Mechaniczna pomarańcza [film] - Najpiekniejsi aktorzy? :o))
Martva - 31 Sierpnia 2011, 19:45
W sumie całkiem mrrrr ^^
ilcattivo13 - 31 Sierpnia 2011, 19:49
ale koloru szminki dobrać nie umie
shenra - 31 Sierpnia 2011, 19:51
Martva napisał/a | W sumie całkiem mrrrr ^^ | Aha, aha
Martva - 31 Sierpnia 2011, 19:54
ilcattivo13, za kilka innych rzeczy jestem w stanie mu to wybaczyć
ilcattivo13 - 31 Sierpnia 2011, 20:43
znaczy, za "włochy pod pachamy" też jesteś mu w stanie źle dobraną szminkę wybaczyć?
Ciekawe, jak to się ma do pewnej dyskusji o owłosieniu u mężczyzn, która to dyskusja miała miejsce w najdłuższym blogu tego zacnego Forum...
Godzilla - 31 Sierpnia 2011, 20:49
Ja się tak wetnę, i chyba nie z aktorem. Ostatnio co kompa otworzę, to mi z niego jakiś Justin Bieber wyskakuje. Strach lodówkę otworzyć. Chciałam sprawdzić, kto zacz, znalazłam chłopaczka dość damskiego, śpiewającego (bez fałszu) jakąś przeciętną raczej piosenkę. Czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć, o co tyle hałasu?
ilcattivo13 - 31 Sierpnia 2011, 20:51
Godzilla - a masz nastoletnią córkę? W sumie, to nawet taką "krótkonastoletnią" - w wieku 10 - 13 lat? Bo jeśli tak, to jest spora szansa, że się pytasz o jej ukochanego idola
Godzilla - 31 Sierpnia 2011, 20:53
No, do nastoletniości to nam trochę jeszcze brakuje. Na razie męczymy Pingwiny z Madagaskaru, Shreka i Epokę Lodowcową.
ilcattivo13 - 31 Sierpnia 2011, 20:57
no to Ci się upiekło
Ten "dzieciak", to bożyszcze małoletnich małolat - bo jest "piękny", "oryginalny", "uzdolniony", "wrażliwy" i co tam jeszcze... A co najważniejsze, jest rozreklamowany tak jak Harry Potter
Ilt - 31 Sierpnia 2011, 20:57
Godzilla napisał/a | Ja się tak wetnę, i chyba nie z aktorem. Ostatnio co kompa otworzę, to mi z niego jakiś Justin Bieber wyskakuje. Strach lodówkę otworzyć. Chciałam sprawdzić, kto zacz, znalazłam chłopaczka dość damskiego, śpiewającego (bez fałszu) jakąś przeciętną raczej piosenkę. Czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć, o co tyle hałasu? |
Od ilu ról człowiek jest aktorem? Bo i film ma (autobiograficzny, ha), i w serialu występował (za co prawie ze scenarzystów CSI zrobiłem koszerną ludzinę).
A o co tyle hałasu? Ja tam nie wiem, ale bawię się dobrze (Saturday Night Live i skecz z zakochaną w nim dewotką, Ellen DeGeneres i jej wzrok "zamorduję mojego producenta"). Lesbians who look like Justin Bieber, popularna strona.
e: I parodie. Bawiłem się na nich dobrze zanim dowiedziałem się kto Justin Bieber i co to jest Bieber Fever.
Key of Awesome #10.
Key of Awesome #19
Matrim - 31 Sierpnia 2011, 21:01
Godzilla napisał/a | Na razie męczymy Pingwiny z Madagaskaru, Shreka i Epokę Lodowcową. |
Godzilla, jest szansa, że takimi metodami uda Ci się odeprzeć atak "beiberyzmu"
Martva - 31 Sierpnia 2011, 21:15
ilcattivo13 napisał/a | znaczy, za włochy pod pachamy też jesteś mu w stanie źle dobraną szminkę wybaczyć? |
Hubercie, strasznie się uczepiłeś tych włosów pod pachami, jakiś fetysz, czy coś? Nie podejrzewałabym Cię o takie rzeczy, świntuchu ^^
ilcattivo13 napisał/a | Ciekawe, jak to się ma do pewnej dyskusji o owłosieniu u mężczyzn, która to dyskusja miała miejsce w najdłuższym blogu tego zacnego Forum... |
No dobra, mam żal do twórców filmu, że nie ostrzegli że będzie podnosił rękę. Ale zasłoniłam oczy, shenra świadkiem. Szkoda że za późno No ale włosy też mu wybaczę, ma parę innych walorów.
ilcattivo13 - 31 Sierpnia 2011, 22:22
Marto - To nie jest jedyna rzecz, o jaką mnie nie podejrzewałaś <śmiech szaleńca>
fealoce - 1 Września 2011, 06:42
Martva, o co chodzi z tym owłosieniem?
