To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Avatary.

ivaine - 8 Kwietnia 2010, 16:39

Agi, muszę w takim razie popracować nad statusem :)
Zgaga, możliwe, tylko nie wiem czy lifting wpływa na płeć :mrgreen:

jewgienij - 8 Kwietnia 2010, 17:26

Ślicznie. Z takim avikiem możesz zaatakować konstytucję, kościół, system świata itp, wszyscy będą i tak po Twojej stronie.

Ja swój powinienem zmienić, ale mi się w sumie nie chce.

Adanedhel - 8 Kwietnia 2010, 17:38

A mi się chce. W Bleachu pojawiło się parę dobrych rysunków, więc jedziemy - Ichimaru Gin.
ketyow - 8 Kwietnia 2010, 17:42

Adanedhel, proszę Cię, zlituj się ;P:

EDIT:
był

Adanedhel - 8 Kwietnia 2010, 17:43

Nie ma zlituj.
Nie, nie było.

ketyow - 8 Kwietnia 2010, 17:51

Fakt, że to moje uprzedzenie, ale po poprzednim forum mi zostało, że na ogół za avatarem z jakiegoś anime, siedzi mega zakompleksiony gość, który całe życie spędził przy anime, bo przyjaciół nie ma, a na forum wchodzi, żeby się popisywać swoją ogromną wiedzą z wikipedii i pownerwiać innych ludzi jakby chciał się wyżyć za swoje niepowodzenia życiowe. Szczerze, to jak się pojawiłem tu na forum, to już odruchowo miałem "o, następny...", ale jak się okazało myliłem się i nie pasujesz do powyższego opisu. Dlatego (w moim przekonaniu) nie pasują do Ciebie takie avatary, bo jak taki widzę, to od razu mam szyk bojowy - po prostu głupie przyzwyczajenie przez bandę rozwydrzonych bachorów z pclaba. Trochę jeszcze pewnie minie nim mi przejdzie ;P: Na labie w 99% przypadków sprawdzała się reguła avatar anime = troll. Nie wiem jak Kai, ale przynajmniej ja odniosłem takie wrażenie.
Adanedhel - 8 Kwietnia 2010, 17:55

Uspokoję Cię trochę bardziej ;) Bleach to jedyna manga (i w ogóle komiks) jaką czytam. Fakt, lubię ją. Ale anime nie oglądam.

E: Przyzwyczajaj się, z dzisiejszego odcinka mam jeszcze dwa awatary przygotowane, o!

Kai - 8 Kwietnia 2010, 19:02

Miałam podobnie, z tym, że zauważ, że tam to rzeczywiście są niewyżyte komputerowe nolify, które poza anime nie wiedzą, że świat istnieje poza firewallem. Taki charakter forum i tyle.
Muszę powiedzieć, że prawdopodobieństwo spotkania takowego tutaj wydaje mi się znikome, a ten avatarek nie przypomina mi klasycznych animków.

Tu naprawdę trzeba się od pewnych labowych nawyków uwolnić i całe szczęście.

gorat - 8 Kwietnia 2010, 19:13

Co to za kursorek wskazuje ucho ivaine?

Zmiana! Lepiej? :P:

Martva - 8 Kwietnia 2010, 19:36

gorat, a może dla odmiany kogoś po kim widać że jest pełnoletni...?
ivaine, ślicznie :)

Ziuta - 8 Kwietnia 2010, 20:01

ivaine, brak słów. Chyba, że poszukam u poetów. Można? :D
Martva, ja tej pełnoletności nie byłbym pewny ;P:
Kai, ketyow, miałem avatar z anime, nawet dwa. A nolifem nie jestem (choć otoczenie uparcie stara się wpędzić mnie w ten stan)

Kai - 8 Kwietnia 2010, 20:15

Ziuta, nolifem jest się czasem od urodzenia. Obecne młode pokolenie niestety ma to uwarunkowanie - 3 latka i już do komputera :evil:

A avek ma być ciekawy, a skąd... to już zależy.

Martva, cudny! Ale całkiem żywo wyglądasz, że się tak wyrażę :)

shenra - 8 Kwietnia 2010, 20:20

Agi napisał/a
ivaine, to na pewno nie jest Zombie Lenina.
Nie to córka Vadera :mrgreen: Aleś lala zaszalała :mrgreen:
gorat - 8 Kwietnia 2010, 20:36

Martva, świeć przykładem, zrób się na siwo :twisted:
Martva - 8 Kwietnia 2010, 20:38

gorat, chyba Ci życie niemiłe! :shock:
Chal-Chenet - 8 Kwietnia 2010, 20:41

ivaine, sweet. ;P:
shenra - 8 Kwietnia 2010, 20:41

gorat, czekaj, czekaj. A nie miałeś aby szukać takiej co jej Bozia syska nie poskąpiła? :twisted:
gorat - 8 Kwietnia 2010, 20:58

Kto nie szuka, nie błądzi :twisted:
shenra - 8 Kwietnia 2010, 21:05

Eee pier.... :mrgreen:
agnieszka_ask - 8 Kwietnia 2010, 21:31

gorat napisał/a
Zmiana! Lepiej? :P:

gorat, bo Cię w końcu zamkną za te avatary :wink: ;P:

gorat - 8 Kwietnia 2010, 22:15

Jak nie za jedno, to za drugie - co walor obfitszy znajdę, to jest ciutkę zanadto odkryty :wink:
shenra - 8 Kwietnia 2010, 22:29

gorat, fotoszopa nie masz? Zakryj ;P:
gorat - 8 Kwietnia 2010, 22:31

Nie umiem obsługiwać!

...a i co to za przyjemność zakrywać :P:

shenra - 8 Kwietnia 2010, 22:33

gorat, to się zdecyduj ;P: Bosz. A w ogóle to zawsze możesz Kosmicznego Chomika sobie zapodać :mrgreen: Mogę odstąpić Ci swojego, a postraszę was osobistym ryjem :mrgreen:
ilcattivo13 - 8 Kwietnia 2010, 22:39

znalazłem swoje zdjęcie z licealnego Halloween :lol: Zęby z doniczki rulezzzzz :mrgreen:
shenra - 8 Kwietnia 2010, 22:41

ilcattivo13, o qurwa :mrgreen: Ponownie podziękował, dzięki Tobie znów zaplułam monitor. :mrgreen:
merula - 8 Kwietnia 2010, 22:43

normalnie strach się bać :mrgreen:

edyta: ooo.... Chal wrócił do klasyki :twisted:

Martva - 8 Kwietnia 2010, 22:45

ilcattivo13, WOW!
mBiko - 8 Kwietnia 2010, 22:46

Zgaga, w temacie macek. Otóż nie tylko ułatwiają pływanie, ale gustowne i dobrze utrzymane macki ułatwiają wszytko, od konsumpcji, po, hmm, pożycie intymne.
shenra - 8 Kwietnia 2010, 22:47

mBiko, godnie prawisz!! :bravo :mrgreen:

Partner forum