To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje

nureczka - 30 Stycznia 2010, 15:38

ketyow, pamiętam jak uczyłam się do egzaminu z pasowań i tolerancji (ścierwo straszliwe, kilometry pamięciówki). Ile razy siadałam do nauki, tyle razy mieszkający za ścianą (bardzo cienką, jak to w akademiku, nadmienię) Ormianin zaczynał uprawiać seks ze swoją damą. Mogli długo, a dama do cichych nie należała.
Witchma - 30 Stycznia 2010, 15:46

Kiedy zdawałam maturę i egzaminy na studia, to akurat ocieplali mój blok. Od szóstej rano słychać było nawoływania robotników, zrzucane z czwartego piętra żelastwo i takie tam, a o ok. dziewiątej praca ustawała. Na dodatek upał był jak cholera i zamknięcie okien groziło śmiercią.
ketyow - 30 Stycznia 2010, 16:43

Mnie irytuje jeszcze współlokatorka niemiłosiernie. Cały czas drze mordę na swojego chłopaka, wiecznie nic jej nie pasuje - jak po 20 latach małżeństwa w niezbyt udanym związku. Ma piskliwy wnerwiający głos, jest złośliwa (jak widzi, że ktoś wybiera się do łazienki, potrafi śmignąć przed nosem, wejść do niej i nie wychodzić przez 2 godziny. Jak już wejdziesz i bierzesz prysznic biegnie zmywać naczynia - zapomnij o ciepłej wodzie. Jej chłopak to mój kumpel, on jest właścicielem mieszkania, ale nie idzie mu przetłumaczyć, że się pakuje w goffno. Ona go ustawia jak chce. Paniusia, wszystko jej się należy, władczyni świata, nic nie musi robić, naukę skończyła na zaocznym ogólniaku - bo po co jej studia? Niech on na nią pracuje. I nie mogę jej przecież dogadać, bo to ja bym się z domu wyprowadzał. A nie chce mi się już przeprowadzać, znowu meble targać i wszystko, nie wiadomo czym ani dokąd, bo o dobrą stancję też ciężko. To byłaby już 8 przeprowadzka w moim krótkim życiu - nic innego mi się tak nie marzy jak własne mieszkanie, żeby wreszcie mieć spokój i nikt nad głową nie skakał. Ech, małe problemy młodości ;) Znając życie, najgorsze przede mną, nie? ;P:
mBiko - 30 Stycznia 2010, 19:07

Trochę irytuje mnie, że ktoś zajumał cały wczorajszy fedrunek na forum.
joe_cool - 30 Stycznia 2010, 19:31

Irytuje mnie maniera akcentowania zdań i pytań w Wiadomościach czy innych Faktach. :roll:
Piech - 30 Stycznia 2010, 20:01

joe_cool, opiszesz? Sam nie wiem, bo telewizji nie oglądam.
nureczka - 31 Stycznia 2010, 09:23

joe_cool, podpinam się pod prośbę Piecha.
Ozzborn - 31 Stycznia 2010, 13:43

Nawet nie wiem gdzie to wstawić, chyba najbliżej tu... brakuje chyba tematu "Co nas zdruzgotało do imentu" :wink:

Najnowszy komentarz na jutubie po widełem do Kashmiru Led Zep

Cytat
lame, that music is from godzilla, they just changed words and i think they dont even go to the music.. *bored*

Zatkało mnie, normalnie nie mogę się pozbierać :shock:

ketyow - 31 Stycznia 2010, 13:50

Norma na YT. Jak wszędzie w internecie i jak zwykle banda idiotów zamiast użyć google chrzani głupoty.
Ozzborn - 31 Stycznia 2010, 13:52

ale co mnie podkusiło... zwykle na wszelki wypadek nie czytam komentów :roll:
ketyow - 31 Stycznia 2010, 17:03

Tak mi pizga w pokoju, że nie mogę się skupić na nauce, chciałem pójść spać i trochę odnowić siły, to zasnąć też nie mogę, stóp prawie nie czuję. KU&\/@!
Agi - 31 Stycznia 2010, 17:51

ketyow, do słoika z dobrą zakrętką, albo do butelki nalej gorącej wody i pod stopy. Najskuteczniejszy rozgrzewacz w takich warunkach.
Martva - 31 Stycznia 2010, 17:56

