To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Mechaniczna pomarańcza [film] - Najpiekniejsi aktorzy? :o))

Iscariote - 30 Stycznia 2006, 19:25

joe_cool napisał/a
a kto nie był???? ech...

Odpowiedź z ironicznym wydźwiękiem: JA :mrgreen:

Merigold - 30 Stycznia 2006, 20:03

Iscariote napisał/a
joe_cool napisał/a
a kto nie był???? ech...

Odpowiedź z ironicznym wydźwiękiem: JA :mrgreen:

A ja tam byłam na zabój.
Ps. mamie też się podobał.

Iscariote - 30 Stycznia 2006, 20:07

A ja zawojuje ten temat... mozna to nazwac sabotażem nawet ale napisze to... :twisted:
Chuck Norris to najlepszy aktor... a jak ktos sie sprzeciwia to kopniak z półobortu :twisted:

A tak swoją drogą, gdyby Jennifer Garner była mężczyzną to ona byłyby najprzystojniejszym aktorem z całą pewnością :mrgreen:

Ariah - 30 Stycznia 2006, 20:37

Iscariote napisał/a
A tak swoją drogą, gdyby Jennifer Garner była mężczyzną to ona byłyby najprzystojniejszym aktorem z całą pewnością

Tu się akurat zgodzę z Szanownym Kolegą 8)

Ale w 'Alias' grał też Michael Vartan. Popełnił też rolę Lancelota w "Mgłach Avalonu" (moja koleżanka wariuje na temat Edwarda Attertona (Artura w tym filmie... Duncana Idaho z "Dzieci Diuny"... i niedoszłego, bo martwego, męża Sydney Bristow w Alias właśnie...)

Atterton nawet, nawet, niczego sobie. Vartan nieco zniewieściały, ale cóż. Ja tam bym nie narzekała.

Iscariote - 30 Stycznia 2006, 20:45

Cholera... i nie poszedł mój plan tak jak chciałem... :?
Ale jak juz mowa o Alias... jak ja tęsknie za tym serialem :cry: Jak ja go uwielbiam :roll:
Ale jak mi go puścili o 1 w nocy no to ja dziekuje za takie cos... a potem mówią, że młodzież nie ma sie na czym wychowywać w tej telewizji :evil:

Ariah - 30 Stycznia 2006, 21:10

Na AXN powtarzają pierwszy sezon Alias, może puszczą też 2.

A młodzież pewnikiem ma się wychowywac na Klanie i innych Plebaniach :mrgreen:

A tam przecież nie ma przystojnych aktorów...

Iscariote - 30 Stycznia 2006, 21:18

Czemu ja mam tylko 7 programów? :cry: :cry: :cry: :cry:
elam - 2 Lutego 2006, 15:00

- bo nie zasluguje na wiecej ktos, kto wielbi Aliasow :twisted:
Czarny - 2 Lutego 2006, 16:45

Iscariote napisał/a
Czemu ja mam tylko 7 programów?

A może dlatego, że nie zapłaciłeś za więcej ?

Argael - 2 Lutego 2006, 20:09

Jestem ciekaw, jak się wam spodoba ten pan. Co prawda to piosenkarz bardziej, ale zagrał (znakomicie zresztą) główną rolę w filmie fantastycznym, pt. Moon Child, więc chyba się tu kwalifikuje. Oto Gackt.
Fotka 1 , Fotka 2 , Fotka 3 , Fotka 4 .

Czarny - 2 Lutego 2006, 20:23

Po pierwszej fotce myślałem, że się pomyliłeś i dałeś jakąś kobiecinę, ale kolejne potwierdziły, że to jednak facet. Wydaje mi się, że już go gdzieś widziałem, ale nie w Moon Child. Ale może to tylko takie wrażenie.
Rodion - 2 Lutego 2006, 21:08

To to bardziej do tematu o aktorkach pasuje. :mrgreen:
Iscariote - 2 Lutego 2006, 21:23

Ej... to było perfidne... a ten piosenkarz fajny... jak ja lubie japonskie zespoły. Fajnie wyglądają... X-Japan i Yoshiki :D
elam - 3 Lutego 2006, 12:48

przepraszam, jestescie pewni ze to COS jest plci meskiej???????
no koszmar... to ja wygladam bardziej mesko.
tu jest temat o seksownych facetach, nie o polimorfach i transwestytach!

