To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Mechaniczna pomarańcza [film] - Najpiekniejsi aktorzy? :o))

hrabek - 9 Czerwca 2009, 09:33

No bo bez scenariusza mówi, to wcale nie jest takie proste :)
joe_cool - 3 Wrzeœśnia 2010, 20:43

Czas znowu rozruszać trochę wątek :)

Hm, co tam ostatnio ciekawego się pojawiło na dużym ekranie... Np. film "Incepcja" był całkiem niezły wizualnie ;)
Na ten przykład Ken Watanabe, który sprawia, że oglądam "Ostatniego samuraja" i jestem w stanie wytrzymać Toma Cruise'a :roll: :

Albo Tom Hardy z jego bardzo sympatycznym akcentem:

No i ślicznościowy, błękitnooki Cilian "Kicia" Murphy:

Leo to wiadomo, więc nie wstawiam fotek ;)

Matrim - 3 Wrzeœśnia 2010, 21:36

joe_cool napisał/a
Ken Watanabe, który sprawia, że oglądam Ostatniego samuraja i jestem w stanie wytrzymać Toma Cruise'a :roll:

Akurat w "Samuraju" Cruise nie jest najgorszy - może dlatego, że nie serwuje co pięć minut swojego faaaantastycznego uśmiechu. Ale to i tak film Watanabe.

Ale Cillian "Wiecznie Naćpany Wymoczek" Murphy piękny? Tak serio? ;P:

joe_cool - 3 Wrzeœśnia 2010, 22:11

No podoba mi się, co mam zrobić? ;P: Mam słabość do "wiecznie naćpanych", zwłaszcza jeśli prezentują tak ładnie zarysowaną szczękę i patrzą na mnie tymi niewinnymi, niebieskimi oczyma... :oops: 8)
terebka - 3 Wrzeœśnia 2010, 23:15

- Hm.
- Hm, co?
- On jest... - Zerrikanka, marszcząc czoło, szukała słów. - On jest... Naj... piękniejszy.
Wiedźmin pokiwał głową. Kryteria, na podstawie których kobiety oceniały atrakcyjność mężczyzn, nie po raz pierwszy stanowiły dla niego zagadkę.

Weź przykład z wiedźmina, Matrim. Pokiwaj głową i przyjmij do wiadomości :mrgreen:

Zgaga - 4 Wrzeœśnia 2010, 04:49

Ło lala... Do czegośmy to wrócili...

I nawet zagłosowałam.
Wśród aktorów, moim nr 1 - Johny Depp, z każdym rokiem coraz bardziej interesujący. Panowie - tak trzeba dojrzewać, a później starzeć się jak Al Pacino.

Cytat z Sapkowskiego zdecydowanie trzeba przyjąć do wiadomości, tym bardzie, że później mężczyzna złotym się stał.

Virgo C. - 4 Wrzeœśnia 2010, 09:52

Zgaga napisał/a
Panowie - tak trzeba dojrzewać,

Patrząc jak Depp wyglądał w Koszmarze z ulicy Wiązów - coś w tym jest :mrgreen:

Kai - 4 Wrzeœśnia 2010, 14:47

joe_cool, Watanabe ciasteczko, ale uwielbiam Mifune. Wymiękam przy Connerym i chyba to wystarczy, kiedyś jeszcze był Ford, ale mi się znudził.

Virgo C., Depp jest świetnym aktorem, uwielbiam go, ale na pewno nie za urodę!

Virgo C. - 4 Wrzeœśnia 2010, 15:22

Wobec tego jesteś jedną z niewielu ;)
Matrim - 4 Wrzeœśnia 2010, 21:49

terebka, pokiwałem i przyjąłem. Ale pojąć nie mogę i tak ;)

O, bo na przykład taki "przystojniak" ze Zmierzchu (Patison, czy jak mu tam) - cały świat się nim zachwyca, a ja kiedyś przeczytałem, że koleś antyperspirantu nie używa i ile razy go widzę, to przed oczami (i nozdrzami) staje mi czerwcowy zatłoczony autobus, stojący w korku na Sokolskiej w Katowicach :)

Edit: nawias się nie zamknął.

terebka - 4 Wrzeœśnia 2010, 22:05

Antyperspiranty mogłyby, o zgrozo, stłumić moc feromonów. Ogłupiałe nastolatki nie wiedziałyby dlaczego jest taki... że och! :wink:

Ale kiedy tak patrzę na te zdjęcia "kici" w ogóle się nie dziwię Twym wątpliwościom.

