Konwenty dawno minione - Polcon 2007
Lu - 7 Stycznia 2007, 23:58
dzejes, madra głowa, powiedział:
Cytat | Propozycja organizacyjna : może wszyscy zainteresowani noclegiem w akademiku umówią się na jeden? Zawsze można potem robić poranne imprezy antykacowe |
Jestem za
Monika_22
ok
hjeniu - 8 Stycznia 2007, 08:12
Ktoś wie ile w końcu kosztuje nocleg w akademikach? Bo na stronie Gildii jest 20 zł a na stronie Polconu 30
Czarny - 8 Stycznia 2007, 08:18
Według druku zgłoszenia na Polcon wersja 4.3 30zł za osobonoc
hjeniu - 8 Stycznia 2007, 08:20
thx
Pako - 8 Stycznia 2007, 16:06
Cytat | Pako, na litość boską!!! W życiu nie widziałam faceta który by narzekał na brak kasy bardziej niż ty! |
Mea culpa, ale cóż poradzę, narzekacz pospolity jestem, chociaż staram się z tym walczyć Ale sorka, głupio wyszło.
Tak czy siak uważam, że śmiesznie trochę to zorganizowano, bo o ile trochę w środowisku fantastów jako takich się pokręciłem, to jeszcze nie spotkałem takich, co by się zdecydowali na ten hotel.
Dzejes - widzisz, że to ja bardziej narzekam, widzisz?
dzejes - 8 Stycznia 2007, 16:32
Nie Pako, Ty po prostu zanudzasz ludzi monotematycznością, tymczasem ja narzekam na każdy temat
To tak jakby jeden kucharz gotował najróżniejsze potrawy korzystając z tradycji kulinarnych różnych kontynentów, a drugi nic tylky pyry i pyry.
Pako - 8 Stycznia 2007, 16:44
A... powiadasz? Ale widzisz, efekt narzekań lepszy. Bo po co się narzeka? Chyba tylko po to, żeby żal z własnej duszy na innych przelać. Tedy ty musisz więcej narzekać, żeby ludize Ci powiedzieli, żebyś zmilczał. Mi się udaje w krótszym czasie to osiągnąć. Teraz problem: większym narzekaczem jest ten, narzekający dłużej, czy ten szybciej wkurzający okolicznych ?
A kasę wpłacę, wciągnijcie mnie na pewniaka, przynajmniej będzie jakiś imperatyw, żęby się nie wymigiwać potem. To gdzie płacić?
Anonymous - 8 Stycznia 2007, 19:07
Pako, poczytaj sobie wątek...
Hotel jak kotel, ale przecież są akademiki.
Studnia - 8 Stycznia 2007, 19:49
Aktualizacja
Lista:
Nexus
mawete
Studnia
hjeniu
Miria
Bernhard
krisu
Monika_22
Pako
Lu
Monika_22 - 9 Stycznia 2007, 17:03
Bardzo przepraszam, ale moje studenckie fundusze się posypały - nic tylko usiąść i płakać, nie pierwszy to niestety raz bardzo chcę jechać, dlatego jest mi strasznie żal, ale teraz nie dam rady wpłacić na akredytację. Mam nadzieję, że później uda mi się może coś odłożyć i jak coś to się spotkamy na miejscu - jak się uda to będzie mój pierwszy Polcon
Studnia - 9 Stycznia 2007, 18:04
Monika, jak na razie przenoszę Cie na niebieską listę, do końca miesiąca jeszcze trochę czasu to i może Twój los się odmieni.
