Blogowanie na ekranie - Rooshoffy blogasek Martvuni
Kai - 12 Kwietnia 2010, 15:00
| merula napisał/a | nie obrażaj psów, proszę, to fajne zwierzęta |
No, ale w stanikach nie chodzą Koty widziałam, psy nie Więc to ich chyba za bardzo nie obraża?
Lubię ładną bieliznę, ale mam straszne wymagania. No i jak pomyślę, że musiałabym iść do KILKU sklepów, poprzymierzać, jeszcze się przekonać, że noszę inny rozmiar niż sie łudzę, to mi jakoś nieswojo.
Martva - 12 Kwietnia 2010, 15:07
| Kai napisał/a | Nie znamy |
Oj, to wrzućmy w Google i poczytajmy, myślę że może Cię zainteresować
| Kai napisał/a | | to były naprawdę doskonałe i piękne rzeczy. |
A teraz mają konkurencję
| joe_cool napisał/a | Hm, bardziej miałam na myśli wymiary okołopupne |
No ja rozumiem, dla mnie dość newralgicznym punktem jest talia/brzuszek i stamtąd bym się chciała centymetrów pozbyć, ale biust i jego niezmienność rozmiarowa jest ważniejszy
| Kai napisał/a | | to mi jakoś nieswojo. |
Nieswojośc nieswojością, ale wygodniej się robi I sylwetka od razu lepiej wygląda, i człowiek się trzyma prosto.
BTW musze sobie wreszcie zrobić zdjęcia porównawcze, żeby pokazywać na przykładzie własnym dlaczego dobry stanik jest dobry.
Kai - 12 Kwietnia 2010, 15:16
Dla mnie po kuracji hormonalnej +20 kg nagle wszystko się zrobiło newralgiczne ale mam nadzieję, że mi to zejdzie... w końcu.
merula - 12 Kwietnia 2010, 19:11
ja jakbym sobie z brzuche i ew. talii wykroiła tak ze 20 kg to byłoby całkiem dobrze. ale jak na razie schudłam tylko w nogach.
bym sobie jakiś ładny stanik kupiła, taki z tych wygodniejszych i dla "falującej" piersi, bo chyba dojrzałam, żeby w końcu powyrzucać te niedopasowane i złe. ale nie mam koncepcji i kasy
Virgo C. - 12 Kwietnia 2010, 19:24
merula - deal zrobimy. Ty mi oddasz z brzucha (samo mi z chodzi), a ja Ci oddam z nóg (ni diabła nie mogę nic z tym zrobić). Pasuje?
merula - 12 Kwietnia 2010, 19:28
stoi.
Virgo C. - 12 Kwietnia 2010, 19:34
Ok, to teraz jak to przenieść?
ilcattivo13 - 12 Kwietnia 2010, 19:36
| Martva napisał/a | | BTW musze sobie wreszcie zrobić zdjęcia porównawcze, żeby pokazywać na przykładzie własnym dlaczego dobry stanik jest dobry. |
a jak jeszcze wkleisz, to będzie tak
Virgo C. - 12 Kwietnia 2010, 19:39
@ilcattivo
Ty byś się zdecydował - chrapiący niedźwiedź czy śliniąca się łasica
shenra - 12 Kwietnia 2010, 19:39
ilcattivo13,
ilcattivo13 - 12 Kwietnia 2010, 19:40
Virgo - ty nie bądź taki uszczegółowiony, chodziło mi wyłącznie o mimikę
i ślinienie się, ofkors
merula - 12 Kwietnia 2010, 19:50
Virgo C., pomyślimy. może pocztą prześlę?
Virgo C. - 12 Kwietnia 2010, 19:53
Albo wiedźmę jakąś wynająć, ponoć ich sporo się po forum kręci.
Martva - 12 Kwietnia 2010, 20:14
ilcattivo13, ale wiesz, to by była fotka w ubraniu...
merula - 12 Kwietnia 2010, 20:22
| Martva napisał/a | ilcattivo13, ale wiesz, to by była fotka w ubraniu... |
Martva chyba nie zrobisz mu tego?
shenra - 12 Kwietnia 2010, 20:24
| merula napisał/a | | Martva chyba nie zrobisz mu tego? | W ubraniu sądzę, że sam może się sfocić
ilcattivo13 - 12 Kwietnia 2010, 20:35
Martva - jak Ty mnie sadystycznie traktujesz... Najpierw robisz nadzieję, a potem z grubej (gaz)rurki... Choć nie powiem, żeby mnie to nic a nic nie rajcowało...
shenra - ja się mogę nawet bez ubrania sfocić, ale czy to ma sens...
merula - 12 Kwietnia 2010, 20:39
to zależy jak bardzo bez ubrania
Martva - 12 Kwietnia 2010, 21:13
| ilcattivo13 napisał/a | | Martva - jak Ty mnie sadystycznie traktujesz... |
Bo ja zua kobieta jestem.
