To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Co nas cieszy

Agi - 31 Sierpnia 2011, 12:27

dalambert napisał/a
Rafał, Cieszę się wraz z wami, ale nie zapominajcie, ze po 10 października trza to bedzie zamknąć by robotę dokończyć :wink:

dalambert, udusiłbyś się? :wink:

Rafał - 31 Sierpnia 2011, 12:31

:lol:

Dal, pojeździłbyś tranzytem przez Wrocek, szczególnie dniami, to byś zrozumiał. Kiedyś zajęło mi to 111 minut, a uważam się za znawcę skrótów, myków i sposobów na ten permanentny korek.

shenra - 31 Sierpnia 2011, 12:39

Właśnie wybieram się do kina na Conana, zobaczymy co to się tam porobiło :mrgreen:
dalambert - 31 Sierpnia 2011, 12:41

Rafał, Alez ja sie ciesze, ale z doświadczenia wiem, że trasy otwierane "na termin i wizytę gospodarską" wymagają potem długiego poprawiania i kończenia, ot i tyle. = Polska jest w budowie... :wink:
ilcattivo13 - 31 Sierpnia 2011, 12:42

shenra - lepiej na piwo się przejdź :wink:
merula - 31 Sierpnia 2011, 13:04

nieco wyszłam z marazmu kanapowego i niechcemisia. może będzie tendencja wzrostowa i dobra wróżba to? :mrgreen:
Ozzborn - 31 Sierpnia 2011, 13:23

Rewolucja transportowa w Konstancinie. Wprawdzie mnie permanentnie przysłuży się tylko nowa linia 742 kursująca między Górą Kalwarią a Wilanowską (zawsze to 1 więcej autobus na godzinę) i do tego staje niemal praktycznie pod moim blokiem. Ale fajnie, że są też aż 3 linie komunikujące wszystkie okoliczne wioski. (i one także stają mi pode blokiem). Częstotliwość kursów raz na godzinę nie powala, ale to i tak mnóstwo lepiej niż raz na wcale ;)

+ otwarcie wydłużonej 2pasmówki już blisko, także idzie ku normalności ;)

merula - 1 Wrzeœśnia 2011, 00:28

skorzystałam z pomysłu (dzięki Ziemniak) i chyba zapanuję nad zasobami. ale ładna dniówkę mi to zabrało.
Lis Rudy - 1 Wrzeœśnia 2011, 10:01

Chyba kocham TP :D
Wczoraj zadzwonił od nich sympatyczny Pan z ofertą dot. Neostrady. Przedłużyłem bo jakoś dziwnie zadowolony z nich jestem.

A dzisiaj co ?

A dziś hula mi na tym kabelku 6,4 MB/s, drucik pręży się ze szczęścia na wszystkie strony i net ładuje mi się błyskawicznie.
No to zgodnie z wątkiem się ciesze.
:mrgreen:

Kruk Siwy - 1 Wrzeœśnia 2011, 10:12

Hihi.
Mam w tej chwili jakieś 11 megamopsów, tfu MB czyli dość nisko. Generalnie 36 albo i 48 nie jest niczym dziwnym.
No.
Cieszysz się?

Agi - 1 Wrzeœśnia 2011, 10:15

Kruk Siwy napisał/a
Mam w tej chwili jakieś 11 megamopsów, tfu MB czyli dość nisko. Generalnie 36 albo i 48 nie jest niczym dziwnym.
No.

Masz neta z turbodoładowaniem?

Kruk Siwy - 1 Wrzeœśnia 2011, 10:21

Netia założyła nam telewizję internetową, która jest całkiem całkowicie na nic. Ale przesył danych jest ogromny. A usługa komputerowa to dodatek do nieużywanej telewizji.
Agi - 1 Wrzeœśnia 2011, 10:24

Dobre rozwiązanie.
Kruk Siwy - 1 Wrzeœśnia 2011, 10:25

Zwłaszcza jak się pracuje z domu.
ketyow - 1 Wrzeœśnia 2011, 10:29

Ja mam 1mb pod warunkiem, że sam używam. Właściciele są do granic możliwości oszczędni :roll:
Agi - 1 Wrzeœśnia 2011, 10:41

