To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Blogowanie na ekranie - Rooshoffy blogasek Martvuni

Martva - 29 Listopada 2009, 17:08

May, nie wiem, też się zastanawiam ;) w ogóle jestem zdziwiona że nikt mi nie napisał że mam wielki tyłek i grube łydki ;P:
illianna, no czasem się zdarza że wchodzę, czasem piszę, nie mogę się powstrzymać a potem klnę ;)
lucek, to było jakiś czas temu, i widać wtedy było mało ;)
hardgirl123 napisał/a
nikt ci do tej pory nie powiedział że małe jest piękne :>???

Masa ludzi ;)

Cytat
a chciałabyś być dwumetrową gidyją co się w drzwiach nie mieści :>????

Broń Bogini. Lubię być mała, tylko nie mam odruchu schylania się w miejscach z niskim sklepieniem ;)

hardgirl123 - 29 Listopada 2009, 17:14

Martva napisał/a
tylko nie mam odruchu schylania się w miejscach z niskim sklepieniem
no ja też nie mam i stąd często uderzam się w głowę w takowych przybytkach :>
lucek - 29 Listopada 2009, 17:14

Martva, zapraszam do lokalu Grupy d/s Korekcji Wypaczeń Światopoglądowych lucek&Karstein lts., adres znasz. Skorygujemy Ci wypaczenia, pouwielbiamy i poprawimy samoocenę :-)

l.

Martva - 29 Listopada 2009, 17:18

Znaczy, ja samoocenę mam w porządku, chociaż właśnie się dowiedziałam gdzie indziej że jestem mleczarnią gminną ;P: ale chętnie zajrzę jak mi się zachce uwielbienia z zewnątrz ;P: Korygowania wypaczeń się trochę boję natomiast ;)
Godzilla - 29 Listopada 2009, 17:22

Co się przejmujesz tą bandą zazdrośnic z włochatymi myślami. Mogło im się skojarzyć z Wenus z obrazu takiego czy śmakiego. A wyszła tirówka. Co w sercu, to na języku.
Martva - 29 Listopada 2009, 17:23

Nie przejmuję się, bardziej mnie to bawi niż dołuje ;)
lucek - 29 Listopada 2009, 17:26

Martva napisał/a
Korygowania wypaczeń się trochę boję natomiast ;)

Jest prawie bezbolesne i nie używamy do tego więcej niż 2 młotków naraz.

l.

hardgirl123 - 29 Listopada 2009, 17:26

yyy mnie też bawią głupawe teksty zakompeksionych sfrustorwanych brzydacznych znudzonych życiem 20 letnich emerytek :>
Martva - 29 Listopada 2009, 17:29

lucek, bardziej się obawiałam prania mózgu i przykrych tekstów typu 'jesteś głupia/ to nie ma przyszłości/ on też jest głupi'. Ale... młotki? Młotki? Aśtam. To już się nie boję.
SithLady - 29 Listopada 2009, 17:39

Tez sie wpisalam do watku z mleczarnią ;) . Jutro pewnie pojdę znowu cos kupić bo ostatni dzien upustu 10% w Milli na Strońskiej
Martva - 30 Listopada 2009, 10:28

Odpisałam w Luźnych rozmowach bez tematu i wszystko się ładnie wyjaśniło ;)

Zajrzałam dziś w mój forumowy profil i
Cytat

O jaaa.
A nikt nie ostrzegał, że to tak uzależnia...

Rafał - 30 Listopada 2009, 10:36

O kurka, sto lat forumowania! Niech ci forum lekkie będzie czy jakoś tak :wink: :bravo

Aż sam siebie sprawdziłem: 12 grudnia 2005, 06:11, za dwa tygodnie cztery latka mi stukną :D

dalambert - 30 Listopada 2009, 10:50

Martva, grzeczna TRZYLATKA :bravo
Martva - 30 Listopada 2009, 12:54

Grzeczna? Noooo, niech będzie.
dalambert - 30 Listopada 2009, 13:01

Martva,
Kiedy grzeczna dziewczynka
Wszystko grzecznie czyni
To szcześliwi są chłopcy i wychowawczyni
każde za co innego panieneczkę chwali
Gdybyż Pani wiedziała co się w Pannie pali :D

