Konwenty dawno minione - Kuchnia?! Jaćkon na gorąco raz!
baranek - 13 Stycznia 2011, 14:33
wiesz Hubercie, ja tam się mogę położyć w namiocie. ale biorąc pod uwagę przedziwne i mało w sumie zabawne właściwości mojego kręgosłupa, prawdopodobieństwo, że wstanę jest tak mniej więcej pół na pół.
Matrim - 13 Stycznia 2011, 14:33
ilcattivo13 napisał/a | Matrim - fanzolić wieszaki, a co z Wami? Wpisać? |
A to tła wam potrzeba?
No, ale może tym razem bym się chociaż odezwał
Zgaga - 13 Stycznia 2011, 14:44
ilcattivo13, uspokoiłeś mnie. To także oznacza, że mogą ostatni niezdecydowani przybywać.
baranek - 13 Stycznia 2011, 14:51
Cytat | No, ale może tym razem bym się chociaż odezwał |
Matrim, traktować to jako groźbę, czy obietnicę raczej.
Witchma - 13 Stycznia 2011, 14:54
Czyżby Matrim nas wyparł...?
Kasiek - 13 Stycznia 2011, 17:01
ilcativo13 co się będę chwalić. Z zabaw integracyjnych możemy jeszcze ryby łowić wszędzie bo dyrektor okręgu rybackiego w Suwałkach, Robert, to jej najlepszy przyjaciel a i mój dobry znajomy
jeden dyrektor uczy drugiego łowienia wodorostów
Żeby narobić Wam smaka na Suwalszczyznę, wstawiam link do fotek z Paniewa - lista skoczy do 50 osób
http://www.garnek.pl/majorka/a/?m=201007
Matrim - 13 Stycznia 2011, 21:31
baranek, groźbietnica. Ewentulanie obieźba.
Witchma, w życiu!
shenra - 13 Stycznia 2011, 21:33
Matrim, to może inaczej, pamiętasz nas w ogóle?
baranek - 13 Stycznia 2011, 21:38
shenra, ale w ogóle, ten cały Matrim, to który to był?
shenra - 13 Stycznia 2011, 21:39
baranek, toś mnie teraz zastrzelił. Chyba nie ten od wieszaka, nie zdecydowanie nie. Plątało się ich tam jeszcze dwóch. Coś mi mówi, że to ten taki co miał jedną nóżkę bardziej
Matrim - 13 Stycznia 2011, 21:45
To już nie muszę odpowiadać, jak widać
shenra - 13 Stycznia 2011, 21:52
Matrim zapożyczyć Ci:
Matrim - 13 Stycznia 2011, 21:56
shenra, nie, to zdecydowanie nie byłem ja. Ten w kapturze i z kosą musiał być z Białegostoku
shenra - 13 Stycznia 2011, 22:02
A podobny do Twojego avika Damn, śmiemniactwo stosowane.
Ozzborn - 13 Stycznia 2011, 22:18
ilcattivo13 napisał/a | Ozzborn - termin ustalony na zaraz-po-Avie (24 - 31.07). Żeby nie przerywać tego co dobre
|
Aha, no to ja będę właśnie wracał z Syrii... lub pasał wielbłądy beduinom, którzy mnie porwali
Matrim - 13 Stycznia 2011, 22:23
shenra, bo ze szkieletami jest jak z Chińczykami - różnice są subtelne
ilcattivo13 - 14 Stycznia 2011, 14:43
Witchma - w życiu nie mógłbym spać z Tobą w jednym namiocie... za bardzo chrapiesz
baranek - wzmocnij mięśnie grzbietu i krzyża - pomoże A poza tym, są teraz takie duże komorowe materace z welurową poszewką. Wygodne jak diabli, można dobrać rozmiar do wielkości wymiot... namiotu, znaczy się...
Matrim, no bez przesady... Na Jaćkonie byliście po prostu zbyt trzeźwi i stąd ta nieśmiałość
Kasiek - chyba już gdzieś widziałem te zdjęcia... Fajne tereny, ale mnie ta zbytnia cywilizacja i zielona woda ździebko zniechęcają Ale jak masz tam takie znajomości, to popytaj się, czy mają wolne terminy na 24-31.07 i jakie by były koszta pobytu. Podejrzewam, że cała nasza radosna banda nie dostałaby takiego "rabatu" jak Ty
Witchma - 14 Stycznia 2011, 14:59
ilcattivo13, a o północy zmieniam się w człowieka...
