Mechaniczna pomarańcza [film] - Najpiekniejsi aktorzy? :o))
hrabek - 9 Czerwca 2009, 09:33
No bo bez scenariusza mówi, to wcale nie jest takie proste
joe_cool - 3 Września 2010, 20:43
Czas znowu rozruszać trochę wątek
Hm, co tam ostatnio ciekawego się pojawiło na dużym ekranie... Np. film "Incepcja" był całkiem niezły wizualnie
Na ten przykład Ken Watanabe, który sprawia, że oglądam "Ostatniego samuraja" i jestem w stanie wytrzymać Toma Cruise'a :
Albo Tom Hardy z jego bardzo sympatycznym akcentem:
No i ślicznościowy, błękitnooki Cilian "Kicia" Murphy:
Leo to wiadomo, więc nie wstawiam fotek
Matrim - 3 Września 2010, 21:36
joe_cool napisał/a | Ken Watanabe, który sprawia, że oglądam Ostatniego samuraja i jestem w stanie wytrzymać Toma Cruise'a |
Akurat w "Samuraju" Cruise nie jest najgorszy - może dlatego, że nie serwuje co pięć minut swojego faaaantastycznego uśmiechu. Ale to i tak film Watanabe.
Ale Cillian "Wiecznie Naćpany Wymoczek" Murphy piękny? Tak serio?
joe_cool - 3 Września 2010, 22:11
No podoba mi się, co mam zrobić? Mam słabość do "wiecznie naćpanych", zwłaszcza jeśli prezentują tak ładnie zarysowaną szczękę i patrzą na mnie tymi niewinnymi, niebieskimi oczyma...
terebka - 3 Września 2010, 23:15
- Hm.
- Hm, co?
- On jest... - Zerrikanka, marszcząc czoło, szukała słów. - On jest... Naj... piękniejszy.
Wiedźmin pokiwał głową. Kryteria, na podstawie których kobiety oceniały atrakcyjność mężczyzn, nie po raz pierwszy stanowiły dla niego zagadkę.
Weź przykład z wiedźmina, Matrim. Pokiwaj głową i przyjmij do wiadomości
Zgaga - 4 Września 2010, 04:49
Ło lala... Do czegośmy to wrócili...
I nawet zagłosowałam.
Wśród aktorów, moim nr 1 - Johny Depp, z każdym rokiem coraz bardziej interesujący. Panowie - tak trzeba dojrzewać, a później starzeć się jak Al Pacino.
Cytat z Sapkowskiego zdecydowanie trzeba przyjąć do wiadomości, tym bardzie, że później mężczyzna złotym się stał.
Virgo C. - 4 Września 2010, 09:52
Zgaga napisał/a | Panowie - tak trzeba dojrzewać, |
Patrząc jak Depp wyglądał w Koszmarze z ulicy Wiązów - coś w tym jest
Kai - 4 Września 2010, 14:47
joe_cool, Watanabe ciasteczko, ale uwielbiam Mifune. Wymiękam przy Connerym i chyba to wystarczy, kiedyś jeszcze był Ford, ale mi się znudził.
Virgo C., Depp jest świetnym aktorem, uwielbiam go, ale na pewno nie za urodę!
Virgo C. - 4 Września 2010, 15:22
Wobec tego jesteś jedną z niewielu
Matrim - 4 Września 2010, 21:49
terebka, pokiwałem i przyjąłem. Ale pojąć nie mogę i tak
O, bo na przykład taki "przystojniak" ze Zmierzchu (Patison, czy jak mu tam) - cały świat się nim zachwyca, a ja kiedyś przeczytałem, że koleś antyperspirantu nie używa i ile razy go widzę, to przed oczami (i nozdrzami) staje mi czerwcowy zatłoczony autobus, stojący w korku na Sokolskiej w Katowicach
Edit: nawias się nie zamknął.
terebka - 4 Września 2010, 22:05
Antyperspiranty mogłyby, o zgrozo, stłumić moc feromonów. Ogłupiałe nastolatki nie wiedziałyby dlaczego jest taki... że och!