Martva - 4 Wrzeœśnia 2010, 22:07

Ale on go nie używa żeby odstraszać fanki, które są chore w głowę, tak gdzieś czytałam :D
Matrim - 4 Wrzeœśnia 2010, 22:10

Martva, no od takich zapachów to faktycznie mogło im w zatoki pójść :)

terebka, a widzisz, a ktoś mówił mi "pokiwaj i przyjmij" ;)

terebka - 4 Wrzeœśnia 2010, 22:18

Ależ ja przyjąłem. Ale i tak się nie dziwię :roll:
Kai - 4 Wrzeœśnia 2010, 22:32

Virgo C., jakoś przeżyję :)

Matrim, Christensen takoż. I Pitt chyba też. To może być jakaś choroba zawodowa - mydłowstręt?

Matrim - 4 Wrzeœśnia 2010, 22:45

Kai, pewnie ich nie stać i tak sobie tłumaczą.
joe_cool - 4 Wrzeœśnia 2010, 22:55

Ależ panowie, Cilian Murphy nie ma się podobać Wam, tylko mi. I ewentualnie jeszcze jakiejś innej forumowiczce. Ewentualnie forumowiczowi, który ma inne preferencje ;)

Chociaż kto wie, może jako Kicia by się wam spodobał :twisted:

ed: lit.

Virgo C. - 4 Wrzeœśnia 2010, 22:56

Czyżby Śniadanie na Plutonie?
joe_cool - 4 Wrzeœśnia 2010, 22:58

Virgo C., no raczej :)
merula - 5 Wrzeœśnia 2010, 08:24

Jako Kicia był bardzo przekonujący.
ihan - 5 Wrzeœśnia 2010, 10:34

joe_cool napisał/a
Ależ panowie, Cilian Murphy nie ma się podobać Wam, tylko mi. I ewentualnie jeszcze jakiejś innej forumowiczce.

Już miałam się zgłosić, że to ja, ale nie wiem co to znaczy: "innej" :mrgreen:
A co do Deppa, już gdzieś wcześniej się wypowiadałam, w tym akurat wypadku mogę tylko pokiwać głową i przyjąć do wiadomości.
A za znudzenie, Kai, taaak, pomyślę nad karą :twisted:

joe_cool - 5 Wrzeœśnia 2010, 20:45

ihan napisał/a
Już miałam się zgłosić, że to ja, ale nie wiem co to znaczy: innej :mrgreen:

Cokolwiek chciałabyś, żeby znaczyło :mrgreen:

Gwynhwar - 6 Wrzeœśnia 2010, 11:26

To ja dodam jeszcze jednego ładnego pana z Incepcji :)

Baaaardzo, baaardzo ładny pan :)

joe_cool - 6 Wrzeœśnia 2010, 13:03

Pan mi się kojarzy z tymi wszystkimi filmami dla młodzieży, w których występował. I z serialem "3rd rock from the Sun". Ale przyznać mu trzeba, że się wizualnie wyrobił ;)
ihan - 10 Wrzeœśnia 2010, 18:25

Proszę, powiedzcie, że ten powyżej grał kiedyś wampira, bo cały czas chodzi za mną on jako wampir. Ale takiego przyzwoitego wampira, a nie Edwarda.
Virgo C. - 10 Wrzeœśnia 2010, 20:33

Możliwe że grał na samym początku kariery w filmie Dark Shadows
ihan - 10 Wrzeœśnia 2010, 21:34

Virgo C, dzięki, przywracasz mi nadzieję.
Hobbit - 27 Sierpnia 2011, 12:36

Widzę, że wątek o pięknych panach coś upadł :wink: Ostatni wpis z września zeszłego roku. To może by tak ożywić temat, ale trochę inaczej. Proponuje plebiscyt na najfajniejszego męskiego bohatera z serialu Firefly i filmu Serenity - nie koniecznie musi być piękny hehe :lol:
Martva - 27 Sierpnia 2011, 13:47

Był plan wątku o najpiękniejszych pisarzach i konkursie na Fantastyczne Ciacho, ale nadal nie wiem w którym dziale forum by mozna ;)
Unicorn - 28 Sierpnia 2011, 11:04

Ja chętnie odświeżę temat...

Ray Stevenson z między innymi "Król Artur" i "Rzym" :)

Tahmoh Penikett z "Battlestar Galactica"

I Adam Baldwin z "Firefly"
((hmm.. chyba lubię wielkich facetów z mocnymi podbródkami :P haha))

Partner forum