Piknik na skraju drogi [książki/literatura] - Co ciekawego u konkurencji słychać?
Kruk Siwy - 11 Lutego 2010, 20:46
A Martva, się demonstracyjnie pożegnała i... siedzi na forum dalej. Hihihi.
bio - 12 Lutego 2010, 00:14
Bo ma w tym swe racje. Prawdziwe czarownice siedzą nie na ugorze, ale glebie z szansą.
Kruk Siwy - 12 Lutego 2010, 09:34
Cóż są ludzie którzy z wielką przyjemnością przyszli by na własny pogrzeb, żeby posłuchać co się o nich mówi i jak są ubrane te wszystkie wydry co przybyły udawać wielki żal. Hihii
ihan - 12 Lutego 2010, 10:45
mBiko napisał/a | Zajrzałem tam na chwilę, a teraz strasznie tego żałuję, bo pozostał mi po tej wizycie posmak szamba. |
Ale przynajmniej pachnący fiołkami
mBiko - 12 Lutego 2010, 19:54
To nie dość, że mam w paszczy posmak *beep*, to mi jeszcze z niej wodą toaletową zajeżdża? Tragedia.
agrafek - 13 Lutego 2010, 11:57
W związku z tym, co się nawyprawiało, część użytkowników forum NF przeniosła się tutaj (niektórzy zaglądają tu już od jakiegoś czasu, he he). Część jednak postanowiła podjąć próbę przywrócenia atmosfery początków forum NF i uruchomiła takie miejsce w sieci
Kruk Siwy - 13 Lutego 2010, 12:01
Dobra inicjatywa. Ale ten Tsiar to dziecinny jest, jakby nie wiedział że sporo ludzi działa na kilku forach. Werbunek! Phi!
ihan - 13 Lutego 2010, 12:08
Super, dzięki za info. I to chyba najlepsze rozwiązanie, zabawne, że jestem (jestem, ale niekoniecznie piszę) na jakiś trzech forach w miarę regularnie, i na dwóch powstaniem nowego się kończy. Może to jakaś klątwa ihana?
dzejes - 13 Lutego 2010, 13:34
Trochę skromności, kobieto!
ihan - 13 Lutego 2010, 13:37
dzejesie, to już było ocenzurowane skromnością! Tam skromność aż kipi przecież!
Kruk Siwy - 13 Lutego 2010, 13:51
Kruk Siwy: Dalambert, słyszałeś? Imputowano ihan brak skromności!
Dalambert: Niemożliwe, imputowano?!
Ihan: Możlwie.
Dalambert: Jak to! Przecież ze skromnością to ihan nie ma nic wspólnego!
Wszyscy razem: Ha ha, hihi, nioch, nioch!
ihan - 13 Lutego 2010, 14:12
He, he, he, przeczytałam: Amputowano.
Kruk Siwy - 13 Lutego 2010, 14:14
Zastanawiałem się nad tym. Poziom absurdu w teatrzyku KTF będzie rósł ale chwilowo taki wystarczy.
jewgienij - 13 Lutego 2010, 15:04
No cóż, magazyn Fantastyka to dla mnie świętość. NF też.
Teraz jest w rękach frajerów.Trzeba ich przeczekać. Zaraz ich wymienią, bo to tymczasowe cieniasy, które przypadkiem i psim swędem podpięły się pod ten szyld. Nie przynoszą wstydu NF, tylko sobie.
Zarejestrowani na NF, nie zwiewajcie z tamtego forum, bo to Wy teraz bronicie tego tytułu przed totalnym zeszmaceniem, na przekór uzurpatorom i sfrustrowanemu, zakompleksionemu autorowi, plującemu bezradnie, gdzie popadnie. On długo już nie pobiega, jego sponsorzy też są skończeni, a Wy pewnie zostaniecie z NF do końca.
A na nowym forum chciałem się zalogować i lipa Widocznie mam wilczy bilet albo cuś.
Martva - 13 Lutego 2010, 15:06
jewgienij, poczekaj chwilę, maile potwierdzające czasem przychodzą z opóźnieniem
Agi - 13 Lutego 2010, 19:04
jewgienij napisał/a | A na nowym forum chciałem się zalogować i lipa Widocznie mam wilczy bilet albo cuś. |
jewgienij, zdecydowanie przeceniasz swoją złą sławę
Widzę, że jesteś tam na liście uczestników.
jewgienij - 13 Lutego 2010, 19:23
Bo jestem uparty.
A złej sławy mi nie odejmuj, bo wpisuję do CV
Agi - 13 Lutego 2010, 19:28
jewgienij napisał/a | A złej sławy mi nie odejmuj, bo wpisuję do CV |
Jakby nie patrzeć, jest to jakaś zasługa
Sam na nią zapracowałeś, więc wpisuj.
jewgienij - 13 Lutego 2010, 19:38
Najswobodniej w świecie
Fidel-F2 - 16 Lutego 2010, 09:06
Ma ktoś wieści o tym ostatnio zapowiadanym MFie? Jest już w kioskach?
hrabek - 16 Lutego 2010, 09:31
Na pewno w tym tygodniu ma być, ale czy już jest to nie wiem. Coś mi wcześniej mignęło o piątku, ale jak próbowałem potwierdzić na blogu Zaręby, to tylko była zeszłotygodniowa notka, że wychodzi w tym tygodniu.
xan4 - 16 Lutego 2010, 09:53
Wczoraj w ępiku nie było, poszukiwałem i nie znalazłem.
Fidel-F2 - 16 Lutego 2010, 10:55
to jak ktoś znajdzie, niech da znać, plis
xan4 - 16 Lutego 2010, 11:35
Będę w środę na spotkaniu NURSowym to zajrzę i sprawdzę jeszcze raz.
hrabek - 16 Lutego 2010, 11:40
MF wychodzi raz na pół roku, więc nie ma obawy, że za szybko "zdejmą" z witryny. Nie ma się co spieszyć
Stormbringer - 16 Lutego 2010, 11:45
Ostatnio trochę przyspieszyło, więc profilaktycznie lepiej sprawdzać raz na kwartał.
rybieudka - 16 Lutego 2010, 11:47
A wiadomo komuś cokolwiek o polskiej edycji Fantasy & Science Fiction? Oczywiści oprócz tego co wisi na ich stronie... że niby prace spowolniły w związku ze zmianami w oryginalnym piśmie. Kiedy (a może: czy?) to się w ogóle ukaże? Bo apetytu mi narobili niemożebnego... Czesi swoją edycję mają, to i my, jako że my nie gęsi, na swoją czekamy
Virgo C. - 16 Lutego 2010, 11:48
Jakoś po 20. powinno być w sprzedaży.
Fidel-F2 - 16 Lutego 2010, 11:48
hrabek, problem w tym, że w Skierniewicach nie ma takiego kiosku który sprzedawałby MF, przynajmniej ja nic o takim nie wiem, więc muszę organizować oddziały dalekiego zasięgu i szybkiego reagowania
rybieudka - 16 Lutego 2010, 12:10
Virgo C. napisał/a | Jakoś po 20. powinno być w sprzedaży. |
Znaczy się jakoś po dwudziestej rzucą? To taka popołudniówka będzie
|
|
|