To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Mechaniczna pomarańcza [film] - Najpiekniejsze aktorki w naszych ulubionych filmach...

Łodzianin - 23 Marca 2006, 15:21

No niedokładnie o kunszt aktorski mi chodziło. :D
Panie Borkowska i Teodorska swymi wizerunkami mile mnie zaskoczyły.
Wreszcie jakieś dziewczyny nie wychudzone jak PAN ŚMIERĆ.

Piech - 23 Marca 2006, 16:59

Z polskich aktorek chyba najchętniej oglądam Agnieszkę Grochowską. Nie wiem, czy to jest klasyczna piękność, ale jej role i ich wykonanie (np. w "Warszawie"), to wszystko razem sprawia wrażenie piękna.

A jeżeli chodzi o samą urodę, to zamiast iść do kina najlepiej przejść się po mieście.

Łodzianin - 23 Marca 2006, 21:32

OK. Chodzenie po lodzie w mróz, mnie nie kreci.
Lu - 24 Marca 2006, 00:29

Piech napisał/a
A jeżeli chodzi o samą urodę, to zamiast iść do kina najlepiej przejść się po mieście.

Cytat
OK. Chodzenie po lodzie w mróz, mnie nie kreci.

Piech miał na myśli miasto Szczecin.

reginald - 24 Marca 2006, 08:59

Głos na Jessicę Albę i Kate Beckinsale i jeszcze na tę aktorkę, która grała córkę Imperatora w serialowej ekranizacji Diuny i chyba w którejś wersji 20 tysięcy mil podmorskiej żeglugi.
Gorm - 25 Marca 2006, 18:35

Mam sentyment do Juliette Lewis choc w Strange Days jak dla mnie blysnela głównie na soundtracku, warto wspomniec także o Madeline Stowe za "12 Małp"
Łodzianin - 28 Marca 2006, 11:46

Catherine Mc Cormack- Braveheart. Piękna kobieta. O i jeszcze to dziewcze z Waterworld Costnera. O juz wiem Jeanne Triplehorn. Foxy!
Cavek - 28 Marca 2006, 12:13

nie wiem czemu tutaj jeszcze nie bylo:

a) Scarlett Johanson (pominieta pewnie po spacyfikowaniu tematu Blondynek przez Romana P. :wink: ) - The Island
b)Natalie Portman SW Ep I-III
c) Laury Harring z Mulholland Dr.
i ... Alison Doody ktora znacie choc myslicie ze nie znacie :) (Dr. Elsa Schneider z Indiany :) ) a teraz wyglada jeszcze lepiej :roll:

Urbaniuk - 28 Marca 2006, 13:03

OOOOOOOO tak Doktor Elsa Schneider - ok. Zarówno w sukience, polowym mundurze, skurzanym płaszczu jak i szlafroczku. Bez szlafroczka pewnie też ładnie wygląda, choć troszkę za chuda, ale w tym typie urody to pasuje.
W oczekiwaniu na Indiana Jones IV - http://i.cnn.net/cnn/2003...ana.cast.ap.jpg :D urocze.

Hauer - 29 Marca 2006, 21:34

Mój typ: Joanne Whalley
np. jako Sorsha w "Willow". Ta pani mnie urzekła :roll:

Hauer - 21 Kwietnia 2006, 19:37

No i oczywiscie śliczna Carrie Fisher :)
Tengrom - 22 Kwietnia 2006, 00:11

halle berry <-- kod dostepu

i bogini blondynek z ally mcbeal

reginald - 6 Czerwca 2006, 18:16

Obejrzałem niedawno 2-gą serię BG..... TOSTER NUMER 6 !!!!!!!!
Albion - 6 Czerwca 2006, 20:12

Michelle Pfeiffer - cudowna i delikatna...
mniam... :mrgreen:

Tomcich - 6 Czerwca 2006, 20:14

Jak dla mnie Jodie Foster - uroda+inteligencja :D
Fidel-F2 - 6 Czerwca 2006, 20:20

Hauer rzekł

Cytat
No i oczywiscie śliczna Carrie Fisher

hmmm....śliczna???hmmm.......

Ixolite - 6 Czerwca 2006, 20:40

Fajna jest Jewel Staite jako Kaylee w serialu Firefly i pełnometrażowym Serenity :roll:
elam - 24 Czerwca 2006, 09:59

OSWIADCZAM NINIEJSZYM

ZE JAKKOLWIEK ROZUMIEM, ZE MOZNA UWAZAC ANGELINE JOLIE ZA LADNA CZY SEKSOWNA KOBIETE,
MOIM ZDANIEM MA ONA NIEZLE POPRZESTAWIANE POD DEKLEM I NIE MAM ZAMIARU WDAWAC SIE W DYSKUSJE O NIEJ,
ZWLASZCZA W INNYCH WATKACH :twisted:

Ixolite - 24 Czerwca 2006, 10:04

Hyhy, jak to juz ktos zauwazyl w tym 'innym' watku, sama zaczelas :mrgreen:
Pako - 24 Czerwca 2006, 10:12

Agneliny nie lubię. A fe...
Fidel-F2 - 24 Czerwca 2006, 10:22

Pako, może opętany jesteś? Ale tak czy inaczej coś ze zdrowiem masz nie w porządku. Ona nie jest do lubienia tylko do podobania.
elam - 24 Czerwca 2006, 10:28

trudno zeby ci sie podobalo cos, czego nie lubisz
no chyba Fidel, ze opetany jestes :mrgreen:

Fidel-F2 - 24 Czerwca 2006, 10:32

Parę razy zdarzyło mi się, że nie lubiłem kobiet, którem mi się podobały. Co w tym nadzwyczajnego?
Argael - 24 Czerwca 2006, 10:38

Angelina jest cudowna, a ta jej niekonwencjonalność (którą elam nazywa "poprzestawianiem pod deklem"), tylko dodaje jej uroku i niepowtarzalności. I ten głos...
Piech - 24 Czerwca 2006, 12:15

Chciałbym zobaczyć Angelinę Jolie w basenie - jak próbuje utrzymać się na powierzchni przy tej ilości silikonu.
Indy - 24 Czerwca 2006, 13:52

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

U mnie wszyscy szleją za tą co grała w harrym poterze. Mnie się ona raczej nie podoba.
Ale jakoś dziwny trafem urodziłą się o dzien wcześniej niż ja. :shock:

Pako - 24 Czerwca 2006, 17:59

Znaczy Hermiona niby? Nawet ładna jest.
A Angelina mi się nie podoba. Co do opętania, to też raczej wyukluczam, bo do kościoła chodzę, czasem zdarza mi się pazury w wodzie święconej unurzać ;)

Tomcich - 24 Czerwca 2006, 18:14

Jeżeli chodzi o urodę to mnie osobiście Angelina Jolie się nie podoba, podobnie jak niejaka Julia Roberts. Druga taka "piękność" :mrgreen: Ale cóż De gustibus ...itd. :mrgreen:
Argael - 24 Czerwca 2006, 18:43

Julia jest paskudna z tymi swoimi ustami od ucha do ucha. :x
elam - 24 Czerwca 2006, 18:51

jak sie nie usmiecha, to fajna jest.
w Erin Brokovitch jest super.

Partner forum