Lista:
Nexus
mawete
Studnia
hjeniu
Miria
Bernhard
krisu
Pako
Lu
Monika_22
Monika_22 - 9 Stycznia 2007, 20:25
Ok,
dzięki, ja też mam nadzieję, że los się jeszcze odmieni,
Pozdrawiam
gorim1 - 9 Stycznia 2007, 20:57
studnia dopiszcie i mnie
cholibka kto jest skarbnikiem i komu kasę za akredytację mam dać ?? czy przesłać oraz pewnie kartę zgłoszeniową
Studnia - 10 Stycznia 2007, 00:01
Aktualizacja
Lista:
Nexus
mawete
Studnia
hjeniu
Miria
Bernhard
krisu
Pako
gorim1
Lu
Monika_22
Skarbnikowania podjęła się Miria, co do reszty to niech ona się wypowie. Acha i jeszcze jedna sprawa... Kogo wpisujemy jako starszego grupy!?
Czarny - 10 Stycznia 2007, 07:29
Pako
Kasiek - 10 Stycznia 2007, 07:56
Na tę listę trzeba się zapisywać i wpłacać kasę do 15? To ja proponuję po 15 do 28 zrobić listę następną dla tych co na początku miesiąca mają krucho z kasą. Ja też nie dam rady do piątku, bo zmieniam pracę i w związku z tym dochody będą trochę później. Jak ktoś jest za to 15 proszę o zgłaszanie się.
Pako - 10 Stycznia 2007, 08:40
Cytat | Pako |
Ani mi się ważcie! To warszawiak jakiś być raczej powinien
Ale właśnie - jak to wygląda, komu kasę podesłać, karty zgłoszeniowe każdy osobno... gdiześ tam był link, to zaraz poszukam.
Studnia - 10 Stycznia 2007, 09:21
Jak warszawiak ma być starszym grupy, to niech to będzie skarbnik, czyli Miria
mawete - 10 Stycznia 2007, 09:24
Jestem za.
Zgłoszenie grupowe chyba wymagało tego, żeby całą sprawę załatwić na jednym formularzu, nie każdy sam. Ale nie dam za to głowy.
Anonymous - 10 Stycznia 2007, 14:04
Ok, ja się mogę wstrzymać z wpłatą do 25 - potem nie, bo Krakon. Nr konta daję na priva i zbieram pieniądze na SKOFIE. Właśnie wysłałam zapytanie o to, jak ma wyglądać zgłoszenie grupowe - jak tylko będę cos wiedziała, to napiszę.
A co robi starszy grupy?
No, załatwię wszystko, chyba że 24.01 wypadnie mi wycieczka do Brazylii.
gorim1 - 10 Stycznia 2007, 15:00
Miria, zgłoszenie grupowe 40 zł ? jak tak to w sobotę dostaniesz je
Anonymous - 10 Stycznia 2007, 15:03
gorim1, tak, to już było napisane wcześniej.
gorim1 - 10 Stycznia 2007, 15:23
bez zdegustowania proszę ale ostatnio tłuszcz mi się na oczy rzucił
Kasiek - 10 Stycznia 2007, 16:18
O, jak do 24 to ja bym się pisała. Bardzo bym prosiła o zaczekanie na mnie ( i może jeszcze ktoś się dopisze ) i o wpisanie mnie na listę.
dareko - 10 Stycznia 2007, 16:33
No to i mnie dopiszcie
mawete - 10 Stycznia 2007, 18:58
łoj bedzie dym..
Studnia - 10 Stycznia 2007, 19:52
Lista:
Nexus
mawete
Studnia
hjeniu
Miria
Bernhard
krisu
Pako
gorim1
Kasiek
dareko
Lu
Monika_22
No coraz lepiej to wygląda...
Tomcich - 10 Stycznia 2007, 19:56
Studnia, czy Ty coś wiesz, że mnie z listy wykreśliłeś? Ja się jednak tak łatwo nie poddam.
Anonymous - 10 Stycznia 2007, 20:05
Miria, To ja poproszę numer konta na priv, bo na Skofę i tak nie dojadę, nie ma szans.
Anonymous - 10 Stycznia 2007, 20:38
Chwilowo wstrzymajcie się z privami, bo wysłałam zapytanie w sprawie opłat i czekam na odpowiedź. Jak będę znać szczegóły, to napiszę.
|
|
|