Konwenty dawno minione - Avangarda 7 (21-24 lipiec 2011)
Ozzborn - 26 Czerwca 2011, 21:06
O! Ktoś bije gorima! miła odmiana
Adanedhel - 27 Czerwca 2011, 09:04
E tam. Był już nawet noszony na rękach. To dopiero było coś.
Zgaga - 27 Czerwca 2011, 10:37
Czy już została wybrana knajpa konwentowa?
Jade Elenne - 28 Czerwca 2011, 18:13
Ozzborn napisał/a | O! Ktoś bije gorima! miła odmiana |
Odmiana? Mam rozumieć, że do tej pory to gorim bił innych?
Zgaga napisał/a | Czy już została wybrana knajpa konwentowa? |
Rozmowy jeszcze trwaja. Niestety, tegoroczna Ava jest daleko od Px, więc trzeba będzie się zadowolić okolicznymi lokalami.
Ozzborn - 28 Czerwca 2011, 20:24
Jade Elenne napisał/a | Odmiana? Mam rozumieć, że do tej pory to gorim bił innych? |
Żebyś wiedziała ;]
Jade Elenne - 28 Czerwca 2011, 22:03
Ozzborn napisał/a | Żebyś wiedziała ;] |
lolWUT. Tylko nie mówcie, że Nutzza też...
Po Triconie powinnam się uznać za obrończynię uciśnionych i dręczonych przez Jarka
Lowenna - 29 Czerwca 2011, 23:15
ilcattivo13 napisał/a | ktoś chętny na pokój? | Również szukam współlokatorki.
ilcattivo13, jeżeli nie znajdziesz sobie pary, to możemy się razem sparować
Martva - 30 Czerwca 2011, 09:29
Lowenna napisał/a | Również szukam współlokatorki. |
Hmmm, gdziecozaile? Łamię się.
dalambert - 30 Czerwca 2011, 09:40
Martva napisał/a | Łamię się. |
Tak trzymać
Martva - 30 Czerwca 2011, 09:53
Tylko jeszcze by mi się przydało a/towarzystwo do ciapągu, b/kasa (nie chce ktoś jakiejś fajnej plecionkowej biżuterii? )
merula - 1 Lipca 2011, 18:32
Martva, 3 godziny beż towarzystwa chyba wytrzymasz.
Martva - 1 Lipca 2011, 18:47
No nie wiem, zgubię się albo mnie ukradną...
fealoce - 1 Lipca 2011, 19:36
Nie zgubisz się A do pociągu weźmiesz książkę i po problemie.
Lowenna - 3 Lipca 2011, 18:20
Martva, jeżeli się zdecydujesz, to, proszę, zarezerwuj dla mnie pokój na dwa noclegi. Piątek i sobota.
Pozdrawiam z autostrady między Malagą a Granadą
ilcattivo13 - 4 Lipca 2011, 16:38
buuu... a ja znowu zostałem sam jak ten przysłowiowy palec Chyba będę kimał w ciut-furze... Albo pomolestuję gorimusa o namiot. W końcu, co to za Gorimokon bez namiotu
merula - 4 Lipca 2011, 16:50
od biedy możesz rozbić namiot u mnie w ogródku. przez las i do Gorimokonu ze cztery kilosy będą.
Jade Elenne - 4 Lipca 2011, 17:24
ilcattivo13, kampus SGGW dysponuje wielgachnym trawnikiem, więc namiot się zmieści. Ale jeśli pogoda zerwie z tradycją i zamiast upałów Avangardę będą gnębić ulewy, spanie w namiocie może być zadaniem ekstremalnym Swoją drogą, na Krakonie widziałam rozbity przed szkołą namiot. Nie wiem, kto się na to odważył, ale jestem pełna podziwu...
Dla wszystkich, którzy reflektują na akademiki, mam dobrą wiadomość: udało nam się obniżyć ceny noclegów. Opłata za jedną dobę, niezależnie od wielkości pokoju, to teraz 33 zł. Nie dość, że więcej zostanie na piwo, to jeszcze standard jest znacznie lepszy niż w akademikach na Triconie czy hotelu na poprzednich Pyrkonach (dowody na fotkach).
Hardkorowców preferujących sale wspólne uprzedzam, że jeszcze takowymi nie dysponujemy. Starania trwają, wszystko będzie wiadome w najbliższym czasie.
ilcattivo13 - 4 Lipca 2011, 18:52
dzięki, merula, ale chyba nie skorzystam Jeszcze by mi ktoś z wyższych pięter coś na głowę zrzucił
Jade Elenne - pogoda mi niestraszna, ja z Suwałk jestem
A trawnik był też "u Osieckiej". I to właśnie mój namiot stał na nim dwa lata temu Stał, ale... Najpierw miało być wszystko o.k., tyle że jak już namiot postawiłem, to zaczęły się przeprowadzki (co najmniej dwie, bo paniom z sekretariatu kłuł w oczy), łapówki i takie tam. Stąd moje wątpliwości, czy jak tym razem zechciałbym rozbić namiot, to czy znowu nie byłoby jakichś szopek. Ale jak będę miał gwarancje orgów, że można spać w namiocie na terenie kampusu, to będę w takowym spał. Tylko, czy będę miał takie gwarancje?
