Ludzie z tamtej strony świata - Sebastian Uznański
Chal-Chenet - 19 Kwietnia 2008, 23:57
O, dobrze słyszeć, że wyjdzie coś nowego spod Twojej ręki, Sebastianie. Ja jednak, jako "stary" czytelnik na razie się troszkę poobawiam, bom przyzwyczajony do występowania u Ciebie pokręconej fabuły i intrygującej erotyki. Te wątki historyczne nieco mnie straszą, no, ale zobaczymy, może wyjdzie akurat bardzo dobrze i zamknie mi to usta. Oby!
Sebastian - 20 Kwietnia 2008, 13:12
Taki dylemat Czytelnika, którego autor nie żegluje prosto w jedną stronę ale kręci, lawiruje szuka... W każdym razie postarałem się wybrać taki okres historyczny, który obfituje w dramaty przy których literatura blednie.
Witchma - 20 Kwietnia 2008, 19:33
Sebastian napisał/a | W każdym razie postarałem się wybrać taki okres historyczny, który obfituje w dramaty przy których literatura blednie. |
2005-2007 w Polsce?
Iwan - 21 Kwietnia 2008, 16:40
"rasa panów" nieźle sie zapowiada będzie o hitlerowcach
corpse bride - 21 Kwietnia 2008, 16:52
fajnie, że fabryka słów. ich książki są często tak ładne, że często je kupuję, chociaż początkowo mam zamiar przeczytać pożyczony od kogoś egzemplarz
Sebastian - 21 Kwietnia 2008, 19:04
Witchma napisał/a | 2005-2007 w Polsce? |
blisko ale nie, choć przyznam się szczerze totalnie mnie rozwaliłaś
Iwan napisał/a | rasa panów nieźle sie zapowiada będzie o hitlerowcach |
Jeżeli ci to nie przeszkadza to owszem, tak
corpse bride, ciesze się że będę miał w Tobie Czytelnika natomiast faktycznie, zgadzam się że ceny książek są koszmarne stąd pożyczanie jest niekiedy jedynym sensownym wyjściem, w sytuacji gdy jeszcze autor nie wzbudził literackiego zaufania
Witchma - 20 Maj 2008, 17:07
Herrenvolk już w zapowiedziach na stronie FS
Sebastian - 21 Maj 2008, 22:34
Herrenvolk
Tutaj będą się pojawia kolejne aktualizacje, brawo witchma za czujnośc
Sebastian - 27 Czerwca 2008, 21:27
Wywiad
Zapraszam do lektury
Chal-Chenet - 27 Czerwca 2008, 22:32
O, miło, że będzie kontynuacja Księgi.... Kiedy mniej więcej? Na jesieni jakoś?
mawete - 28 Czerwca 2008, 14:31
knigę kupię, ale Tur jako wywiadowca nie przemawia do mnie.
Sebastian - 29 Czerwca 2008, 11:51
Wszystko co wiem, powiedziałem na ten temat w wywiadzie, Chal-Chenet, pytania o szczegóły właściwie to do NURSA
Dzięki mawete, Natomiast jeżeli idzie o Tura, każdy może mieć własne zdanie, sprawiedliwie chyba będzie, jeżeli w tym miejscu dodam, że jest cenionym krytykiem, publicystą i wywiadowcą kilku liczących się portali.
mawete - 29 Czerwca 2008, 12:31
Sebastian napisał/a | Dzięki mawete, Natomiast jeżeli idzie o Tura, każdy może mieć własne zdanie, sprawiedliwie chyba będzie, jeżeli w tym miejscu dodam, że jest cenionym krytykiem, publicystą i wywiadowcą kilku liczących się portali. |
Pozwolisz, że będę miał inne zdanie?
Sebastian - 22 Lipca 2008, 09:47
Wszystkich zaangażowanych w dyskusje na mojej stronie internetowej, którzy spędzali miło tam chociaż chwilkę czasu, chciałbym gorąco przeprosić. Ze smutkiem chciałem ogłosić, że strona została zniszczona przez hakerów. Bardzo skutecznie.
Słowik - 22 Lipca 2008, 09:54
O kurcze, a na serwerze nie robili żadnych backupów, żeby można było reaktywować stronę?
