Mechaniczna pomarańcza [film] - Najpiekniejsi aktorzy? :o))
Freja - 29 Listopada 2011, 07:20
z ankiety to zdecydowanie Johny Deep
a z poza listy - Hugh Jackman, Viggo Mortensen
i całkiem nawet Mark Dacascos
merula - 9 Stycznia 2012, 17:00
dla co poniektórych wielbicielek
Agi - 9 Stycznia 2012, 17:41
Pięknie dziękuję merula.
Nina Wum - 9 Stycznia 2012, 18:12
merula, you made my day.
fealoce - 9 Stycznia 2012, 20:30
Piękne!
ilcattivo13 - 9 Stycznia 2012, 21:15
merula napisał/a | dla co poniektórych wielbicielek |
dzię-dzię-dzię
fealoce - 9 Stycznia 2012, 22:06
ilcattivo13, jest coś, o czym nie wiemy?
ilcattivo13 - 9 Stycznia 2012, 22:13
pewnie, że jest. Nie słyszałyście jeszcze, jak chrapię
merula - 9 Stycznia 2012, 22:39
prych...
merula - 11 Stycznia 2012, 15:20
joe_cool - 7 Października 2012, 22:19
O rany, jaki ładny pan... I nawet grywa w fantastycznych filmach
Richard Armitage się nazywa.
Ilt - 7 Października 2012, 22:44
Prawie 1,9 metra? Dość spory jak na krasnoluda.
merula - 8 Października 2012, 08:24
trochę do Hugh Jackmana podobny
joe_cool - 8 Października 2012, 14:48
No, może troszkę Ale jest bardziej blady, no i te oczy
joe_cool - 4 Lutego 2013, 19:55
Żałuję zawsze, że boję się strasznych filmów (tak, Supernatural jest straszny), bo ten aktor jest - jak to mówi Bones - pleasant to look at
Martva - 4 Lutego 2013, 20:21
Możesz przewijać te straszne kawałki (powiedziała martva oglądając właśnie SN jednym okiem)
nemezis871 - 4 Lutego 2013, 21:16
joe_cool napisał/a | Żałuję zawsze, że boję się strasznych filmów (tak, Supernatural jest straszny), bo ten aktor jest - jak to mówi Bones - pleasant to look at
Obrazek |
Buahaha, moja licealna ,,miłość" Ale teraz już się tak nie podoba, a SN przestałam oglądać chyba po trzecim sezonie. Jestem niewierna w stosunku do seriali. Lostów też nie obejrzałam do końca. Facet grający Sawyera musiałby chyba pół każdego odcinka łazić półnago, bym to obejrzała do końca miałam do niego nieziemską słabość.
Z serialowych to jeszcze był straaaasznie przystojny facet, który grał Spartacusa w pierwszej części serialu. To był chyba jedyny powód dla którego byłabym w stanie obejrzeć ten serial. Nie ma Andy'ego, nie ma oglądania Spartacusa
Z tych z ankiety to mnie żaden jakoś specjalnie nie powala na kolana, ale najprędzej chyba Sean Connery, gdy był młody. Marlon Brando też był niezły jako młody i Redford
, Mortensen jest niezły, Jackman, Gerard Butler też. Na pewno jest ich jeszcze kilku, ale teraz nie pamiętam.
joe_cool - 4 Lutego 2013, 21:21
Martva napisał/a | Możesz przewijać te straszne kawałki (powiedziała martva oglądając właśnie SN jednym okiem) |
Na razie przewijam tylko ten wątek do tego zdjęcia A może by je tak na pulpit? W sumie Ryan Gosling mi się już trochę opatrzył...
