Konwenty dawno minione - Poznań WlkP - PiwoKon (cykliczno-spontaniczny)
Gwynhwar - 13 Maj 2007, 12:41
Kuszące, ale nierealne. Wyrosłam z łamania serc, a przynajmniej obrzydło mi to
Adashi - 13 Maj 2007, 23:30
Adanedhel, brachu! Dajesz, dajesz! Przybywaj do WlkP. Czekamy!
Co zaś się tyczy manier, no przecież my się z Gwynką tylko tak droczymy, prawda gruppie? Nie obrazisz się przecież na mnie za te foty, wiesz, że zrobiłem je dla tych forumowych podglądaczy Obiecuję, że następnym razem fotki będą lepsze
Adanedhel - 14 Maj 2007, 10:46
Oj, lepiej żeby były. My tu w stolycy piękne foty robimy, przed wszystkimi się chwalimy, a Wy co? Normalna cenzura
gorim1 - 14 Maj 2007, 16:03
no cóż ja mam w planach wizytę jednodniową w czerwcu w poznaniu
nie wiem kiedy jeszcze dokładnie.
Fakt moja komórka nawet bardzo pijana lepsze fotki robi.
hrabek - 17 Maj 2007, 12:19
Dzieki wielkie za mile przyjecie w poznaniu i niesklepanie paprykarza w imie zaciesniania zwiazkow miedzy kibicami (ze niby wy jestescie sprite, a ja pragnienie, czy na odwrot)
Piwo smakowalo rewelacyjnie. NIe wiem, czy ktos zauwazyl, ze pierwsze wciagalismy chlodne butelki, ale starczylo na dwa rozdania i trzecie juz bylo cieple. Czwarte bylo juz z kija, ale za to znowu zimne.
Na koniec Adashi probowal mnie wezykiem wysterowac nie wiem gdzie, sam pewnie tez nie wiedzial i musialem mu droge pokazywac
Gosc specjalny Melfka okazala sie kobieta z wszystkimi palcami, co wbrew pozorom nie jest oczywiste, bo do tej pory nie napisala zadnego posta, wiec zachodzilo podejrzenie, ze to bot testowy wygenerowany przez Logana. W zasadzie wciaz nie wiemy, czy to nie bot, ale przynajmniej ladnie sie usmiecha
Gwynhwar - 18 Maj 2007, 13:54
A o mnie ani słowa o.o
mawete - 18 Maj 2007, 13:59
Gwynhwar: po prostu zaparło Im dech....
Gwynhwar - 18 Maj 2007, 14:02
Och, bo w pubie duszno bylo
Sasori - 18 Maj 2007, 14:13
A w sobotę będzie można na Sasoriego na Malcie natrafić.
Lao Che nie przepuszczę, mimo żem już sługa Babilonu, a nie studencina.
hrabek - 18 Maj 2007, 14:17
Gwyn, ja cie bardzo przepraszam, ale prawde rzekl mawete.
Sasori: a co bedzie na Malcie? Bo zaraz mnie cos trafi, tydzien w hotelu, zero atrakcji (poza piwokonem oczywiscie, ale to nie na malcie, tylko w centrum), a w zasadzie jak tylko wyjechalem to imprezy robia?
Sasori - 18 Maj 2007, 14:28
Na Malcie od bodajże środy trwają juwenalia. Koncerty od 12:00, bzdety, kotlety i balety, jak to z tymi nierobami studentami bywa. W sobotę dwa hiciory - Lao Che i Dog Eat Dog, poza tym piwo, wino i co ino. Pogoda ma się poprawić, więc łaskawie zaszczycę tych tam swoją obecnością.
edyta: Uwaga - opitoliłem michę, więc mogę atakować z przyczajki, na nindżasa.
Gwynhwar - 18 Maj 2007, 14:58
Sasori napisał/a | edyta: Uwaga - opitoliłem michę, więc mogę atakować z przyczajki, na nindżasa. |
O czym ty do mnie mówisz o.o
A w sobotę, jest jeszcze Hunter *_*
Sasori - 18 Maj 2007, 17:26
Gwynhwar napisał/a | Sasori napisał/a | edyta: Uwaga - opitoliłem michę, więc mogę atakować z przyczajki, na nindżasa. |
O czym ty do mnie mówisz o.o |
Już przekładam: ogoliłem głowę, więc mogę swoim pojawieniem się wywołać zaskoczenie.
Gwynhwar - 18 Maj 2007, 17:30
Jak to ogoliłeś O_O
mawete - 18 Maj 2007, 20:10
Sasori: moze i ja bym ogolił zaczynaja mnie te kudły wkurzać... ale podobno jak bandzior wyglądam - szef mógłby paść na zawał...