Pies odmówił pójścia na pocztę. Zobaczył że zabieram torbę, za pierwszym zakrętem zaczął mi zabiegać drogę i bardzo chciał przejść na bardziej 'domową' stronę ulicy, a potem się zatrzymał i zaparł łapami. To go odprowadziłam, uciekł mi autobus i w końcu i tak poszłam w obie strony na piechotę.
shenra - 12 Kwietnia 2010, 21:15
| ilcattivo13 napisał/a | | shenra - ja się mogę nawet bez ubrania sfocić, ale czy to ma sens... | Jeśli Ci to frajden sprawi
| ilcattivo13 napisał/a | Choć nie powiem, żeby mnie to nic a nic nie rajcowało... |
hrabek - 13 Kwietnia 2010, 09:56
Znalazłem jakiś film z ćwiczeniami A6W. "Model" prezentuje poszczególne ćwiczenia, ale po jednym razie. Ile powtórzeń należy wykonywać? Czy trzeba założyć sobie np. 20 powtórzeń każdego ćwiczenia i jak się spuchnie w połowie to przerywać? Czy lepiej np. zacząć od 5 powtórzeń, żeby wykonać cały program i zwiększać ilość w miarę nabierania sił?
Martva - 13 Kwietnia 2010, 10:12
hrabek, wrzuć sobie hasło a6w w szukanie grafiki, wyjdzie Ci tabelka z ilością serii i powtórzeń na dany dzień. Właściwie ostatnio jak robiłam, to zaczęłam od większej ilości niż powinnam, bo miałam już 'wprawę', ale zatrzymałam się tak w połowie programu z ilością powtórzeń, żeby nie umrzeć z nudów - efekty się zaczęły robić, wprawdzie powyżej miejsca gdzie miałam nadzieję że się zrobią, ale zawsze. Nigdy wcześniej nie miałam takich śmiesznych pionowych wklęsłości po obu stronach pępka Może jeszcze kiedyś je zobaczę.
W ogóle wcieram w siebie różne mazidła i czarna oliwka atycellulitowa Ziai jest fajna. W efekt z nazwy nie wierzę, ale napina i ujędrnia skórę, i właściwie to jest całkiem pozytywny efekt. W ogóle mazidła coś ze mną robią, jak pamiętam o systematycznym wcieraniu dwa razy dziennie, ale systematyczność nie jest moją mocną stroną. A skóra na twarzy nadal wariuje, całkiem dobrze robi jej nacieranie miąższem kiwi, ale to jej wystarczająco nie nawilża, a na każdy krem reaguje fochem. Chyba spróbuję ze zwykłym Nivea.
Kai - 13 Kwietnia 2010, 10:20
Martva, jak będziesz smarowała się oliwą z oliwek, byle regularnie, to też będziesz miała efekty. Sprawdzone. Podstawą jest tu masaż, substancje zawarte w mazidle są drugorzędne. Podobno cudownie robi peeling kawowy, ale nigdy nie miałam odwagi spróbować.
Znacie jakieś dobre mazidła na blizny? Po letnim uczuleniu mi zostały i udają, że nie wiedzą, o co chodzi,
Martva - 13 Kwietnia 2010, 10:30
Peeling kawowy jest absolutną rewelacją i zostawia skórę gładką jak przysłowiowa pupa niemowlęcia Tylko absolutnie nie mieszaj kawy z oliwką, bo wanny nie domyjesz, żel pod prysznic jest lepszy. Niestety moja mama po operacji nie może pić kawy, a teraz w ogóle wyjechała do UK, a tata pije rozpuszczalną z której nie ma fusów
Oliwa z oliwek jest tłusta i zostawia ślady, tak samo wszelkie oliwki dla niemowląt, a ta ziajowa się całkiem szybko wchłania, wystarczy ją wmasować, zrobić gimnastykę i mozna się ubrać.
Na blizny podobno cepan, ale zużyłam pół tubki na blizny popieprzykowe i moja niesystematyczność dała o sobie znać, kiecki bez pleców odpadają i mam gustowne blizny na szyi Jedna da się biżuterią zasłaniać, tyle dobrego.
Kai - 13 Kwietnia 2010, 10:37
Miałam fajną oliwkę Johnsona, też się ładne wchłaniała, taka z bąbelkami w środku, ale przestałam używać, jak mi się uczulenia "na wszystko" zaczęły.
Spróbuję tego cepanu, nic gorszego niż jest już być nie może, bo mnie się plamy - właśnie nie jakieś blizny, tylko ciemne plamy - usadowiły w okolicach łokci, a lato idzie.
Martva - 13 Kwietnia 2010, 10:51
Mam Johnsona z bąbelkami i ziajowa się wchłania duuuzo lepiej Bo to się nazywa oliwka z nazwy, ale nie jest specjalnie tłuste.
Cepan jest tani, ale na przebarwienia to nie wiem czy Ci pomoże. Spytaj w aptece czy nie mają czegoś na takie plamy, a nuż widelec jest cos fachowego? Nie wiem, nie miałam
Virgo C. - 13 Kwietnia 2010, 11:01
Z tego co właśnie sprawdziłem na tubce to Cepan chyba do tego się nie nadaje.
Martva - 13 Kwietnia 2010, 11:06
No bo on jest do blizn blizn, a nie przebarwień. ale jakieś maści na przebarwienia stricte tez na pewno są.
Kai - 13 Kwietnia 2010, 11:19
To są blizny, tylko tak jakoś zostają, nie chcą znikać.
corpse bride - 13 Kwietnia 2010, 11:20
cepan działa tylko do pewnego momentu. znaczy po jakimś czasie jest za późno, blizna musi być świeża.
|
|
|