To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Mechaniczna pomarańcza [film] - Filmy oczekiwane

hrabek - 6 Czerwca 2009, 12:00

Zgadzam się z Comarem. To słaby film ze słabymi efektami i słabymi walkami. Nawet Milla nie pomogła za bardzo.
Adashi - 6 Czerwca 2009, 12:02

Cóż, wybitny nie jest, ale mnie się podobał, gusta są różne.
Dabliu - 6 Czerwca 2009, 12:42

IMHO zarówno Ultraviolet jak i Equilibrium to wyjątkowo tandetne filmy. I oba potwornie nudne.
Fidel-F2 - 6 Czerwca 2009, 12:43

no, niestety racja
Virgo C. - 6 Czerwca 2009, 17:15

Dopóki Comar nie napisał streszczenia to byłem pewny, że tego filmu akurat nie widziałem. Widać nieźle wypieram z pamięci słabe produkcje :mrgreen:
Dunadan - 8 Czerwca 2009, 11:28

Gustaw G.Garuga,
Cytat
Amnezja.

Racja! Weyland Yutani zobaczyło ze Ripley sobie z Alienami radzi to jej wymazali pamięć i wrzucili na Nostromo :mrgreen: na klonowanie wpadli potem.

Ziuta - 16 Czerwca 2009, 20:39

Hardkor 44
http://www.stopklatka.pl/...ie.asp?wi=55861

Hubert - 16 Czerwca 2009, 20:56

Indiana 5 potwierdzony, więc czekam. 8)
Witchma - 16 Czerwca 2009, 21:00

Cytat
Indiana 5 potwierdzony, więc czekam. 8)

Mnie ta informacja trochę zmartwiła, no ale pożyjemy, zobaczymy...

Ariah - 17 Czerwca 2009, 08:39

Indiana 5? Ale chyba bez Forda?...

Za chwilę będą kręcić jeszcze Władcę Pierścieni 4, Powrót do Mordoru i Tytanik, wynurzenie.

Tak czy inaczej, filmy na które czekam:

nowy Clash of the Titans
naturalnie, Avatar Camerona

a wczoraj wpadłam na takie małe "cuś" - Warrior's Way , western wuxia. Chmmmm.

ilcattivo13 - 17 Czerwca 2009, 12:04

"Warrior's Way" - ekstra trailer, tylko ciekawe jak całość będzie wyglądała. Mam nadzieję, że nie wyjdzie taki potworek jak "Sukiyaki Western Django"...
Hubert - 17 Czerwca 2009, 12:22

Ariah, raczej z Fordem.

BTW. Trailer narobił mi smaka na Public Enemies. To może być naprawdę dobre. Depp kontra Bale i parę innych atrakcji :)

Ariah - 17 Czerwca 2009, 12:27

Z Fordem?... O nie! Indiana Jones 5: chodzik przeznaczenia

Nie wiem, czy już ktoś wspominał, ale nowy film z Willisem wygląda obiecująco: Surogates.

trailer i info

hrabek - 17 Czerwca 2009, 12:29

Co się śmiejecie z Forda? Skoro Clint Eastwood mógł zagrać znakomitą rolę w Gran Torino, mając 350 lat, to o połowę młodszy Ford chyba da radę, nie?
Hubert - 17 Czerwca 2009, 12:32

hrabek, masz rację. Arnie też nie był młody, kiedy grał w T3, a wyszedł przypakowany jak trzeba. Ford aż taki być nie musi, nigdy zresztą nie był. Wątpię, żeby się aż tak zmienił od czwartego Indiany.
Dunadan - 17 Czerwca 2009, 12:40

Ariah napisał/a

Nie wiem, czy już ktoś wspominał, ale nowy film z Willisem wygląda obiecująco: Surogates.

trailer i info

Wow, faktycznie ciekawa sprawa... jakoś mi się kojarzy z "Ja, Robot"

Hubert - 17 Czerwca 2009, 12:48

Aha, jeszcze trailer do Public Enemies.

EDYTA: Sprawdziłem, kto jest reżyserem. No to już wiem, że te 16 zł nie będzie wtopione w byle co. Michael Mann (pan od Gorączki, jakby ktoś nie pamiętał) reżyseruje i współtworzy scenariusz. To się MUSI udać.