joe_cool - 3 Lutego 2006, 15:10

elam napisał/a

dobrze gada, dać jej wódki! :bravo

Vykosh - 3 Lutego 2006, 16:05

elam napisał/a

Tiaaa, najpierw maja byc "najpiekniejsi aktorzy" a potem jak ktos pokaze
pieknego kolezke to jest, ze zly :P
Obejrzyjcei sobie wokaliste demonicznego zespolu "Toki Hotel" - to jest dopiero ladny koles :)

To ja juz wole piekne aktorki ... :wink:

Iscariote - 3 Lutego 2006, 18:29

Tokio Hotel i ten koleś to masakra. Przez tydzien myślałem, że zespół ten ma jakąś brzydką, kiepsko spiewającą wokalistke. Jakie było moja przerazenie było gdy okazało sie ze sie myliłem
Lu - 3 Lutego 2006, 19:24

Iscariote napisał/a
Przez tydzien myślałem, że zespół ten ma jakąś brzydką, kiepsko spiewającą wokalistke. Jakie było moja przerazenie było gdy okazało sie ze sie myliłem

Okazało się że mają pięknego, świetnie śpiewającego wokalistę....

Rodion - 3 Lutego 2006, 19:25

Lu napisał/a
Okazało się że mają pięknego, świetnie śpiewającego wokalistę....

Oj! Bo zaraz zaczne ziać ogniem! :evil: :evil:

Iscariote - 3 Lutego 2006, 19:25

Mają brzydkiego, brzydko śpiewającego wokaliste. I jaka szkoda, że jest mniej więcej w tym wieku co ja :?
Czarny - 3 Lutego 2006, 19:53

A ciekawe czy kojarzą koleżanki, takiego osobnika jak Stuart Townsend i co o nim myslą.
joe_cool - 3 Lutego 2006, 19:57

jak zobaczyłam to tokio hotel w tv, to poczułam, że się starzeję... toż to dzieci! tak samo to coś... gackt, czy jak mu tam. chciałam też zauważyć, że w ankiecie przodują MĘŻCZYŹNI już nie najmłodsi (czy to się może razem pisze?)
a stuart townsend to grał może we 'wszystko o adamie'? jeśli tak, to powiem, że ciacho :D

Argael - 3 Lutego 2006, 20:26

Hehe, spodziewałem się podobnych reakcji na Gackta :)
Moja dziewczyna (Japonka, więc teoretycznie przyzwyczajona do takich bishonenów) też kiedyś mówiła, że to obrzydliwy narcyz. Dopiero jak jej pokazałem talk show z nim, okazało się że jest bardzo dowcipny, dobrze wychowany, bardzo męski i rewelacyjnie śpiewa. Od tego czasu jest jego fanką :)
Warto wiedzieć, że na jego wizerunku wzorowanych jest kilka postaci z serii Final Fantasy (m. in. Squall z FF8).
Jeśli chodzi o wiek, to Gackt ma teraz 35 lat. Na pierwszych trzech zdjęciach jest pewnie o kilka lat młodszy, ale i tak ma na nich ok 30. Japończycy wyglądają bardzo młodo dla Europejczyków. Trzeba wziąć na to poprawkę, zanim zacznie się ich wyzywać od "dzieci" :wink:

Haletha - 4 Lutego 2006, 11:32

Boże... Ta kobieta jest Japończykiem?:)
Iscariote - 4 Lutego 2006, 13:03

Ja tam Japończyków lubie jak juz pisałem, a wam sie nie dziwie, ze takie reakcje... przyzwyczajeni jesteśmy do Amerykańskich stereotypów przystojnego faceta.
Argael - 4 Lutego 2006, 13:06

Też bym pewnie tak reagował jeszcze 2-3 lata temu. Ale roczny wyjazd do Japonii pozostawił głębokie skazy na mojej psychice :wink:
Dunadan - 4 Lutego 2006, 14:29

Nie wiedziałem że mogą istnieć ludzie wyglądający jak postaci z filmów anime czy mangi... wow, niedługo będą kobiety z nogami 4 razy dłuższymi od torsu i piersiami... ehh, nie ważne...
Vykosh - 4 Lutego 2006, 17:21

A kto powiedzial ze tak wygladaja? Photoshop czyni cuda :)
W Japonii to nawet Japonke ladna znalezc ciezko, to ladny facet musi byc podrasowany komputerowo :P

Dunadan - 4 Lutego 2006, 17:42

no niby tak, ale to ostatnie zdjęcie nie było podkręcane foto-szopem...
Iscariote - 4 Lutego 2006, 18:46

Obrazek Ja bardzo uwielbiam tego pana Hide'a z X-Japan i jego, żółta gitarę w serduszka :D tutaj
Jak juz przy japońskiej urodzie jestesmy

Partner forum