corpse bride - 30 Listopada 2009, 13:40

w ogóle co to za forum? tamto, co się mówi o brzydkich włosach? chyba idealne miejsce dla takich osób, co uwielbiają takie uwagi, ale za czyimiś plecami. tak mi się kojarzy. pracowała ze mną taka dziewczyna. raz powiedziała drugiej (wyjatkowo mocno i niekorzystnie tego dnia pomalowanej) 'ale masz dziś ładny makijaż!', po czym do kogoś innego powiedziała 'widzialaś? ale koszmarnie wygląda z tym niebieskim na oczach'. no i po ch. mówi, że ładnie, skoro jej się nie podoba?
(to takie luźne skojarzenie)
to forum jest niebezpieczne. przecież o opinie w takich miejscach pytają (tak to widzę) osoby rozchwiane psychicznie, nieśmiałe i niepewne siebie, a tam walą takimi tekstami. to by było ok, gdyby mi powiedziała przyjaciółka, do której mam zaufanie, a nie ktoś obcy, kto ma w d. jak ja wyglądam i co ważniejsze, jak się czuję, a być może gada sobie aby gadać, aby wysączyć dzienną dawkę jadu. ble.

Martva - 30 Listopada 2009, 13:58

corpse bride napisał/a
w ogóle co to za forum? tamto, co się mówi o brzydkich włosach?

Uroda na gazeta.pl: http://forum.gazeta.pl/forum/f,211,Uroda.html

Moją fotkę wrzuciłam ot tak żeby pokazać że można mieć TAKIE długie włosy i żyć. W środku dyskusji o tym czy długie włosy przytłaczają. Nie prosiłam o rady i opinie ;) Natomiast owszem, zdarzają się wątki ze zdjęciami w pierwszym poście i pytaniami 'czy mam grube nogi?' 'czy powinnam schudnąć?' 'Czy jestem brzydka?' i jak coś takiego poczytam, to żal mi autorek.

Martva - 30 Listopada 2009, 15:35

Plotę comanche, tak seryjnie, mam dwie pary i trzy pojedyncze póki co, wszystkie w tej samej kolorystyce co
te i te i szczerze mówiąc mam juz dość. Właściwie może już wystarczy, może 5 par da radę... tylko czarna nitka mi się skończyła, mogę dorobić tylko takie bez czarnych koralików, w całości 'benzynkowe' bo one są na granatowej. A po nitkę muszę się wybrać do Kłębuszka (prawie jak przysłowie, po nitkę do Kłębuszka), co mnie martvi, bo mam mało kasy do wydania. Ehh.
Potem muszę się zabrać za coś bardziej żywego, jakieś biele, złota, zielenie, cokolwiek. O, może zamówiony brązowy listek się doczeka. Patrzę na te czernie i tęczowe lśnienia i aż mnie mdli. Chociaż trzeba przyznać że dranie są efektowne, błyszczą nawet w półmroku.

corpse bride - 30 Listopada 2009, 15:37

mnie nie mdli. to moje ulubione i chociaż już jedne mam, to jak na nie patrzę ogarnia mnie żądza posiadania...
Martva - 30 Listopada 2009, 15:41

Ale ja je robię od trzech dni. Wciąż w tych samych kolorach. I chyba mam ochotę na coś wściekle różowego w ramach odtrutki :D
Aleksandra - 30 Listopada 2009, 18:04

Po przeczytaniu, że kobiety poniżej 160 cm wyglądają śmiesznie, uznałam, że to dobrze, bo lubię zapewniać rozrywkę. A przy tekście, że trudno nazwać niską kobietę piękną poczułam się rozgrzeszona, że nie chcę sobie rozprasować zmarszczek, powiększyć biustu, wymodelować operacyjnie figury :P W końcu i tak nie mogę być piękna :P

Sto lat forumowania!

Btw - net jest mały i nie myślałam, że się tu udzielasz. Lobbystka pozdrawia :)

nimfa bagienna - 30 Listopada 2009, 19:17

Nie w tym rzecz, jak się wygląda. Rzecz w tym, KTO patrzy.
Mam 174 cm wzrostu. Co ja się nasłuchałam "dowcipnych" aluzji o żyrafach i antenach...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

MilleniumFalcon - 30 Listopada 2009, 19:31

Bu. Mam 167. Ani ze mnie kurdupel, ani żyrafa, nikt mi się wzrostu nigdy nie czepiał. Ale macali mi włosy, czy są prawdziwe i posądzali o trwałą - mogę dołączyć do klubu malkontentek? :mrgreen:

Martva napisał/a
corpse bride napisał/a
w ogóle co to za forum? tamto, co się mówi o brzydkich włosach?