Sebastian - 22 Lipca 2008, 10:02
Niestety
Witchma - 22 Lipca 2008, 10:18
Ostatnio właśnie nie chciała się wyświetlać, ale myślałam, że to przejściowe problemy
Chal-Chenet - 22 Lipca 2008, 11:19
Ehh, szkoda. Ale zrobicie coś nowego za jakiś czas, mam nadzieję?
Sebastian - 23 Lipca 2008, 08:48
Zespół odpowiedzialny za stronę chce zrobić coś lepszego i ciekawszego.
Chal-Chenet - 23 Lipca 2008, 09:30
O, czyli jakaś dobra wiadomość jednak jest. Jak to mawiają: alleluja i do przodu!
BloodLust - 1 Sierpnia 2008, 20:24
Witam wszystkich, jako nowy na tym forum.
Byłem administratorem strony Sebastiana Uznańskiego. Z własnej głupoty nie robiłem backupów. W każdym bądź razie teraz robię stronę od nowa i tu się zapytam. (Jako, że strona będzie robiona w HTML'u) Ale czy warto robić forum? Bo z tego co zauważyłem, mimo istnienia strony, ludzie woleli tutaj się wypytać, dopytać, sprawdzić wszystko co się działo wokół Sebastiana.
Obecnie męczę się z uzupełnieniem tekstu oraz jakością grafiki. Myślę, że jeżeli nie będziemy robić forum, to do końca tego tygodnia będziemy gotowi (chociaż to optymistyczna wersja. Prawdopodobnie i tak wyjdzie dopiero pod koniec następnego tygodnia.
Tak więc ponawiam pytanie - robić forum, czy sobie odpuścić?
ps. Prawdopodobnie będziemy mieli domenę .pl, (na 60%) za co z góry dziękuję Filavandrelowi z forum GSA (Górnośląskiego Stowarzyszenia Akwarystów) (tak, tak. "Miło, że literatura i akwarystyka tak się wspiera", jak to powiedział Sebastian.).
Pozdrawiam.
Słowik - 2 Sierpnia 2008, 07:40
Mi na ten przykład jedno forum w zupełności wystarczy. Na forum ś.p. strony zajrzałem może ze dwa razy. Moim zdaniem musicie zdecydować z Sebastianem czy robić, czy nie.
Witchma - 2 Sierpnia 2008, 10:46
BloodLust, myślę, że na stronie mógłby zostać shoutbox A co do forum, to może po prostu link do tego wątku?
BloodLust - 2 Sierpnia 2008, 15:07
Shoutbox wystarczy powiadasz? No ok. Da się załatwić.
Link oczywiście także mogę dać. Nie widzę problemu.
(Z Shoutboxem będzie kilka dni opóżnienia, bo po raz pierwszy mam doczynienia z HTML'em na poważnie. I strona opiera się na systemie mnóstwa ramek i tabelek, w związku czym wszystko będę musiał pozmieniać.)
Witchma - 2 Sierpnia 2008, 15:48
BloodLust, owocnej pracy życzę A shoutbox fajna rzecz.
BloodLust - 3 Sierpnia 2008, 10:47
Dzięki, dzięki.
Swoją drogą, muszę się pochwalić, że mam ŻZJ, podpisane osobiście przez Sebastiana.
Witchma - 3 Sierpnia 2008, 11:02
BloodLust, to na stronie musi być koniecznie jeszcze adres, pod który można przesyłać swoje egzemplarze celem autografowania
BloodLust - 3 Sierpnia 2008, 12:55
O to, to można tylko osobiście Sebastiana prosić. Co prawda znam adres, ale nie podam. Ot tak sobie.
Witchma - 3 Sierpnia 2008, 12:58
Ojej, przecież nie mówię, że domowy... niech sobie Sebastian skrytkę pocztową zafunduje A książki do podpisu będą przychodzić oczywiście z kopertą z adresem zwrotnym i znaczkiem
mBiko - 3 Sierpnia 2008, 15:01
Witchma, a nie prościej po prostu zajrzeć kiedyś do Krakowa ?
BloodLust, w kwestii forum przychylam się do zdania koleżanki z kotem. Wyraźnie oznakowany link w zupełności spełni swoje zadanie, a może i do nas dołączy kilku nowych użyszkodników.
|
|
|