To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Mechaniczna pomarańcza [film] - Najpiekniejsi aktorzy? :o))

Freja - 29 Listopada 2011, 07:20

z ankiety to zdecydowanie Johny Deep
a z poza listy - Hugh Jackman, Viggo Mortensen
i całkiem nawet Mark Dacascos :wink:

merula - 9 Stycznia 2012, 17:00

dla co poniektórych wielbicielek :wink:

Agi - 9 Stycznia 2012, 17:41

Pięknie dziękuję merula. :)
Nina Wum - 9 Stycznia 2012, 18:12

merula, you made my day.
fealoce - 9 Stycznia 2012, 20:30

Piękne! :mrgreen:
ilcattivo13 - 9 Stycznia 2012, 21:15

merula napisał/a
dla co poniektórych wielbicielek :wink:

dzię-dzię-dzię ;P:

fealoce - 9 Stycznia 2012, 22:06

ilcattivo13, jest coś, o czym nie wiemy? ;P:
ilcattivo13 - 9 Stycznia 2012, 22:13

pewnie, że jest. Nie słyszałyście jeszcze, jak chrapię :D
merula - 9 Stycznia 2012, 22:39

prych... :mrgreen:
merula - 11 Stycznia 2012, 15:20

joe_cool - 7 Października 2012, 22:19

O rany, jaki ładny pan... I nawet grywa w fantastycznych filmach ;)

Richard Armitage się nazywa.

Ilt - 7 Października 2012, 22:44

Prawie 1,9 metra? Dość spory jak na krasnoluda. ;)
merula - 8 Października 2012, 08:24

trochę do Hugh Jackmana podobny :wink:
joe_cool - 8 Października 2012, 14:48

No, może troszkę :) Ale jest bardziej blady, no i te oczy ;)
joe_cool - 4 Lutego 2013, 19:55

Żałuję zawsze, że boję się strasznych filmów (tak, Supernatural jest straszny), bo ten aktor jest - jak to mówi Bones - pleasant to look at ;)

Martva - 4 Lutego 2013, 20:21

Możesz przewijać te straszne kawałki (powiedziała martva oglądając właśnie SN jednym okiem) ;)
nemezis871 - 4 Lutego 2013, 21:16

joe_cool napisał/a
Żałuję zawsze, że boję się strasznych filmów (tak, Supernatural jest straszny), bo ten aktor jest - jak to mówi Bones - pleasant to look at ;)

Obrazek

Buahaha, moja licealna ,,miłość" :D Ale teraz już się tak nie podoba, a SN przestałam oglądać chyba po trzecim sezonie. Jestem niewierna w stosunku do seriali. Lostów też nie obejrzałam do końca. Facet grający Sawyera musiałby chyba pół każdego odcinka łazić półnago, bym to obejrzała do końca :mrgreen: miałam do niego nieziemską słabość.

Z serialowych to jeszcze był straaaasznie przystojny facet, który grał Spartacusa w pierwszej części serialu. To był chyba jedyny powód dla którego byłabym w stanie obejrzeć ten serial. Nie ma Andy'ego, nie ma oglądania Spartacusa :roll:

Z tych z ankiety to mnie żaden jakoś specjalnie nie powala na kolana, ale najprędzej chyba Sean Connery, gdy był młody. Marlon Brando też był niezły jako młody i Redford :D
, Mortensen jest niezły, Jackman, Gerard Butler też. Na pewno jest ich jeszcze kilku, ale teraz nie pamiętam.

joe_cool - 4 Lutego 2013, 21:21

Martva napisał/a
Możesz przewijać te straszne kawałki (powiedziała martva oglądając właśnie SN jednym okiem) ;)

Na razie przewijam tylko ten wątek do tego zdjęcia ;) A może by je tak na pulpit? W sumie Ryan Gosling mi się już trochę opatrzył...

