To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Blogowanie na ekranie - Rooshoffy blogasek Martvuni

merula - 1 Maj 2010, 12:54

shenra napisał/a
No ja mam ambitny plan posprzątać dogłębnie

nie chciałabyś rozszerzyć miejscowo tej zbożnej działalności?

shenra - 1 Maj 2010, 13:15

merula, musiałabym ją baaardzo rozszerzyć :mrgreen:
merula - 1 Maj 2010, 13:45

no przecież problem nie w tym, że nie dasz rady...
Ty? :mrgreen:

shenra - 1 Maj 2010, 13:47

merula, :mrgreen: :mrgreen: :bravo Dobry argument ;P:

No ja się już zbieram :twisted: :mrgreen:

May - 1 Maj 2010, 18:05

Spedzilam na sprzataniu pol dnia. Pada, wiec zaplanowanie prace doniczkowe odpadaja. Jestem wykonczona i mam wrazenie, ze jak sie poloze to zasne, boli mnie klikanie w klawiature...
Martva - 1 Maj 2010, 23:39

Musiałam zczarnobializować zdjęcie i nie widać czerwonych akcentów w postaci ust i stanika (uznałam że czerwień jest piracka). Zdjęcie zrobione w karnawale, po przebierankowym ceili i znalazłam je dość przypadkiem :)
Pierwsza wersja była z włosami blond, ale siostra w przypływie szczerości oświadczyła że blond loki przy tym stroju kojarzą jej sie z innym zawodem na pe.

Kai - 2 Maj 2010, 00:05

Martva, kapitalna fota. A czerwone akcenty możesz zawsze dodać.
Martva - 2 Maj 2010, 00:11

No jak na samowyzwalacz i fatalne warunki oswietleniowe jest całkiem całkiem :)
Kai - 2 Maj 2010, 00:14

Bajecznie klimatyczna. Nie wiem, czy się na tym znam, ale bardzo mi się spodobała.

Daj więcej!

ihan - 2 Maj 2010, 08:47

Bardzo podobają mi się buty na zdjęciu.
Martva - 2 Maj 2010, 08:55

Kai, obawiam się że nie mam, zrobiłam wtedy mnóstwo zdjęć, wyrzuciłam prawie wszystkie, a jak je przejrzałam wczoraj to chyba tylko to jedno się do czegoś nadawało :( Ale muszę koniecznie zrobić sesję w pyrkonowym mundurku, bo jakoś uciekałam przed obiektywem i mój kolega teraz płacze.

ihan, też mi się podobały jak je kupiłam, ale niestety kupiłam je jako buty zimowe, a nie bardzo się sprawdzają poniżej zera stopni, więc mają niewielki zakres temperaturowy używalności. Kojarzą mi się trochę z obuwiem ludowych zespołów pieśni i tańca, tylko powinny chyba mieć minimalnie większy obcas, tak centymetr.

ihan - 2 Maj 2010, 09:09

Cóż, mnie z obcasem już by się nie podobały. I fakt, na zimę kompletnie się nie nadają. Zero ocieplenia.
Martva - 2 Maj 2010, 09:22

Jakieś ocieplenie tam niby mają, przez jeden sezon było mi ciepło, a potem zaczęło ciągnąć od podeszwy. Stanie na przystanku odpadało, już lepiej się glany sprawowały :)
Ziuta - 2 Maj 2010, 13:27

Martva, łamatko :o ja Ciebie znam? :mrgreen:
Kai - 2 Maj 2010, 13:30

Martva, ja myślałam nawet przez chwilę, że to takie pseudoglany, ale podeszwa inna.

Zrób sesję, nie wiem czemu, od jakiegoś czasu uwielbiam czarno-białe fotki :)

Martva - 2 Maj 2010, 13:55

Ziuta napisał/a
ja Ciebie znam? :mrgreen:

Nie wiem? Czemu pytasz?

Kai napisał/a
takie pseudoglany

No niestety nie, lżejsze, smuklejsze od przodu, cieńsza podeszwa (podwójne niestety). Za to mają zamek oprócz sznurowania, co jest plusem :D

Kai napisał/a
Zrób sesję, nie wiem czemu, od jakiegoś czasu uwielbiam czarno-białe fotki

Bo są ładne :) w sumie nie wiem czy sesja by była czarno-biała, z drugiej strony ciuchy owszem, tak, więc właściwie wszystko jedno. No nic, poflirtuję jutro z samowyzwalaczem - może :)

shenra - 2 Maj 2010, 14:00

Martva napisał/a
poflirtuję jutro z samowyzwalaczem - może
ha! I to jest myśl.

