Blogowanie na ekranie - Rooshoffy blogasek Martvuni
merula - 1 Maj 2010, 12:54
| shenra napisał/a | | No ja mam ambitny plan posprzątać dogłębnie |
nie chciałabyś rozszerzyć miejscowo tej zbożnej działalności?
shenra - 1 Maj 2010, 13:15
merula, musiałabym ją baaardzo rozszerzyć
merula - 1 Maj 2010, 13:45
no przecież problem nie w tym, że nie dasz rady...
Ty?
shenra - 1 Maj 2010, 13:47
merula, Dobry argument
No ja się już zbieram
May - 1 Maj 2010, 18:05
Spedzilam na sprzataniu pol dnia. Pada, wiec zaplanowanie prace doniczkowe odpadaja. Jestem wykonczona i mam wrazenie, ze jak sie poloze to zasne, boli mnie klikanie w klawiature...
Martva - 1 Maj 2010, 23:39
Musiałam zczarnobializować zdjęcie i nie widać czerwonych akcentów w postaci ust i stanika (uznałam że czerwień jest piracka). Zdjęcie zrobione w karnawale, po przebierankowym ceili i znalazłam je dość przypadkiem
Pierwsza wersja była z włosami blond, ale siostra w przypływie szczerości oświadczyła że blond loki przy tym stroju kojarzą jej sie z innym zawodem na pe.
Kai - 2 Maj 2010, 00:05
Martva, kapitalna fota. A czerwone akcenty możesz zawsze dodać.
Martva - 2 Maj 2010, 00:11
No jak na samowyzwalacz i fatalne warunki oswietleniowe jest całkiem całkiem
Kai - 2 Maj 2010, 00:14
Bajecznie klimatyczna. Nie wiem, czy się na tym znam, ale bardzo mi się spodobała.
Daj więcej!
ihan - 2 Maj 2010, 08:47
Bardzo podobają mi się buty na zdjęciu.
Martva - 2 Maj 2010, 08:55
Kai, obawiam się że nie mam, zrobiłam wtedy mnóstwo zdjęć, wyrzuciłam prawie wszystkie, a jak je przejrzałam wczoraj to chyba tylko to jedno się do czegoś nadawało Ale muszę koniecznie zrobić sesję w pyrkonowym mundurku, bo jakoś uciekałam przed obiektywem i mój kolega teraz płacze.
ihan, też mi się podobały jak je kupiłam, ale niestety kupiłam je jako buty zimowe, a nie bardzo się sprawdzają poniżej zera stopni, więc mają niewielki zakres temperaturowy używalności. Kojarzą mi się trochę z obuwiem ludowych zespołów pieśni i tańca, tylko powinny chyba mieć minimalnie większy obcas, tak centymetr.
ihan - 2 Maj 2010, 09:09
Cóż, mnie z obcasem już by się nie podobały. I fakt, na zimę kompletnie się nie nadają. Zero ocieplenia.
Martva - 2 Maj 2010, 09:22
Jakieś ocieplenie tam niby mają, przez jeden sezon było mi ciepło, a potem zaczęło ciągnąć od podeszwy. Stanie na przystanku odpadało, już lepiej się glany sprawowały
Ziuta - 2 Maj 2010, 13:27
Martva, łamatko ja Ciebie znam?
Kai - 2 Maj 2010, 13:30
Martva, ja myślałam nawet przez chwilę, że to takie pseudoglany, ale podeszwa inna.
Zrób sesję, nie wiem czemu, od jakiegoś czasu uwielbiam czarno-białe fotki
Martva - 2 Maj 2010, 13:55
| Ziuta napisał/a | ja Ciebie znam? |
Nie wiem? Czemu pytasz?
| Kai napisał/a | | takie pseudoglany |
No niestety nie, lżejsze, smuklejsze od przodu, cieńsza podeszwa (podwójne niestety). Za to mają zamek oprócz sznurowania, co jest plusem
| Kai napisał/a | | Zrób sesję, nie wiem czemu, od jakiegoś czasu uwielbiam czarno-białe fotki |
Bo są ładne w sumie nie wiem czy sesja by była czarno-biała, z drugiej strony ciuchy owszem, tak, więc właściwie wszystko jedno. No nic, poflirtuję jutro z samowyzwalaczem - może
shenra - 2 Maj 2010, 14:00
| Martva napisał/a | | poflirtuję jutro z samowyzwalaczem - może | ha! I to jest myśl.
| Ziuta napisał/a | | ja Ciebie znam? | A powinieneś
ilcattivo13 - 2 Maj 2010, 18:28
Martva - śliczne zdjęcie Ale żebyś jeszcze "chomiczka" zrobiła...
