To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Konwenty dawno minione - Sylwestrowy Jaćkon II: Powrót Bałwana Kutulu

Witchma - 27 Października 2011, 19:36

Pewnie chce nam zrobić niespodziankę :D
baranek - 27 Października 2011, 19:44

I znowu ujawni się dopiero przy odjeździe?
fealoce - 27 Października 2011, 21:24

ilcattivo13 napisał/a
Witchma napisał/a
Ale tylko pod warunkiem, że w sylwestra będziemy równie entuzjastycznie nastawieni do życia co ostatnio :mrgreen:

co wobec planowanego braku daktyli może być niecałkiem możliwe :mrgreen:

Ale o co chodzi z tymi daktylami? :mrgreen:

nimfa bagienna - 27 Października 2011, 21:26

Hubercik ci zaraz wszystko z przyjemnością opowie. :wink: On lubi to wspominać. :wink:
Matrim - 28 Października 2011, 13:04

baranek napisał/a
A Matrim będzie na Jaćkonie?

A potrzeba Wam dusz do zapełnienia pensjonatu przed Zakonem Agresywnego Wieszaka, czy tylko kogoś do zaszywania się w pokoju? ;)

baranek napisał/a
I znowu ujawni się dopiero przy odjeździe?

Ej no. Przecież nie byłem (-liśmy) ukryty, żeby się ujawniać. Onieśmielony - być może. Ale nie ukryty :)

Witchma - 28 Października 2011, 13:05

Matrim, czas na wyjście z cienia :D
ilcattivo13 - 28 Października 2011, 14:01

fealoce - poszukaj sprawozdań w wątku poprzedniego zimowego Jaćkonu. Tam będziesz miała wszystko czarno na białym i sino-niebieskim :wink:

Witchma - drugie wyjście z cienia? ;P:

Lynx - 28 Października 2011, 19:16

Wideokonferencja może być, chyba, że mi się plany zmienią z kameralnej posiadówki w wyjściówkę- bo może znajdzie się jakiś nianiek ? :wink:
baranek - 30 Października 2011, 20:54

czy my już znamy dokladny termin Jaćkonu i termin, do kiedy wpłacac zaliczki? bo ja bym w pracy urlop klepnąć.
fealoce - 30 Października 2011, 21:04

O, to dobre pytanie :mrgreen:
btw, baranku, fajnego masz ava

ilcattivo13 - 31 Października 2011, 16:39

baranek - tak jak pisałem: będę dzwonił w tę środę (najpóźniej w czwartek) i wtedy będzie wiadomo co z zaliczką i jakie pokoje wywalczę (będę się starał załatwić jakąś dodatkową "dwójkę" dla Kasiek).
Co do urlopu - tak jak w zeszłym roku, najlepszym rozwiązaniem będzie przyjazd czwartek-piątek (29-30) i wyjazd we wtorek (3-go). Ale urlop zaklepuj wedle uznania. Zawsze możecie przyjechać dzień czy dwa wcześniej i pomieszkać u mnie :wink:

ilcattivo13 - 3 Listopada 2011, 20:50

UWAGA!!!!!
Zarezerwowałem pokoje, jutro właścicielka ma oddzwonić w sprawie zaliczki (chodzi o nr konta - teraz nie mogła podać, bo nie było jej w domu).

Gut-ble-ble? :wink:

nimfa bagienna - 3 Listopada 2011, 21:19

Gut!
fealoce - 3 Listopada 2011, 21:31

sure! :mrgreen:
ilcattivo13 - 3 Listopada 2011, 23:05

skoro tak, no to prawidłowo, dostatecznie :D
shenra - 4 Listopada 2011, 07:29

Ja chyba odpadam. Jeszcze nie na 100%, ale z dużym prawdopodobieństwem.
baranek - 4 Listopada 2011, 07:52

Kurdesz, shenra, no weź, a ja właśnie urlop sobie zaklepałem. kurdesz, shenra, no weź, z kim ja będę na szluga chodził i przyprawiał znajomych o czkawkę?
Witchma - 4 Listopada 2011, 08:02

shenra, no chyba se w kulki lecisz :evil:
nimfa bagienna - 4 Listopada 2011, 10:42

Shenra, przyjedź, przyjedź, przyjedź! Podaruję ci stringi! Takie ładne, z czerwonymi piórkami! :idea: :mrgreen: :lol:
merula - 4 Listopada 2011, 10:58

taa... i ona w nich będzie chodzić na dymka z barankiem :twisted:
baranek - 4 Listopada 2011, 10:59

merula, no co, jakby nie było zbyt mroźnie...
nimfa bagienna - 4 Listopada 2011, 11:04

Stringi i gumofilce, hm....
:idea: :mrgreen:

Agi - 4 Listopada 2011, 11:04

Znowu Wam zazdroszczę. :(
baranek - 4 Listopada 2011, 11:05

nimfa bagienna, klasyczna okołosuwalska erotyka.

E: Agi, ale gumofilców?

merula - 4 Listopada 2011, 11:06

Agi napisał/a
Znowu Wam zazdroszczę. :(

ja na razie też :?

shenra - 4 Listopada 2011, 19:16

Jej jak jakimś cudem odłożę kasę to łaj not, ale perspektywy są chwilowo marne. Nie poddaję się mimo gó.wnianego samopoczucia. Tylko gorzej z rezerwacją pokoju, znaczy miejsca, bo jaki ma sens wpłacać przedpłatę jak nic z tego nie będzie? Bo to nie Falkon, gdzie ewentualnie tracę 30 złotych.

Wiecie, że zrobię wsio, żeby tego nie przegapić, ale bez rezerwejszyn to nie wiem, czy samo mi koło nosa nie przeleci :|

ilcattivo13 - 4 Listopada 2011, 21:17

merula, shenra (i inni niepewni/niezdecydowani) - uprzedziłem właścicielkę, że w terminie późniejszym jeszcze się pewnie ktoś zdecyduje/upewni (że może) i będzie chciał dołączyć. Powiedziała, żeby tylko nie zwlekali zbyt długo. Więc jakaś szansa na miejsca w terminie późniejszym jest. Przynajmniej dopóki jakaś inna grupa się nie wpakuje i nie zajmie pustych pokoi.

BTW. Właścicielka miała zadzwonić i podać konto, na razie cisza. W razie co, jutro sam do niej zadzwonię.

merula - 6 Listopada 2011, 12:38

a ile tej zaliczki?

a, i wczoraj w Paradoxie padł pomysł stworzenia koszulki. może to i niegłupia koncepcja.

Zgaga - 6 Listopada 2011, 12:40

Ech, chyba wypadałoby jutro przelew posłać.
ilcattivo13 - 6 Listopada 2011, 15:50

"szefowa" nie dzwoniła, a mnie nawiedzili goście i też nie mogłem. W niedzielę interesów nie załatwiam, więc zadzwonię jutro.

merula - też mi to po głowie chodziło, ale teraz mam taką sytuację (przez te dofinansowanie), że nie wiem, czy się z odznakami do Sylwestra wyrobię, a chciałbym, żeby grafiki z koszulek i odznak były podobne, a przynajmniej, żeby logo miały wspólne. No i wychodzi kompletna nieznajomość programów graficznych, poza Paintem ofkors ;P:

Partner forum