To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Różowa landrynka. Paniom wstęp wzbroniony!

jewgienij - 23 Wrzeœśnia 2011, 12:33

ilcattivo13 napisał/a
Adon - jedynie od pasa wwierch :wink: Zbyt jej się dół rozłazi, żeby na mnie wrażenie robić. Zwłaszcza, że nie ma ud jak Szwajceneger :mrgreen:

No toś wymyślił.
To jest właśnie uroda Włoszek typu Loren czy Monica.
Mocarne uda to dla odwodnionego kolarza, nie dla kobiety cieszącej się życiem i własną zmysłowością.

ED. One pachną pizzą, spaghetti, winem, włoską mamuśkowatością, temperamentem. A nie dietą Duncana i wiecznym niezadowoleniem.

Iscariote - 23 Wrzeœśnia 2011, 13:14

jewgienij napisał/a
One pachną pizzą, spaghetti
Ja tam wolę jak kobieta nie pachnie jedzeniem :mrgreen:
jewgienij - 23 Wrzeœśnia 2011, 13:21

A ja tak, bo jedzenie to przyjemność.
Sałatki i sojowe przysmaki kojarzą mi się z królikami, nie z kobietami.

Martva - 23 Wrzeœśnia 2011, 14:08

jewgienij napisał/a
dietą Duncana

Co to jest dieta Duncana? ;P:

jewgienij napisał/a

po pierwsze, pff, jak się zobaczymy następnym razem to mi przypomnij że jestem obrażona.
Po drugie, jak dieta na D to nie soja i nie sałatki, na rany Bogini, jak o czymś piszesz to się orientuj ;P:

A Belucci jest śliczna i ma fantastyczną figurę, cokolwiek je i czymkolwiek pachnie.

Adon - 23 Wrzeœśnia 2011, 14:20

Martva napisał/a
A Belucci jest śliczna i ma fantastyczną figurę, cokolwiek je i czymkolwiek pachnie.

Nawet jeśli dopiero co obornik wyrzucała na pole pachnie ładnie? Wybacz NMSP. :mrgreen:
Ale generalnie to obiema ręcamy się pod tym Twoim zdaniem podpisuję. :wink:

jewgienij - 23 Wrzeœśnia 2011, 14:29

Martva napisał/a
jewgienij napisał/a
dietą Duncana

Co to jest dieta Duncana? ;P:

jewgienij napisał/a

po pierwsze, pff, jak się zobaczymy następnym razem to mi przypomnij że jestem obrażona.
Po drugie, jak dieta na D to nie soja i nie sałatki, na rany Bogini, jak o czymś piszesz to się orientuj ;P:

Nie wiem, ta dieta mi się przewija, kiedy czytam wiadomości sportowe. Dukan, oczywiście. Na czym to polega, nie znam się. Posłużył za przykład z naciskiem na "dieta". Przeproszę go przy najbliższej okazji :D

Adon, nawet przy oborniku.

Martva - 23 Wrzeœśnia 2011, 14:45

Adon napisał/a
Nawet jeśli dopiero co obornik wyrzucała na pole pachnie ładnie?

Ależ zupełnie mnie nie zrozumiałeś, nie wiem czym pachnie i jak dla mnie może nawet śmierdzieć, i tak widzę ją tylko na obrazku, więc co mnie to ;P:

jewgienij napisał/a
Dukan, oczywiście. Na czym to polega, nie znam się.

Na pewno nie na jedzeniu soi i sałatek. A pizzę i spaghetti możesz sobie wybić z głowy. Śmierdzi się innymi rzeczami ;P:

jewgienij - 23 Wrzeœśnia 2011, 14:46

Jesteś po włoskiemu temperamentna, więc nie kłócę się o sałatki :D
ilcattivo13 - 23 Wrzeœśnia 2011, 20:53

jewgienij napisał/a
No toś wymyślił.
To jest właśnie uroda Włoszek typu Loren czy Monica.
Mocarne uda to dla odwodnionego kolarza, nie dla kobiety cieszącej się życiem i własną zmysłowością.

Sorki, ale mnie się Włoszki, Hiszpanki i Greczynki podobają tylko do pewnego wieku. A MB ma już prawie pięć dyszek na karku. Owszem, przyznam się bez bicia, że była moją wielką "ekranową miłością", ale to było w czasach, kiedy grała w "Apartamencie", "Dobermanie", "Podejrzanym", czy <ślinotok_mode on> "Milenie" <ślinotok_mode off>. Może jeszcze w "Matrixach". Ale teraz? Zwłaszcza, że ona nigdy nie wierzyła w odmładzanie ciała za pomocą sportu i od jakiegoś czasu widać to bardzo wyraźnie :| I nawet zapach obornika już jej bardziej zaszkodzić nie może :wink:

Iscariote - nawet, jeśli byłby to była odmiana (np. mięsna) "nyotaimori" :wink:

Martva - ech... w sumie już powiedziałem, co myślę na temat MB, ale co do tego zapachu ciała... Dla mnie ważne jest, czym pachnie kobieta. A, że kiedyś zrobili test w Brainiacu i się okazało, że najbardziej człowieka czuć curry i rybami. Po ich zjedzeniu, ofkors. Więc ja, jako że za rybami nie przepadam, a za curry i owszem, to nie będę tak generalizował, jak to zrobiłaś Ty :wink:

A tak w ogóle, moim ideałem urody była kiedyś Cori Nadine. Ale gdy minęła 35 lat, zaczęła się bawić w operacje plastyczne twarzy i choć nie zniszczyła się tak, jak moja młodzieńcza miłość - Hunter Tylo, to teraz tylko mam ochotę wyć na jej widok ze zgrozy i żalu :(

Iscariote - 23 Wrzeœśnia 2011, 21:45

ilcattivo13, aleś Ty zbereźne rzeczy wynajdujesz :mrgreen: ale kobieta jako talerz? No nie jestem przekonany, chociaż popatrzeć bym popatrzył.

