To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Park marzeń [gry] - Plemiona

mawete - 26 Maj 2008, 21:39

gorat: masz odrobinkę nieaktualny podpis... :D
gorat - 26 Maj 2008, 22:26

Mocno nieaktualny... :?
mawete - 26 Maj 2008, 23:01

gorat: i co z tym zrobisz? :D
ps. ten avik to też Martva?

gorat - 27 Maj 2008, 08:51

Wam tylko jedna na myśli :D

Już zmieniam. A na pl13 jakoś się rozkręciłem, choć zauważyłem, że niedaleką sąsiadkę AP w piątkę objechali na 11 wioch w dwa dni. Współplemieńców wspomagam, różnie bywa, ale jak się dogadamy, to bez problemów idzie.

mawete - 27 Maj 2008, 17:39

gorat: zdziwiony? :shock: :mrgreen:
Muriel - 28 Maj 2008, 14:09

Mam pytanko. Jeśli dwie armie zaatakują jedną wioskę jednocześnie(co do sekundy), to czy
będzie się to liczyć jako atak połączonych armii na jdną wioske, czy raczej bedą to dwie oddzielne bitwy?

gorat - 28 Maj 2008, 19:48

Przyjrzyj się dokładnie rozkazowi ataku. Tam są milisekundy :P: :twisted: :lol:

Nawet jeśli i one będą zgodne, to po prostu rozkazy zostaną rozpatrzone w takiej kolejności, w jakiej się o to upomną. Ale musiałbyś być geniuszem z 25% szczęścia najmniej :twisted:

Muriel - 28 Maj 2008, 20:13

Acha...

Ale mamy *beep* sprawę w plemieniu. Smuki12 napisał, że gracz MasterBosSuk schronił się u nas przed jego atakami, a wcześniej do nas nie chciał dołączyć. MasterBosSuk mówi, że najpierw był w DX(my jesteśmy akademią), ale miał za mało punktów, odszedł z plemienia i czekał na zaproszenie od akademii(o kto re poprosil), a że Smuki zaatakował go jak jeszcze był w DX(MasterBossuk). Smuki zaprzecza. Czyli ktoś z nich *beep* kłamie... Master pokazał raport z czasu jak był jeszcze w DX. To jest sprawdzone, chociaż mógł raport podrobić. Ktoś z nich jest strasznym *beep* i jak wykryjemy kto kłamie, to się chyba wszyscy na tą osobę rzucą... Ja tego nie rozumiem, jak można kłamać w sprawie tak nieistotnej jak ta gra...

mawete - 29 Maj 2008, 19:11

po pierwsze nie bluzgaj jeśli mozesz, po drugie poproście o raport drugą stronę, u nas też była sytuacja, że facet poprosił o zaproszenie i je dostał. Potem zaprosił gościa, który był atakowany przez naszego, ten atakowany zrobił awanturę, że go członkowie Plemienia atakują - jak sądzisz co zrobiłem? :D
Muriel - 29 Maj 2008, 19:24

Problem już rozwiązany :) Byłem u Smukiego na zastępstwie i sprawdziłem raporty. Znalazłem tam identyczny raport jak ten który, bossuk dał jako przykład ataku w czasie kiedy był jeszcze w DX. Z tą różnicą, że raport u Smukiego miał późniejszą datę(wszystko się zgadzało wojsko, szczęscie, morale). Oznacza to, że Bossuk sfałszował raport. Praktycznie już po nim :)
mawete - 29 Maj 2008, 19:28

Wasza bajka :D
mawete - 1 Czerwca 2008, 17:47

Dzisiaj bladym świtem starymi, skutecznymi, SBeckimi metodami wykończyliśmy z iObi i KYZON jednego z graczy, który atakował jednego z naszych. Atakowanie naszych nie powinno się opłacać i się nie opłaciło. Facet zaczyna od zera. :D
gorat - 1 Czerwca 2008, 18:01

Aż sprawdziłem :D Hurricane162 z AZTEKów, coś dwie wiochy mu zwędziłeś. Co ciekawsze, na plusie Town Of Goddard w Twoich przeszlachtowaniach jest zdobyta, a w karcie Hurricane'a jeszcze jest wymieniona.

18.Rusz i idziesz do piachu - niezła nazwa wiochy ;)

Edit:
2008-06-01 14:27 3,896 Town Of Goddard Hurricane162 mawete
2008-06-01 09:52 7,349 Town Of Dion Hurricane162 iObi
2008-06-01 07:06 11,022 18.Rusz i idziesz do piachu Hurricane162 mawete

Ładnie.

mawete - 1 Czerwca 2008, 18:06

Town Of Goddard - jest teraz KYZONa :D i nazywa się trochę inaczej :D
gorat - 1 Czerwca 2008, 18:21

Jakiś niekontakt czy przekazałeś za współudział w akcji?
mawete - 1 Czerwca 2008, 18:56

atakowałem przed nim grubasem było jeszcze ok 30 poparcia, znikoma szansa, że mój przejmie, ale złośliwość rzeczy martwych - zbiłem o max, ale umowa jest umową (zwłaszcza, że On całego defa rozwalił), a ja raczej słowny jestem - wycofałem wojska i KYZON wszedł - a jak nazwał wiochę to już jego sprawa - mi zależało na szybkim rozwaleniu tamtego gościa :D
grubasów mam 9-ciu i nie bardzo mam co z nimi robić, bo powoli przestaję rozumieć co zwiedzam przy tej ilości wioch :D
w zasadzie mogę zdobyć prawie wszystko co zechcę, tylko po co?