Martva - 4 Lutego 2013, 21:22
Przyjdzie shenra to może się z Tobą podzieli kolekcją zdjęć i filmów
nemezis871 - 4 Lutego 2013, 21:23
O, wiedziałam, że kogoś ominęłam. No i Goslinga i właśnie mi w tym momencie przypomniała kumpela, kogo jeszcze. Podsunęła kilka tytułów do wyboru, w tym film z Jimem Sturgessem - niby nie jest piękny, ale jest uroczy i go osobiście uwielbiam
Agi - 4 Lutego 2013, 21:29
nemezis871 napisał/a | Jimem Sturgessem - niby nie jest piękny, ale jest uroczy i go osobiście uwielbiam |
W odróżnieniu od tych, których uwielbiasz per prokura?
fealoce - 4 Lutego 2013, 21:40
Hej, o co chodzi z tym Goslingiem i czemu wszyscy mówią, że jest taki piękny?
joe_cool - 4 Lutego 2013, 21:42
Gosling mi się podobał w Drive. I w Idach Marcowych. A tak poza tym to często wychodzi słabo na zdjęciach
nemezis871 - 4 Lutego 2013, 21:53
Agi napisał/a | nemezis871 napisał/a | Jimem Sturgessem - niby nie jest piękny, ale jest uroczy i go osobiście uwielbiam |
W odróżnieniu od tych, których uwielbiasz per prokura? |
Tak, innych uwielbiam zaocznie, tylko jego u osobiście, całą swoją osobą
Wiem, że niezbyt poprawnie do napisałam, ale to pewnie przez to, że Jim to moje ostatnie aktorskie ,,zauroczenie" i mam do niego ostatnio ogromną słabość. Rzadko mnie jakiś aktor tak omamia, a jeśli już to swoją grą, jak np. Leo. Kiedyś w krótkim czasie obejrzałam chyba z 6 jego filmów. Jim zaś fajnie gra i fajnie wygląda
Częściej mam słabość do sportowców, tylko proszę mi żadnych Ronaldo nie insynuować
Zaś co do Goslinga - piękny to on nie jest, co to, to nie, ale jest w nim coś ciekawego, a może to właśnie przez te charyzmatyczne role. Gość nawet nie jest w moim guście i typie, a mimo to mi się podoba.
Żul - 8 Lutego 2013, 19:16
Mi się robi gorąco jak widzę Jasona Momoa (Momoę? może Momołę od razu?) i Joe Manganiello. Chyba oglądam za mało filmów i seriali, bo z tych nowych aktorów nikt ciekawy mi się nie przypomina. A z tych starszych, to moją pierwszą wielką miłością był Keanu Reeves (mimo drewnianego aktorstwa i krzywych nóg). A poza tym, to Harrison Ford, Paul Newman, ewentualnie Mads Mikkelsen i Jeffrey Dean Morgan. Johnny Depp tylko w "Czekoladzie". Do teraz nie rozumiem zachwytem nad niektórymi aktorami, przyjmuję, że to kwestia gustu i nic nie poradzisz.
ihan - 8 Lutego 2013, 22:35
Hej, ale w Keanu najpiękniejsze są właśnie krzywe nogi. Piękniejsze krzywe nogi miał chyba tylko żużlowiec Unii Tarnów Mirek Cierniak. Były nieziemsko, pięknie krzywe. Ahhhhh.
shenra - 8 Lutego 2013, 22:36
joe_cool napisał/a | A może by je tak na pulpit? | Na pulpit jest fajne, albo jedno z wielu innych jego. Mówię z autopsji, aż się nie chce nic innego otwierać, żeby widoków nie popsuć.
A topikowo, mnie ostatnio Tom Hardy zachwyca. W This means war nie dość, że świetnie wyglądał, to jeszcze ten jego głosik...
joe_cool - 8 Lutego 2013, 22:42
Jednak miało za małą rozdzielczość na pulpit, znalazłam inne
Tom Hardy podobał mi się do momentu, kiedy zobaczyłam jak w wywiadzie dumnie obwieszczał, że nigdy nie czyta żadnych książek i nie są mu do niczego potrzebne. Cóż, czar prysł...
ihan - 8 Lutego 2013, 22:43
Ale proszę cię, co ty byś chciała z nim książki czytać?
joe_cool - 8 Lutego 2013, 22:48
Niekoniecznie Ale jakoś tak trafia do mnie hasło "Nie czytasz, nie idę z Tobą do łóżka"...
|
|
|