Martva - 4 Lutego 2013, 21:22

Przyjdzie shenra to może się z Tobą podzieli kolekcją zdjęć i filmów ;)
nemezis871 - 4 Lutego 2013, 21:23

O, wiedziałam, że kogoś ominęłam. No i Goslinga i właśnie mi w tym momencie przypomniała kumpela, kogo jeszcze. Podsunęła kilka tytułów do wyboru, w tym film z Jimem Sturgessem - niby nie jest piękny, ale jest uroczy i go osobiście uwielbiam :mrgreen:
Agi - 4 Lutego 2013, 21:29

nemezis871 napisał/a
Jimem Sturgessem - niby nie jest piękny, ale jest uroczy i go osobiście uwielbiam

W odróżnieniu od tych, których uwielbiasz per prokura?

fealoce - 4 Lutego 2013, 21:40

Hej, o co chodzi z tym Goslingiem i czemu wszyscy mówią, że jest taki piękny?
joe_cool - 4 Lutego 2013, 21:42

Gosling mi się podobał w Drive. I w Idach Marcowych. A tak poza tym to często wychodzi słabo na zdjęciach ;)
nemezis871 - 4 Lutego 2013, 21:53

Agi napisał/a
nemezis871 napisał/a
Jimem Sturgessem - niby nie jest piękny, ale jest uroczy i go osobiście uwielbiam

W odróżnieniu od tych, których uwielbiasz per prokura?

Tak, innych uwielbiam zaocznie, tylko jego u osobiście, całą swoją osobą ;P:

Wiem, że niezbyt poprawnie do napisałam, ale to pewnie przez to, że Jim to moje ostatnie aktorskie ,,zauroczenie" i mam do niego ostatnio ogromną słabość. Rzadko mnie jakiś aktor tak omamia, a jeśli już to swoją grą, jak np. Leo. Kiedyś w krótkim czasie obejrzałam chyba z 6 jego filmów. Jim zaś fajnie gra i fajnie wygląda :)
Częściej mam słabość do sportowców, tylko proszę mi żadnych Ronaldo nie insynuować :D

Zaś co do Goslinga - piękny to on nie jest, co to, to nie, ale jest w nim coś ciekawego, a może to właśnie przez te charyzmatyczne role. Gość nawet nie jest w moim guście i typie, a mimo to mi się podoba.

Żul - 8 Lutego 2013, 19:16

Mi się robi gorąco jak widzę Jasona Momoa (Momoę? może Momołę od razu?) i Joe Manganiello. Chyba oglądam za mało filmów i seriali, bo z tych nowych aktorów nikt ciekawy mi się nie przypomina. A z tych starszych, to moją pierwszą wielką miłością był Keanu Reeves (mimo drewnianego aktorstwa i krzywych nóg). A poza tym, to Harrison Ford, Paul Newman, ewentualnie Mads Mikkelsen i Jeffrey Dean Morgan. Johnny Depp tylko w "Czekoladzie". Do teraz nie rozumiem zachwytem nad niektórymi aktorami, przyjmuję, że to kwestia gustu i nic nie poradzisz.
ihan - 8 Lutego 2013, 22:35

Hej, ale w Keanu najpiękniejsze są właśnie krzywe nogi. Piękniejsze krzywe nogi miał chyba tylko żużlowiec Unii Tarnów Mirek Cierniak. Były nieziemsko, pięknie krzywe. Ahhhhh.
shenra - 8 Lutego 2013, 22:36

joe_cool napisał/a
A może by je tak na pulpit?
Na pulpit jest fajne, albo jedno z wielu innych jego. Mówię z autopsji, aż się nie chce nic innego otwierać, żeby widoków nie popsuć.

A topikowo, mnie ostatnio Tom Hardy zachwyca. W This means war nie dość, że świetnie wyglądał, to jeszcze ten jego głosik... :oops:

joe_cool - 8 Lutego 2013, 22:42

Jednak miało za małą rozdzielczość na pulpit, znalazłam inne :)

Tom Hardy podobał mi się do momentu, kiedy zobaczyłam jak w wywiadzie dumnie obwieszczał, że nigdy nie czyta żadnych książek i nie są mu do niczego potrzebne. Cóż, czar prysł... :roll: :?

ihan - 8 Lutego 2013, 22:43

Ale proszę cię, co ty byś chciała z nim książki czytać?
joe_cool - 8 Lutego 2013, 22:48

Niekoniecznie ;) Ale jakoś tak trafia do mnie hasło "Nie czytasz, nie idę z Tobą do łóżka"...

Partner forum