To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Avatary.

mBiko - 8 Kwietnia 2010, 22:50

To się nazywa doświadczenie, lub jak wolisz, mądrość życiowa.

:wink:

shenra - 8 Kwietnia 2010, 22:51

Jak chcesz się podzielić doświadczeniem mackowatym, zapraszam na priv. Wykorzystam Cię literacko.
mBiko - 8 Kwietnia 2010, 22:54

Wystarczyło wyhodować sobie parę macek i już jestem rozchwytywany.
ilcattivo13 - 8 Kwietnia 2010, 22:58

shenra napisał/a
ilcattivo13, o qurwa :mrgreen: Ponownie podziękował, dzięki Tobie znów zaplułam monitor. :mrgreen:

służę uprzejmie, szanownej panience :mrgreen:

merula - każdemu mogło się zdarzyć, że w młodości wyglądał jak pijany przemytnik i to niezależnie od tego, za kogo się przebrał :wink:

Martva - wolałbym "Aaaaaaaaaaaaaaaaaa!" :roll:

Martva - 8 Kwietnia 2010, 23:08

Dlaczego 'Wow' jest gorsze od 'Aaaaaaa!'? świetny avik :)
ilcattivo13 - 8 Kwietnia 2010, 23:11

Bo powinienem budzić przerażenie i w ogóle, a nie zachwyty... :| Chyba naprawdę trzeba będzie poszukać zdjęcia z pierwszego dowodu...
merula - 8 Kwietnia 2010, 23:13

ilcattivo13, dlatego ja nie prezentuję kompromitujących fotek z młodości :mrgreen:

pierwsze zdjęcie paszportowe.... koszmar w biały dzień.... :twisted:

ilcattivo13 - 8 Kwietnia 2010, 23:15

może trzeba by było się umówić, że pewnego dnia wszyscy wstawią w aviki swoje stare zdjęcie... Ale by z Forum zgrozą powiało... :mrgreen:
ketyow - 8 Kwietnia 2010, 23:17

To, że dostęp do komputera w wieku 3-lat jeszcze nie warunkuje bycia no-lifem. Ja zdaje się miałem komputer w domu już kiedy się urodziłem. Zdaje się, że Atari warte wtedy samochód. Do końca gimnazjum komputer był moim głównym zajęciem - tak to jest na wsi, kiedy reszta kumpli to w sumie tłumoki ;P: Ale dopóki nie wchodzę na to forum, to się za no-life'a nie uważam. Jednak może to dlatego, że internet na stałe mam w sumie nieco od ponad roku?

W każdym razie nie mam problemów z tym, by rzucić wszystko i biec na piwo/grilla czy cokolwiek. Sąsiad mój niestety przez MMORPG nie dawał się wyciągać z domu praktycznie - studia przez grę komputerową uwalił! Zresztą już drugie. Ale internet, a raczej (w moim wypadku) fora internetowe, gdzie jest kontakt z innymi ludźmi, to narzędzie szatana. Że wolę napisać głupiego posta na forum niż pograć w jakieś mordobicie... no parę lat temu nie przypuszczałbym, że tak nędznie ze mną będzie ;P:

Martva - 8 Kwietnia 2010, 23:18

Na moim pierwszym zdjęciu paszportowym wyglądam jak grzeczny szczurek ;) Z blond włoskami i w ogóle.
Fidel-F2 - 8 Kwietnia 2010, 23:20

ketyow napisał/a
Zdaje się, że Atari warte wtedy samochód
nie przesadzajmy, swoje kupowałem w Pewexie za 127 dolców.
dalambert - 8 Kwietnia 2010, 23:24

Czyli około 12700 zł / w ktorym to roku było? i ile pół litra w monopolu stało? bo w Pewexie 1 dolca ;P: /
czyli prwnie na giełdzie jakiegoś byś kupił :)

ketyow - 8 Kwietnia 2010, 23:31

Fidel-F2, w sumie nie wiem, gdzieś tak za dziecka usłyszałem i tak mi zostało. Pewnie druga połowa lat 80., ale nie wiem, ojca musiałbym zapytać ile dał i kiedy. Stacja dysków też szybko się pojawiła, to był rarytas już naprawdę ciężki do zdobycia z tego co mówił, ale ojciec maniakiem był.
merula - 8 Kwietnia 2010, 23:32

ilcattivo13 napisał/a
może trzeba by było się umówić, że pewnego dnia wszyscy wstawią w aviki swoje stare zdjęcie... Ale by z Forum zgrozą powiało...

na całe szczęście nie posiadam pod ręką większości tych kompromitujących materiałów :mrgreen:

Fidel-F2 - 8 Kwietnia 2010, 23:34

Nie pamiętm kiedy dokładnie, 88' może 89' jakoś tak

wiki podaje, że w 1989 kurs dolara od marca do sierpnia wzrósł z 3 000zł do 10 000zł a w kwietniu średnia pensja krajowa wynosiła 107 000

ilcattivo13 - 9 Kwietnia 2010, 00:37

Martva - z blond włoskami?? No-łej. Nie uwierzę, jak nie zobaczę.

merula - czasami też bym tak chciał mieć :wink:

shenra - 9 Kwietnia 2010, 00:41

Bosz też kiedyś sobie blond strzeliłam, nigdy więcej nie popełnię tego. Szczęśliwie dowodów zbrodni nie ma :mrgreen:
Martva - 9 Kwietnia 2010, 00:45

No to zobacz i uwierz, pierwsze zdjęcie paszportowe było jeszcze przed TYM ZDJĘCIEM ;P:
Chal-Chenet - 9 Kwietnia 2010, 00:51

403 Forbidden
Request forbidden by administrative rules.

ketyow - 9 Kwietnia 2010, 07:12

Martva, w dechę :mrgreen:
Kai - 9 Kwietnia 2010, 08:11

ketyow napisał/a
To, że dostęp do komputera w wieku 3-lat jeszcze nie warunkuje bycia no-lifem. Ja zdaje się miałem komputer w domu już kiedy się urodziłem. Zdaje się, że Atari warte wtedy samochód. Do końca gimnazjum komputer był moim głównym zajęciem - tak to jest na wsi, kiedy reszta kumpli to w sumie tłumoki ;P: Ale dopóki nie wchodzę na to forum, to się za no-life'a nie uważam. Jednak może to dlatego, że internet na stałe mam w sumie nieco od ponad roku?

W każdym razie nie mam problemów z tym, by rzucić wszystko i biec na piwo/grilla czy cokolwiek. Sąsiad mój niestety przez MMORPG nie dawał się wyciągać z domu praktycznie - studia przez grę komputerową uwalił! Zresztą już drugie. Ale internet, a raczej (w moim wypadku) fora internetowe, gdzie jest kontakt z innymi ludźmi, to narzędzie szatana. Że wolę napisać głupiego posta na forum niż pograć w jakieś mordobicie... no parę lat temu nie przypuszczałbym, że tak nędznie ze mną będzie ;P:

Nie dostęp, nie dostęp :D Większość moich znajomych po prostu w ten sposób uwalnia się od pilnowania dziecka. Myszka w łapę i baw się.
Pomijam już fakt, że teraz to już nie jest takie proste - mam paru znajomych MMORPG-owców i jestem przerażona - praca, sklep i komp z małą przerwą na posiłki. Nawet książki papierowej do ręki nie wezmą. W sumie wiesz, to możliwe, że w pewnym wieku jesteś na gry podatny i koniec. Ja też myślałam, kiedy mieliśmy serwer, że mnie wciągnie, że Młodego wciągnie, ale nic z tego. Niby fajnie się grało ale... jakoś nie "przyjęło się". Szkoda było czasu.
Fora są ciekawsze, zwłaszcza Labik przez moment był super, teraz niestety... :(

Martva, ja nic nie widzę, też 404 :(

ketyow - 9 Kwietnia 2010, 10:15

Kai, mnie nawet boli to, że grać mi się nie chce za bardzo. Gry są często lepsze od filmów, a nie zawsze człowiek ma chęć do siadania do książki i wtedy fajnie w coś popykać. Niestety, od paru lat nic nie przykuwa mnie na dłużej. Lanparty dobra rzecz, ale też do czasu. Nawet w moje stare ukochane gry nie potrafię grać za długo.
Zgaga - 9 Kwietnia 2010, 10:17

A teraz Was wszystkich zjem.

Edit: ilcattivo13, te marne ząbki nie pomogą ;P:

ketyow - 9 Kwietnia 2010, 10:35

Zgaga, tańczący raptor przestaje być groźny ;P:
Martva - 9 Kwietnia 2010, 11:46

Jak nasza klasa nie dała rady, to może teraz. na paszportowym miałam mniej włosów na twarzy i byłam bardziej skrzywiona :P
Kai - 9 Kwietnia 2010, 12:02

Teraz jest ładniej. Niektórym blond służy, ale tak jest lepiej :D
Zgaga - 9 Kwietnia 2010, 12:23

ketyow napisał/a
Zgaga, tańczący raptor przestaje być groźny ;P:

No nie wiem. Stopy może podeptać. A przy tych pazurach - będzie bolało ;P:

Kai - 9 Kwietnia 2010, 12:26

Może jakaś spódniczka z falbankami? Seksowny jest jak mało kto...
Zgaga - 9 Kwietnia 2010, 12:30

Spódniczka :evil: :?: Pffff...
Kai - 9 Kwietnia 2010, 12:31

Zgaga napisał/a
Spódniczka :evil: :?: Pffff...

No dobra, niech będą piórka... :D

Partner forum