Ale kiedy tak patrzę na te zdjęcia "kici" w ogóle się nie dziwię Twym wątpliwościom.
Martva - 4 Września 2010, 22:07
Ale on go nie używa żeby odstraszać fanki, które są chore w głowę, tak gdzieś czytałam
Matrim - 4 Września 2010, 22:10
Martva, no od takich zapachów to faktycznie mogło im w zatoki pójść
terebka, a widzisz, a ktoś mówił mi "pokiwaj i przyjmij"
terebka - 4 Września 2010, 22:18
Ależ ja przyjąłem. Ale i tak się nie dziwię
Kai - 4 Września 2010, 22:32
Virgo C., jakoś przeżyję
Matrim, Christensen takoż. I Pitt chyba też. To może być jakaś choroba zawodowa - mydłowstręt?
Matrim - 4 Września 2010, 22:45
Kai, pewnie ich nie stać i tak sobie tłumaczą.
joe_cool - 4 Września 2010, 22:55
Ależ panowie, Cilian Murphy nie ma się podobać Wam, tylko mi. I ewentualnie jeszcze jakiejś innej forumowiczce. Ewentualnie forumowiczowi, który ma inne preferencje
Chociaż kto wie, może jako Kicia by się wam spodobał
ed: lit.
Virgo C. - 4 Września 2010, 22:56
Czyżby Śniadanie na Plutonie?
joe_cool - 4 Września 2010, 22:58
Virgo C., no raczej
merula - 5 Września 2010, 08:24
Jako Kicia był bardzo przekonujący.
ihan - 5 Września 2010, 10:34
joe_cool napisał/a | Ależ panowie, Cilian Murphy nie ma się podobać Wam, tylko mi. I ewentualnie jeszcze jakiejś innej forumowiczce. |
Już miałam się zgłosić, że to ja, ale nie wiem co to znaczy: "innej"
A co do Deppa, już gdzieś wcześniej się wypowiadałam, w tym akurat wypadku mogę tylko pokiwać głową i przyjąć do wiadomości.
A za znudzenie, Kai, taaak, pomyślę nad karą
joe_cool - 5 Września 2010, 20:45
ihan napisał/a | Już miałam się zgłosić, że to ja, ale nie wiem co to znaczy: innej |
Cokolwiek chciałabyś, żeby znaczyło
Gwynhwar - 6 Września 2010, 11:26
To ja dodam jeszcze jednego ładnego pana z Incepcji
Baaaardzo, baaardzo ładny pan
joe_cool - 6 Września 2010, 13:03
Pan mi się kojarzy z tymi wszystkimi filmami dla młodzieży, w których występował. I z serialem "3rd rock from the Sun". Ale przyznać mu trzeba, że się wizualnie wyrobił
ihan - 10 Września 2010, 18:25
Proszę, powiedzcie, że ten powyżej grał kiedyś wampira, bo cały czas chodzi za mną on jako wampir. Ale takiego przyzwoitego wampira, a nie Edwarda.
Virgo C. - 10 Września 2010, 20:33
Możliwe że grał na samym początku kariery w filmie Dark Shadows
ihan - 10 Września 2010, 21:34
Virgo C, dzięki, przywracasz mi nadzieję.
Hobbit - 27 Sierpnia 2011, 12:36
Widzę, że wątek o pięknych panach coś upadł Ostatni wpis z września zeszłego roku. To może by tak ożywić temat, ale trochę inaczej. Proponuje plebiscyt na najfajniejszego męskiego bohatera z serialu Firefly i filmu Serenity - nie koniecznie musi być piękny hehe
Martva - 27 Sierpnia 2011, 13:47
Był plan wątku o najpiękniejszych pisarzach i konkursie na Fantastyczne Ciacho, ale nadal nie wiem w którym dziale forum by mozna
Unicorn - 28 Sierpnia 2011, 11:04
Ja chętnie odświeżę temat...
Ray Stevenson z między innymi "Król Artur" i "Rzym"
Tahmoh Penikett z "Battlestar Galactica"
I Adam Baldwin z "Firefly"
((hmm.. chyba lubię wielkich facetów z mocnymi podbródkami haha))
|
|
|