To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Mechaniczna pomarańcza [film] - Najpiekniejsi aktorzy? :o))

Martva - 31 Sierpnia 2011, 19:45

W sumie całkiem mrrrr ^^

ilcattivo13 - 31 Sierpnia 2011, 19:49

ale koloru szminki dobrać nie umie :roll:
shenra - 31 Sierpnia 2011, 19:51

Martva napisał/a
W sumie całkiem mrrrr ^^
Aha, aha :mrgreen:
Martva - 31 Sierpnia 2011, 19:54

ilcattivo13, za kilka innych rzeczy jestem w stanie mu to wybaczyć
ilcattivo13 - 31 Sierpnia 2011, 20:43

znaczy, za "włochy pod pachamy" też jesteś mu w stanie źle dobraną szminkę wybaczyć? ;P:

Ciekawe, jak to się ma do pewnej dyskusji o owłosieniu u mężczyzn, która to dyskusja miała miejsce w najdłuższym blogu tego zacnego Forum... :roll:

Godzilla - 31 Sierpnia 2011, 20:49

Ja się tak wetnę, i chyba nie z aktorem. Ostatnio co kompa otworzę, to mi z niego jakiś Justin Bieber wyskakuje. Strach lodówkę otworzyć. Chciałam sprawdzić, kto zacz, znalazłam chłopaczka dość damskiego, śpiewającego (bez fałszu) jakąś przeciętną raczej piosenkę. Czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć, o co tyle hałasu?
ilcattivo13 - 31 Sierpnia 2011, 20:51

Godzilla - a masz nastoletnią córkę? W sumie, to nawet taką "krótkonastoletnią" - w wieku 10 - 13 lat? Bo jeśli tak, to jest spora szansa, że się pytasz o jej ukochanego idola ;P:
Godzilla - 31 Sierpnia 2011, 20:53

No, do nastoletniości to nam trochę jeszcze brakuje. Na razie męczymy Pingwiny z Madagaskaru, Shreka i Epokę Lodowcową.
ilcattivo13 - 31 Sierpnia 2011, 20:57

no to Ci się upiekło :D

Ten "dzieciak", to bożyszcze małoletnich małolat - bo jest "piękny", "oryginalny", "uzdolniony", "wrażliwy" i co tam jeszcze... A co najważniejsze, jest rozreklamowany tak jak Harry Potter ;P:

Ilt - 31 Sierpnia 2011, 20:57

Godzilla napisał/a
Ja się tak wetnę, i chyba nie z aktorem. Ostatnio co kompa otworzę, to mi z niego jakiś Justin Bieber wyskakuje. Strach lodówkę otworzyć. Chciałam sprawdzić, kto zacz, znalazłam chłopaczka dość damskiego, śpiewającego (bez fałszu) jakąś przeciętną raczej piosenkę. Czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć, o co tyle hałasu?

Od ilu ról człowiek jest aktorem? Bo i film ma (autobiograficzny, ha), i w serialu występował (za co prawie ze scenarzystów CSI zrobiłem koszerną ludzinę).
A o co tyle hałasu? Ja tam nie wiem, ale bawię się dobrze (Saturday Night Live i skecz z zakochaną w nim dewotką, Ellen DeGeneres i jej wzrok "zamorduję mojego producenta"). Lesbians who look like Justin Bieber, popularna strona. :)
e: I parodie. Bawiłem się na nich dobrze zanim dowiedziałem się kto Justin Bieber i co to jest Bieber Fever.
Key of Awesome #10.
Key of Awesome #19

Matrim - 31 Sierpnia 2011, 21:01

Godzilla napisał/a
Na razie męczymy Pingwiny z Madagaskaru, Shreka i Epokę Lodowcową.

Godzilla, jest szansa, że takimi metodami uda Ci się odeprzeć atak "beiberyzmu" :)

Martva - 31 Sierpnia 2011, 21:15

ilcattivo13 napisał/a
znaczy, za włochy pod pachamy też jesteś mu w stanie źle dobraną szminkę wybaczyć?