Jade Elenne - 4 Lipca 2011, 20:17
ilcattivo13 napisał/a | Ale jak będę miał gwarancje orgów, że można spać w namiocie na terenie kampusu, to będę w takowym spał. Tylko, czy będę miał takie gwarancje? |
Aj waj, zasięgnęłam opinii administracji SGGW i odpowiedź jest brutalna: jeśli ktoś rozstawi namiot na kampusie, wywalą go z namiotem.
Niestety, to uczelnia ma głos decydujący, mogę zatem jedynie pochylić głowę i przeprosić za robienie nadziei. Zachęcam do skorzystania z akademika - może nie oferuje tak ekstremalnych doznań jak namiot, ale na pewno będzie się dobrze spało
Kasiek - 4 Lipca 2011, 20:50
Będę. Będę. Będę. Wolne zaklepane. Nie wiem tylko na ile dni. No i będę potrzebować kogoś do pokoju :)Ktoś się pisze?
Martva - 4 Lipca 2011, 21:03
Kurczę, te akademiki mają naprawdę kuszące ceny. Rozejrzę się czy mi ktoś kasę pożyczy
Lowenna - 5 Lipca 2011, 22:14
Martva, Kasiek, bierzemy razem pokój? Jutro upływa termin rezerwacji akademików a ja jestem pod Walencją i zaraz znowu będę bez neta.
Kasiek, jeżeli chcesz mnie w pokoju, to bardzo Cie proszę byś dokonała rezerwacji i dla mnie na dwie noce, piątek i sobota. Podeślij mi numer konta, to przy najbliższym dostępie do sieci zrobię Ci przelew W przeciwnym razie będę spała na drugim końcu Wawy
Zgaga - 6 Lipca 2011, 08:29
Przyklepane. Dokonałam akredytacji, rezerwacji noclegów (tak, tak - noclegów - bo jak pomyślałam, że będę się w środku nowy telepać na Pragę, to mi coś się zrobiło), opłaciłam. Ufff.
Lowenna, rezerwację noclegów przedłużono do 10.07, spadły też ceny - do 33 zł.
Coś się tam orgom udało wynegocjować.
Falkon - 6 Lipca 2011, 08:54
Mam boskie błogosławieństwo, by pojawić się na Avangardzie!
Kasiek - 6 Lipca 2011, 10:34
Lowenna napisał/a | Martva, Kasiek, bierzemy razem pokój? Jutro upływa termin rezerwacji akademików a ja jestem pod Walencją i zaraz znowu będę bez neta.
Kasiek, jeżeli chcesz mnie w pokoju, to bardzo Cie proszę byś dokonała rezerwacji i dla mnie na dwie noce, piątek i sobota. Podeślij mi numer konta, to przy najbliższym dostępie do sieci zrobię Ci przelew W przeciwnym razie będę spała na drugim końcu Wawy |
Choroba, dokonałam rezerwacji zanim spojrzałam na forum
Zaraz mogę to skorygować, zrobię za Ciebie rezerwację Lowenna, ja też biorę dwie noce, bo będę od piątku. Pewnie że chcę Cię w pokoju (jak to fajnie brzmi )
edit: Zrobiłam rezerwację, opłaciłam dwie noce, 2 osobowy pokój, 2 miejsca na siebie (mam nadzieję, że nie uznają dwóch wpłat ode mnie i maili z rezerwacją za pomyłkę i przeczytają treść maila ). Martva, jak chcesz do nas dołączyć, to daj znać, wyślemy im prośbę zmianę pokoju.
Lowenna, wysyłam Ci pw, ale bez pośpiechu, jak chcesz to rozliczymy się na konwencie. Jak Ci wygodniej.
Postanowione, że jadę :>
Martva - 6 Lipca 2011, 11:23
Łaaa, to ja chcę. A co
Będę się musiała zapożyczyć u siostry
Kasiek - 6 Lipca 2011, 14:22
To co, też dwie noce i założyć za Ciebie i zmieniać rezerwację, czy inaczej przyjeżdżasz?
Martva, cudny avik :>
Hubert - 6 Lipca 2011, 19:11
Istnieje coraz większe ryzyko, że pojawię się chociaż na chwilę. Siostra mieszka o rzut beretem od SGGW.
EDIT: Jaka piękna liczba. Czy istnieje możliwość zablokowania licznika postów?
merula - 6 Lipca 2011, 19:21
nie
choć można nie pisać więcej
Iscariote - 6 Lipca 2011, 19:47
Program? Jakiś program? Konkrety? Przeglądam stronę Avy i nic nie widzę
|
|
|