To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Blogowanie na ekranie - Rooshoffy blogasek Martvuni

Martva - 6 Lutego 2010, 18:19

Koraliki - Czy małe kulki z dziurką - tak odpowiedzi na większość, a niewiele powie: Koraliki - Czy pokój! To paciorkami kwiatów i drzew, zabawki, biżuteria, obrazy ... Frezowanie - To jest moja pasja! . Fans kulki, tej stronie dla Ciebie!
My Znajdziesz tu informacje na temat Kulki i Frezowanie Technology, systemu dla Tkactwo i BeadworkW towarzystwie Fotografia gotowy produktów z perełek. Bezpłatny Frezowanie lekcji pomoże początkującym uczyć się tego typu wyszywaną. A także, możesz rozmawiać z innymi fanami kulki, pokazać zdjęcia swoich produktów i cieszyć zroszony produktów pochodzących z innych perełek.

Yeah. Frezowanie to jest moja pasja ^^
Chociaż to zroszone cieszenie trochę mnie niepokoi ;)

ilcattivo13 - 6 Lutego 2010, 21:44

dostaję podobne maile (tylko tematyka drzewno-budowlana) na skrzynkę firmową :D Głośnie czytanie poprawia atmosferę w biurze :D
Martva - 6 Lutego 2010, 21:54

To akurat nie mail, tylko rosyjska strona o koralikach, która jest zdecydowanie warta zainteresowania zresztą :) ale bardzo mnie ubawiła :)
Fidel-F2 - 6 Lutego 2010, 23:46

Martva napisał/a
możesz rozmawiać z innymi fanami kulki
:P
Ellen - 7 Lutego 2010, 12:31

dalambert napisał/a
Puckowi jak miała podobie jak Martva, to dawno temu pani ginekolog poradziła :
Zajdzie Pani w ciąże i po dziecku przejdzie! i faktycznie jak ręką odjął :D

Tjaaa...
Też podobne opinie słyszałam. I co? I nic.
Martva, nie daj się wrobić :twisted:

Martva - 7 Lutego 2010, 14:35

Ellen napisał/a
Martva, nie daj się wrobić :twisted:

Przy mojej awersji do dzieciów - nie ma szans :)

Fidel-F2, czy czujesz sie fanem kulki? :)

illianna - 7 Lutego 2010, 14:46

Cytat
Fidel-F2, czy czujesz sie fanem kulki? :)

może kulek albo gąsienicy :lol:

Kasiek - 8 Lutego 2010, 10:45

Miria napisał/a
Martva, nie obrazisz się za pochwalenie stanikiem na Twoim blogu? Jak coś, to usunę posta.

ja dostałam minueta granatowego, na którego śliniłam się od roku. Za duży ciut, ale też kompletnie antyseksualny. Na zdjeciach cudny, na mnie :(

Martva - 8 Lutego 2010, 10:53

Minueta mierzyłam na zjeździe LB, z kolei przymałego, ale zdjęłam go szybciej niż włożyłam, totalnie nie mój krój.
Ale znam osoby które w nim wyglądają świetnie ;)

dalambert - 8 Lutego 2010, 13:11

Kasiek napisał/a
Za duży ciut, ale też kompletnie antyseksualny. Na zdjeciach cudny, na mnie
i kicha ! biedna Kasiek, :(
Martva - 8 Lutego 2010, 15:47

Ha, poszukałam na allegro jednego elementu do biżu i znalazłam go w aukcjach akwarystycznych, chyba muszę połazić po zoologach, może będą mieli :)
Martva - 8 Lutego 2010, 22:16

Jakoś tak mnie wzięło i zrobiłam pierwszy w życiu samodzielny wisior. Samodzielny w sensie całość samą w sobie, a nie jakąś dwukoralikową przywieszkę bo ktoś chciał do kompletu z kolczykami. Mam zdarte paznokcie, i mieszane uczucia, a jak pokazałam mamie to chciała go oglądać do góry nogami i mówiła że tak jest lepiej, co nie wróży dobrze.
joe_cool - 8 Lutego 2010, 22:31

poka fotkę ;)
Martva - 8 Lutego 2010, 22:41

Jak zrobię, to pokażę, pewnie jutro :)
dalambert - 9 Lutego 2010, 11:44

Martva, a widziałaś panienke co to zapowiadała losowanie grup kopaczy do Euro2112 - ta to miała na szyji super wisioroobrożę z ciemnych koralików- było co podziwiać!
Martva - 9 Lutego 2010, 11:53

Nie widziałam bo nie oglądam TV, a szkoda, zupełnie sobie nie umiem wyobrazić wisioroobroży :)
dalambert - 9 Lutego 2010, 11:57

