Blogowanie na ekranie - Rooshoffy blogasek Martvuni
hardgirl123 - 23 Listopada 2009, 19:12
no można i tak :>
SithLady - 23 Listopada 2009, 20:41
Do mnie dotarlo dzis (w ekspresowym tempie, bo zamawiane w piatek) fioletowe tango plunge. Jesienny zestaw fioletowych stanikow mam. Rozmiar dobry, cale szczęście że nie skusiłam się gdzie indziej na 34F - obwód by latał.
Martva - 23 Listopada 2009, 22:37
| May napisał/a | Tutaj sie mowi, ze ciuchy sie kurcza od trzymania w szafie |
O! podoba mi się ten pomysł.
Dostałam limeryk. Na urodziny.
Rude zjawisko z miasta Krakowa
martvą jest zostać nawet gotowa
by braki wzrostu
wielkością biustu
nadrobić. Tak oto chce nas czarować.
Pffff
hardgirl123 - 24 Listopada 2009, 07:07
piękny wierszyk :>
Ziuta - 24 Listopada 2009, 08:07
Martva, czy matvością emocjonalną można się zarazić? Bo mnie chyba takie cos dopadło
Martva - 24 Listopada 2009, 09:39
Ziuta, nie wiem co rozumiesz przez martvość emocjonalną. martva posiada emocjonalność egzaltowanej szesnastolatki. Więc jeśli masz na myśli wypalenie, to podejrzewałabym jesień, nie zarażenie. Trzymaj się.
Martva - 24 Listopada 2009, 10:43
O, właśnie. Z wczorajwieczornej/dziśporannej małej, radosnej napalonej samiczki stałam się małą zaryczaną kupką nieszczęścia. Jak ja tego strasznie, ale to strasznie nienawidzę.
Może rzeczywiście lepiej by było żebym była ciągle obojętna i chłodna, zamiast przechodzić fazy od hurra do buuu?
Agi - 24 Listopada 2009, 11:01
Martva, kto Ci krzywdę zrobił? A może tylko nadinterpretujesz na swoją niekorzyść?
hardgirl123 - 24 Listopada 2009, 11:15
Martva, nie smutaj
Martva - 24 Listopada 2009, 11:19
Agi, jest jedna osoba której ja sie pozwalam krzywdzić. Aż tak. Bo mechanizmy obronne przy tej osobie mam porównywalne jak chora meduza na pustyni.
Martva - 24 Listopada 2009, 19:55
Tya.
Faza buuu się skończyła. Trochę ją zapamiętam, bo jak dużo płaczę to potem mnie głowa boli. Ale co tam, poboli i przestanie. Miałam wyjść, włożyłam granatową wiązaną bluzkę na lamparcią La Senzę i stwierdziłam że jak się ślinię do własnego odbicia w lustrze to nie jest jeszcze tak źle. A potem nie wyszłam, bo nastąpiła zmiana planów. Pozytywna. Na szczęście. Znaczy jeśli <odpukuję i wypluwam> nie wypali, to nawet nie chcę myśleć co się będzie działo, nawet emocjonalność egzaltowanej szesnastolatki ma swoje granice.
Jedna z mniej fajnych stron jutrzejszego planu to wizyta na poczcie o ósmej, max dziewiątej. żeby nie zawieść miłego dziewczęcia które nabyło ode mnie kolczyki i zgłosiło gotowość kupienia kolejnych. W sumie mogę się zacząć na poważnie cieszyć tym faktem, jak już nie martvię się innymi rzeczami.
Tym samym sprzedały się wszystkie kolczyki którym zdjęcia robiła moje guru fotograficzno-biżuteryjne. Z kolejnymi będę sobie musiała poradzić sama.
corpse bride - 25 Listopada 2009, 00:00
zdjęcia guru robią faktycznie wrażenie. oj, daleko mi do nich jeszcze... biżuteria też bardzo ładna, głównie podziwiałam dokładność wykonania. ale też widać, że dziewczyna robi z dobrej jakości składników, to jej się dobrze składa. chciałabym móc robić tylko ze srebra... zwłaszcza po tym, jak się przekonałam, że oksydowanie i szlifowanie to taki fun i strona ładna. zwłaszcza etykietki kolekcji.
Martva - 25 Listopada 2009, 18:26
No, w końcu guru to guru. Ona ma niesamowity talent - tworzy z tego co wszyscy niby, ale ma takie pomysły na łączenie materiałów i takie tam, że kapelusze z głów. I zdjęcia robi fantastyczne. A poza tym jest jedną z najbardziej dobrych osób jakie znam.
