Planeta małp - Co nas cieszy
Rafał - 8 Wrześ¶nia 2011, 09:52
Kliczko - Adamek będzie niekodowany!!! http://sport.wp.pl/kat,18...,wiadomosc.html
Taselchof - 8 Wrześ¶nia 2011, 09:59
to kablówki sie uciesz±
Rafał - 8 Wrześ¶nia 2011, 10:04
I dobrze im tak
hrabek - 8 Wrześ¶nia 2011, 10:13
N-ka profilaktycznie zdjęła RTL z dekodera. No chyba, że przegapiłem, bo szukałem wczoraj po programach i nie znalazłem tej stacji.
Martva - 8 Wrześ¶nia 2011, 10:15
| shenra napisał/a | Bardzo apetyczny dzień pod znakiem scrabble i dwóch przeuroczych zmartvionych kobiet |
+1, ostatnia partia cieszy mnie najbardziej
Rafał - 8 Wrześ¶nia 2011, 10:19
hrabek, dekoder en-ki nie pozwala na odbiór kanałów FTV?
hrabek - 8 Wrześ¶nia 2011, 10:29
Jest ile¶ kanałów darmowych prekodowanych, ale ich obecno¶ć zależy od operatora. Nie widziałem w opcjach dekodera wyszukiwania innych kanałów.
Lis Rudy - 8 Wrześ¶nia 2011, 10:35
hrabek, nie ma. Mam N-kę i u mnie też ciemno¶ć w tej sprawie.
| hrabek napisał/a | | Nie widziałem w opcjach dekodera wyszukiwania innych kanałów |
Bo nie ma-dostajesz to, co operator platformy ustawił dla Twojego pakietu.
Ni mniej, ni więcej.
Ozzborn - 8 Wrześ¶nia 2011, 16:03
uff ostatnie wpisy i indeks pchnięty... aczkolwiek z dalej z nutk± niepewno¶ci, bo z pani± doktor widmo (z któr± nawet kierowniczka katedry nie mogła się skontaktować) min±łem się 3 minuty na szczę¶cie udało się zostawić indeks i ma polecieć dalej. Może tym razem nie trzeba będzie pisać podania o przedłużenie rozliczenia które i tak zgubi± ;]
Lis Rudy - 8 Wrześ¶nia 2011, 20:07
Taaaaaaaaaaaak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Udało się !!!!!!!
Cieszę się jak wariat bo w końcu pu¶ciłem do druku co¶ z czym się pierniczyłem od ładnych kilkunastu dni !
YES ! YES ! YES !
Kai - 9 Wrześ¶nia 2011, 15:37
Skończyłam jedn± ksi±żkę i oddałam. Biorę się za następn±.
Godzilla - 9 Wrześ¶nia 2011, 15:45
Kai, ale fajnie. Ja tylko wiem, że kroi się jaki¶ artykuł, i że już będę mogła za niego wystawić normalny rachunek, ale jeszcze nic mailem nie dostałam. A przydałyby się przynajmniej dwa-trzy takie.
ailiS - 9 Wrześ¶nia 2011, 15:52
zrobiłam sweterek na szydełku! koniec z wiecznie niedopasowanymi i rozci±gniętymi ubraniami w sklepach
Godzilla - 9 Wrześ¶nia 2011, 15:56
ailiS, gratulacje! Mi się ta sztuka nigdy nie udała. Moje największe osi±gnięcia na tym polu to dwa szaliki i trzy czapki.
Kai - 9 Wrześ¶nia 2011, 19:04
Godzilla, chcesz autorski? będę miała 10
ailiS, dopóki nie zaczęłam tłumaczyć, uwielbiałam szydełkowanie i "sztrykowanie" (czyli robótki na drutach, im trudniejszy wzór, tym lepszy). Gratulacje!
No i cieszę się z wolnego weekendu. Mam w planie zapiekankę, kruche ciasteczka z marmoladk±, no i cudowne sałatki
merula - 9 Wrześ¶nia 2011, 19:07
Ide jutro na spacer fotograficzny. Kompletna ze mnie amatorka, ale trudno, kto¶ musi robić "profesjonalistom" za tło
Godzilla - 9 Wrześ¶nia 2011, 19:35
Autorski, oho ho!
Kasiek - 10 Wrześ¶nia 2011, 10:34
Usłyszałam dzi¶ bicie serduszka.
To jednak prawda, że się wtedy płacze ze szczę¶cia
shenra - 10 Wrześ¶nia 2011, 10:37
Kasiek, cudnie
Godzilla - 10 Wrześ¶nia 2011, 10:50
Kasiek, to już duży ten Twój Stworek!
Kasiek - 10 Wrześ¶nia 2011, 10:53
Całe 6 mm ma
Wła¶nie stwierdziłam, że to jest niesamowite. Ma to 6 mm i bij±ce serduszko...
Godzilla - 10 Wrześ¶nia 2011, 11:02
Będzie mu przybywać jaki¶ 1 cm tygodniowo, to też jest niesamowite.
ilcattivo13 - 10 Wrześ¶nia 2011, 11:13
| Kasiek napisał/a | | Wła¶nie stwierdziłam, że to jest niesamowite. Ma to 6 mm i bij±ce serduszko... |
Zdrówka dla Was obojga, Kasiek
joe_cool - 10 Wrześ¶nia 2011, 11:58
Kasiek, gratulacje!
Kasiek - 10 Wrześ¶nia 2011, 18:23
Dzięki
Najgorsza chwila na ¶wiecie była tuż przed tym, bo pani doktor powiedziała, że widzi pęcherzyk ci±żowy - znaczy co¶ jest, ale nie widać dzidziusia - albo jeszcze za mały, albo po prostu się nie rozwija... I nagle przesunęła sond± i sama zdziwiona na mnie patrzy, a na ekranie wykres bicia serduszka. A ta kiwa głow±, u¶miecha się i mówi: jest, to serduszko...
Jak głupia nie mogłam się uspokoić i się popłakałam Cudne...
Druga dobra rzecz: Marcin kupił garnitur Po raz pierwszy go w garniaku widziałam
Godzilla - 10 Wrześ¶nia 2011, 18:26
O raju... a ja kiedy¶ w dawnej firmie zobaczyłam z daleka (przez cał± długo¶ć korytarza) jakiego¶ faceta w swetrze, jak stał w recepcji. Dopiero jak bliżej podszedł, okazało się, że to mój szef. Pierwszy raz go bez garnituru widziałam. Szok!
Kasiek - 10 Wrześ¶nia 2011, 18:39
Różnica, nie?
merula - 10 Wrześ¶nia 2011, 19:48
bardzo, bardzo fajny spacer fotograficzny. i nawet zaczęłam ogarniać te różne pokrętełka od ustawień i chyba nawet co¶ na kształt zamierzonego efektu osi±gnęłam. a przynajmniej zaczęłam być na dobrym tropie.
tylko teraz trzeba zaopiekować się fotkami, ale co tam...
mBiko - 10 Wrześ¶nia 2011, 19:49
Kasiek, wielkie gratulacje.
Mnie cieszy przyjemne zmęczenie, chociaż boli mnie każdy kawałek cielska.
merula - 10 Wrześ¶nia 2011, 20:01
a, i Kasiek, gratulacje.
|
|
|