Ariah - 23 Czerwca 2009, 11:43

Nie wiem, gdzie to wrzucić, tu czy do seriali -- bo to pilot serialu, ale 2 godzinny, na dodatek chyba tylko na pilocie się skończy.

Virtuality

A, muszę przyznać, zaintrygował mnie.

Dunadan - 23 Czerwca 2009, 12:42

Ariah, kurcze, szkoda że nie będzie kontynuacji... bo w tej chwili to chyba nie ma żądnego rasowego serialu sci-fi?
NURS - 23 Czerwca 2009, 13:04

jesienią ruszy Flashforward
Ariah - 23 Czerwca 2009, 13:09

NURS napisał/a
jesienią ruszy Flashforward

I V :) No dobra, Flashforward wygląda znacznie lepiej...

Dunadan - 23 Czerwca 2009, 13:31

E, ale to Flashforward brzmi mało sci-fi ja chcę Batllestar Galactica, albo Star Gate albo FireFly... jakąś space-operę a nie... V już się wydaje ciekawsze...
Witchma - 24 Czerwca 2009, 12:10

http://film.onet.pl/0,0,1995682,wiadomosci.html Na taką wersję to ja bym z chęcią poszła :)
hrabek - 24 Czerwca 2009, 12:31

Ktoś chyba tam źle przetłumaczył wypowiedź Bale'a na temat Deppa:

"to wspaniały aktor i mógłby wiele osiągnąć" - znaczy co? Że jeszcze nie osiągnął? I mówi to Bale, od którego Depp ma dziesięciokrotnie bogatszy dorobek aktorski? Chyba raczej chodziło o to, że film z Deppem w roli Zagadki mógłby więcej osiągnąć, czy jakoś tak ;)

Witchma - 24 Czerwca 2009, 12:32

hrabek, też na to zwróciłam uwagę :D Ale to onet, nie można się wiele spodziewać ;)
ilcattivo13 - 24 Czerwca 2009, 17:47

Stranglehold - kontynuacja Hard Boiled. Niestety nie mam konta imdb pro, więc nie znam szczegółów. Ciekawe, kiedy zaczną kręcić (czy w ogóle zaczną) i czy John Woo znowu weźmie do głównej roli Yun-Fat Chow'a.
Virgo C. - 25 Czerwca 2009, 10:34

Jest w końcu pełnoprawny trailer z Inglourious Basterds. I już na pewno wiem, że pójdę na nich do kina :D
>>klik<<

Trailer z nowego filmu Richarda Kelly też robi wrażenie :)
The Box

Duke - 26 Czerwca 2009, 12:20

ilcattivo13 napisał/a
Stranglehold - kontynuacja Hard Boiled. Niestety nie mam konta imdb pro, więc nie znam szczegółów. Ciekawe, kiedy zaczną kręcić (czy w ogóle zaczną) i czy John Woo znowu weźmie do głównej roli Yun-Fat Chow'a.

eeee to jest gra komputerowa (taki klon Maxa) do której scenariusz napisał John Woo, a twarzy, głosu i ciała do motion capture udzielił Chow Yun Fat :wink: A nawet jeżeli będą to kręcić to Chow Yun Fat popstrykał się ponoć z Johnem Woo przed kręceniem "Red Clif" i w ostanim momencie odrzucił rolę, więc chyba trzeba będzie stawiać na Andego Lau w roli inspektora Tequili

Z innej beczki, w temacie sequele:
W sumie to mam takie mieszane uczucia

Virgo C. - 26 Czerwca 2009, 12:55

No chyba sobie jaja robią :shock:

To nawet głupsze niż domaganie się wskrzeszenia Jokera i Twoface'a w trzecim Batmanie. Już bez Nolana na stołku jeśli do tego dojdzie.

Ozzborn - 26 Czerwca 2009, 12:56

Po zajawkach przed Transformersami czekach tym chętniej na GI Joe (ech gdzie to utracone dzieciństwo :P ), Public enemies - może być całkiem wymiatające (począwszy od Johnego Deppa na ost skończywszy). No i co by nie mówić ciekaw jestem kolejnego Harosława

Partner forum