//edit: jak się robi wspólną akcję to jest to Ciekawe - dogranie wszystkiego w czasie - wcześniejsza akcja z KYZONem była konkursowa - rozwaliliśmy gościowi główne wiochy pomiędzy 7.00 a 7.06, teraz gorzej poszło jeden zaspał, a drugi źle czasy policzył i troszkę się przeciągnęło, ale i tak gościa bez problemów rozwaliliśmy :D

gorat - 1 Czerwca 2008, 19:02

Mam to samo :D Zastępcy muszę poszukać, nie ma komu grabić, a rozbudowy wolno idą :?
mawete - 1 Czerwca 2008, 19:10

gorat: jak Ci trzeba pomóc to mogę po piątku - do piątku jestem totalnie uziemiony... a jak sprawdziłeś grabię raczej metodycznie u siebie wyciągam ponad 1 M. dziennie jak mi się chce grabić, nie wiem co ludzie w mojej okolicy robią, ale jak po 1 dniu luzu mam wiochę na 300k. surków o 45 minut lekką od mojej wiochy to śpią chyba... a potem jęczą o surowce... :twisted:
mawete - 3 Czerwca 2008, 17:52

miałem taki dzień w robocie, że nawet mi sie nie chce turystów wysyłać... a będzie teraz tylko gorzej... niech ktoś mnie zaatakuje to mu nawpieprzam i podniesie mi się morale...
Godzilla - 4 Czerwca 2008, 09:04

Ja nawet nie mam odwagi tam zaglądać. Takie mam spiętrzenie w pracy i w domu, że ani mowy aby robić jakąś akcję. Do jutra jestem uziemiona. A potem może się okazać, że mnie zeżarli, albo Bure Futerko. Szkoda.
mawete - 4 Czerwca 2008, 19:44

heh... nie zeżarli... nawet zwiadu na tą wiochę gdzie siedzę nie wysłali :D
Marcinex - 8 Czerwca 2008, 18:23

jak długo buduje się pałac? bo jak dobrze pójdzie to za dwa dni o tej porze będe miał pałac i może grubaska?
gorat - 8 Czerwca 2008, 18:41

Przy 20 poziomie ratusza ~6 godzin. Gruby ~3. Surowce pewnie już masz - ja uzbierałem na dwóch przed pałacem jeszcze, więc zakładam, że inni też mogą ;)
Marcinex - 8 Czerwca 2008, 19:07

dzieki
Godzilla - 9 Czerwca 2008, 08:37

Zamierzam skończyć grę. Nie wyrabiam się z nadmiarem spraw. Trochę się jeszcze popstrykam z ASB, może się skończyć tym, że mnie po prostu wygryzą. Co mi tam. Savtor zajął wioskę, którą sobie upatrzyłam. Nie daruję. On mi pewnie też.
gorat - 11 Czerwca 2008, 17:11

Właśnie dostałem na pl16:
Cytat
podasz mi swoje hasło prosze błagapodasz mi swoje hasło prosze błagam niezgłaszaj mnie do suportu błagam ale podasz mi swoje hasło błagam

Przesłałem do supportu z tekstem "Pośmiejcie się razem ze mną :-) ".

joe_cool - 11 Czerwca 2008, 18:32

:lol:
bosh, my tu śmichu-chichu, ale czasem mnie ciarki przechodzą po tekstach co poniektórych... ;P:

Godzilla - 12 Czerwca 2008, 16:13

Bo w plemieniu na takim świecie 19 średnia wieku to 15 lat (zważcie, że ja ją podbijam ;P: )
gorat - 12 Czerwca 2008, 16:34

To do dziwnego trafiłaś - na pl12 średnia jest chyba >>25 z rodzynkami ok. pięćdziesiątki. Grającymi w Tibię o_O

Edit: piszę o **EC**.

elam - 12 Czerwca 2008, 20:49

gorat, support mial duzo pracy, bo u nas bylo podobnie:

Cytat
roki512 dziś o 17:06
podasz mi swoje hasło prosze błagapodasz mi swoje hasło prosze błagam niezgłaszaj mnie do suportu błagam ale podasz mi swoje hasło błagam

XXX dziś o 17:30
Login-XXX
Haslo-Wal się!!! i witaj w supporcie:)

roki512 dziś o 17:27
jakie

Partner forum