To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Najnowszy numer - Kiedy nowy/kolejny numer SF?

NURS - 15 Lutego 2006, 14:24

Nie. tym razem nie może być już żadnych poslizgów.
Rodion - 15 Lutego 2006, 14:27

NURS napisał/a

Nieuzasadniony optymizm bedzie karany rozczarowaniem nalogowych czytelników. :wink:

mawete - 15 Lutego 2006, 14:49

NURS napisał/a

Założymy się? O buteleczkę miodu pitnego. Masz 24 godziny żeby podać kiedy otrzymam 5-ty numer w kiosku (weź poprawkę na wiadomo co) błąd powiedzmy może leżeć ± 1 dzień, od daty podanej przez Ciebie. Jeśli się zmieścisz to ja stawiam. Zagrasz?

NURS - 15 Lutego 2006, 15:09

Zagram!
Dzisiaj jest 15 luty. gazeta będzie pewnie jutro, pojutrze u ciebie.
Stawiam na 13 marca. ale idźmy na całość, jak sie nie wyrobię, to masz prenumeratę gratiś, jak będzie stawiasz dwie falchy 0,75! z autografem :-)

mawete - 15 Lutego 2006, 15:12

NURS: oki przy świadkach. Jest na stole. :mrgreen:
Ale butelki ma 0,5 - to będą 3... jeszcze mi zostało tyle po odliczeniu... Mam nadzieję że wygrasz...

NURS - 15 Lutego 2006, 15:17

Zatem przyklepane. BTW, jaki to dzień tygodnia, bo kalendarza nie mam. Byle sobota nie wypadała...
mawete - 15 Lutego 2006, 15:19

Nie wiem też nie patrzyłem.... :mrgreen:

//edit: moja żona twierdzi że poniedziałek - ma kalendarz w pracy... :D

NURS - 15 Lutego 2006, 15:22

Ma ktos kalendarz??!!
A, to OK. poniedziałek 13-tego (dobrze, ze nie piątek, bo by znowu w sejmie dymy były :-)

mały smoczek - 15 Lutego 2006, 15:23

Nrsie, a co z prenumeratorami?
dzisiaj był u mnie listonosz i nie przyniósł nowego numeru :( Tylko dał mi rachunek za telefon :(

sulka - 15 Lutego 2006, 15:24

13 marca to poniedzialek.
mawete - 15 Lutego 2006, 15:42

Jest ryzyko jest zabawa... :mrgreen:
Myrtille - 15 Lutego 2006, 15:42

A u mnie sf będzie dopiero pod sam koniec miesiąca,albo na początku marca :cry:
I jak ja mam brać udział w ankiecie na najlepsze opowiadanie,jak nie zdąże nawet połowy przeczytać?Nie wiem czemu zawsze jest tak późno,muszę się przeprowadzić do większego miasta :D

mawete - 15 Lutego 2006, 15:46

Myrtille: nie rozumiem... jakoś jaśniej poproszę... napisałaś Pabianice... a tam powinien być tak jak wszędzie...
Anko - 15 Lutego 2006, 15:49

Rodion napisał/a
Ciekawe kiedy numer dopełznie na północ? :(
Miejmy nadzieję, że szybciej, niż ptasia grypa! :lol:
Myrtille - 15 Lutego 2006, 15:53

mawete no właśnie niestety tak nie jest. Pabianice niby blisko wielkiego miasta Łódź, a mimo to dochodzi z takim opóźnieniem. Ale teraz pojawiło się nowe miejsce gdzie jest sf, i mam nadzije, że tam będzie w terminie. Oby, bo mnie to trochę zaczyna męczyć.
Anonymous - 15 Lutego 2006, 16:00

Myrtille napisał/a
.Oby,bo mnie to trochę zaczyna męczyć.

Może warto sie pokusic o prenumeratę? Sama długo się nie mogłam zdecydować, ale się przełamałam i nie żałuję tego kroku! :P Prenumeruję od ok. 2 lat. Były z tym pewne przeboje przez jakiś czas, ale teraz latwiej ścignąć szanownego wydawcę :twisted:

mawete - 15 Lutego 2006, 16:03

Myrtille: ale ja o tym mówiłem już "pińcet razy" podaj kioskarzowi ISBN (ISSN) i nie będzie problemów z ściągnięciem dla Ciebie - za to biorą pieniądze....

ps. jak będzie problem to powiedz...

Myrtille - 15 Lutego 2006, 16:10

Na prenumerate już dawno bym się zdecydowała,gdybym miała prace i kase :mrgreen: ale niedługo zaczynam staż,więc chyba zamówie prenumerate.
A póki co,zrobię tak jak mówi mawete :D

mawete - 15 Lutego 2006, 16:13

Myrtille: i dobrze - może jeszcze ktos kupi. Jak nie ma to się nie da kupić...
Gustaw G.Garuga - 15 Lutego 2006, 16:21

Oby poślizgów już nie było - pal licho sfrustrowanych P.T. Czytelników, ale grzbiet, panowie, grzbiet! Jeśli wypadnie jakiś numer i nie wyjdzie któryś numer, to jak planowany na 12 grzbietach rocznik zmieścić na grzbietach 11???
NURS - 15 Lutego 2006, 16:33

Myrtille napisał/a
mawete no właśnie niestety tak nie jest.Pabianice niby blisko wielkiego miasta Łódź,a mimo to dochodzi z takim opóźnieniem.Ale teraz pojawiło się nowe miejsce gdzie jest sf,i mam nadzije,że tam będzie w terminie.Oby,bo mnie to trochę zaczyna męczyć.

Myrtille, nie ma takiej możliwości, żeby SFFH docierało do kiosków z takim opóźnieniem. Podaj mi adresy - numery PSD i pod kogo one podpadają, a sprawdzę, o co chodzi. BTW kioskarze mają takie kwity, kiedy przyszedł transport z danym tytułem. wypytaj ich o dokladna datę, kiedy dostali ostatni numer.

mawete - 17 Lutego 2006, 09:58

W Looblynie dalej nie ma.... :x
Anonymous - 17 Lutego 2006, 14:16

A ktoś z prenumerujących dostał już? Bo zaczynam się denerwować, czy moje zamówienie doszlo na czas.
Lu - 17 Lutego 2006, 14:29

W Szczecinie jeszcze nie ma - a przynajmniej nie było do dzisiaj ok 9 rano.

Spokojnie..... oddychaj..... te drobne dwutygodniowe, opóźnienia to przecież nic takiego ... ;)

sulka - 17 Lutego 2006, 14:29

Miria napisał/a
A ktoś z prenumerujących dostał już? Bo zaczynam się denerwować, czy moje zamówienie doszlo na czas.

Wczoraj jeszcze nie bylo, teraz jestem w pracy, wiec sprawdze dopiero kolo 17.

sulka - 17 Lutego 2006, 14:31

Cytat
Moja wiertarka chce wrócić do twojej lodówki...

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaargh... Aaaaaaaaaaaaaaaaaargh...

mawete - 17 Lutego 2006, 14:36

sulka: wolę inną wersję... wwwwrrrrgggggghhhhhhh...... :evil:
Lu - 17 Lutego 2006, 14:36

O! Też na tym byłeś?!
Biedaku....

sulka - 17 Lutego 2006, 14:48

Lu napisał/a
O! Też na tym byłeś?!
Biedaku....

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaargh... Ale musze sie przyznac, ze to z milosci tak cierpialem :wink: Cierpienia porownywalne do tych niejakiego Wertera :D

mawete - 17 Lutego 2006, 14:50

Jezu.... co Wy czytacie...

Partner forum