To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Dzień dobry, cześć i czołem...

Pako - 25 Lutego 2007, 10:11

Adashi napisał/a
Pako, patrząc na cennik to Netia wychodzi drożej niż ten znienawidzony przez Ciebie Pan Anderson, jedyny plus to, że nie ma limitów, zresztą i tak wszystko idzie po linii TPSA (chyba, że masz stacjonarny w Netii).

Nie do końca. Poczytaj zasady promocyjne - mam stacjonarny w tepsie, więc netię dostanę taniego neta , 64 zeta za 1Mbit, czyli za tę samą cenę praktycznie 4x szybsze łącze niż mam tu na radiu. Fakt, gdybym brał tylko neta z neti, nie mając stacjonarnego u nich albo u tepsy, byłoby gorzej o wiele.
Cytat
Mam natomiast pytanie odnośnie radiówki, mój znajomek miał, chwalił sobie, ale kiedy ostatnio nawiedziły nas te huragany stracił kompletnie kontakt ze światem, też miałeś takie objawy, czy wszystko było ok?

Kumpel miał chyba kiepsko przymocowaną antenę, albo serwer padł ;) Wiało u mnie nie mniej niż w pozostałej części Polski, a net śmigał bezproblemowo. Nie zdarzyło mi sie jeszcze, żeby mi pogoda popsuła neta (wyłączając sytuację, kiedy pioruny walą na lewo i prawo i prąd odłączają na serwerze czy przekaźniku ;) ). Był zawieje śnieżne, oberwania chmur, huragany, a net działał dobrze. Swojego czasu działał nawet o wiele lepiej w trakcie burzy, bo ludzie się poodłączali z sąsiednich wiosek, a u mnie było spokojnie (coś w stylu oka cyklonu ;) ) i net śmigał bezproblemowo. Ogólnie pogoda nie ma wielkiego wpływu na jakość sygnału i tym podobne. Mi raczej przyroda przeszkadza latem, jak drzewa się "oliściują" :P

Tomcich - 25 Lutego 2007, 11:57

Dzieńdoberek wszystkim. :D
hijo - 25 Lutego 2007, 12:04

Pako, Rodion, Adashi, gdzie się podziały wasze avatary? a tak w ogóle to cześć.. no ;P:

OOO i część emotów zniknęła, strzałki pod avatarami większej liczbie osób i znaczki płci. podejrzane, że u gremlinka wszystko działa :mrgreen:

Edit, się naprawiło samo

Adashi - 25 Lutego 2007, 12:07

hijo, odśwież stronę to wskoczą brakujące elementy ;P:

Pako, thx za info. :)

Kruk Siwy - 25 Lutego 2007, 13:35

nureczka odfrunęła za wielką wodę. Jestem zaniepokojony bo leci do miejscowości - Providence. Dla mniej zorientowanych dodam, że w okolicy są Arkham i Insmouth...
Ixolite - 25 Lutego 2007, 13:38

Kruku, jest taki serial "Powrót do Providence"
Aga - 25 Lutego 2007, 17:03

Cześć!
Jutro do szkoły :(

elam - 25 Lutego 2007, 17:11

do kieratu ...
Pako - 25 Lutego 2007, 17:14

na uczelnię...
Anonymous - 25 Lutego 2007, 17:23

Oj, cicho :) Ja wydałam dziś nieprawdopodobną ilość pieniędzy, ale WRESZCIE udało mi się kupić rzeczy, które naprawdę mi się podobały! jestem uszczęśliwiona. :D
Ixolite - 25 Lutego 2007, 17:26

:mrgreen: :bravo
Pako - 25 Lutego 2007, 17:31

E tam, ja mam dziś w miarę dobry humor.. ale w ramach integrowania się z forumowiczami też narzekam ;) A teraz się cieszę :D
Kasiek - 25 Lutego 2007, 17:50

Cześć
elam - 25 Lutego 2007, 18:11

Miria, ja tak mialam wczoraj - kupilam sobie nowy telefon, ful wypas :D ,
fajny plaszczyk na ewentualna zime, pasujaca do niego torebke i rozne szkalne korale, z ktorych asiontko zrobilo dwa wypasione sotoir'y (yy po polsku to sie chyba po prostu naszyjnik nazywa :) )

a potem sie okazalo, ze naszego modemu, co padl kilka dni temu, nie da sie naprawic, i musimy sobie kupic nowy (na razie klikam z modemu, ktory braciszek pozyczyl od kolegi) no i ze styczniowej wyplaty zostana mi jakies nedzne resztki...

Ixolite - 25 Lutego 2007, 18:34

Co masz teraz za telefona elam?
hjeniu - 25 Lutego 2007, 19:17

Helloł potwory :wink: Forum widzę chodziło bezproblemowo jak mnie nie było :mrgreen: Zlachany jestem niemożebnie a tu 600 postów do przeczytania.
elam - 25 Lutego 2007, 19:43

SE K750i
Adashi - 25 Lutego 2007, 19:50

elam, dobry wybór, witaj w klubie :wink:
Ixolite - 25 Lutego 2007, 19:56

No to fajny :)

Ja jak przedłużałem umowę to rozważałem szarpnięcie się na LG K800 Chocolate, ale trochę sobie za dużo za niego życzyli.

hjeniu - 25 Lutego 2007, 20:06

Ja mam V3 i jestem z niej właściwie zadowolony (co prawda jest już po wymianie całej elektroniki) ale obudowa mimo tego, że telefon często gęsto wypada mi z kieszeni jest w idealnym stanie, jakość wykonania jest bardzo wysoka (nic nie skrzypi, nie majta się itp.), bateria trzyma ok. 7 dni, antena jest całkiem, całkiem, klawiatura z dużymi przyciskami brak bajerów mi nie przeszkadza więc telefon jak dla mnie jest idealny.
Adashi - 25 Lutego 2007, 20:13

hjeniu, ten Razor tj. V3 czy V3i :?:
hjeniu - 25 Lutego 2007, 22:05

V3 Black z pierwszej serii - ma już ponad rok, jak już wspominałem jeszcze w trakcie gwarancji sfajczyła mu się elektronika ale tak po za tym sprawuje się bez zarzutu.
nalli - 25 Lutego 2007, 22:10

Hej Wam!
elam - 25 Lutego 2007, 22:25

znikam, dobranocka.

lallalala,
kolysanka:

znow kolejne 5 dni kieratu,
w naszym pieknym domu wariatow,
spiewaj ze mna, bracie- wariacie,
jak nam dobrze pracowac w kieracie...

Indy - 25 Lutego 2007, 22:27

Ja też uciekam. Dobranoc.
Do jutra :)

Pako - 25 Lutego 2007, 22:27

Też znikam, dobranoc :)
Aga - 25 Lutego 2007, 23:06

A ja od jutra do szkoły :( :( :(
Dobranoc!

Agi - 25 Lutego 2007, 23:08

Dobranoc :)
Albion - 25 Lutego 2007, 23:16

Zdrastfujcie wsje!
Daaawno mnie nie było - widzę, że nie próżnowaliście, postów od diabła :mrgreen: !

nalli - 25 Lutego 2007, 23:22

Pssst... Albion, oni pousypiali.

Partner forum