakiś czas temu. ciapcius, zdrajca Kruków, został bodajże wywalony jako "znicz" na samym początku fuzji.
Sprawdzam, co na ogólnym piszą, bo ruch jest wyrażny dla obserwatorów z zewnątrz nawet
mawete - 29 Sierpnia 2008, 13:47
szwaby napisał/a | Account gesperrt
Eröffne keinen Beschwerde-Thread im Forum!
Grund für deine Sperrung: Dies ist die deutsche Version von Die Stämme! Eine Kommunikation untereinander muss möglich sein, deshalb müssen wir leider Spieler, welche der deutschen Sprache nicht mächtig sind, von unserem Spiel ausschließen.
Die Sperre gilt permanent.
» Widerspruch einlegen (nur in Ausnahmefällen sinnvoll)
Du kannst während der Sperre nicht angegriffen werden.
Startseite |
Ktoś wie co to znaczy? Bo, że zablokowali mnie to wiem - boją się Polaków?
Adanedhel - 29 Sierpnia 2008, 13:48
Rozpoznali w tobie szpiega
gorat - 29 Sierpnia 2008, 14:04
Dokładnie
Adanedhel, wpadnij do siebie, ile to można czekać?!? Wkrótce będzie >60 dni zastępstw, nie wiem, czy warto tak utrzymywać
Adanedhel - 29 Sierpnia 2008, 14:25
gorat, przejmuj te wioski... Mi się naprawdę nie chce, a jak będę miał coś sprawdzić to po prostu założę sobie konto na chwilę. Albo zaloguję się na kogoś innego.
gorat - 29 Sierpnia 2008, 14:27
:/
Cóż mogę napisać... znajdę nowego zastępcę i BUM! zrobię...
Godzilla - 29 Sierpnia 2008, 22:07
mawete, ja po niemiecku nie szprechaty, ale coś mi się widzi że dostałeś stałego bana za nieużywanie języka niemieckiego. Uzasadniają, że jest to niemiecka wersja Plemion i zabawa możliwa jest wtedy, gdy wszyscy nawzajem się rozumieją, czyli stosują Deutsche Sprache, a nie jakieś inne języki. Na tej zasadzie szkopy mogą wyciąć wszystkie nie-niemieckie plemiona z rozgrywki.
Swoją drogą jeśli u nas grają jacyś Niemcy albo Rosjanie, to zastanawiam się co bym z tym zrobiła...
joe_cool - 31 Sierpnia 2008, 13:28
Godzilla dobrze gada - wszyscy gracze, którzy nie opanowali niemieckiego, będą niestety wydaleni z gry. i w żadnym wypadku nie wolno im otwierać wątku w dziale skarg na forum
mawete - 31 Sierpnia 2008, 14:28
Zbaczy - cienkie dupki - Możecie im przekazać, że my tam jeszcze wrócimy - z Armią Czerwoną
Taselchof - 31 Sierpnia 2008, 14:33
a mi jeszcze nie zablokowali pomszczę was
mawete - 31 Sierpnia 2008, 19:39
Taselchof: napisz im to co napisałem
Taselchof - 31 Sierpnia 2008, 19:57
i tak nie zrozumieją ;p
|
|
|