To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Mechaniczna pomarańcza [film] - Najpiekniejsi aktorzy? :o))

shenra - 2 Listopada 2011, 20:49

joe_cool, + 1 :mrgreen:
Lowenna - 2 Listopada 2011, 20:54

+2 :mrgreen:

Czy na końcu 'Australii' to Hugh śpiewa? :roll: Przypomniałam sobie dlaczego niefajnie być wdową :evil:

joe_cool - 2 Listopada 2011, 21:13

Wrzuciłam sobie hasło "men in uniforms" w google i chyba nie jestem targetem niektórych zdjęć i kalendarzy :twisted: Ale wśród wyników pojawia się Tom Cruise z Top Gun - wzdychało się do niego, szczenięciem będąc :mrgreen:
Lowenna - 2 Listopada 2011, 21:15

Nie, Tomowi mówię stanowcze nie :?
joe_cool - 2 Listopada 2011, 21:29

Ej no, miałam może z 10 lat, to jest okoliczność łagodząca ;)
Fidel-F2 - 2 Listopada 2011, 21:32

co się czepiacie Tomcia Palucha? w Top Gun był milusi
shenra - 2 Listopada 2011, 21:38

W Cocktailu w sumie też, ale to było baaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo dawno temu.
Lowenna - 2 Listopada 2011, 21:46

Iiitam. Mały chłystek. Zawsze wolałam dużych chłopców. Bardziej w stylu Seana Beana na przykład.
Edytka: W sumie Sean też jest niewysoki... ALe na ekranie robi jakieś większe wrażenie :wink:

ihan - 19 Listopada 2011, 19:33

joe_cool napisał/a
Czy wspominałam już, że mam słabość do mężczyzn w mundurach? :mrgreen:

Ale przecież nie w mundurach-mundurach galowych z medalami chyba? Tylko polowych koniecznie i z jakąś fajną bronią. I fajnych okularkach przeciwsłonecznych. A najlepiej z podkoszulku żeby byli uświnieni i zakrwawieni jak Bruce Willis w Szklanych. Dobrze odgaduję bratnią duszę joe_cool?

Lowenna - 19 Listopada 2011, 23:23

ihan, może nie koniecznie zakrwawieni :D Ale np. taki mechanik umaziany smarami jak Jason Statham... :roll: Czy wspominam, że minęłam się z powołaniem i powinnam pracować w warsztacie samochodowym? Uwielbiam zapach smaru i benzyny. I te widoki :twisted:
ihan - 20 Listopada 2011, 09:31

Lowenno, nie chcę być okrutna, ale sporo mechaników z mięśni ma jedynie mięsień piwny. I opadające spodnie w tandemie z zza krótką koszulką, tak, że jedynym widokiem bywa przedziałek. I to nie na głowie. Podobnie jak niestety hydraulicy niekoniecznie są identyczni jak ten sławny, "z Polski". Aha, smar może niekoniecznie, ale benzyna pachnie bosko, to prawda.
Kruk Siwy - 20 Listopada 2011, 09:55

Napalm. O poranku. To mówisz, chować przedziałek?
ihan - 20 Listopada 2011, 09:57

Obowiązkowo.

Nie mam najmniejszego wyobrażenia jak może pachnieć napalm. Nic, a nic mi się nie kojarzy.

Kruk Siwy - 20 Listopada 2011, 10:03

Generalnie w sposób zbliżony do benzyny.
Ale dzięki temu mogę inteligentnie nawiązać do znanego filmu.

joe_cool - 20 Listopada 2011, 10:39

ihan napisał/a
joe_cool napisał/a
Czy wspominałam już, że mam słabość do mężczyzn w mundurach? :mrgreen:

Ale przecież nie w mundurach-mundurach galowych z medalami chyba? Tylko polowych koniecznie i z jakąś fajną bronią. I fajnych okularkach przeciwsłonecznych. A najlepiej z podkoszulku żeby byli uświnieni i zakrwawieni jak Bruce Willis w Szklanych. Dobrze odgaduję bratnią duszę joe_cool?

ihan, mam słabość do obu wersji :oops: Do każdej w inny sposób, ale nie potrafię powiedzieć, do której większą ;)

