Gdzie można kupić SFFH - Adresy kiosków
mawete - 10 Lipca 2006, 10:05
Kiosk przy Głębokiej obok Telepizzy (2 szt.) Lublin ocyzwiście
Adik - 8 Sierpnia 2006, 08:44
Hmm... jak na Głębokiej, to niedaleko od mojej uczelni .
W Świdniku, przy skrzyżowaniu Racławickiej i Hryniewicza jest sklepik m.in. prasowy, tam kupywałem SF w poprzednim roku. Ale nie wiem, czy tamtejsza pani dalej zamawia SF(FH), bo mnie tam dawno nie było .
zbry - 16 Sierpnia 2006, 16:09
W Lublinie na Głębokiej stoisko z prasą w mięsnym koło warzywniaka (i oczywiście tuż obok w kiosku wspomnianym przez mawete).
Salon prasowy w TESCO.
Fenris - 27 Września 2006, 19:02
Jedy kiosk w którym można dostać SFFiH w mieście Dębno (15000 ludzi) woj. zachodniopomorskie, ul. Jana Pawła II na skrzyżowaniu z ul. Mickiewicza. Sam sprawdziłem wszystkie inne kioski w tym mieście i nic .
Karmar - 28 Września 2006, 14:19
Siedlce - prawie wszędzie, najlepiej szukać w salonach prasowych (najlepszy stan czasopisma, duża dostępność SF). Jeśli kogoś to interesuje, mogę podać adresy salonów, gdzie znajdziecie SF na 100%.
Aga - 1 Października 2006, 08:01
Znalazłam w Pszczynie, po roku męczenia babci... To się nazywa refleks Jest w kiosku przy dworcu kolejowym. Sierota ze mnie. No comments.
Godrik - 1 Października 2006, 15:50
Kiosk na ulicy Raciborskiej w Rydułtowach (koło policji)
gio25 - 3 Grudnia 2006, 18:04
Poznań kiosk przy przystanku AWF
gorim1 - 4 Grudnia 2006, 16:05
Marki
sklep Total Bis i kiosk naprzeciw tegoż sklepu
W-wa Bródno Kiosk przy ulicy łabiszyńskiej
W-wa Targówek kiosk przy McDonaldsie
Adashi - 12 Marca 2007, 22:32
Poznań, Górczyn, Eurokiosk pod wiaduktem przy przystanku tramwajowym. I jak już tam jesteśmy to pod wiaduktem przy peronach dworca autobusowego też, a także w tym okrągłym kiosku Ruchu obok punktu sprzedaży biletów.
Gwynhwar - 27 Marca 2007, 11:06
A ja się nie znam... Ja mam wszystko w Empiku
Kwapiszon - 28 Marca 2007, 07:28
Gwynhwar napisał/a | A ja się nie znam... Ja mam wszystko w Empiku | No to pochwal się jakie są promocje dla zwykłych zjadaczy chleba w tym empiku.
Gwynhwar - 28 Marca 2007, 09:44
Gdybyś zamówił książkę do 21 marca (tzn. taką której nie mamy na półce), dostałbyś 20% rabatu ^^
hrabek - 28 Marca 2007, 09:47
I czytelnicy dowiaduja sie o tej promocji juz po jej zakonczeniu. Sprytne
Kwapiszon - 28 Marca 2007, 10:03
Akurat o tej wiedziałem
tylko słyszałem że do końca marca. Bo tak mi powiedziano
ale widze rozbieżności bo jak byłem 23 to powiedziano że od 20 lutego do 2o marca.
A miałem kilka na celowiku których nie było. Ale wersji internowej jest taniej pomimo, iż jest na półce (chyba że jest inaczej).
Gwynhwar - 28 Marca 2007, 10:05
O nie plosie Pana, promocja była nagłośniona... I to szalenie! Dwa tygodnie nosiłam koszulkę z napisem „Możesz mieć wszystko!” o.o
Słowik - 28 Marca 2007, 10:05
Możliwe, bo empik.com i Empik - sklep to dwie różne firmy, z tego co mi mówiono.