Mam rozgrzebany naszyjnik i skończyły mi się koraliki. A poza tym strasznie się nie mogę zabrać za sfocenie tego co mam i wrzucenia na stronę - ostatnia większa partia comanchów odsiedziała swoje w pudełku, to powinna teraz zawisnąć w Ale Ładne. Zwłaszcza że klientce obiecałam.
Póki co mam straszną ochotę iść spać. Euforia minęła, zostało miłe rozleniwione zmęczenie. Może je przezwyciężę i zrobię dzisiejszą partię a6w. Może.
Martva - 26 Listopada 2009, 18:41
Kombinuję jak zrobić ptaszysko z ogonem. Nie napiszę jakie, bo przyjdzie Fidel i będą jakieś żenujące dowcipy o puszczaniu.
Byłam dzielna, wrzuciłam cztery nowe pary do galerii. Zostało jeszcze mnóstwo, a potem jeszcze większe mnóstwo do wyplecenia i sfotografowania. O dziwo, chce mi się. Tylko dla odmiany z czasem może być krucho, muszę się udać na pocztę, potem do kuchni pichcić ciasto, jutro jeszcze ciastka serowe, a po imprezie nie wiem jak będzie z tym chceniem
Godzilla - 26 Listopada 2009, 19:38
Śliczne te błyskotki. I czego chcesz od Cthulhu? Bardzo udany!
Martva - 26 Listopada 2009, 20:43
Cthulhu jakiś taki monotonny i omszały Ani cieniowania, ani kontrastu...
Dostałam książkę, którą siostra mi kupiła w ramach prezentu urodzinowego na allegro. z mojego własnego konta, więc nie było niespodzianki. Znaczy była, bo zdążyłam już zapomnieć o tym fakcie i jak dostałam awizo to byłam przekonana że chodzi o koraliki. Gdyby nie pan paczkonosz, który przyniósł mi koraliki między awizo a wyjściem na pocztę, to naprawdę nie skojarzyłabym że to książka.
Polowałam od czwartego roku studiów na draństwo. Nie do dostania prawie. Na pewno zrobią dodruk w ciągu najbliższego półrocza
Godzilla - 26 Listopada 2009, 20:46
A ja jestem ciekawa czy Ra66it odnotował, że marzy mi się "Hamdirholm". W końcu w planach są Mikołajki.
Martva - 28 Listopada 2009, 18:05
http://forum.gazeta.pl/fo...c_min_165_.html
Ehh, każdego dnia człowiek się dowiaduje czegoś nowego o sobie
hardgirl123 - 28 Listopada 2009, 19:11
ta opinia to ni9e dość że bujd ana resorach to jesze potwarz i kkalumnia :>
niskowzroste białogłowy łączcie się :>
Martva - 29 Listopada 2009, 11:31
Kolejny smakowity cytacik:
| Cytat | niską kobietę- ponizej 165- trudno nazwać piękną. Piekno to nie
tylko twarz, rownież sylwetka |
Kurde, po co ja tam zaglądam? Ewidentne masochistyczne skłonności, juz wiem że jestem kaszalotem, bo za dużo ważę, że wyglądam jak bułgarska prostytutka bo mam włosy jak koń, a teraz że nici z bycia pięknością (nie mówiłam, dalambert?) bo jestem kurdupel.
Dobrze że trafiło w moment lubię się i jestem fajna a nie w inny
dalambert - 29 Listopada 2009, 12:06
Martva, jak Ty jesteś kaszalot to ja jestem przystojna blondynka, a co do wymiarów to pier...lą głupoty!
Rzecz podstawowa jest w foremności egzemplarza, a nie w długości
Godzilla - 29 Listopada 2009, 12:50
| Martva napisał/a | | wyglądam jak bułgarska prostytutka bo mam włosy jak koń |
O matko i córko, a kto Ci takich dyrdymałów sklerotycznych naopowiadał?