Sasori - 18 Maj 2007, 20:38
Hooray, offtop mode on! Tak czy siak, skrócenie kudłów z długości do-ramion do długości ledwie-mogę-je-chwycić-w-palce niesie ze sobą tak kosmatą wygodę, że normanie nie wiem co sobie myślałem, próbując ponownie zapuścić włosie. Czesanie? Mycie? Suszenie? Osochosi? :D Poza tym według znajomych wyglądam o kilka lat młodziej, co na przestrzeni kilku dni zdążyło potwierdzić się dwukrotnie - zostałem posądzony przez sąsiadkę o wypisywanie brzydkich napisów na drzwiach ("o rany, nie poznałam pana, wygląda pan zupełnie inaczej, wzięłam pana za licealistę z markerem") a przed godziną poproszono mnie o dowód przy zakupie bronków. Sweet.
Wracając do Malty i juwenaliów na wierzchu, jakby co to to mój przystojny łeb zawita tam koło ósmej. Można do mnie słać priwy z uprzejmym żądaniem udostępnienia numeru komórki. Lub buta, whatever.
Uwaga - zamierzam być pijanszy niż zwykle.
Adashi - 19 Maj 2007, 09:18
Sasori, zgolił czuprynę, żeby maksymalnie zmienić wizerunek zapodany na fotach z Piwo-Konu, Kruku teraz się nie pomylisz, za to my będziemy mieć problemy z rozpoznaniem. Ale jest na to sposób opatentowany już przez Sasoriego - zamanifestowanie nam przed oczami najnowszym numerem SFFiH
mawete - 19 Maj 2007, 17:13
Sasori: ja normalnie boki i tył robie jedynką a reszte trójką... Czekaj zaraz poszukam mojej owłosionej fotki
//edit: Fotka z kudłami
Anonymous - 20 Maj 2007, 07:20
Byłem na Malcie wczoraj. Hunter wielce OK, a podczas występu Dog Eat Dog całkowitym przypadkiem spotkałem w tłumie Wojtka Szydę :).
Piotrek Rogoża - 20 Maj 2007, 07:21
To ja, ten powyżej .
Adashi - 20 Maj 2007, 22:21
gorim1 napisał/a | no cóż ja mam w planach wizytę jednodniową w czerwcu w poznaniu
nie wiem kiedy jeszcze dokładnie. |
Jak będziesz wiedział to daj nam znać Zorganizujemy Piwo-Kon ma się rozumieć
Adanedhel - 21 Maj 2007, 12:18
Wpadnie wam gorim w południe w środku tygodnia Więc lepiej załatw wszystkim wolne, Adashi
Adashi - 30 Maj 2007, 12:52
Kilka wspominek z Piwo-Konu edycja 1,5 + mapa skarbów
Mapa Jak trafić do Valhalli by Gwyn
Zwróćcie uwagę na zaznaczone miejsce występowania trolli
Teksty warte zapamiętania:
Count: Hannibal był już niestety kiepski...
Adashi: Jak możesz tak powiedzieć o filmie Ridleya Scotta? <załamuje ręce>
Ekipa podziwia zdjęcia wojów zdobiące ściany pubu, obok wiszą podobizny nordyckich bogów:
Adashi: Ten tu mi wygląda na Loki'ego.
Melfka: Umiesz czytać!
Czarny - 30 Maj 2007, 12:55
Adashi napisał/a | Adashi: Ten tu mi wygląda na Loki'ego.
Melfka chyba a może Marcin: Umiesz czytać |
A co, to była Freya
Adashi - 30 Maj 2007, 12:58
Nie, to był Loki, po prostu nie zauważyłem podpisów.
mawete - 30 Maj 2007, 19:35
Nie wiem czy się pochwalić bo jescze nie wiem na 100% imoze wyjść jak z Krakowem - szef mi nada pilniejszą robotę...
Gwynhwar - 7 Sierpnia 2007, 13:26
UWAGA!!!
Spontaniczny Piwo-Kon odbędzie się w ten piątek 10 sierpnia!
Goście specjalni: Fearfol, z dalekiej dalekości.
Host: Gwynhwar + (na 99% Adashi)
Zaproszeni: Forumowe pyry (including Sasori & Melfka), Agi byłoby wspaniale gdybyś wpadła. A także każdy chętny Forumowicz!
Zbiórka o 14.00 pod Empikiem ul.Ratajczaka 44, przy Placu Wolności
W planach kino kobiety i śpiew, bądź piwo "u Honzika" (Valhalla w remoncie).
Agi - 7 Sierpnia 2007, 13:44
Jak szef pozwoli to przyjadę
Adashi - 8 Sierpnia 2007, 10:03
Będę jako się rzekło
Fearfol - 9 Sierpnia 2007, 11:55
Co do mnie jest już to pewne. I raczej nie sam ale we dwóch.
|
|
|