Ziuta napisał/a
ja Ciebie znam?
A powinieneś :?: :shock:
ilcattivo13 - 2 Maj 2010, 18:28

Martva - śliczne zdjęcie :D Ale żebyś jeszcze "chomiczka" zrobiła... ;P:
Martva - 3 Maj 2010, 09:36

Pada deszcz, chyba nici z dzisiejszej sesji.

ilcattivo13 napisał/a
Ale żebyś jeszcze chomiczka zrobiła... ;P:

Komu? yyy, znaczy się, często mi wychodzi chomiczek na zdjęciach, ale przecież żadna martva przy zdrowych zmysłach nie wrzuci czegoś takiego na forum ;P:

Zjadłam na śniadanie resztę pasty jajecznej i jest mi lekko niedobrze, cholera :(

I rano śniłam sen z kategorii 'mógłbym być snem erotycznym, ale nie dostałem tej szansy, więc jestem snem o niespełnieniu, oczekiwaniu, kłodach rzucanych pod nogi przez los; czymś w rodzaju snu drogi bez finału'. Jakie to smutno życiowe. Mam nadzieję że się nie zrealizuje.

Za to z plusów - odpukać, ale tym razem tylko raz było aż tak źle żebym musiała zjeść przeciwbólowca - w piątek, i właściwie dlatego że bolała mnie głowa. Brzuch był do przeżycia, może dlatego że minimalizowałam ruch i nikt na mnie nie krzyczał że nic nie robię.
Jutro idę do lekarza, co oznacza mnóstwo zmarnowanego czasu, połaziłabym po sklepach ale boję się że nie wyrobię.

Martva - 3 Maj 2010, 21:16

Zepsułam sobie satysfakcję filmową obejrzawszy Spidermana 2 po Rozważnej i Romantycznej, natomiast zaskoczyło mnie coś - jak zwykle pilnie oglądam reklamy (jak się ogląda tv z równą częstotliwością co ja, to nie wnerwiają) i wow, jest 'kościelna' społeczna reklama ekologiczna w której mówią że palenie śmieci i wywożenie ich do lasu jest złem i grzechem. Jestem w szoku, pozytywnym rzecz jasna.
joe_cool - 3 Maj 2010, 21:49

Martva napisał/a
wow, jest 'kościelna' społeczna reklama ekologiczna w której mówią że palenie śmieci i wywożenie ich do lasu jest złem i grzechem. Jestem w szoku, pozytywnym rzecz jasna.

A jest, nawet w kilku wersjach - z facetem, z kobitką. Ale nie sądzę, żeby wiele to zmieniło - patrz pokolenie JP2 :roll:

Martva - 3 Maj 2010, 21:54

Naliczyłam chyba trzy - spowiedź kobiety, mężczyzny i scenka z gosposią.
Martva - 4 Maj 2010, 17:18

Niech to wszystko szlag trafi. Smutno mi.
corpse bride - 4 Maj 2010, 17:26

<głask>
ivaine - 4 Maj 2010, 17:36

Martva, wpływ pogody czy taki ogólny stan? :|
Martva - 4 Maj 2010, 17:45

Byłam u lekarza i dowiedziałam się że prawdopodobnie miałam rację z diagnozą, że tego się nie da leczyć efektywnie i że czasem przechodzi po dzieciach. Nic nowego, i nic czego bym się nie spodziewała, ale jakoś się podłamałam.
I deja vu, dostałam tabletki antykoncepcyjne. Poprosiłam tylko żeby były inne niż ostatnio. A teraz sobie musze wmówić że będą działały.

Agi - 4 Maj 2010, 18:10

Martva, nie daj się smutkowi. Przytulam.
shenra - 4 Maj 2010, 18:49

Martva, (tuli_tuli)
May - 4 Maj 2010, 19:00

biedna sis (glask)
illianna - 4 Maj 2010, 21:13

biedulo :cry:

Partner forum