Blogowanie na ekranie - Rooshoffy blogasek Martvuni
shenra - 9 Czerwca 2010, 16:40
Agi, coś koło tego
Martva - 9 Czerwca 2010, 17:08
E, bardziej mi sie podoba ten, motyw ten sam, cena przyjaźniejsza:
http://www.papercats.pl/p...ls-n-roses.html
w restyle też z podobnym motywem, ale overbust:
http://restyle.pl/Gorset_...i_roze-249.html
Sama czaję sie na ten:
http://www.papercats.pl/p154,underbust-mat.html
myślałam też o takim, ale dół mi sie nie podoba:
http://restyle.pl/Czerwon...acingu-259.html
shenra - 9 Czerwca 2010, 17:14
Ten też cool
Ozzborn - 9 Czerwca 2010, 17:31
Ale modelki w tych gorsetach przerażająco brzydkie... szczególnie ta chuda... ble...
Martva - 9 Czerwca 2010, 17:39
Mnie się ta z restyle ogólnie podoba, ale nie we wszystkich stylizacjach.
Martva - 11 Czerwca 2010, 22:48
A'propos stylizacji, jechałam wczoraj w autobusie z facetem w spódnicy i nie mogłam przestać się na niego gapić. Wow.
Obejrzałam mnóstwo zaległych odcinków House'a, wydłubałam 6 kolczyków (dla ułatwienia przyjmijmy że 3 pary), przejechałam 35km, i zrobiłam zestawy ćwiczeń na trzy partie ciała. Ciekawe czy mi weny kolczykowej starczy na jutro
Dunadan - 12 Czerwca 2010, 07:05
Martva, no ja wam ( płcie żeńskiej ) strasznie zazdroszczę tych spódnic, zwłaszcza w taką pogodę... w domu to w ręczniku pomykam ale po ulicy to, że się tak wyrażę, nie miałbym jaj.
A ten facet to był w spódnicy czy w kilcie?
Martva - 12 Czerwca 2010, 12:18
W męskiej spódnicy, do kolan, trapezowatej w kształcie, czarnej. Do tego miał czarne glany z czerwonawymi, ja wiem, przetarciami?, łydki opięte czymś w czarno-białe pasy, na dłoniach mitenki tez w czarno-białe pasy i dredy. Wyglądał... charakterystycznie.
Dunadan - 13 Czerwca 2010, 10:32
Martva, męska spódnica? hmm... ciekawe
Martva - 13 Czerwca 2010, 10:35
Oj, bardzo.
Kończy mi się drut na bazy do owijanych kolczyków, wprawdzie teraz mam fazę na indiańskie, ale drut jest rzeczą ważną i sie przydaje. Co oznacza że trzeba zrobić zakupy. I tradycyjnie się wściekam że nikt nie ma wszystkiego naraz. Pff. Znów muszę kupić bigle osobno.
Ellaine - 13 Czerwca 2010, 10:47
| Dunadan napisał/a | | Martva, męska spódnica? hmm... ciekawe |
A cóż w tym ciekawego, mężczyźni od starożytności nosili "spódnice". ;)
Dunadan - 13 Czerwca 2010, 11:19
Ellaine, nie żyjemy w starożytności
Ellaine - 13 Czerwca 2010, 11:27
Przecież napisałam, że "od", a nie "w". Szkoci aktualnie też nie żyją w starożytności :P
Dunadan - 13 Czerwca 2010, 12:16
Ellaine, nie żyjemy w Szkocji dobra, droczę się... chodzi mi o to że facet w spódnicy ( męskiej czy nie, kilcie czy nie... ) jest jednak osobliwością w naszym społeczeństwie.
Kai - 13 Czerwca 2010, 12:24
| Martva napisał/a | | W męskiej spódnicy, do kolan, trapezowatej w kształcie, czarnej. Do tego miał czarne glany z czerwonawymi, ja wiem, przetarciami?, łydki opięte czymś w czarno-białe pasy, na dłoniach mitenki tez w czarno-białe pasy i dredy. Wyglądał... charakterystycznie. |
Mmmm smakowo
Takie glany to moje marzenie, ale pewnie dopiero na jesień
Martva - 13 Czerwca 2010, 14:17
Łaaa, mama mnie wyciągnęła na giełdę minerałów. Poszłam, bo potrzebowałam jednej kulki z turkusu i jednego owalu z bawolego oka. Nie znalazłam ani jednego ani drugiego, za to kupiłam masę szkła na sznury - weneckiego i szlifowanych kryształków 'oponek'. Za porażającą kwotę, ale kalkulator mówi że jakbym to kupiła w Kłębuszku, to za 3-4 razy tyle.