Martva, lekka stójka , ale przechodzaca w rozczłąkowane pasma z których środkowe najdłuższe biustu siega- wszysto wyplecione z generalnie czarnych błyszczacych koralikor , różnej dobranej wielkosci + odrobina złotych akcentów. Moze gdzie sa po portalach jakieś zdjęcia pary zapowiadaczy to wyczaisz :)
Martva - 9 Lutego 2010, 12:10

A, to brzmi jak jedna z tych rzeczy które są efektowne, ale cierpliwość do nich mają tylko Chińczycy.
dalambert - 9 Lutego 2010, 12:17

Martva, i to chinskie dzieci głodem do roboty pędzone . co najmniej miesiąc roboty po 10 godzin dziennie!
Martva - 9 Lutego 2010, 12:41

dalambert, no właśnie o tym mówię.
Martva - 9 Lutego 2010, 13:41

Powtórzę się dla tych którzy nie zaglądają do wątku o naszych fantastycznych dziełach - wisiory które wczoraj wieczorem totalnie zepsuły mi manicure na prawej łapie, do tego zupełnie nie mam pomysłu jak się je nosi, ale same w sobie są całkiem ładne ;)
Lato (peridot)
Jesień (karneol, kwarc)

Agi - 9 Lutego 2010, 13:53

Martva, jakiej wielkości jest wisior "Jesień"?
Podoba mi się.

Martva - 9 Lutego 2010, 14:46

Ramka ma wymiary ok. 4x5cm.

Pokazałam siostrze i na szczęście od razu powiedziała 'o, drzewko!' i nie próbowała oglądać do góry nogami :)

hardgirl123 - 9 Lutego 2010, 16:07

bardzo mi się podoba
Martva - 9 Lutego 2010, 16:54

dzięki :)
opcja kolczyków tego typu zaczyna do mnie coraz mocniej przemawiać - wciąż zapominam że są kobiety które lubią i noszą duże kolczyki. Ja nie noszę, bom mała, więc nie robię. Nawet nie że specjalnie nie robię, tylko mam wewnętrzną blokadę :) Drewniaki niby zaczęłam ostatnio robić, ale to wyjątek potwierdzający regułę.
A kolczyki - drzewka są oryginalne (wisiory się zdarzają, kolczyków nie kojarzę), odpadają wszystkie problemy o których myślę przy wisiorach (reakcje skórne i ubraniowe), tylko że projekty to chyba bym musiała zacząć rozrysowywać, bo tak na żywioł to by wychodziły strasznie krzywe, a nie tylko trochę.

Martva - 10 Lutego 2010, 17:28

Przygotowuję do wysłania zamówienie klientki galeryjnej - i to chyba piąte (przynajmniej) zamówienie dla tej samej pani. Rany. Nie zraziła się nawet jak jej dzielnie wysłałam na inny numer mieszkania i wróciły do mnie, w ciągu tygodnia zamówiła kolejne. A teraz dwie następne pary, chociaż już wysyłałam jedne w lutym.
I tak sobie myślę że przy następnej okazji, jeśli nadal będzie mnie lubić, to chyba powinna dostać jakiegoś gratisa :)

Martva - 11 Lutego 2010, 14:24

Agresywna pani w UP nawarczała na mnie dziś że nie znalazłam pracy. Bo nie mają dla mnie ofert.
Do końca lutego można składać wnioski o dofinansowanie działalności i może się temu bliżej przyjrzę. Gdyby się dało zrobić tak żebym mogła się zajmować biżu i innymi rzeczami, to może bym spróbowała.
Tylko boje się że nie podołam, panicznie się boję wszelkich papierkowych kwestii.

jewgienij - 11 Lutego 2010, 14:53

Martva napisał/a
Agresywna pani w UP nawarczała na mnie dziś że nie znalazłam pracy.

Ciekawe, co by robiła, gdyby wszyscy znaleźli :roll:

hardgirl123 - 11 Lutego 2010, 16:52

Martva, nie bój się bo podołasz :>
a te panie z up są okropne

terebka - 11 Lutego 2010, 17:18

jewgienij napisał/a
Ciekawe, co by robiła, gdyby wszyscy znaleźli :roll:

Wtedy ona by straciła swoją, a określenie "wszyscy" w tym przypadku przestałoby istnieć. Wówczas ktoś inny warczałby na nią - paradoks, ale i sprawiedliwość dziejowa.

Martva, agresywny pan doktor w gabinecie medycyny pracy nawarczał dzisiaj na mnie, że naniosłem mu śniegu. No, pada, i co ja na to poradzę :roll: Poza tym zapomniałem przypisanego mi numerka z jego księgi pacjentów. No, po roku mogło mi się przydarzyć zapomnieć :roll:

Partner forum