Planeta małp - Co nas cieszy
Agi - 31 Sierpnia 2011, 12:27
| dalambert napisał/a | Rafał, Cieszę się wraz z wami, ale nie zapominajcie, ze po 10 października trza to bedzie zamknąć by robotę dokończyć |
dalambert, udusiłbyś się?
Rafał - 31 Sierpnia 2011, 12:31
Dal, pojeździłbyś tranzytem przez Wrocek, szczególnie dniami, to byś zrozumiał. Kiedyś zajęło mi to 111 minut, a uważam się za znawcę skrótów, myków i sposobów na ten permanentny korek.
shenra - 31 Sierpnia 2011, 12:39
Właśnie wybieram się do kina na Conana, zobaczymy co to się tam porobiło
dalambert - 31 Sierpnia 2011, 12:41
Rafał, Alez ja sie ciesze, ale z doświadczenia wiem, że trasy otwierane "na termin i wizytę gospodarską" wymagają potem długiego poprawiania i kończenia, ot i tyle. = Polska jest w budowie...
ilcattivo13 - 31 Sierpnia 2011, 12:42
shenra - lepiej na piwo się przejdź
merula - 31 Sierpnia 2011, 13:04
nieco wyszłam z marazmu kanapowego i niechcemisia. może będzie tendencja wzrostowa i dobra wróżba to?
Ozzborn - 31 Sierpnia 2011, 13:23
Rewolucja transportowa w Konstancinie. Wprawdzie mnie permanentnie przysłuży się tylko nowa linia 742 kursująca między Górą Kalwarią a Wilanowską (zawsze to 1 więcej autobus na godzinę) i do tego staje niemal praktycznie pod moim blokiem. Ale fajnie, że są też aż 3 linie komunikujące wszystkie okoliczne wioski. (i one także stają mi pode blokiem). Częstotliwość kursów raz na godzinę nie powala, ale to i tak mnóstwo lepiej niż raz na wcale
+ otwarcie wydłużonej 2pasmówki już blisko, także idzie ku normalności
merula - 1 Września 2011, 00:28
skorzystałam z pomysłu (dzięki Ziemniak) i chyba zapanuję nad zasobami. ale ładna dniówkę mi to zabrało.
Lis Rudy - 1 Września 2011, 10:01
Chyba kocham TP
Wczoraj zadzwonił od nich sympatyczny Pan z ofertą dot. Neostrady. Przedłużyłem bo jakoś dziwnie zadowolony z nich jestem.
A dzisiaj co ?
A dziś hula mi na tym kabelku 6,4 MB/s, drucik pręży się ze szczęścia na wszystkie strony i net ładuje mi się błyskawicznie.
No to zgodnie z wątkiem się ciesze.
Kruk Siwy - 1 Września 2011, 10:12
Hihi.
Mam w tej chwili jakieś 11 megamopsów, tfu MB czyli dość nisko. Generalnie 36 albo i 48 nie jest niczym dziwnym.
No.
Cieszysz się?
Agi - 1 Września 2011, 10:15
| Kruk Siwy napisał/a | Mam w tej chwili jakieś 11 megamopsów, tfu MB czyli dość nisko. Generalnie 36 albo i 48 nie jest niczym dziwnym.
No. |
Masz neta z turbodoładowaniem?
Kruk Siwy - 1 Września 2011, 10:21
Netia założyła nam telewizję internetową, która jest całkiem całkowicie na nic. Ale przesył danych jest ogromny. A usługa komputerowa to dodatek do nieużywanej telewizji.
Agi - 1 Września 2011, 10:24
Dobre rozwiązanie.
Kruk Siwy - 1 Września 2011, 10:25
Zwłaszcza jak się pracuje z domu.
ketyow - 1 Września 2011, 10:29
Ja mam 1mb pod warunkiem, że sam używam. Właściciele są do granic możliwości oszczędni
Agi - 1 Września 2011, 10:41
Ja w tej chwili mam 100 Mb/s i bardzo mnie to cieszy.
W domu trochę gorzej, ale też nie narzekam.
shenra - 1 Września 2011, 11:08
Niu knigen z Chomikiem w spisie treści
ilcattivo13 - 1 Września 2011, 14:31
| shenra napisał/a | Niu knigen z Chomikiem w spisie treści |
Lis Rudy - 1 Września 2011, 14:52
| Agi napisał/a | Ja w tej chwili mam 100 Mb/s i bardzo mnie to cieszy.
W domu trochę gorzej, ale też nie narzekam. |
To co wyście w tym Poznaniu zrobili ??? Do światłowodów NASA się podpięli ?
Unicorn - 1 Września 2011, 14:57
oh przypomina mi się kłótnia mojego taty z bratem ("mój net ma 2 giga szybkości!" Co? Podłączyli Ci światłowody do budynku... czy postawili na dachu antenę telekomunikacyjną?")
Dzisiaj mnie cieszy fakt, że mam pierwszy trening w nowym sezonie!! będzie się działo
nureczka - 1 Września 2011, 16:33
| Kruk Siwy napisał/a | | Netia założyła nam telewizję internetową, która jest całkiem całkowicie na nic. |
Dodam, żeśmy nawet dekodera nie podłączyli. Kurzy się w schowku ogrodowym.
nureczka - 2 Września 2011, 11:29
W końcu odpaliłam pocztę na komórce. Jestem wielka!
Martva - 2 Września 2011, 11:30
Łaziłam po rosyjskich stronach bizuteryjnych i trafiłam na folder plików do ściągnięcia. Z duszą na ramieniu ściągnęłam i jestem w stanie ekscytacji: grubo ponad setka zdjęć typu fragment naszyjnika plus schemat, wszystko plecione z drobnych koralików, pochodzące z legendarnej strony czechbeadwork.net A naszyjniki są takie mocno krywulkowe w typie.
shenra - 3 Września 2011, 08:14
Wczorajsza impreza, bardzo udana, mnóstwo gibania i kolorowych drinków do samego rana
Kai - 3 Września 2011, 20:11
Również impreza, całkiem improwizowana, bo wpadłam tylko odebrać Kundelka (czyli Kindle'a) i zrobiła się z tego dwudniowa wyżerka, wypitka i zabawy intelektualne wizualno-literackie. Cudne pożegnanie wakacji.
Iscariote - 3 Września 2011, 22:55
| shenra napisał/a | | mnóstwo gibania i kolorowych drinków do samego rana | Też chce kolorowe drinki
Mnie dzisiaj ucieszyło, jak kumpel, który miesiąc mnie nie widział zakrzyknął "Thorze!" jak wszedłem do pubu. Znaczy mój plan aby upodobnić się do wikinga powoli przynosi efekty
Ozzborn - 4 Września 2011, 03:04
wreszcie spotkanie z moją ekipą z portugeszu... chyab ze 2 miesiące się nie widzieliśmy - trochę straciliśmy flow, ale mimo to chrześcijańskie piosenki na głosy w konwencji gospel pozwalają sądzić iż nie cały
Stoniu - 4 Września 2011, 09:11
Cieszy dzień wolnego po 9 dniowym maratonie w pracy. Dzisiaj nie będę musiał wyszukiwać nikomu podręczników, prawdziwa ulga.
Sauron - 4 Września 2011, 10:12
Wróciłam z wycieczki integracyjnej. Nowa klasa zapowiada się nieźle.
Godzilla - 4 Września 2011, 12:02
Mam propozycję poprowadzenia zajęć na zjeździe robótkowym w listopadzie, w Ustroniu.
|
|
|