Ogłoszenia - Administracja i Moderatorzy.
Agi - 11 Lutego 2008, 14:53
Panowie, proszę o spokój.
NURS podjął już decyzję
Cytat | jak się zrobi dym, przyjdzie wujek NURS i posprząta szybko i zdecydowanie.
jak mawia dalambert jest dobrze jak jest (czy jakoś tak). |
A jeśli uzna za stosowne ją zmienić, to ewentualnie będzie powód do dyskusji.
Za następny niepotrzebny post w tym wątku będzie ostrzeżenie.
Agi - 11 Lutego 2008, 16:04
post dalamberta przeniesiony we właściwe miejsce
gorat - 11 Lutego 2008, 20:49
O ja. Wchodzę wreszcie wieczorkiem sprawdzić, czy coś się nie dzieje, przeglądam listę tematów i czuję nagle, że z takimi userami to skaranie istne. No i faktycznie - na następnej stronie nieczytanych znajduję ten temat, a w nim istną licytację, kto powinien być następnym modem.
Kolejny odpadł... szkoda. Trzymaj się i szybko wracaj
Chyba czas na wprowadzenie oznaczenia moderatora "rezerwowego"? Takiego, którego jedyną wadą jest brak czasu? (Do zrobienia.)
Agata - 11 Lutego 2008, 21:27
gorat napisał/a | O ja. Wchodzę wreszcie wieczorkiem sprawdzić, czy coś się nie dzieje, przeglądam listę tematów i czuję nagle, że z takimi userami to skaranie istne. |
Dlatego się ich nazywa użyszkodnikami
Tomcich - 11 Lutego 2008, 21:47
gorat napisał/a | Chyba czas na wprowadzenie oznaczenia moderatora rezerwowego? Takiego, którego jedyną wadą jest brak czasu? |
A jakie są różnice między modem zwykłym a rezerwowym? Poza brakiem czasu oczywiście.
Anonymous - 11 Lutego 2008, 21:51
No chyba żadne?
Tomcich - 11 Lutego 2008, 21:56
Miria napisał/a | No chyba żadne? |
To po co mnożyć byty? Jak różnic w kompetencjach/ działaniu brak, to czemu rozróżniać funkcję?
Iscariote - 11 Lutego 2008, 21:57
Może niech się po prostu każdy pilnuje w miarę możliwości... Mod też człowiek, nie kozioł ofiarny, na którego można wszystko zrzucić, że nie pilnuje, czy coś.
Tomcich - 11 Lutego 2008, 21:59
Iscariote napisał/a | Może niech się po prostu każdy pilnuje w miarę możliwości... |
Tak rodzice przestrzegają swoje dzieci przed imprezą, a wpadki jakoś są.
Agata - 11 Lutego 2008, 22:04
Iscariote, ale też chyba bez przesady. Może ja nie jestem jakiś forumowy emeryt, ale nie widziałam, by ktoś tu narzekał na modów, że się obijają. Naród się żre, ale bierze za to odpowiedzialność
Iscariote - 11 Lutego 2008, 22:08
A no ja sie nie interesuje sprawą i może coś źle odebrałem. Pardon.
Anonymous - 11 Lutego 2008, 23:38
Oj, Adashi, oj, oj. Jak Ci się tak chce?
A serio to:
Martva raczej nie, wystarczy butik z bielizną w jednym miejscu.
mawete już jest modem w Gamedec Zone.
Kruk Siwy ma swoje pisanie i raczej się nie zgodzi, choć szkoda.
Elam. Veto!
Może Tomcich, Rafał, dareko?
agnieszka_ask - 11 Lutego 2008, 23:46
Cytat | Martva raczej nie, wystarczy butik z bielizną w jednym miejscu. |
i oczywiście zdajesz sobie sprawę z tego, że piszesz o ludziach z krwi i kości, i niektórych możesz urazić swoimi niezręcznymi wypowiedziami.
o rany! z tego się jakieś targowisko robi, a najgorsze jest to przedmiotowe traktowanie...
Anonymous - 12 Lutego 2008, 00:07
agnieszka_ask, z Martvą to był żart, ale fakt, nie widzi mi się jako mod, Elam też. Ale podoba mi się pani tok rozumowania, powiedział mały Jasio wychodząc z klasy.
Nie pisałem złośliwie.
ihan - 12 Lutego 2008, 08:53
Pomysł z wyborem modów przez forumowiczów, jest delikatnie mówiąc: idiotyczny. Rozumiem demokracja i te klimaty, ale bez przesady. Moda ma narzucić władza odgórna, w tym wypadku NURS i finał, żeby potem nikt nie narzekał. NURS tu jest Bogiem, a przy takim rozdziale ról pretensje są bez sensu.