Ja w tej chwili mam 100 Mb/s i bardzo mnie to cieszy.
W domu trochę gorzej, ale też nie narzekam.

shenra - 1 Wrzeœśnia 2011, 11:08

Niu knigen z Chomikiem w spisie treści :mrgreen:
ilcattivo13 - 1 Wrzeœśnia 2011, 14:31

shenra napisał/a
Niu knigen z Chomikiem w spisie treści :mrgreen:

:bravo :D

Lis Rudy - 1 Wrzeœśnia 2011, 14:52

Agi napisał/a
Ja w tej chwili mam 100 Mb/s i bardzo mnie to cieszy.
W domu trochę gorzej, ale też nie narzekam.

To co wyście w tym Poznaniu zrobili ??? Do światłowodów NASA się podpięli ?

Unicorn - 1 Wrzeœśnia 2011, 14:57

oh przypomina mi się kłótnia mojego taty z bratem ("mój net ma 2 giga szybkości!" Co? Podłączyli Ci światłowody do budynku... czy postawili na dachu antenę telekomunikacyjną?")

Dzisiaj mnie cieszy fakt, że mam pierwszy trening w nowym sezonie!! :) będzie się działo :)

nureczka - 1 Wrzeœśnia 2011, 16:33

Kruk Siwy napisał/a
Netia założyła nam telewizję internetową, która jest całkiem całkowicie na nic.

Dodam, żeśmy nawet dekodera nie podłączyli. Kurzy się w schowku ogrodowym.

nureczka - 2 Wrzeœśnia 2011, 11:29

W końcu odpaliłam pocztę na komórce. Jestem wielka!
Martva - 2 Wrzeœśnia 2011, 11:30

Łaziłam po rosyjskich stronach bizuteryjnych i trafiłam na folder plików do ściągnięcia. Z duszą na ramieniu ściągnęłam i jestem w stanie ekscytacji: grubo ponad setka zdjęć typu fragment naszyjnika plus schemat, wszystko plecione z drobnych koralików, pochodzące z legendarnej strony czechbeadwork.net A naszyjniki są takie mocno krywulkowe w typie.
shenra - 3 Wrzeœśnia 2011, 08:14

Wczorajsza impreza, bardzo udana, mnóstwo gibania i kolorowych drinków do samego rana :mrgreen:
Kai - 3 Wrzeœśnia 2011, 20:11

Również impreza, całkiem improwizowana, bo wpadłam tylko odebrać Kundelka (czyli Kindle'a) i zrobiła się z tego dwudniowa wyżerka, wypitka i zabawy intelektualne wizualno-literackie. Cudne pożegnanie wakacji.
Iscariote - 3 Wrzeœśnia 2011, 22:55

shenra napisał/a
mnóstwo gibania i kolorowych drinków do samego rana
Też chce kolorowe drinki :(

Mnie dzisiaj ucieszyło, jak kumpel, który miesiąc mnie nie widział zakrzyknął "Thorze!" jak wszedłem do pubu. :) Znaczy mój plan aby upodobnić się do wikinga powoli przynosi efekty ;P:

Ozzborn - 4 Wrzeœśnia 2011, 03:04

wreszcie spotkanie z moją ekipą z portugeszu... chyab ze 2 miesiące się nie widzieliśmy - trochę straciliśmy flow, ale mimo to chrześcijańskie piosenki na głosy w konwencji gospel pozwalają sądzić iż nie cały :D
Stoniu - 4 Wrzeœśnia 2011, 09:11

Cieszy dzień wolnego po 9 dniowym maratonie w pracy. Dzisiaj nie będę musiał wyszukiwać nikomu podręczników, prawdziwa ulga.
Sauron - 4 Wrzeœśnia 2011, 10:12

Wróciłam z wycieczki integracyjnej. Nowa klasa zapowiada się nieźle.
Godzilla - 4 Wrzeœśnia 2011, 12:02

Mam propozycję poprowadzenia zajęć na zjeździe robótkowym w listopadzie, w Ustroniu.

Partner forum