To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Powrót z gwiazd - Kobiety i fantastyka

elam - 11 Marca 2006, 18:55

literatka to taka miniszklanka :D a osiolek faktycznie, nomen omen, zamula komputer :)
a co Daimosa, moze ktos mi poleci podobne romansidlo?

Bellatrix - 23 Kwietnia 2007, 23:40

Anko napisał/a
elam napisał/a
a Daimos fajny byl. tylko nie pamietam juz, jak sie skonczyl. co stalo sie z Erika i z Kazuja?
A wiesz, że ta !@#$%^&* stacja telewizyjna, na której to za moich czasów puszczali, nigdy nie wyemitowała ostatniego odcinka? :x
Też się latami głowiłam co było dalej - i może to gdybanie skłoniło mnie do snucia własnych historii i fantazji? :twisted:

Puscili :> Chyba za czwartym razem jak powtarzali ;) Widzialam :D A sam film bardzo mi sie podobal, gdyby jeszcze tylko nie musieli sie w kazdym odcinku tluc tymi robotami ;p

Azirafal - 24 Kwietnia 2007, 08:41

Pamiętam, że uwielbiałem Generała Daimosa, boto był jedyny z tych serialików, w którym się zabijali i krew leciała :P A to wazne było dla dzieciaka ;)
Sauron - 30 Sierpnia 2010, 12:31

Dunadan napisał/a
hmm... no faktycznie. Dziwna sprawa... rzeczywiście wiele pozycji, nie tylko fantasy ale i sci-fi to niezłe romansidła :D może kobiety myślą że jest na odwrót? może to jakiś stereotyp że fantastyka, zwłaszcza sci-fi to ksiązki dla facetów gdzie biegają i strzelają się laserami?
Ja facet jestem i też nie rozumiem. Ale ktoś pzrecież musi!

Ej no teraz to czuję się urażona!
Nie trawię żadnych romansów!
Mi jak najbardziej odpowiada bieganie i strzelanie laserami! :D

Partner forum