Martva - 13 Czerwca 2010, 17:12
Wieki nie obrabiałam żadnych biżu-fot.
Tonacja ognista:
i cytrusowa:
A jutro idę na pocztę wysyłać Skarb Hery, naszyjnik z serii Arachne, i mam tremę.
Teraz natomiast pogrzebię w szafie i spróbuję znaleźć jakieś ubranko na keili, strasznie mi się nie chce iść, ale może zamiast gimnastyki...
Martva - 14 Czerwca 2010, 10:41
Po keili nie mam śladu zakwasów w dolnych partiach ciała, co mnie cieszy, bo to znaczy że mi się zrobiła jakaś tam kondycja. Odrobinę mnie bolą łapki, jak je podniosę
I stwierdziłam że chyba mi się podniosła pupa, bo moja kraciasta spódniczka z tyłu lezy jakos tak inaczej. Wcale nie jestem przekonana czy to dobrze
illianna - 14 Czerwca 2010, 12:37
Dunadan, a luźne spodenki nie są ok? moim zdaniem efekt taki sam
shenra - 14 Czerwca 2010, 12:43
| Martva napisał/a | | I stwierdziłam że chyba mi się podniosła pupa, bo moja kraciasta spódniczka z tyłu lezy jakos tak inaczej. Wcale nie jestem przekonana czy to dobrze | Przekombinujesz kiedyś Kolczyki śliczniuchne
dalambert - 14 Czerwca 2010, 12:57
| Martva napisał/a | | stwierdziłam że chyba mi się podniosła pupa, bo moja kraciasta spódniczka z tyłu lezy jakos tak inaczej. Wcale nie jestem przekonana czy to dobrze |
Dobrze - pupa w górę - koniowi lżej
Ozzborn - 14 Czerwca 2010, 13:07
edit: nie skomentuje tego komentarza, jednak
Martva - 14 Czerwca 2010, 13:22
To byś skasował tego posta, a tak wszystkich ciekawość weźmie i zeżre.
Tak, wiem że TERAZ juz nie możesz, ale tak na przyszłość
Chyba wyłączę kompa, a potem odkręcę sobie głowę. Bleee.
Ozzborn - 14 Czerwca 2010, 13:28
początkowo skasowałem, ale jednak nie mogłem się powstrzymać, żeby się nie powstrzymać trochę
dalambert - 14 Czerwca 2010, 13:28
Martva, wiecej optymizmu, nie ma tego złego co by na miłe nie wyszło
Martva - 14 Czerwca 2010, 13:30
To złe zaszkodzi mi na zęby, jak tak dalej pójdzie
Kruk Siwy - 14 Czerwca 2010, 13:38
A mierzałkę do ciśnienia w domu posiada? Ja takie migrenowe, mdlące bóle głowy miałem przy skokach ciśnienia. Jak się okazało wystarczyła aspiryna i pupa... tfu głowa przestała mi aż tak bardzo dolegać.
hardgirl123 - 14 Czerwca 2010, 17:02
kupiłam sliczny stanik :> Pour Moi? Pm-9000-Opulence Gel Bra black/purple 32 c uk :>
jest cudny, wygodny i świetnie zbiera piersi :>
Brafitterka niestety zmartviła mnie jak zobaczyła, że mój kochany fioletowy Panache niefajnie się rozciągnął :> Chyba sobie kupię zaszewki :>bo mi go szkoda wyrzucać
Martva - 14 Czerwca 2010, 20:38
Kruk Siwy, posiada, ale nie umie obsługiwać Tata powiedział że całkiem możliwe że mi ciśnienie spadło i to dlatego, namawiał mnie na cukier, bo on miewa migreny z powodu spadku cukru, ale u mnie to musi mieć inną przyczynę )on jada dużo mniej węglowodanów niż ja). A ja miewam ciśnienie jak żaba, a miewam w normie.
Bez rozmowy z tygrysem się nie obeszło, potem zjadłam coś osłonowego na żołądek, miseczkę ryżu i ketonal. Teraz sprawdzimy czy po ketonalu boli mnie brzuch. Jeśli nie, to będzie oznaczało albo że lek osłonowy jest dobry, albo że ojciec nie ma racji z teorią ketonalową i sprawa tkwi w czymś innym. Tadam, nie ma to jak testowanie.
ilcattivo13 - 14 Czerwca 2010, 21:03
testowanie? Nie odbieraj pracy (i chleba) świnkom morskim i chomiczkom Serca nie masz dla tych "zwierzątkoof"?
|
|
|