Martva - 3 Maj 2010, 09:36
Pada deszcz, chyba nici z dzisiejszej sesji.
| ilcattivo13 napisał/a | Ale żebyś jeszcze chomiczka zrobiła... |
Komu? yyy, znaczy się, często mi wychodzi chomiczek na zdjęciach, ale przecież żadna martva przy zdrowych zmysłach nie wrzuci czegoś takiego na forum
Zjadłam na śniadanie resztę pasty jajecznej i jest mi lekko niedobrze, cholera
I rano śniłam sen z kategorii 'mógłbym być snem erotycznym, ale nie dostałem tej szansy, więc jestem snem o niespełnieniu, oczekiwaniu, kłodach rzucanych pod nogi przez los; czymś w rodzaju snu drogi bez finału'. Jakie to smutno życiowe. Mam nadzieję że się nie zrealizuje.
Za to z plusów - odpukać, ale tym razem tylko raz było aż tak źle żebym musiała zjeść przeciwbólowca - w piątek, i właściwie dlatego że bolała mnie głowa. Brzuch był do przeżycia, może dlatego że minimalizowałam ruch i nikt na mnie nie krzyczał że nic nie robię.
Jutro idę do lekarza, co oznacza mnóstwo zmarnowanego czasu, połaziłabym po sklepach ale boję się że nie wyrobię.
Martva - 3 Maj 2010, 21:16
Zepsułam sobie satysfakcję filmową obejrzawszy Spidermana 2 po Rozważnej i Romantycznej, natomiast zaskoczyło mnie coś - jak zwykle pilnie oglądam reklamy (jak się ogląda tv z równą częstotliwością co ja, to nie wnerwiają) i wow, jest 'kościelna' społeczna reklama ekologiczna w której mówią że palenie śmieci i wywożenie ich do lasu jest złem i grzechem. Jestem w szoku, pozytywnym rzecz jasna.
joe_cool - 3 Maj 2010, 21:49
| Martva napisał/a | | wow, jest 'kościelna' społeczna reklama ekologiczna w której mówią że palenie śmieci i wywożenie ich do lasu jest złem i grzechem. Jestem w szoku, pozytywnym rzecz jasna. |
A jest, nawet w kilku wersjach - z facetem, z kobitką. Ale nie sądzę, żeby wiele to zmieniło - patrz pokolenie JP2
Martva - 3 Maj 2010, 21:54
Naliczyłam chyba trzy - spowiedź kobiety, mężczyzny i scenka z gosposią.
Martva - 4 Maj 2010, 17:18
Niech to wszystko szlag trafi. Smutno mi.
corpse bride - 4 Maj 2010, 17:26
<głask>
ivaine - 4 Maj 2010, 17:36
Martva, wpływ pogody czy taki ogólny stan?
Martva - 4 Maj 2010, 17:45
Byłam u lekarza i dowiedziałam się że prawdopodobnie miałam rację z diagnozą, że tego się nie da leczyć efektywnie i że czasem przechodzi po dzieciach. Nic nowego, i nic czego bym się nie spodziewała, ale jakoś się podłamałam.
I deja vu, dostałam tabletki antykoncepcyjne. Poprosiłam tylko żeby były inne niż ostatnio. A teraz sobie musze wmówić że będą działały.
Agi - 4 Maj 2010, 18:10
Martva, nie daj się smutkowi. Przytulam.
shenra - 4 Maj 2010, 18:49
Martva, (tuli_tuli)
May - 4 Maj 2010, 19:00
biedna sis (glask)
illianna - 4 Maj 2010, 21:13
biedulo
|
|
|