Uroda na gazeta.pl: http://forum.gazeta.pl/forum/f,211,Uroda.html

Moją fotkę wrzuciłam ot tak żeby pokazać że można mieć TAKIE długie włosy i żyć. W środku dyskusji o tym czy długie włosy przytłaczają. Nie prosiłam o rady i opinie ;) Natomiast owszem, zdarzają się wątki ze zdjęciami w pierwszym poście i pytaniami 'czy mam grube nogi?' 'czy powinnam schudnąć?' 'Czy jestem brzydka?' i jak coś takiego poczytam, to żal mi autorek.

Martva, no litości. ;P: Wrzucasz fotkę na forum gazetowe i sądzisz, że nie dostaniesz rad (jak żyć lepiej, bo na pewno prowadzisz się (i włosy oczywiście też też) fatalnie pod wszelkimi względami) i opinii (druzgocących, a jakże, inne się nie liczą przecież)? Kobieto, Twoja naiwność jest równa długości Twojego skalpu (pięknego skalpu, to mówię Ci ja, czuprynowa maniaczka).

Martva - 30 Listopada 2009, 19:46

Aleksandra napisał/a
Po przeczytaniu, że kobiety poniżej 160 cm wyglądają śmiesznie, uznałam, że to dobrze, bo lubię zapewniać rozrywkę.

Heh, a ja gupia zawsze myślałam że ludzie się do mnie uśmiechają z życzliwości :D

Aleksandra napisał/a
W końcu i tak nie mogę być piękna :P

No, jeden worek na sylwetkę, drugi na głowę i myślę że możemy wyjść ;P:

Aleksandra napisał/a
Btw - net jest mały i nie myślałam, że się tu udzielasz. Lobbystka pozdrawia

E tam, od razu udzielam ;) Ale chyba trzeci raz w życiu zdarza mi się spotkać lobbystkę gdzieś poza Lobby (tu się Yaga przewija, poza tym ktoś na forum Ognia i Lodu), normalnie spotykam na Lobby kogoś z innych kręgów :)

nimfa bagienna napisał/a
Mam 174 cm wzrostu. Co ja się nasłuchałam dowcipnych aluzji o żyrafach i antenach...

To ja już nie wiem jaki wzrost jest prawidłowy i jedynie słuszny ;)

MilleniumFalcon napisał/a
mogę dołączyć do klubu malkontentek? :mrgreen:

Myślę że możesz, ale najpierw byś musiała taki znaleźć ;)

Wrzucasz fotkę na forum gazetowe i sądzisz, że nie dostaniesz rad

Ej, no. Nie wiedziałam. Na LB się rozpuściłam i jakos tak zapomniałam że nie wszystkie kobiety lubią siebie, i inne kobiety, i jakoś sobie przytępiają kły jadowe ;)

Kobieto, Twoja naiwność jest równa długości Twojego skalpu

:oops: <mrug mrug mrug> No ba.

A w ogóle miałam ciąg skojarzeniowy naiwność - niewinność - lolitki w mundurkach - czasy szkolne i przypomniałam sobie koszmar senny dzisiejszy, mianowicie sprawdzian z matmy, wagarowanie żeby go uniknąć i takie tam. Och, jak dawno nie czułam takiej ulgi że skończyłam LO, i studia też.

SithLady - 30 Listopada 2009, 20:57

O, kolejna Lobbystka z Wrocławia. Dzis wybrałam sie do Milli zeby skorzystać z upustu i wyszłam z Harmony burnt red - tym razem w rozmiarze 34G. A myślałam ze już definitywnie przeszłam na 32, a tymczasem większość mierzonych 32 nie bardzo dawała sie dopiąć. Chyba że w ostanich dniach przytyłam.
Aleksandra - 30 Listopada 2009, 22:28

Albo zmieniła Ci się figura na bardziej umięśnioną :)
Martva - 30 Listopada 2009, 22:39

SithLady, zawsze mnie o to pytają, ale teraz ja. Ile Ty masz staników? :D
Martva - 30 Listopada 2009, 23:06

Zaleczyłam awersję do czerni plotąc trzy sztuki gładkich, całkowicie srebrnych. 1,5 pary. Ależ będę klęła przy próbach sfocenia tego ;P:
Ziemniak - 30 Listopada 2009, 23:24

zrób sobie namiot bezcieniowy, np. taki:

http://forum.purepc.pl/Fo...em-t201247.html

Ellen - 1 Grudnia 2009, 08:47

Martva napisał/a
O, może zamówiony brązowy listek się doczeka.

O, to mi się podoba! :)
Hmmm... Tylko może wyrzuć "może" z tego zdania? :twisted:

Partner forum