ilcattivo13 - 14 Stycznia 2011, 15:01
Witchma napisał/a | ilcattivo13, a o północy zmieniam się w człowieka... |
tak straszyć... zaprawdę serca nie masz
Kasiek - 16 Stycznia 2011, 19:45
Hubert, zniżki na śluzę ok, wystarczy, że przywiozę śluzowemu pół litra, bo fajnie się z nim pije A cała cywilizacja to jedna karczma nad jeziorem
(http://www.karczmastarozyn.pl/). Chwalą się noclegami za 50 zł/os , a niedaleko jest pole namiotowe ( w prostej linii ok 15 m, ale przez płytką wodę, na około trochę więcej, jakieś 5 min piechotką). Mogę zadzwonić i zapytać ile by spuścili z ceny jakbyśmy wzięli więcej pokoików i z wyżywieniem np. (jedzenie mieli bardzo smaczne, a porcje takie, że z siostrą obiad na pół brałyśmy). Dookoła lasy i zero cywilizacji właśnie. Woda całkiem czysta tam była, zdjęcia zdjęciami, mój aparat robi dużo złych rzeczy z kolorami.
Marcin mówi, żeby jeszcze jego wpisać. I jak on jest to mówi, że obowiązkowo wycieczka do Druskiennik do Aquaparku. Rewelacyjne miasteczko, rewelacyjne ichnie piwo, świetny park wodny za przystępną cenę. W każdym razie my byśmy jednego dnia wyskoczyli i mamy 3 miejsca w samochodzie
ilcattivo13 - 17 Stycznia 2011, 13:56
Ostatnio ludzie narzekają na ten aquapark - zbyt dużo turystów się przewaliło i cały obiekt nadaje się już tylko do remontu (brat siedzi koło mnie, czyta to co napisałem i mówi, że ten aquapark to "syf i nędza" ). Nie wiem, czy nie fajniej byłoby wybrać się do Tarzaniji pod Alitusem... Ale to jeszcze można ustalić sobie później.
Co do ceny, tu gdzie byliśmy na Sylwestrze cena była o 10 pln/osobę niższa, mają trzy łódki, dużą saunę i krajobrazy takie, że dech zapiera. A jeśli chodzi o kajaki, to można sobie na jeden dzień podskoczyć do Gawrych Rudy, wynająć kajaki na cały dzień i zrobić wyprawę po Wigrach, albo jednodniowy spływ Rospudą/Czarną Hańczą
Kasiek - 17 Stycznia 2011, 14:37
Dlatego mówię, że mogę zadzwonić i zapytać, moze się uda. Podrzuć mi ilość osób, zadzwonię.
A aquapark w lipcu był zarąbisty i wcale nie syfiasty
Jedenastka - 17 Stycznia 2011, 15:58
Wygląda na fajne miejsce.
Aquaparki mają plusy dodatnie i plusy ujemne. W sierpniu ubiegłego roku testowałam Baseny Termalne w Bukowinie Tatrzańskiej ( http://www.termabukowina.pl/ ).
Nowe i czyste ale ludzi taki tłum, że poszłam tylko raz.
ilcattivo13 - 17 Stycznia 2011, 21:44
Kasiek - a teraz im płytki na schodach odpadają i w ogóle Może zrobią jakiś remocik przed sezonem. Na pewno będę monitorował tę kwestię
Co do ilości, to podejrzewam, że zbierzemy pewnie z 25 - 30 osób. Skoro na Sylwestra zjechało się nas 15 osób, to latem, kiedy ludzie mają zaplanowane urlopy i brak świątecznych wydatków na karku, będzie nas na 103249% więcej Dużo więcej. Stąd też pytanie o możliwość rozbicia namiotów.
Jedenastka napisał/a | ...ale ludzi taki tłum, że poszłam tylko raz |
o to też mi chodzi. Nie cierpię siedzieć/bawić się/odpoczywać w tłumie, zwłaszcza latem. Dlatego (m.in.) latem nie jeżdżę nad morze, a jak wybieram się na urlop nad jeziorami, to zawsze staram się jechać w dzicz. Bo o odpoczynek w dziczy jest z roku na rok coraz trudniej...
Witchma - 17 Stycznia 2011, 21:48
Wszystkimi kończynami popieram chęć uniknięcia tłumu
ilcattivo13 - 17 Stycznia 2011, 22:17
ufff... nie jestem sam
Jedenastka - 17 Stycznia 2011, 22:21
W Bukowinie nie ma nakazu używania czepków. Te kobietki wynurzające się jak wodniki z głębi basenowych. Z włosami przylepionymi do ramion... Bleee...
ketyow - 18 Stycznia 2011, 08:22
Dla mnie to absurd z tymi czepkami, wkurza toto że szok. Jakby nie wystarczyły dobrze spięte włosy. W następnym semestrze mam basen, hurra... Mało tego, jeszcze obcisłych gaci wymagają. Tfu!
feralny por. - 18 Stycznia 2011, 08:27
Jak moża wymagać obcisłych gaci, to nie rozumiem.
baranek - 18 Stycznia 2011, 08:33
na basenach najlepsi są łysi faceci w czepkach z obficie owłosionymi plecami. paranoja. znaczy faceci mają te plecy, nie czepki.
|
|
|