Lowenna - 20 Listopada 2011, 11:14

ihan, jeździsz do nieodpowiednich warsztatów :roll: 10 lat temu, gdy mieszkałam jeszcze w Tarnowie, odstawiałam wszystkie samochody bliższej i dalszej rodziny do Wardzały na Kępie. Było na co popatrzeć :roll: Ostatecznie moje Nieszczęście również przez kilka lat pracowało w warsztacie. Do dziś mam koszmary, w których próbuję doprać białe t-shirty :mrgreen:
ilcattivo13 - 20 Listopada 2011, 16:34

ihan napisał/a
Lowenno, nie chcę być okrutna, ale sporo mechaników z mięśni ma jedynie mięsień piwny. I opadające spodnie w tandemie z zza krótką koszulką, tak, że jedynym widokiem bywa przedziałek. I to nie na głowie.

nie no... nie mów, ze Ci się Dan Aykroyd w "Pomocy domowej" nie spodobał :mrgreen:

ihan - 20 Listopada 2011, 19:28

O, Kruku, skoro tak, to zapach napalmu też lubię. Niekoniecznie tylko o poranku.

joe_cool, bo nie łapię, to galowe też są OK.? Czy polowe i Willis są OK.? osobiście nie kręcą mnie mundury galowe, garnitury i inne ciuchy oficjalne. Nie lubię na sobie i innych czegoś co ma być odprasowane w kantkę i w czym człowiek boi się oddychać.

lowenno, pozostając przy nazwiskach żużlowych, robię u kuzynów pewnego żużlowca, który już drugi sezon jeździ w Lesznie. Nawet pozwolili mi pooglądać i przymierzyć bucik z laczkiem. I pod żadnym względem nie mam im nic do zarzucenia. Ale zdaje sobie sprawę, że to jest niereprezentatywna mniejszość.

ilcattivo, najpierw mnie zmyliłeś tą Pomocą, bo dla mnie to zawsze Niania Fran. Ale jako żywo Aykroyda nie pamiętam. I pewnie nie bez powodu wyrzuciłam z pamięci.

ilcattivo13 - 20 Listopada 2011, 19:33

ihan - no to teraz możesz sobie przypomnieć. Dan pojawia się pod koniec tego odcinka :D
joe_cool - 20 Listopada 2011, 19:46

ihan, lubię zarówno galowe, jak i polowe. I Bruce'a Willisa też. 8)
Lowenna - 20 Listopada 2011, 19:57

ilcattivo13, Ty zuy, zuy, zuy Niedźwiedziu :evil:
Agi - 20 Listopada 2011, 19:58

A ja lubię żużlowców, o których wspomniała ihan. :wink:
ihan - 20 Listopada 2011, 20:01

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ilcattivo, czytasz w moich myślach, o taki właśnie typ mi chodziło.

joe_cool, szkoda, że aż tak kompatybilne nie jesteśmy.

edit: Agi, ja też, ja też. I jeszcze tatusia Roberta W bardzo, bardzo lubię. I tatuś jak najbardziej w temacie, bo na srebrnym ekranie na pewno w transmisjach występował.

ilcattivo13 - 20 Listopada 2011, 20:17

Lowenna, ihan - do usług ;P:
Fidel-F2 - 20 Listopada 2011, 22:18

Lowenna napisał/a
Do dziś mam koszmary, w których próbuję doprać białe t-shirty
to rzeczywiście przedni koncept ubierać się na biało do takiej roboty
Lowenna - 21 Listopada 2011, 08:00

Fidel-F2, pomysł właścicielki. Biało-granatowe mundurki :evil:
walerianka - 27 Listopada 2011, 22:28

Johny wygrywa ^^
chociaż, jeśli mam być szczera, to skośnoocy panowie są najlepsi! :D
przynajmniej w moich, okrągłych, europejskich oczach
Taki Kang Ji Hwan czy Kang Dong Won... mmm...

Lowenna - 28 Listopada 2011, 10:48

walerianka, musiałam wygooglać. Ten pierwszy całkiem, całkiem...
shenra - 28 Listopada 2011, 11:18

Pod warunkiem, że nie są wzrostu siedzącego psa.
walerianka - 28 Listopada 2011, 15:33

bynajmniej :>
koreańczycy są całkiem wysocy i za to ich lubię :mrgreen:

Partner forum