To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Blogowanie na ekranie - Rooshoffy blogasek Martvuni

Martva - 6 Stycznia 2010, 23:14

W sumie skórzane buty nie są tak... nachalnie zwierzęce, jak futra. Mnie najbardziej przerażały takie lisy na szyję, z całego lisa, z pyskami i zębami, i oczami z paciorków. Coś strasznego.
Ale widziałam strasznie fajne szaliki kiedyś, o takie i takie, i to rozumiem ^^

Fidel-F2 - 6 Stycznia 2010, 23:16

Martva napisał/a
W sumie skórzane buty nie są tak... nachalnie zwierzęce
:mrgreen:
Agi - 6 Stycznia 2010, 23:19

Podzielam rozbawienie :mrgreen:
Martva - 6 Stycznia 2010, 23:24

No, ale rozumiecie o co mi chodzi ;) widzę buty, najpierw myślę 'buty', a potem się zastanawiam czy skórzane czy nie. Widzę futro, niezależnie czy w postaci kurtki czy czapki i od razu mi się kojarzy z królikiem/lisem/ocelotem czy czymś. Myślę że o to mogło chodzić ihan.

Pozbierałam się z podłogi i au. Ale jak przerwę ćwiczenia na jeden dzień to znów do nich wrócę po tygodniu :(

Od jutra (chyba) hormonki :) fajnie rozwiązali kolejność zażywania. I bardzo się starałam nie czytać objawów niepożądanych, ale nie do końca wyszło ;P:

lucek - 7 Stycznia 2010, 07:33

Martva napisał/a
lucek, no, bo się boję. że na mnie nakrzyczysz. albo przestaniesz się odzywać. a teraz tak się boję że aż shifta nie naciskam...

To może ja sobie umrę, żeby nie przysparzać Ci takich zmartwień? Nie podoba mi się bycie Twoim osobistym trybunałem inkwizycyjnym i w ogóle :-(

Martva - 7 Stycznia 2010, 11:02

Nie możesz umrzeć, bo wszyscy byśmy płakali i byłoby nam smutno. Odpada.

Czy trybunał inkwizycyjny używał gumowych młotków?

W moim brzuchu mieszka Obcy, w nocy nie spałam dopóki ojciec nie wstał, muszę wyjść z domu dwa razy i dokonać heroicznego Pójścia Na Pocztę i Nabycia Cytrusów. I aua :(
I w sumie powinnam stworzyć listę rzeczy które mnie wkurzają i napisać że jestem stara. Chuk z tym, czuję się jakbym miała 15 lat. Uch.

Fidel-F2 - 7 Stycznia 2010, 13:18

Martva napisał/a
W moim brzuchu mieszka Obcy, w nocy nie spałam dopóki ojciec nie wstał, muszę wyjść z domu dwa razy i dokonać heroicznego Pójścia Na Pocztę i Nabycia Cytrusów. I aua
I w sumie powinnam stworzyć listę rzeczy które mnie wkurzają i napisać że jestem stara. Chuk z tym, czuję się jakbym miała 15 lat. Uch.
o jezuniu
Martva - 7 Stycznia 2010, 15:08

Fidel-F2, czy mógłbyś przestać mnie obrażać? :>

No dooobra, już nie będę :D

Uwinęłam się z pocztą zadziwiająco szybko i nabyłam pół kilo nasion konopi celem sprawdzenia czy ptaszyska będą to jadły.

I w sumie to jak jesteśmy przy jedzeniu, to zjadłabym budyń. O.

lucek - 7 Stycznia 2010, 15:36

Martva napisał/a
Nie możesz umrzeć, bo wszyscy byśmy płakali i byłoby nam smutno. Odpada.

Nieprawda! Nikt mnie nie lubi i nikt by nie płakał.

Martva napisał/a
Czy trybunał inkwizycyjny używał gumowych młotków?

Nie-e. Ale używali wygodnych krzeseł.

Martva napisał/a
W moim brzuchu mieszka Obcy

Bidawinka ;-*

Martva napisał/a
I w sumie powinnam stworzyć listę rzeczy które mnie wkurzają i napisać że jestem stara.

Zrób to koniecznie, a wtedy poznasz torturę miękkimi poduszkami!

