To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Różowa landrynka. Paniom wstęp wzbroniony!

NURS - 5 Czerwca 2011, 11:41

Dunadan napisał/a
Iscariote, o damn, nie zwróciłem uwagi, hehe, dobre :wink:

teraz widać co ci się naprawdę spodobało :-)

Dunadan - 5 Czerwca 2011, 11:46

NURS, cała reszta ;P:
ketyow - 5 Czerwca 2011, 18:18

http://hanggthedj.blogspot.com/2010/09/radeo.html
Dunadan - 5 Czerwca 2011, 23:07

ketyow, łe, za dużo tłuszczu i tatuaże przesadzone. Poza tymi na piersiach :mrgreen:
ketyow - 5 Czerwca 2011, 23:11

Buźką nadrabia.
Dunadan - 5 Czerwca 2011, 23:32

ketyow, kwestia gustu, widać mamy inny ;P:
Nina Wum - 5 Czerwca 2011, 23:41

Dobra, panowie... gdzie jest ten tłuszcz? :shock:
czterdziescidwa - 5 Czerwca 2011, 23:48

Dunadan po prostu zawsze gra w RPG jako nekromanta...
feralny por. - 6 Czerwca 2011, 07:13

O ile mogę się zgodzić, że dziary przekombinowane, to zbędnego tłuszczu nie ma tam ani grama.
Martva - 6 Czerwca 2011, 08:40

Dunadan, właśnie się zastanawiam czy powinieneś odwiedzić okulistę czy psychoterapeutę jakiegoś. Rany, chciałabym mieć takie za dużo tłuszczu, na brzuchu zwłaszcza.
Iscariote - 6 Czerwca 2011, 09:38

Fajna, tatuaże na ramionach bardzo najs, buzia może być... gwiazdy na piersiach nie wiem po co, panterka na plecach - bez sensu. Kształty są jak najbardziej ok :)
dalambert - 6 Czerwca 2011, 10:00

Dunadan napisał/a
za dużo tłuszczu

Co Ty panieska wcale wcale,no chyba, że w anorektyczkach gustujesz, ale to już Twój widzmiskiek ;P:
A dziary, owszem - TERAZ, ale wyobraźcie sobie tę dame za lat np. 20 - może być smutno :mrgreen:

Jotha - 6 Czerwca 2011, 10:31

Sylwetka ok, przynajmniej nie anorektyczka... ale tatuaże tylko szpecą, na piersiach zwłaszcza :)
Ozzborn - 6 Czerwca 2011, 11:24

Dunadan napisał/a
za dużo tłuszczu

:shock: to przez takich jak Ty piękne kształtne kobiety mają kompleksy!! Zgiń przepdnij siło nieczysta!

;P:

Ja akurat fanem dziar i piercingu- szczególnie w większej ilości nie jestem, ale poza tym całkiem całkiem pani.

Dunadan - 6 Czerwca 2011, 12:32

Matko, inkwizycja normalnie ;P: ja po prostu gustuję w ciut bardziej wysportowanych ciałach ;P: i wsio. Nie mówię żeby była chuda, tylko szczupła i zamieniła tłuszcz na mięśnie.

Nikt tu nie chce oglądać anorektyczek...ale nie pociągają mnie się kobiety które mają większy brzuch od mojego ;P:

NURS - 6 Czerwca 2011, 12:35

anorektyk! :twisted:
Kruk Siwy - 6 Czerwca 2011, 12:36

Szkieletowy załogant!

Pewnie te kobitki mają mieć też piersi mniejsze od twoich. To praktyczne, stanik niepotrzebny a na prezent tubkę oxycortu i już.

Co do tatuaży pierdafonem są gadania w stylu "a co będzie za dwadzieścia lat". Nic nie będzie. Znam niewiastę która robiła tatuaż lat temu dziewiętnaście i dalej ten tatuaż na niej się świetnie prezentuje.
A osiemdziesięciolatki to nic tylko furt nagie chodzą...

dalambert - 6 Czerwca 2011, 12:38

Chłopaki wrzućcie dla Dunadana, trochę fotek mistrzyn rzeźby ciała, czyli kulturystyki damskiej oliwionej. Jakieś wazy, czajniczki czy inne amforki. Niech się chłopak po widoku tego otłuszczonego potwora pocieszy ;P: :!:
Dunadan - 6 Czerwca 2011, 12:44

Szydercy ;P:

Kruk Siwy, ja nie mam nic przeciwko tatuażom, byle by tylko były zrobione z rozmysłem i miały jakieś sensowne znaczenie ;)

Martva - 6 Czerwca 2011, 12:52

Dunadan napisał/a
Nie mówię żeby była chuda, tylko szczupła

IMHO ona jest szczupła. Nie chuda, nie gruba, szczupła. Proporcjonalna. Nie wiem jak to inaczej określić.