Hubercie, strasznie się uczepiłeś tych włosów pod pachami, jakiś fetysz, czy coś? Nie podejrzewałabym Cię o takie rzeczy, świntuchu ^^

ilcattivo13 napisał/a
Ciekawe, jak to się ma do pewnej dyskusji o owłosieniu u mężczyzn, która to dyskusja miała miejsce w najdłuższym blogu tego zacnego Forum... :roll:

No dobra, mam żal do twórców filmu, że nie ostrzegli że będzie podnosił rękę. Ale zasłoniłam oczy, shenra świadkiem. Szkoda że za późno :( No ale włosy też mu wybaczę, ma parę innych walorów.

ilcattivo13 - 31 Sierpnia 2011, 22:22

Marto - To nie jest jedyna rzecz, o jaką mnie nie podejrzewałaś <śmiech szaleńca>
fealoce - 1 Wrzeœśnia 2011, 06:42

Martva, o co chodzi z tym owłosieniem? :wink:
Martva - 1 Wrzeœśnia 2011, 08:59

fealoce, to jest fetysz ilcattivo13, z nim o tym rozmawiaj ;P:
ilcattivo13 - 1 Wrzeœśnia 2011, 14:13

fealoce napisał/a

jeśli chcesz spać bez koszmarów i mieć apetyt, to nie chcesz wiedzieć ;P:

Dabliu - 1 Wrzeœśnia 2011, 14:17

Po prostu ilcattivo13 lubi dokładnie wygolonych chłopców :wink:
ilcattivo13 - 1 Wrzeœśnia 2011, 14:26

cokolwiek, aby tylko warkoczyków pod pachami nie miało ;P:
fealoce - 1 Wrzeœśnia 2011, 14:34

ilcattivo13 napisał/a
fealoce napisał/a

jeśli chcesz spać bez koszmarów i mieć apetyt, to nie chcesz wiedzieć ;P:

W takim razie odwołuję pytanie... :P

Iscariote - 2 Wrzeœśnia 2011, 14:58

Chciałbym zabrać głos w debacie, czy Momoa jest metro i zaprezentować moje najnowsze znalezisko:

A to chyba musi być jakiś photoshop bo aż nie wierzę

Ilt - 2 Wrzeœśnia 2011, 15:19

Iscariote napisał/a
A to chyba musi być jakiś photoshop bo aż nie wierzę

Jest.

shenra - 2 Wrzeœśnia 2011, 16:23

Ech, chłopaki... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
joe_cool - 1 Listopada 2011, 00:40

O rany boskie, czemu mi nikt wcześniej nie powiedział, że w Battlestar Galactica jest tyle ciach? :shock: Wprawdzie jak przejrzałam wątek, to zauważyłam wzmianki o niektórych, ale to i tak było mało. Zresztą te zdjęcia nie oddały całej ich krasy ;P: Nawet komandor Adama ma coś w sobie ;)
PS Ja wiem, że nie należy się wyśmiewać z nazwisk, ale jak można się nazywać Bamber i przy tym tak ładnie wyglądać?

Unicorn - 1 Listopada 2011, 11:36

O nie!! Kolejna osoba, która uważa Bambera za przystojnego!! :( ja nie wiem.. Mi on w ogóle się nie podoba i nie rozumiem fascynacji w jego kierunku, które okazują moje rpg-owe koleżanki... :( dla mnie to taki dupcio :lol:
joe_cool - 1 Listopada 2011, 11:44

Bamber na niektórych zdjęciach jest troszeczkę podobny do mojego byłego, co mnie uspokaja, bo ostatnio się zastanawiałam, co ja w nim widziałam (w byłym, nie w Bamberze ;) ). No i jest taki uroczy w roli szlachetnego Apollo :mrgreen:
merula - 1 Listopada 2011, 11:51

u mnie ostatnio mocno awansował Hugh Jackman.
joe_cool - 1 Listopada 2011, 16:05

Hugh też niczego sobie. Przez chwilę nawet zastanawiałam się, czy nie iść dla niego na ten film o boksujących się robotach ;)

W ogóle to aktorzy serialowi jednak mają przewagę nad kinowymi - można ich częściej oglądać 8)

Lowenna - 2 Listopada 2011, 18:32

merula, przez Ciebie siedzę teraz i oglądam 'Australię'. Już się ślinię po scenie 'prysznica' przy ognisku :twisted:
shenra - 2 Listopada 2011, 19:00

Hugh ma swój swoisty urok i jest z grupy większych, fajnych facetów :mrgreen:

A tak na przykład Jeremy Renner nie jest z definicji przystojny, ale w Hurt Locker zrobił na mnie ogromne wrażenie całym sobą ;P:

joe_cool - 2 Listopada 2011, 19:13

Może i nie jest przystojny, ale jest ciacho :D
Czy wspominałam już, że mam słabość do mężczyzn w mundurach? :mrgreen:

Partner forum