Anonymous - 12 Lutego 2008, 08:54
Ale NURS może się wspomóc opiniami forumowiczów. Agi została mianowana w ten sposób, zdaje się.
ihan - 12 Lutego 2008, 09:39
Dotychczasowe opinie to w większości mapa sympatii i antypatii. NURS bywa na forum (co nie wszystkim administratorom sie zdarza, jak choćby na forum końskim), zna je i IMHO ma wystarczające rozeznanie by samodzielnie podjąć decyzję.
Anonymous - 12 Lutego 2008, 09:44
Nie zgodzę się jednakowoż. NURS ostatnio bywa rzadko, a wazne jest, żeby wybrac kogoś, kto jest tutaj najlepiej codziennie i kogo większośc szanuje. Pewnie, że on sam podejmie decyzję, ale poprzednio sam prosił o propozycje.
Adashi - 12 Lutego 2008, 10:22
ihan, Miria, nadajecie się na stanowisko, macie moje poparcie
Rafał - 12 Lutego 2008, 10:24
Hm, Adashi, masz rację
Kruk Siwy - 12 Lutego 2008, 10:25
To był tzw. pocałunek śmierci... rekomendacja od "złego" chłopca...
Ale może zostawmy to? Hm?
Kwapiszon - 12 Lutego 2008, 10:28
Wiele hałasu o nic.
Adashi - 12 Lutego 2008, 10:28
Ty też się nadajesz, drogi Rafale, mimo naszych wcześniejszych sporów (np. na tematy religijne), w których zawsze jednak zachowywałeś opanowanie, dlatego też wyrażam dla Twojej kandydatury moje votum zaufania
<co do racji, to zawsze, ale nie mów nikomu >
edit: No Kruku, wiesz Ty co? Bad Boy'em mnie kreujesz, hmm, co za image?
Agi - 12 Lutego 2008, 10:30
Proszę nie rozkręcajcie dyskusji. Zgłoszenia ochotników(bardzo mile widziani) i propozycje proponuję przesłać NURSOWI na pw.
Rafał - 12 Lutego 2008, 10:31
Z Ihan w kilku zasdniczych rzeczach się nie zgadzam, jest apodyktyczna, irytująca, (zazwyczaj stawia na swoim ), ale zdobyła mój szacunek, uważnie czytam jej wypowiedzi i jak się tak zastanowić - ma wszystkie cechy doskonałego moda
EDIT: Za długo pisałem, ay, ay ma'm juz silencio absoluto, tylko żadnych głupich, kolorowych pomysłów pod moim adresem
elam - 12 Lutego 2008, 10:32
Agi, a jestes pewna, ze Nurs chce dostac iles-tam privow w rodzaju "plose pana, a on/a sie nie nadaje, bo jest gupi i mnie obrazil " ?
znow, jak zwykle, bedzie z duzej chmury maly deszcz.
Adashi - 12 Lutego 2008, 10:33
Ok, przenieśmy się do Luźnych rozmów, jeśli ktoś ma ochotę
ihan - 12 Lutego 2008, 10:35
Ej ludzie, to nie wybory Miss i Mistera forum lub psychoanaliza i wyciąganie cech charakteru forumowiczów. O to mi właśnie chodziło: bez sensu. Propozycja Agi jest OK, bez wywlekania na światło dzienne i popisów elokwencji, twarde propozycje tylko.
A jako mod bym tylko dawała bany i ostrzeżenia, nawet bez ostrzeżenia.
Edit: elam, propozycja lepsza niż dyskusja na forum. W ogóle mam nadzieje, że pojawi się NURS i napisze, że głos ludu go nie obchodzi. I będzie spokój i sielanka.
Agi - 12 Lutego 2008, 10:39
Nie sądzę elam, żeby takie teksty nasze Koleżanki i Koledzy wysyłali, to po pierwsze.
Po drugie będą to propozycje wysyłane, taką mam nadzieję (wiem, umiera ostatnia), po przemyśleniu, a nie w ferworze dyskusji.
Po trzecie jeśli się wszyscy choć trochę opanujemy, sytuacja wróci do stanu sprzed awantur - Czarnego praktycznie nie ma na Forum od dłuższego czasu i dopóki nie ogłosił tego oficjalnie, wszystko funkcjonowało w miarę poprawnie.
Czarny - 12 Lutego 2008, 11:16
O wypraszam sobie jestem na forum codziennie, ale szczerze przyznaję, że sporo postów omijam, bo nie mam czasu - dlatego ustąpiłem miejsca innemu/innej
|
|
|