Blogowanie na ekranie - a HardBlog go on :>
hardgirl123 - 23 Grudnia 2009, 07:04
Jedenastka, a wieczorem usłyszałam huk na klatce, niesmiało wyglądam, a tam trzech miłych panów w kombinezonkach roboczych coś rozwaliło na klatce, pytam się ich czy wszystko ok, na to oni że wysypały im sie narzędzia i że mnieprzepraszają i że jest ok, nie muszę pisać że sie pięknie uśmiechnęli :>
mogłam iść na polibudę, echsz :>
Tobie też zyczę udanych świąt :>
hardgirl123 - 23 Grudnia 2009, 20:32
tekst dnia :
Cytat | budowlaniec latem ma opalone i spocone ciałko - normalnie jak w erotyku |
umarłam :>
Jedenastka - 25 Grudnia 2009, 19:40
Ale dlaczego umarłaś? Z rozkoszy?
Budowlańców można latem nieźle obejrzeć, trafiają się ciacha...
ihan - 25 Grudnia 2009, 19:49
Ciacha lub wprost przeciwnie częściej. Hydraulicy z Polski to głównie na reklamach.
hardgirl123 - 26 Grudnia 2009, 15:55
Jedenastka, bo ten tekst jest świetny, a pozatym sobie takowego wyobraziłam :>
ihan, ja nie o tych mydłku z reklamy myślę, tylko o tych prwdziwych,a nie z castingu
Jedenastka - 26 Grudnia 2009, 17:59
ihan napisał/a | Hydraulicy z Polski to głównie na reklamach. |
Hydraulik z reklamy wcale mi się nie podoba. Poza tym hydraulicy to nie budowlańcy.
Budowlaniec to czasem umie dom zbudować... .
ihan - 26 Grudnia 2009, 18:13
hardgirl123 napisał/a |
ihan, ja nie o tym mydłku z reklamy myślę |
Jedenastka napisał/a | Hydraulik z reklamy wcale mi się nie podoba. |
Wobec tego nie mam odwagi się zapytać co się wam podoba, jeśli gość z wyrzeżbionym i ładnie utrzymanym ciałem to mydłek.
Jedenastka - 26 Grudnia 2009, 18:21
Mechanik samochodowy też bywa niezły...
Jakoś tak mi się ciacho skojarzyło... może powinnam iść do kina?
http://cinema-city.pl/ind...e=movie&id=1569
hardgirl123 - 27 Grudnia 2009, 11:58
ihan napisał/a | Wobec tego nie mam odwagi się zapytać co się wam podoba, jeśli gość z wyrzeżbionym i ładnie utrzymanym ciałem to mydłek. |
rany, tylko że on nie jest fachowcem z krwi i kości tylko ładnym panem z castingu co to ciałko na siłce wyrzeźbił a nie podczas ciężkiej pracy :>
Jedenastka napisał/a | hydraulicy to nie budowlańcy | Ale niektórzy są całkiem-całkiem,tylko ci prawdziwi a nie z rekalmy :>
Jedenastka napisał/a | Budowlaniec to czasem umie dom zbudować... . | jak się go pilnuje i jak bo piękne kobietty nie rozpraszają:)
ja bym takich pilnowała żeby budowali i to zgodnie ze sztuką budowlaną, bo jak nie ,to bym kazała od nowa robić :>
a wiedzieliby że za budowę zgodną ze sztuką dostaliby ode mnie nagrodę :>:>
Agi - 27 Grudnia 2009, 13:01
hardgirl123 napisał/a | ja bym takich pilnowała żeby budowali i to zgodnie ze sztuką budowlaną, bo jak nie ,to bym kazała od nowa robić :>
a wiedzieliby że za budowę zgodną ze sztuką dostaliby ode mnie nagrodę :>:> |
hardgirl123, jesteś inżynierem budownictwa oprócz tego, że prawnikiem?
ihan - 27 Grudnia 2009, 13:02
W związku z obiecaną nagrodą to strach się zapytać o inne zawody
Jedenastka - 27 Grudnia 2009, 15:46
hardgirl123 napisał/a | jak się go pilnuje i jak bo piękne kobietty nie rozpraszają:)
|
Generalnie odradzam pilnowanie mężczyzn :>
Większość budowlańców nie wie, co to piękna kobieta.
Dla nich wszystkie kobiety są piękne.
Ci panowie przebywają stale w wirtualnej rzeczywistości wiecznie szcześliwych alkoholików.
Agi - 27 Grudnia 2009, 16:04
Jedenastka napisał/a | Ci panowie przebywają stale w wirtualnej rzeczywistości wiecznie szcześliwych alkoholików. | Jedenastka, niesprawiedliwie generalizujesz.
Jedenastka - 27 Grudnia 2009, 16:19
Agi, przecież napisałam że większość...
hardgirl123 - 27 Grudnia 2009, 17:48
Agi napisał/a | hardgirl123, jesteś inżynierem budownictwa oprócz tego, że prawnikiem? |
Agi, jestem administratywistą a nie prawnikiem :>a inżynierem budownictwa nie jestem czego żałuję :<
ale w związku z tym że zajmuję się sprawami związanymi z robotami budowlanymi to co nieco wiem na ten temat, a pozatym dużo o tym czytam :>
Jedenastka napisał/a | Większość budowlańców nie wie, co to piękna kobieta.
Dla nich wszystkie kobiety są piękne.
