Mechaniczna pomarańcza [film] - Najpiekniejsi aktorzy? :o))
Iscariote - 30 Stycznia 2006, 19:25
joe_cool napisał/a | a kto nie był???? ech... |
Odpowiedź z ironicznym wydźwiękiem: JA
Merigold - 30 Stycznia 2006, 20:03
Iscariote napisał/a | joe_cool napisał/a | a kto nie był???? ech... |
Odpowiedź z ironicznym wydźwiękiem: JA |
A ja tam byłam na zabój.
Ps. mamie też się podobał.
Iscariote - 30 Stycznia 2006, 20:07
A ja zawojuje ten temat... mozna to nazwac sabotażem nawet ale napisze to...
Chuck Norris to najlepszy aktor... a jak ktos sie sprzeciwia to kopniak z półobortu
A tak swoją drogą, gdyby Jennifer Garner była mężczyzną to ona byłyby najprzystojniejszym aktorem z całą pewnością
Ariah - 30 Stycznia 2006, 20:37
Iscariote napisał/a | A tak swoją drogą, gdyby Jennifer Garner była mężczyzną to ona byłyby najprzystojniejszym aktorem z całą pewnością |
Tu się akurat zgodzę z Szanownym Kolegą
Ale w 'Alias' grał też Michael Vartan. Popełnił też rolę Lancelota w "Mgłach Avalonu" (moja koleżanka wariuje na temat Edwarda Attertona (Artura w tym filmie... Duncana Idaho z "Dzieci Diuny"... i niedoszłego, bo martwego, męża Sydney Bristow w Alias właśnie...)
Atterton nawet, nawet, niczego sobie. Vartan nieco zniewieściały, ale cóż. Ja tam bym nie narzekała.
Iscariote - 30 Stycznia 2006, 20:45
Cholera... i nie poszedł mój plan tak jak chciałem...
Ale jak juz mowa o Alias... jak ja tęsknie za tym serialem Jak ja go uwielbiam
Ale jak mi go puścili o 1 w nocy no to ja dziekuje za takie cos... a potem mówią, że młodzież nie ma sie na czym wychowywać w tej telewizji
Ariah - 30 Stycznia 2006, 21:10
Na AXN powtarzają pierwszy sezon Alias, może puszczą też 2.
A młodzież pewnikiem ma się wychowywac na Klanie i innych Plebaniach
A tam przecież nie ma przystojnych aktorów...
Iscariote - 30 Stycznia 2006, 21:18
Czemu ja mam tylko 7 programów?
elam - 2 Lutego 2006, 15:00
- bo nie zasluguje na wiecej ktos, kto wielbi Aliasow
Czarny - 2 Lutego 2006, 16:45
Iscariote napisał/a | Czemu ja mam tylko 7 programów? |
A może dlatego, że nie zapłaciłeś za więcej ?
Argael - 2 Lutego 2006, 20:09
Jestem ciekaw, jak się wam spodoba ten pan. Co prawda to piosenkarz bardziej, ale zagrał (znakomicie zresztą) główną rolę w filmie fantastycznym, pt. Moon Child, więc chyba się tu kwalifikuje. Oto Gackt.
Fotka 1 , Fotka 2 , Fotka 3 , Fotka 4 .
Czarny - 2 Lutego 2006, 20:23
Po pierwszej fotce myślałem, że się pomyliłeś i dałeś jakąś kobiecinę, ale kolejne potwierdziły, że to jednak facet. Wydaje mi się, że już go gdzieś widziałem, ale nie w Moon Child. Ale może to tylko takie wrażenie.
Rodion - 2 Lutego 2006, 21:08
To to bardziej do tematu o aktorkach pasuje.
Iscariote - 2 Lutego 2006, 21:23
Ej... to było perfidne... a ten piosenkarz fajny... jak ja lubie japonskie zespoły. Fajnie wyglądają... X-Japan i Yoshiki
elam - 3 Lutego 2006, 12:48
przepraszam, jestescie pewni ze to COS jest plci meskiej???????
no koszmar... to ja wygladam bardziej mesko.
tu jest temat o seksownych facetach, nie o polimorfach i transwestytach!
joe_cool - 3 Lutego 2006, 15:10
elam napisał/a | przepraszam, jestescie pewni ze to COS jest plci meskiej???????
tu jest temat o seksownych facetach, nie o polimorfach i transwestytach! |
dobrze gada, dać jej wódki!