A druga sprawa, serio masz słabość do Tylor z Mody na Sukces? :mrgreen: To tam Hunter Ci się spodobala?

Ozzborn - 23 Wrzeœśnia 2011, 22:02

Nie wiem jak jemu, ale mnie tak :mrgreen:
Siedzę sobie u babci (no bo gdzie? :D ) leci se Moda, a tu ona. Nie powiem trochę się zaśliniłem. Nawet pamiętam, że wtedy była po jakiejś katastrofie, straciła pamięć i wyszła za jakiegoś szejka czy coś :mrgreen:

ilcattivo13 - 23 Wrzeœśnia 2011, 22:06

Iscariote - no wiem, że przy "nyotaimori" ciężko się skupić na jedzeniu i przez to można dostać wrzodów żołądka. Ale jakie by to były przyjemne wrzody! :D

Tak. Hunter mi się spodobała, wtedy jak się pojawiła w "Modzie...". Ale to był <liczenie na palcach> 90-ty? 91-szy? Poszukaj w sieci jej zdjęć z tego okresu, albo z wcześniejszego. Zaprawdę powiadam Ci, tytuły Miss nie były jej dane za "masło" :wink: No i ona jest półkrwi Indianką, a do takich mam niesamowitą ciągotę ;P: Nawet do młodej Cher :mrgreen:

Edit: Ozzborn - ja tam nie zwracałem uwagi na akcję i fabułę. Ważne, że pokazywali Hunter, często-gęsto w basenie :D

Iscariote - 23 Wrzeœśnia 2011, 22:14

Ozzborn napisał/a
Nawet pamiętam, że wtedy była po jakiejś katastrofie, straciła pamięć i wyszła za jakiegoś szejka czy coś
Też to oglądałem :D Też u babci. Nie no, ładna jest/była jakby nie patrzeć.
Ozzborn - 23 Wrzeœśnia 2011, 22:16

no i proszę, człowiek tyle zawdzięcza babci, a ludzie się oburzają, że babcia ma priorytet ;P:
jewgienij - 24 Wrzeœśnia 2011, 11:31

Tak, Hunter zjawiskowa była, oczu nie dało się oderwać. Akurat obiad( znowu!) wypadał mi na Modzie na Sukces. Ale teraz jakaś ponapinana niemiłosiernie, karykatura samej siebie.
Agi - 24 Wrzeœśnia 2011, 21:39

Znowu zaserwuję kicz:

merula - 25 Wrzeœśnia 2011, 08:04

a tutaj trochę naprawdę ładnych dziewczyna na grzecznie.
http://www.joemonster.org...ekne_dziewczyny

ilcattivo13 - 25 Wrzeœśnia 2011, 14:36

tak jakby jakiś facet lubił grzeczne dziewczynki :roll:
Martva - 25 Wrzeœśnia 2011, 14:39

Ale część jest naprawdę śliiiiczna...
ilcattivo13 - 25 Wrzeœśnia 2011, 14:51

ale są takie cukierkowato-grzeczne, że aż "mgli" :wink:
Martva - 25 Wrzeœśnia 2011, 15:24

Się bym kłóciła, to że głównym elementem w kadrze jest twarz nie oznacza od razu że jest grzecznie ;)
Iscariote - 25 Wrzeœśnia 2011, 16:13

Ja tylko jednej nie rozumiem. Tej. Dziewczyno, czemu sobie to zrobiłaś? :roll:
ilcattivo13 - 25 Wrzeœśnia 2011, 19:27

Martva napisał/a
Się bym kłóciła, to że głównym elementem w kadrze jest twarz nie oznacza od razu że jest grzecznie ;)

znaczy, mam sobie wyobrażać? :wink:

Iscariote - kojarzysz historię Tarzana? No to ta laska wychowywana była przez krowy. I to raczej takie mocno kolczykowane ;P:

mBiko - 25 Wrzeœśnia 2011, 20:00

ilcattivo13 napisał/a
znaczy, mam sobie wyobrażać?

Czasami jest to bardzo inspirujące.

ilcattivo13 - 25 Wrzeœśnia 2011, 20:34

ale i jest ryzyko większego rozczarowania
mBiko - 25 Wrzeœśnia 2011, 20:58

Jest ryzyko, jest zabawa.
ilcattivo13 - 25 Wrzeœśnia 2011, 22:44

prędzej stres, wrzody i te... jak im tam... A! I skrupuły.
czterdziescidwa - 25 Wrzeœśnia 2011, 22:54

ilcattivo13 napisał/a
prędzej stres, wrzody i te... jak im tam... A! I skrupuły.

Nie, nie skrupuły. To się nazywa rzeżączka.

ilcattivo13 - 25 Wrzeœśnia 2011, 23:01

o.k. widocznie wiesz o czym piszesz ;P:
ivaine - 27 Wrzeœśnia 2011, 22:26

Nie do końca landrynkowo, ale w ramach gustu jewgienija:
Zdjęcie 1, Zdjęcie 2

Partner forum