Pamiętam chyba z podstawówki dwie bliźniaczki. Obie jednakowe, zawsze ubierały się w długie bure spódnice, i miały długie, grube blond włosy, splecione w warkocz sięgający dobrze poniżej pasa. Zapewniam, że to nie był typ bułgarskiej prostytutki. Co za ćwok ma takie skojarzenia?
dalambert - 29 Listopada 2009, 12:54
| Godzilla napisał/a | | Zapewniam, że to nie był typ bułgarskiej prostytutki. Co za ćwok ma takie skojarzenia? | pewnie dawno nie widział bułgarskich prostytutek, no fakt pora na tirówki nie najlepsza, a poza tym jak sobie przypominam wygląd co poniektórych tych pań to określenie "bp' wcale nie musi być obelgą , raczej przeciwnie
Martva - 29 Listopada 2009, 14:42
| dalambert napisał/a | | Martva, jak Ty jesteś kaszalot to ja jestem przystojna blondynka, |
Nie znałam Cię z tej strony Kaszalot wziął się z dyskusji o modelkach z kampanii Dove, z którymi identyfikuję się o wiele bardziej niż z jakimikolwiek innymi modelkami No i z tego że mam BMI wyższy niż 18 To się dowiedziałam paru rzeczy na mój temat.
| Godzilla napisał/a | | Zapewniam, że to nie był typ bułgarskiej prostytutki. Co za ćwok ma takie skojarzenia? |
Wrzuciłam kiedyś zdjęcie swoich kudłów. Takie, może rzeczywiście nie najszczęśliwsze, powarkoczykowe i po zabawach z rozjaśniaczem przed nałożeniem henny - naprawdę nie sądziłam że rozjaśniacz zadziała:
I się nasłuchałam
| Cytat | mnie sie nie podobaja twoje wlosy,wygladaja jak wlosy pani z
blugarii,mam na mysli specyficzny typ pan.to pierwsze co mi sie
skojarzylo jak zobaczylam te zdjecia.samamam dlugie wlsoy,dluzsze od
twoich,w kolorze blond(naturalnym) ale mi to pasuje,tobie niestety
nie. |
| Cytat | po pierwsze to nie mialam zamiaru Cie urazic,nie napisalam ze Ty
jestes pania z bulgarii tylko wlsoy mi sie tak kojarza.tak naprawde
jedyne co moze budzic uwage w twoich wlosach to ich dlugosc.gdybys
je obciela o polowe,wycieniowala przy twarzy i z tylu aby im nadac
objetosc i ufarbowala na kolor bez czerwonych pigmentow wygladala
bys o niebo lepiej,miala bys jakis charakter.teraz masz tylko
dlugosc odpowiadajaca dlugosci wlsow konia..po co?? chyba ze chcesz
je sprzedac. |
| Cytat | | Te włosy są okropne!! jak chce sie nosic długie włosy, to trzeba o nie szczegolnie dbac, ty masz przesuszona konce i ta fryzura bez wyrazu. Szczegolnie te włosy niby pofalowane, wygladasz jak wiejska dziewucha, a do tego ten paskundy kolor. Wez to jakos wycieniuj, zrób jakis lsniacy braz bo te włosy sa wrecz obrzydzajace. |
Tak poza wszystkim to ciekawa jestem jak wyglądają użytkowniczki tego forum. Ale atmosfera tam jest dość... przykra. Zupełnie inaczej jest na biuściastych forach, miło, sympatycznie i pro-samoakceptująco
dalambert - 29 Listopada 2009, 14:48
Martva, cudna jestes i nie krygu się, bo i tak Ci nie uwierzymy, a baby wiadomo nikt tyle złego nie powie o kobiecie ile druga kobitka
Martva - 29 Listopada 2009, 14:50
Ale ja przeciez nie mówię że nie jestem. Tylko że inni mogą sądzić że nie jestem. Głupi ci inni i wcale niekoniecznie ładniejsi
May - 29 Listopada 2009, 15:32
| Cytat | | Te włosy są okropne!! jak chce sie nosic długie włosy, to trzeba o nie szczegolnie dbac, ty masz przesuszona konce i ta fryzura bez wyrazu. |
Jak mozna po zdjeciu tak mizernej jakosci stwierdzic ze wlosy maja przesuszone koncowki?
illianna - 29 Listopada 2009, 15:37
May, nie można, ale to jak widać nie jest wystarczający powód, by się nie wyzłośliwić,
po co w ogóle tam wchodzić, jak tam takie paskudy piszą
lucek - 29 Listopada 2009, 16:42
Martva, mało Ci akceptacji i uwielbienia od znajomych, że szukasz jej wśród obcych?
l.
hardgirl123 - 29 Listopada 2009, 16:49
Martva, królowo Ty moja, a czy nikt ci do tej pory nie powiedział że małe jest piękne :>???
jestes piękną, drobną i poręczną niewiastą :>
a chciałabyś być dwumetrową gidyją co się w drzwiach nie mieści :>????
a te forumowe paskudy z gazety.pl to chyba mają po trzy włosy na krzyż i parcha na twarzy :>
|
|
|