Vykosh - 3 Lutego 2006, 16:05
elam napisał/a | przepraszam, jestescie pewni ze to COS jest plci meskiej???????
tu jest temat o seksownych facetach, nie o polimorfach i transwestytach! |
Tiaaa, najpierw maja byc "najpiekniejsi aktorzy" a potem jak ktos pokaze
pieknego kolezke to jest, ze zly
Obejrzyjcei sobie wokaliste demonicznego zespolu "Toki Hotel" - to jest dopiero ladny koles
To ja juz wole piekne aktorki ...
Iscariote - 3 Lutego 2006, 18:29
Tokio Hotel i ten koleś to masakra. Przez tydzien myślałem, że zespół ten ma jakąś brzydką, kiepsko spiewającą wokalistke. Jakie było moja przerazenie było gdy okazało sie ze sie myliłem
Lu - 3 Lutego 2006, 19:24
Iscariote napisał/a | Przez tydzien myślałem, że zespół ten ma jakąś brzydką, kiepsko spiewającą wokalistke. Jakie było moja przerazenie było gdy okazało sie ze sie myliłem |
Okazało się że mają pięknego, świetnie śpiewającego wokalistę....
Rodion - 3 Lutego 2006, 19:25
Lu napisał/a | Okazało się że mają pięknego, świetnie śpiewającego wokalistę.... |
Oj! Bo zaraz zaczne ziać ogniem!
Iscariote - 3 Lutego 2006, 19:25
Mają brzydkiego, brzydko śpiewającego wokaliste. I jaka szkoda, że jest mniej więcej w tym wieku co ja
Czarny - 3 Lutego 2006, 19:53
A ciekawe czy kojarzą koleżanki, takiego osobnika jak Stuart Townsend i co o nim myslą.
joe_cool - 3 Lutego 2006, 19:57
jak zobaczyłam to tokio hotel w tv, to poczułam, że się starzeję... toż to dzieci! tak samo to coś... gackt, czy jak mu tam. chciałam też zauważyć, że w ankiecie przodują MĘŻCZYŹNI już nie najmłodsi (czy to się może razem pisze?)
a stuart townsend to grał może we 'wszystko o adamie'? jeśli tak, to powiem, że ciacho
Argael - 3 Lutego 2006, 20:26
Hehe, spodziewałem się podobnych reakcji na Gackta
Moja dziewczyna (Japonka, więc teoretycznie przyzwyczajona do takich bishonenów) też kiedyś mówiła, że to obrzydliwy narcyz. Dopiero jak jej pokazałem talk show z nim, okazało się że jest bardzo dowcipny, dobrze wychowany, bardzo męski i rewelacyjnie śpiewa. Od tego czasu jest jego fanką
Warto wiedzieć, że na jego wizerunku wzorowanych jest kilka postaci z serii Final Fantasy (m. in. Squall z FF8).
Jeśli chodzi o wiek, to Gackt ma teraz 35 lat. Na pierwszych trzech zdjęciach jest pewnie o kilka lat młodszy, ale i tak ma na nich ok 30. Japończycy wyglądają bardzo młodo dla Europejczyków. Trzeba wziąć na to poprawkę, zanim zacznie się ich wyzywać od "dzieci"
Haletha - 4 Lutego 2006, 11:32
Boże... Ta kobieta jest Japończykiem?:)
Iscariote - 4 Lutego 2006, 13:03
Ja tam Japończyków lubie jak juz pisałem, a wam sie nie dziwie, ze takie reakcje... przyzwyczajeni jesteśmy do Amerykańskich stereotypów przystojnego faceta.
Argael - 4 Lutego 2006, 13:06
Też bym pewnie tak reagował jeszcze 2-3 lata temu. Ale roczny wyjazd do Japonii pozostawił głębokie skazy na mojej psychice
Dunadan - 4 Lutego 2006, 14:29
Nie wiedziałem że mogą istnieć ludzie wyglądający jak postaci z filmów anime czy mangi... wow, niedługo będą kobiety z nogami 4 razy dłuższymi od torsu i piersiami... ehh, nie ważne...
Vykosh - 4 Lutego 2006, 17:21
A kto powiedzial ze tak wygladaja? Photoshop czyni cuda
W Japonii to nawet Japonke ladna znalezc ciezko, to ladny facet musi byc podrasowany komputerowo
Dunadan - 4 Lutego 2006, 17:42
no niby tak, ale to ostatnie zdjęcie nie było podkręcane foto-szopem...
Iscariote - 4 Lutego 2006, 18:46
Obrazek Ja bardzo uwielbiam tego pana Hide'a z X-Japan i jego, żółta gitarę w serduszka tutaj
Jak juz przy japońskiej urodzie jestesmy
|
|
|