Gwynhwar - 28 Marca 2007, 10:09
W sklepie internetowym jest taniej, bo chce zachęcić ludzi do zamawiania pozycji u nich... Notabene my jesteśmy dwoma osobnymi oddziałami, więc nie można patrzeć na ofertę tam i w salonie. Ona nigdy się nie pokrywa, na stronie jest wszystko ludziki o.o Jakie ja miałam akcje z ludźmi którzy, wykłócali się, że jak możemy czegoś nie mieć skoro jest na stronie internetowej = =
Kwapiszon - 28 Marca 2007, 10:24
Współczuje, aż dwa tygodnie koszulke, a fe.
Akurat żadnej koszulki nie widziałem.
A wszystkie które ostatnio sobie zamówiłem z coma nie było w salonie (albo były tylko gdzieś indziej np. Stephenson i cykl Barokowy Zamęt tom I w S-F a tom II w zagranicznych a najgorzej chyba maił Orbit z Horror Show - mały format zgnieciony w literaturze polskiej)
Gwynhwar - 28 Marca 2007, 10:46
Dobrze, że chociaż czarna była o.o
Kwapiszon - 30 Marca 2007, 09:45
Daj znać jak bedą jakieś inne promocję ?
Traglar - 31 Marca 2007, 20:46
czy może jest ktoś kto mógłby mi powiedzieć gdzie w Tarnowie mógłbym nabyć nowy nr bo w supermarkecie w którym poprzednio kupilem niebyło tym razem Wykłady są nudne a ja lubie czytać kiedy się nudzę;)
mawete - 1 Kwietnia 2007, 10:33
nie było...
mamcia65 - 2 Kwietnia 2007, 15:27
Nie szukaj gdzie jest, znajdź miejsce gdzie chcesz żeby był! Garamond opierał się dwa miesiące, na trzeci dostarczył. Wspomniałam o forum i Ojcu Redaktorze. Pani przekazała to dostawcy. Teraz mogę wyjść w kapciach na drugą stronę ulicy i mam.
Kwapiszon - 20 Kwietnia 2007, 12:07
Jak tam promocje
np 3 za 2
Azrael1023 - 9 Sierpnia 2007, 11:28
Poznań obok akademikow UAM (ds zbyszko i jagienka) jest blok Ataner i w nim jest kiosk(widoczny od strony sklepu "plus") tam mozna kupic
ul. piątkowska
mam ugadana pania ze zawsze zostawia mi jeden numer ale jest ich jeszcze kilka wiec mozna kupowac
dla mnie nie zabraknie:)
Czarny - 9 Sierpnia 2007, 12:38
Azrael1023 witam na forum. Zajrzyj do jednego z wątków powitalnych (Biją albo Karczma pod Zdechłym smokiem) i rzeknij coś o sobie.
hrabek - 9 Sierpnia 2007, 12:43
Kurcze, ale gosciu ma postow nacykane
Squonk - 15 Sierpnia 2007, 09:44
Pruszcz Gdański
Kiosk przy ul. Dąbrowskiego (rondo przy drodze na Komarowo)
Od paru lat - dzięki mojej interwencji - pismo miało godne miejsce razem z Fantastyką, czy śp. Fantasy. Teraz jednak zaczyna być przykrywane jakimiś pierdołami z Naj czy innym shitem. Trza będzie znów wkroczyć do akcji
Alex - 4 Września 2007, 11:01
Przeszukałam temat i chcę uzupełnić, że w Gdańsku można jeszcze dostać SFFiH w hali targowej (koło kościoła św. Mikołaja). Dostaję tam pismo bez problemu tylko jakieś 4 dni od "premiery"
Squonk napisał/a | Teraz jednak zaczyna być przykrywane jakimiś pierdołami z Naj czy innym shitem |
niestety w kiosku w hali robią tak samo. Nieraz trzeba się nieźle naszukać.
|
|
|