czterdziescidwa - 6 Czerwca 2011, 12:55

Mały tatuaż jest ok, ale bez przesady. Takie wielkie malunki szpecą. Tym bardziej, że nie dziergał ich przecież Beksiński, tylko jakiś... dziergacz.
Ewolucja wykształciła w nas awersję do ciał, które wyglądają jak zarażone pleśnią albo syfilisem ;)

Dunadan - 6 Czerwca 2011, 12:58

Martva, ale ja wcale nie mówię ze jest gruba... chyba nie średnio się dogadujemy :mrgreen: spójrzcie na to zdjęcie: http://1.bp.blogspot.com/...00/radeoooo.jpg - sorry ale szczupła to ona nie jest. Jasne, jak się rozciągnie, wciągnie brzuch i zostanie poprawiona w photoshopie tak jak na pozostałych fotkach to jest git... nie wiem może akurat na zapodanym wyżej zdjęciu tak wyszła a na reszcie jest jej naturalny wygląd ale wątpię - jest raczej odwrót.

Kurde, ja serio nie lubię chudych kobiet. Trochę ciała musi być, zgadzam się z wami ;) ale ta dziewczyna powyżej ma za dużo ciała w postaci lipidów jak na mój gust i tyle ;P: nie wiem, może jestem rozpieszczony przez środowisko w którym się poruszam :mrgreen:

czterdziescidwa napisał/a
Mały tatuaż jest ok, ale bez przesady. Takie wielkie malunki szpecą.

Mam kumpelę z tatuażem na pół pleców. Jest piękny. Kumpela też :mrgreen:

Martva - 6 Czerwca 2011, 13:53

Dunadan napisał/a
sorry ale szczupła to ona nie jest.

No to hmm, normalna. Tak wygląda normalna kobieta z BMI w normalnej normie ;)

Dunadan - 6 Czerwca 2011, 14:02

Martva, BMI to ściema, każdy ma inną budowę i dla każdego norma jest inna. OK, jak dla mnie koniec tematu odnośnie dziewczyny z linka ketyow. Mamy widać inne gusta i tyle. Mam nadzieję że nikogo nie uraziłem :wink:
dalambert - 6 Czerwca 2011, 14:06

AleżDunadan, oczywiscie, że nikogo nie uraziłeś, rzecz jest w klasycznym de biustibus non est disputandum.
Tylko czemu koniec dyskusji, to to się w temacie wspaniale miesci. Ot klasyczna dysputa o d... Maryni.
No , czy jak tam ta dziergana lala ma na imię ;P:

czterdziescidwa - 6 Czerwca 2011, 14:06

Dunadan napisał/a

czterdziescidwa napisał/a
Mały tatuaż jest ok, ale bez przesady. Takie wielkie malunki szpecą.

Mam kumpelę z tatuażem na pół pleców. Jest piękny. Kumpela też :mrgreen:

To może jeszcze zależy od tatuażu; ten na zdjęciach jakiś wyrafinowany nie jest.

Dunadan - 6 Czerwca 2011, 14:29

czterdziescidwa, ano właśnie nie jest wyrafinowany ;)

dalambert, spoko, ale przez chwilę miałem wrażenie, że tak właśnie było. Swoją drogą ludzie lubią popadać w skrajności. Teraz nie będzie już można powiedzieć, że laska jest za gruba bo zaraz krucjatę na ciebie zrobią ;P: i zaczną od anorektyków nazywać ;P:

A ja po prostu uważam, że każdemu przydałoby się trochę ruchu, zwłaszcza kobietom, które mamy uważać za bliskie ideałom ( przynajmniej pod pewnymi względami :D ) - bo chyba o takich ten wątek? :wink:

ketyow - 6 Czerwca 2011, 14:34

To jest jedna z Suicide Girls, no i nie ma opcji - one wszystkie są obdziarane, zakolczykowane itd. - zamiast marudzić sypnijcie takimi, co się wam podobają. Ja tam może nie chciałbym, żeby sobie moja dziewczyna robiła tatuaże, ale od patrzenia na inne jeszcze się nikomu nic nie stało ( :mrgreen: ).
dalambert - 6 Czerwca 2011, 14:38

ketyow napisał/a
ale od patrzenia na inne jeszcze się nikomu nic nie stało ( ).

No, no jeden co powiedział, że chetnie by sobie na lesbijki popatrzył, to nawet z Partii Miłości wyleciał na pysk zbity :mrgreen:

feralny por. - 6 Czerwca 2011, 14:40

Ale wyleciał, za gadnie, a nie za patrzenie. ;P:

Partner forum