To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Co nas cieszy

Kai - 4 Wrześ¶nia 2011, 14:22

Po prostu jest całkiem OK i aż się tego boję...
mBiko - 4 Wrześ¶nia 2011, 18:30

Bardzo udana wycieczka rodzinna.
Kruk Siwy - 4 Wrześ¶nia 2011, 18:40

Weekendowa wizyta przyjaciół z miasta Łodzi.
merula - 4 Wrześ¶nia 2011, 18:41

odwiedzili¶my Pucka na działce. teraz mam dwa wiaderka aronii do przeróbki. i kurki.
Lynx - 4 Wrześ¶nia 2011, 20:38

Głowa mnie przestała boleć.
Rafał - 5 Wrześ¶nia 2011, 06:54

Kumpla dziecko wyszło z paskudnej białaczki, ale się ciesz± :D
Godzilla - 5 Wrześ¶nia 2011, 09:47

Rafał, pamiętam, że kto¶ kiedy¶ pisał na forum o białaczce u dziecka. Może to byłe¶ Ty i o to dziecko wła¶nie chodziło. Też się cieszę! :D Niech odpoczn± wszyscy po tym paskudztwie.
dalambert - 5 Wrześ¶nia 2011, 10:37

Godzilla, nam przy sobocie tez cudnie było i towarzystwo zacne i Merulaki bojowe, Wikinga tłukły z zapałem, i Jedenastek się w rzemioslo wcinał, a my atosferę i piwko z karkoweczka wspart± stroskandynawskim małosolnym chłonęli¶my, może nawet jakie zdjęcia bed±.
Merula foty dawaj, Rzelazny da jak się z Zgag± spiknie :D

O pisiakosć - miałem to wrzucić do "maszeruj± chłopcy..." a tu mi trafiło, ale i tak wyprawa do do Wikingow nas ucieszyła, więc - tyż piknie. :wink:

ed. dodatek co do miejsca.

shenra - 5 Wrześ¶nia 2011, 10:56

Rzelazny w ogóle ma ostatnio zł± passę z wrzucaniem zdjęć :mrgreen:
Nina Wum - 5 Wrześ¶nia 2011, 11:19

Prawda li to.
ketyow - 5 Wrześ¶nia 2011, 16:22

Procesorek działa, zaraz testy. Cieszy mnie dodatkowo, że mój Dell ma normaln± klapę serwisow± i wymiana procesora to 15 minut roboty, podczas gdy w wielu innych modelach i u innych producentów, samo przeczyszczenie wentylatora to 2 godziny roboty.

Ha! Jeszcze nie wiem czemu, ale chyba szyna i dzielnik nie działaj± ze sob± jak należy i co za tym idzie powinienem mieć procesor 2 x 2.4 GHz a mam 2 x 2,53 :mrgreen:

ailiS - 5 Wrześ¶nia 2011, 18:50

odpowiedĽ RD w sprawie opowiadania :D
od tygodnia mnie trzyma

Kai - 5 Wrześ¶nia 2011, 20:02

Kundelek się sprawdza.
Dostałam kolejne tłumaczenia i mam nadzieję zamkn±ć finansowo miesi±c. A to już u mnie dobrze.

shenra - 6 Wrześ¶nia 2011, 10:16

Bardzo udany dzień w pracy.
Pucek - 6 Wrześ¶nia 2011, 10:29

Cieszy, że zd±żyłam zebrać winogronka zanim je ptaszki zeżarły - mam szansę na wino w tym roku.
Że teraz to muszę obrobić wprawdzie cieszy inaczej -ale damy radę :)

Lynx - 6 Wrześ¶nia 2011, 15:34

Jazda samochodem :)
ketyow - 6 Wrześ¶nia 2011, 17:12

Komputerowy system biblioteczny nie uwzględnia czy ksi±żka jest obecnie na stanie, ale mamy bardzo fajn± pani± bibliotekarkę i wła¶nie dostałem informację na maila, że ksi±żka której szukałem jest już odłożona i czeka na mnie :) To jest klasa!
Matrim - 6 Wrześ¶nia 2011, 23:19

Volvu¶ wrócił :) Wygładzony, wypolerowany, z naprawionymi ubytkami i po ubiegłozimowej zadrze z pługiem nie ma (prawie) ¶ladu ;)
Ozzborn - 6 Wrześ¶nia 2011, 23:45

Spotkanie z ekip± z hiszpańskiego - strasznie fajni ludzie, a towarzysko spotykamy się rzadko. Poza tym fajna okazja do pogadania po hiszpańskiemu z facetem lektorki... acz przyznam, że trochę mi język Cervantesa zdrętwiał przez wakacje :P
Unicorn - 7 Wrześ¶nia 2011, 10:31

Zakwasy po treningach :mrgreen:
shenra - 7 Wrześ¶nia 2011, 12:43

¦wietna impreza wczoraj :mrgreen:
ketyow - 7 Wrześ¶nia 2011, 16:46

Spotkanie z Ram± wznowione :mrgreen:
http://www.matras.pl/spotkanie-z-rama.html

Jestem bankrutem ;P:

Agi - 7 Wrześ¶nia 2011, 20:07

Rehabilitant raczył się dzi¶ pojawić. Znęcał się nade mn± godzinę, póĽniej poszłam na godzinny spacer z Kam± i czuję się ¶wietnie. Podobno boleć będzie jutro.
Jedenastka - 7 Wrześ¶nia 2011, 20:21

Agi napisał/a
Znęcał się nade mn± godzinę, póĽniej poszłam na godzinny spacer z Kam± i czuję się ¶wietnie.
Może jest dobry. Nie ma ich wielu. Skuteczny rehabilitant to skarb.
Generalnie boję się rehabilitantów, mam dwóch zaufanych.

Mam now± klawiaturę, hurrra! :D
Tamt± chyba załatwiłam...

Agi - 7 Wrześ¶nia 2011, 20:22

Jedenastka napisał/a
Może jest dobry. Nie ma ich wielu. Skuteczny rehabilitant to skarb.

Ma znakomit± renomę, dlatego trudno się do niego dostać. Poza tym przyjeżdża do domu, co dla mnie jest duż± zalet±.

Jedenastka - 7 Wrześ¶nia 2011, 20:24

Hm. Może dlatego zdarza mu się nie zadzwonić :wink:
Agi - 7 Wrześ¶nia 2011, 20:26

Tak, troszkę mu sodówka uderza.
Jedenastka - 7 Wrześ¶nia 2011, 20:31

Jeden mój też przyjeżdża do domu i też to było dla mnie super - w okresie gdy nie mogłam korzystać z żadnej innej formy bo nie zgadzał się neurochirurg.
Do drugiego wolę pojechać, teraz już mogę :D , a po półtoragodzinnej "męce" czuję się jak narodzona na nowo. Prawie :wink:

shenra - 7 Wrześ¶nia 2011, 22:34

Bardzo apetyczny dzień pod znakiem scrabble i dwóch przeuroczych zmartvionych kobiet :mrgreen:
aniol - 7 Wrześ¶nia 2011, 22:39

nowy nabor dzieciakow do klubu
nawet nie chodzi o ilosc, ale o jakosc: tegoroczny narybek nie dosc ze jakis taki sprawniejszy na tle wczesniejszych rocznikow, to i jakis kumaty jest
i z koordynacja u nich jest lepiej niz u poprzednikow
zeby tylko jeszcze ze mna wytrzymali to bedzie dobrze

Partner forum