Albo termofor. odkąd dostałam termofor, nie mogę zrozumieć jak dawałam bez niego radę tak długo ^^ mam nadzieję że się nie spsuje od napełniania wrzątkiem.
Agi - 31 Stycznia 2010, 17:59

Martva, to była rada na wypadek gdy pod ręka brak termoforu, a ogrzać się trzeba.
Hubert - 31 Stycznia 2010, 18:12

Kruk Siwy, coś by się znalazło. :wink:
hardgirl123 - 31 Stycznia 2010, 20:41

dziś wszystko mnie )(*&^%$#@! tzn irytuje
joe_cool - 31 Stycznia 2010, 23:45

Piechu, nureczko, ciężko opisać, bo to raczej trzeba usłyszeć. No ale spróbuję. Ogólnie chodzi mi o to, że jest moda na akcentowanie dramatyczne, zwłaszcza w zdaniach typu "A-niuu, jesteś na miejscu zda-rze-niaa, opowiedz, co się dzie-jee?"
Virgo C. - 1 Lutego 2010, 00:27

nureczka napisał/a
pamiętam jak uczyłam się do egzaminu z pasowań i tolerancji (ścierwo straszliwe, kilometry pamięciówki).

To z tego były osobne egzaminy? Koszmar. Ja to miałem w ramach PKMów i zdałem tylko dlatego chyba, że razem ze mną jeszcze więksi debile weszli na przesłuchanie.

@Ozz
To Ty nie wiedziałem, że LZ plagiatowało Puff Daddy'ego? ;P:

Fidel-F2 - 1 Lutego 2010, 06:13

Virgo C., Ty uważaj, bo za taki żart możesz źle skończyć. Możesz się nabijać z matki boskiej, matki Teresy albo matki Mahometa, jak wola, ale nie z LZ.
shenra - 1 Lutego 2010, 07:34

Pisgła rura u sąsiada, który notabene nie bywa w swoim mieszkaniu. Zalane jest wsio, łącznie z piwnicą. Dodzwonić się do kogokolwiek, żeby uprzejmie ruszył rzyć i zakręcił co trzeba to niemal misja awykonalna. Chwilowo wody brak, ogrzewania brak. Spałam sobie radośnie może ze trzy godzinki śniąc o wielkiej, gęstej plamie krwi na schodach, którą jakiś żul zmywał zapleśniałym mopem. Nie ma jak dobrze zacząć poniedziałek :evil:
nureczka - 1 Lutego 2010, 07:55

Virgo C. napisał/a
To z tego były osobne egzaminy? Koszmar.

Niestety, tak. Miałem tego ścierwa dwa semestry. Co roku był pogrom.

Ozzborn - 1 Lutego 2010, 16:06

Fidel-F2, słusznie prawisz. Kolesia przeokrutnie zjechali w komentach, a on na koniec napisał, że żartował ;] Nawet jeśli to prawda to se przechlapał :twisted:
ketyow - 1 Lutego 2010, 17:35

Ozzborn napisał/a
Fidel-F2, słusznie prawisz. Kolesia przeokrutnie zjechali w komentach, a on na koniec napisał, że żartował ;] Nawet jeśli to prawda to se przechlapał :twisted:

Ja też! Ja też! :twisted:

Hubert - 1 Lutego 2010, 20:03

Książę i Tchórz mi nie chodzi pod XP, a płytka od Różowej Pantery nie rusza w czytniku. Wrrr... :evil:
ilcattivo13 - 1 Lutego 2010, 20:45

popierdzieliło mi się w robocie... Szefowa w sanatorium leczy kręgosłup, dyrekcja dziś trafiła na pogotowie, firmą muszę rządzić ja. A na magazynie został tylko mój brat. Urwał nać. Co jeszcze przyniesie mi ten tydzień :evil:
lucek - 2 Lutego 2010, 11:37

Na początek daj sobie podwyżkę ;-)
nureczka - 2 Lutego 2010, 11:53

Moja własno, osobista głupota mnie wkurza.
Kruk Siwy - 2 Lutego 2010, 12:43

Małżowino moja czyżby nasza przyszła ozdoba cechu kamieniarzy znowu coś nawywijała?
nureczka - 2 Lutego 2010, 12:48

Kruk Siwy, Garrick znowu zajumał światłowód. On je zjada, czy co?
Kruk Siwy - 2 Lutego 2010, 12:51

Może światłowody są koszerne? No i co do apetytu jednego gościa ma twój poziom inteldk... intelkutal... no umysłowy?

Partner forum