To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Co nas cieszy

Rafał - 8 Wrześ¶nia 2011, 09:52

Kliczko - Adamek będzie niekodowany!!! http://sport.wp.pl/kat,18...,wiadomosc.html
Taselchof - 8 Wrześ¶nia 2011, 09:59

to kablówki sie uciesz± :twisted:
Rafał - 8 Wrześ¶nia 2011, 10:04

I dobrze im tak :twisted:
hrabek - 8 Wrześ¶nia 2011, 10:13

N-ka profilaktycznie zdjęła RTL z dekodera. No chyba, że przegapiłem, bo szukałem wczoraj po programach i nie znalazłem tej stacji.
Martva - 8 Wrześ¶nia 2011, 10:15

shenra napisał/a
Bardzo apetyczny dzień pod znakiem scrabble i dwóch przeuroczych zmartvionych kobiet :mrgreen:

+1, ostatnia partia cieszy mnie najbardziej :D

Rafał - 8 Wrześ¶nia 2011, 10:19

hrabek, dekoder en-ki nie pozwala na odbiór kanałów FTV?
hrabek - 8 Wrześ¶nia 2011, 10:29

Jest ile¶ kanałów darmowych prekodowanych, ale ich obecno¶ć zależy od operatora. Nie widziałem w opcjach dekodera wyszukiwania innych kanałów.
Lis Rudy - 8 Wrześ¶nia 2011, 10:35

hrabek, nie ma. Mam N-kę i u mnie też ciemno¶ć w tej sprawie.
hrabek napisał/a
Nie widziałem w opcjach dekodera wyszukiwania innych kanałów

Bo nie ma-dostajesz to, co operator platformy ustawił dla Twojego pakietu.
Ni mniej, ni więcej.

Ozzborn - 8 Wrześ¶nia 2011, 16:03

uff ostatnie wpisy i indeks pchnięty... aczkolwiek z dalej z nutk± niepewno¶ci, bo z pani± doktor widmo (z któr± nawet kierowniczka katedry nie mogła się skontaktować) min±łem się 3 minuty :? na szczę¶cie udało się zostawić indeks i ma polecieć dalej. Może tym razem nie trzeba będzie pisać podania o przedłużenie rozliczenia które i tak zgubi± ;]
Lis Rudy - 8 Wrześ¶nia 2011, 20:07

Taaaaaaaaaaaak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Udało się !!!!!!!

Cieszę się jak wariat bo w końcu pu¶ciłem do druku co¶ z czym się pierniczyłem :oops: od ładnych kilkunastu dni !

YES ! YES ! YES !
:mrgreen:

Kai - 9 Wrześ¶nia 2011, 15:37

Skończyłam jedn± ksi±żkę i oddałam. Biorę się za następn±. :)
Godzilla - 9 Wrześ¶nia 2011, 15:45

Kai, ale fajnie. Ja tylko wiem, że kroi się jaki¶ artykuł, i że już będę mogła za niego wystawić normalny rachunek, ale jeszcze nic mailem nie dostałam. A przydałyby się przynajmniej dwa-trzy takie.
ailiS - 9 Wrześ¶nia 2011, 15:52

zrobiłam sweterek na szydełku! :mrgreen: koniec z wiecznie niedopasowanymi i rozci±gniętymi ubraniami w sklepach :D
Godzilla - 9 Wrześ¶nia 2011, 15:56

ailiS, gratulacje! Mi się ta sztuka nigdy nie udała. Moje największe osi±gnięcia na tym polu to dwa szaliki i trzy czapki.
Kai - 9 Wrześ¶nia 2011, 19:04

Godzilla, chcesz autorski? ;) będę miała 10 :D

ailiS, dopóki nie zaczęłam tłumaczyć, uwielbiałam szydełkowanie i "sztrykowanie" (czyli robótki na drutach, im trudniejszy wzór, tym lepszy). Gratulacje!

No i cieszę się z wolnego weekendu. Mam w planie zapiekankę, kruche ciasteczka z marmoladk±, no i cudowne sałatki :D

merula - 9 Wrześ¶nia 2011, 19:07

Ide jutro na spacer fotograficzny. :D Kompletna ze mnie amatorka, ale trudno, kto¶ musi robić "profesjonalistom" za tło :wink:
Godzilla - 9 Wrześ¶nia 2011, 19:35

Autorski, oho ho! :D :bravo
Kasiek - 10 Wrześ¶nia 2011, 10:34

Usłyszałam dzi¶ bicie serduszka.
To jednak prawda, że się wtedy płacze ze szczę¶cia :)

shenra - 10 Wrześ¶nia 2011, 10:37

Kasiek, cudnie :D
Godzilla - 10 Wrześ¶nia 2011, 10:50

Kasiek, to już duży ten Twój Stworek!
Kasiek - 10 Wrześ¶nia 2011, 10:53

Całe 6 mm ma :D

Wła¶nie stwierdziłam, że to jest niesamowite. Ma to 6 mm i bij±ce serduszko...

Godzilla - 10 Wrześ¶nia 2011, 11:02

Będzie mu przybywać jaki¶ 1 cm tygodniowo, to też jest niesamowite.
ilcattivo13 - 10 Wrześ¶nia 2011, 11:13

Kasiek napisał/a
Wła¶nie stwierdziłam, że to jest niesamowite. Ma to 6 mm i bij±ce serduszko...

Zdrówka dla Was obojga, Kasiek :D

joe_cool - 10 Wrześ¶nia 2011, 11:58

Kasiek, gratulacje! :D
Kasiek - 10 Wrześ¶nia 2011, 18:23

Dzięki :D

Najgorsza chwila na ¶wiecie była tuż przed tym, bo pani doktor powiedziała, że widzi pęcherzyk ci±żowy - znaczy co¶ jest, ale nie widać dzidziusia - albo jeszcze za mały, albo po prostu się nie rozwija... I nagle przesunęła sond± i sama zdziwiona na mnie patrzy, a na ekranie wykres bicia serduszka. A ta kiwa głow±, u¶miecha się i mówi: jest, to serduszko...

Jak głupia nie mogłam się uspokoić i się popłakałam :D Cudne...

Druga dobra rzecz: Marcin kupił garnitur :D Po raz pierwszy go w garniaku widziałam ;P:

Godzilla - 10 Wrześ¶nia 2011, 18:26

O raju... a ja kiedy¶ w dawnej firmie zobaczyłam z daleka (przez cał± długo¶ć korytarza) jakiego¶ faceta w swetrze, jak stał w recepcji. Dopiero jak bliżej podszedł, okazało się, że to mój szef. Pierwszy raz go bez garnituru widziałam. Szok! :mrgreen: ;P:
Kasiek - 10 Wrześ¶nia 2011, 18:39

Różnica, nie? :D
merula - 10 Wrześ¶nia 2011, 19:48

bardzo, bardzo fajny spacer fotograficzny. i nawet zaczęłam ogarniać te różne pokrętełka od ustawień i chyba nawet co¶ na kształt zamierzonego efektu osi±gnęłam. a przynajmniej zaczęłam być na dobrym tropie.

tylko teraz trzeba zaopiekować się fotkami, ale co tam...

mBiko - 10 Wrześ¶nia 2011, 19:49

Kasiek, wielkie gratulacje.

Mnie cieszy przyjemne zmęczenie, chociaż boli mnie każdy kawałek cielska.

merula - 10 Wrześ¶nia 2011, 20:01

a, i Kasiek, gratulacje. :D

Partner forum