Agi - 7 Stycznia 2010, 17:31

lucek napisał/a

lucek
, ja Cię lubię, nie umieraj :D

lucek - 7 Stycznia 2010, 18:35

Okej ;-)
Martva - 7 Stycznia 2010, 18:38

lucek napisał/a

Prawda. Ja bym płakała. I masa innych ludziów też. Nie możesz nam tego robić, no :(

lucek napisał/a
Bidawinka ;-*

Sniff.

lucek napisał/a

Nie wiem o czym pan gada, a poza tym twarda ze mnie sztuka ;)

lucek - 7 Stycznia 2010, 18:41

Martva napisał/a

lucek napisał/a

Nie wiem o czym pan gada, a poza tym twarda ze mnie sztuka ;)

tutaj, 6:35

Martva - 7 Stycznia 2010, 18:51

I znów się będę bała, no ;)
Martva - 7 Stycznia 2010, 21:22

raz...
dwa...
trzy...
Sesja uszkowa.
Dzienne światło robi mi dobrze, wychodziłoby.

Mam straszliwą ochotę walnąć się w łóżko z termoforem, albo i dwoma. Ale muszę wytrzymać dwie godziny i wyjść z psem. Bleh.

merula - 7 Stycznia 2010, 22:06

pierwsze najlepsze, moim zdaniem
Martva - 7 Stycznia 2010, 22:36

Uaaa, średnia mi właśnie przypomniała o niedzielnym keili. Keili jest karnawałowe, więc przebierankowe. Należy się przebrać za bohatera, w pierwotnej wersji był superbohater, ale wyewoluował w bohatera w sensie postać filmową/ literacką/ komiksową. Przeraża mnie opcja keili, ale do niedzieli to może już się będę mogła ruszać.
Tylko co ja na siebie włożę, argh?
Króliczek odpada, bo głowa mi się zagotuje.

lucek - 7 Stycznia 2010, 23:40

Cute! :-)
Martva - 9 Stycznia 2010, 11:10

Witam, nazywam się Marta Komornicka i w tej próbce tekstu chciałam napisać że wolę -2, a nawet -4 stopnie i padający śnieg, niż 0 i marznącą mżawkę.
Tak, też jestem w szoku.

SithLady - 9 Stycznia 2010, 11:29

Śnieg pewnie do was dotrze. We Wrocławiu jeszcze sypie i -2 na termometrze
Martva - 9 Stycznia 2010, 11:36

sniegu jest masa, ale zaspy wyglądają teraz jak zrobione z lukru. Pies jest biedny, bo nie ma gdzie łap stawiać.
May - 9 Stycznia 2010, 20:17

A ja przedwczoraj musialam odsniezyc podjazd!!! W Wells!!! To niesprawiedliwe, jednym z wazniejszych powodow emigracji byl rzekomo lagodny klimat miedzy listopadem a marcem... Tymczasem od tygodnia mamy mroz, a od srody snieg. I mlode do szkoly nie chodza z tego powodu. Dobrze, ze starsze mlode troche dojrzalo i zostaje z mlodszym bez problemu, bo moge spokojnie uciec do pracy - moj szef heroicznie dojezdzaz z sasiedniej miejscowosci...
Martva - 9 Stycznia 2010, 20:24

Biedna siostro. Wyprowadź się na Karaiby, to może Cię odwiedzę ;)
May - 9 Stycznia 2010, 20:46

Przeciez boisz sie latac? ;P:
lucek - 9 Stycznia 2010, 20:47

Kajaczkiem na karaiby...
Martva - 9 Stycznia 2010, 20:49

Boję się, ale może bym zrobiła wyjątek ;)
ED. idę spać, a właściwie czytać szwedzki kryminał, bo siedzę na forum od 10 godzin i mi zimno.

Ellaine - 9 Stycznia 2010, 20:57

Cóż to za złe forum, na którym nie grzeją ;) Przez to użytkownicy marzną, biedaczyska. Ktoś się powinien tym zainteresować, i zainstalować jakieś podgrzewane strony, czy coś...
Przyjemnej lektury, Martvo.

(edit był)

hardgirl123 - 9 Stycznia 2010, 20:58

Martva, miłej lektury i ciepłej kołdry :mrgreen:
Fidel-F2 - 9 Stycznia 2010, 22:17

May, look on the bright side, toż to się zdarza raz na dekadę albo i to nie
Martva - 10 Stycznia 2010, 13:32

Kurde, nie wiem za co się przebrać :/
Mam do wyboru czarne loki, blond loki, skórzany gorset, masę różnych bluzek i trochę spódnic. I muszę z tego sklecić bohaterkę. Myślałam o Smerfetce, ale po pierwsze nie mam nic niebieskiego na ręce, a po drugie nie chce mi się mazać całej twarzy i dekoltu cieniem do powiek. Zwłaszcza że jest raczej jasny.

Ellaine napisał/a
Przyjemnej lektury, Martvo.

Merci, skończyłam jedną cegłę i zaczęłam drugą :D

Partner forum