Ci panowie przebywają stale w wirtualnej rzeczywistości wiecznie szcześliwych alkoholików. | nie wszyscy piją :<oj to było niesprawiedliwe stwierdzenie :>
a z kwestii pozabudowlanych to na wtorek zapisałam się go gina :>
na przegląd, coby nie napisać na inspekcję :>
i znowu będę mu płakać w rękaw fartucha jak to mi źle
Jedenastka - 27 Grudnia 2009, 22:51
hardgirl123 napisał/a | nie wszyscy piją :<oj to było niesprawiedliwe stwierdzenie :> |
Hmmm... zamieniam słowo "większość" na "część" - to samo ale brzmi inaczej .
hardgirl123 napisał/a | a z kwestii pozabudowlanych to na wtorek zapisałam się go gina :>
na przegląd, coby nie napisać na inspekcję :> |
Normalne. Specjalista, którego należy odwiedzać.
Tylko nie wchodź za bardzo w szczegóły tej wizyty...
No, chyba że spełnia się sen o bobasku i będziesz chciała ogłosić publicznie radosną nowinę .
Easy - 27 Grudnia 2009, 23:30
hardgirl123 napisał/a | a z kwestii pozabudowlanych to na wtorek zapisałam się go gina :>
|
Tylko uważaj!
http://www.dziennik.pl/ku...o_poczecia.html
Cytat | Dziewczyna poszła do ginekologa, by zrobić badanie cytologiczne i przez pomyłkę została poddana zabiegowi sztucznego zapłodnienia. |
W dzisiejszym świecie strach chodzić do jakiegokolwiek specjalisty.
hardgirl123 - 28 Grudnia 2009, 07:10
Easy, nie strasz :>
Jedenastka, Jedenastka napisał/a | No, chyba że spełnia się sen o bobasku i będziesz chciała ogłosić publicznie radosną nowinę | wypluj te straszne słowa!!
nie dość że jestem bez partnera,jak wiesz, to jeszcze nie mam warunków infrastrukturalnych oraz wogóle nie czuję sie gotowa na bobaski :/
Jedenastka - 28 Grudnia 2009, 08:17
Easy napisał/a | W dzisiejszym świecie strach chodzić do jakiegokolwiek specjalisty. |
Najlepiej byłoby wcale nie chodzić do lekarzy... ale czasem przecież trzeba .
hardgirl, już wyplułam! Będzie wszystko dobrze, mam nadzieję...
hardgirl123 - 28 Grudnia 2009, 12:20
coroczny przegląd jest wskazany :>
skoro samochody się wozi na przeglad i kominiarze do komina corcznie patrzą....
Jedenastka - 28 Grudnia 2009, 16:22
hardgirl123 napisał/a | kominiarze do komina corcznie patrzą.... |
Coś w temacie HARD:
http://w303.wrzuta.pl/obraz/powieksz/3La79bGfQaZ
hardgirl123 - 28 Grudnia 2009, 17:28
Jedenastka, uśmiechnęłam się :>
czy to normalne że mam schizy przed jutrzejsza wizytą u gina??
Jedenastka - 29 Grudnia 2009, 08:53
hardgirl123 napisał/a | Jedenastka, uśmiechnęłam się :> |
Wyobrażasz sobie zastosowanie sprzętu kominiarskiego w praktyce?
Związać kominiarza, sadystycznie zatrzymać tylko dla siebie żeby szczeście nie uciekło...
hardgirl123 napisał/a | czy to normalne że mam schizy przed jutrzejsza wizytą u gina?? |
Nie wiem kochana. Ja się wizyt u gina nie boję. Są straszniejsze lekarskie specjalizacje...
hardgirl123 - 29 Grudnia 2009, 08:57
Jedenastka napisał/a | Wyobrażasz sobie zastosowanie sprzętu kominiarskiego w praktyce?
Związać kominiarza, sadystycznie zatrzymać tylko dla siebie żeby szczeście nie uciekło... | o kurcze :>
to samo mozna zrobić z budowlańcem:>
związac go uprzężą zabezpieczającą :>i mieć tylko dla siebie :>
Jedenastka - 29 Grudnia 2009, 10:26
hardgirl123 napisał/a | to samo mozna zrobić z budowlańcem:> |
No niby tak ale... budowlaniec nie przynosi takiego szczęścia jak kominiarz .
Bo chodzi przecież wyłącznie o zapewnienie sobie tego deficytowego uczucia...
hardgirl, jaka pogoda w Krakowie? W warszawskich okolicach świeci słońce .
To takie optymistyczne...
Ozzborn - 29 Grudnia 2009, 10:26
podobno każdemu kojarzy się na miarę jego zboczenia - w związku z tym chyba nie mogę już tu zaglądać przez wzgląd na swoje zdrowie psychiczne
hardgirl123 - 29 Grudnia 2009, 11:56
Jedenastka, pogoda jest piękna, żadnej chmurki za oknem, świeci piekne słońce, ale jest zimno :>
Ozzborn napisał/a | podobno każdemu kojarzy się na miarę jego zboczenia | a jakże mogłoby być inaczej :>
Jedenastka - 29 Grudnia 2009, 22:03
Ozzborn napisał/a | podobno każdemu kojarzy się na miarę jego zboczenia |
Chęć bycia szczęśliwą to zboczenie?
Ziemniak - 29 Grudnia 2009, 22:04
A nie?
Jedenastka - 29 Grudnia 2009, 22:08
Ziemniak napisał/a | A nie? |
No nie wiem... przecież w szoku jestem głębokim... jak mi przejdzie to może mnie olśni...
|
|
|