Martva - 1 Września 2011, 08:59
fealoce, to jest fetysz ilcattivo13, z nim o tym rozmawiaj
ilcattivo13 - 1 Września 2011, 14:13
fealoce napisał/a | Martva, o co chodzi z tym owłosieniem? |
jeśli chcesz spać bez koszmarów i mieć apetyt, to nie chcesz wiedzieć
Dabliu - 1 Września 2011, 14:17
Po prostu ilcattivo13 lubi dokładnie wygolonych chłopców
ilcattivo13 - 1 Września 2011, 14:26
cokolwiek, aby tylko warkoczyków pod pachami nie miało
fealoce - 1 Września 2011, 14:34
ilcattivo13 napisał/a | fealoce napisał/a | Martva, o co chodzi z tym owłosieniem? |
jeśli chcesz spać bez koszmarów i mieć apetyt, to nie chcesz wiedzieć |
W takim razie odwołuję pytanie...
Iscariote - 2 Września 2011, 14:58
Chciałbym zabrać głos w debacie, czy Momoa jest metro i zaprezentować moje najnowsze znalezisko:
A to chyba musi być jakiś photoshop bo aż nie wierzę
Ilt - 2 Września 2011, 15:19
Iscariote napisał/a | A to chyba musi być jakiś photoshop bo aż nie wierzę |
Jest.
shenra - 2 Września 2011, 16:23
Ech, chłopaki...
joe_cool - 1 Listopada 2011, 00:40
O rany boskie, czemu mi nikt wcześniej nie powiedział, że w Battlestar Galactica jest tyle ciach? Wprawdzie jak przejrzałam wątek, to zauważyłam wzmianki o niektórych, ale to i tak było mało. Zresztą te zdjęcia nie oddały całej ich krasy Nawet komandor Adama ma coś w sobie
PS Ja wiem, że nie należy się wyśmiewać z nazwisk, ale jak można się nazywać Bamber i przy tym tak ładnie wyglądać?
Unicorn - 1 Listopada 2011, 11:36
O nie!! Kolejna osoba, która uważa Bambera za przystojnego!! ja nie wiem.. Mi on w ogóle się nie podoba i nie rozumiem fascynacji w jego kierunku, które okazują moje rpg-owe koleżanki... dla mnie to taki dupcio
joe_cool - 1 Listopada 2011, 11:44
Bamber na niektórych zdjęciach jest troszeczkę podobny do mojego byłego, co mnie uspokaja, bo ostatnio się zastanawiałam, co ja w nim widziałam (w byłym, nie w Bamberze ). No i jest taki uroczy w roli szlachetnego Apollo
merula - 1 Listopada 2011, 11:51
u mnie ostatnio mocno awansował Hugh Jackman.
joe_cool - 1 Listopada 2011, 16:05
Hugh też niczego sobie. Przez chwilę nawet zastanawiałam się, czy nie iść dla niego na ten film o boksujących się robotach
W ogóle to aktorzy serialowi jednak mają przewagę nad kinowymi - można ich częściej oglądać
Lowenna - 2 Listopada 2011, 18:32
merula, przez Ciebie siedzę teraz i oglądam 'Australię'. Już się ślinię po scenie 'prysznica' przy ognisku
shenra - 2 Listopada 2011, 19:00
Hugh ma swój swoisty urok i jest z grupy większych, fajnych facetów
A tak na przykład Jeremy Renner nie jest z definicji przystojny, ale w Hurt Locker zrobił na mnie ogromne wrażenie całym sobą
joe_cool - 2 Listopada 2011, 19:13
Może i nie jest przystojny, ale jest ciacho
Czy wspominałam już, że mam słabość do mężczyzn w mundurach?
|
|
|