To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Pobili :(

Chal-Chenet - 27 Kwietnia 2010, 09:57

O Ambioryksa.
illianna - 27 Kwietnia 2010, 09:58

aha... no to w ogóle o czym tu pisać?
Kruk Siwy - 27 Kwietnia 2010, 09:59

No cóż może o tym że troll biega sobie radośnie parskając głupotą jak g... i niektórzy mogą już być tym znużeni.
Kai - 27 Kwietnia 2010, 09:59

Adanedhel, to nie jest dobry pomysł. Pomyśl o ludziach, których lubisz czytać, a oni Ciebie.
Gwynhwar - 27 Kwietnia 2010, 10:03

Wróć! Skoro ja zacisnęłam zęby Ty też możesz...
Kto mi niedawno mówił, że debili się olewa?

illianna - 27 Kwietnia 2010, 10:06

Kruk Siwy, tak, domyślam się, ale pewnie jak zwykle ignorowanie aż do skutku jest najlepszym wyjściem, skoro inne metody widać nie działają
Kruk Siwy - 27 Kwietnia 2010, 10:08

illianna, kiedy część ludzi zdawało by się rozsądnych w najlepsze sobie gawędzi z trollem. On zanieczyszcza atmosferę a oni mu głasku, głasku... Nie sam troll ale to coś dziwnego co się wokół niego wytworzyło jest nieznośne.
dalambert - 27 Kwietnia 2010, 10:09

illianna, poświęć się dla forum i postaw fachową diagnozę temu pipciusiowi, że niedojrzały emocjonalnie to widać gołym okiem, ale czy tylko :?:
illianna - 27 Kwietnia 2010, 10:10

Kruk Siwy, ale to tak zwykle przebiega, czyli standard, zawsze jest grupa popierająca trola, niestety...
dalambert, chyba mam lepsze rozrywki na dziś :mrgreen:

Kruk Siwy - 27 Kwietnia 2010, 10:17

Może rzeczywiście już czas nieco odpocząć od forum.
Rafał - 27 Kwietnia 2010, 10:20

Kurna, no dajcie w końcu ten przycisk "ignoruj użytkownika".
Martva - 27 Kwietnia 2010, 10:22

To jest bardziej szturchanie kijkiem i patrzenie jak zareaguje niz popieranie, tak sądzę :)

Mroczny kwiatuszku, na rany Bogini, ignoruj buraka. Wiem że jest trudno, ale czasem trzeba.

Chal-Chenet - 27 Kwietnia 2010, 10:24

Rafał napisał/a
Kurna, no dajcie w końcu ten przycisk ignoruj użytkownika.

O, to to.

Ozzborn - 27 Kwietnia 2010, 10:36

To co krucjata? :twisted:
Ambioryks - 27 Kwietnia 2010, 10:39

Adanedhel napisał/a
Dość imbecyla, który obrzuci kogoś *beep*

Nie sądzisz, że to niegrzeczne? Zwłaszcza że nie napisałeś, kto i kogo obrzuca *beep*?
Kruk Siwy napisał/a
o tym że troll biega sobie radośnie parskając głupotą jak g...

Skąd wiesz, co jest radosnym bieganiem i parskaniem głupotą jak g...? Bardzo łatwo przychodzi ci ocenianie ludzi. Obrażanie ich również.
Nic o mnie nie wiesz. Wyciągasz jakieś wnioski z kosmosu na mój temat.

Napisz mi chociaż, którego z użytkowników tego forum obraziłem?

Skaczesz po mnie jak po łysej kobyle. Mimo że nigdy cię nie obraziłem. Masz jakiś uraz do mnie, czy co?

hrabek - 27 Kwietnia 2010, 10:42

Czyjakolwiek następna personalna wycieczka skończy się ostrzeżeniem! Wyzywanie innych forumowiczów nie będzie tolerowane.
ilcattivo13 - 27 Kwietnia 2010, 14:01

ADI, WRÓĆ!
Lynx - 27 Kwietnia 2010, 14:21

Ambioryks, mnie obraziłeś. Dyskusji nie będzie, wracam do dalszego ignorowania twojej osoby. Na priv też.
Zgaga - 27 Kwietnia 2010, 16:48

Mroczny Kwiatuszku, nie wygłupiaj się.
mBiko - 27 Kwietnia 2010, 20:18

Adanedhel, rozumiem, acz nie popieram.

Nie możemy pozwolić wyrugować się z miejsca, które współtworzymy. Twoje odejście z forum odczujemy zarówno jako nieobecność ciekawego dyskutanta, jak i stratę w sensie czysto towarzyskim.

Mam nadzieję, że wkrótce zobaczymy się tutaj znowu.

shenra - 27 Kwietnia 2010, 20:27

Adi, wróć :cry:
ketyow - 27 Kwietnia 2010, 20:33

No teraz jak Ambioryksa nie ma, chyba problem z głowy.
agnieszka_ask - 27 Kwietnia 2010, 20:57

hrabek napisał/a
Czyjakolwiek następna personalna wycieczka skończy się ostrzeżeniem! Wyzywanie innych forumowiczów nie będzie tolerowane.

jako mamusia rocznego dziecka podzielę się z Tobą swoim doświadczeniem: nie wystarczy grozić paluszkiem, ale wystarczy być konsekwentnym. tego, z całym szacunkiem, Wam modom brakuje.

gorat - 27 Kwietnia 2010, 21:07

Chcesz traktować użytkowników jak dzieci, pardon - niemowlęta?
dzejes - 27 Kwietnia 2010, 21:12

agnieszka_ask napisał/a
jako mamusia rocznego dziecka...

Niezłe porównanie ;)

agnieszka_ask - 27 Kwietnia 2010, 21:23

gorat napisał/a
Chcesz traktować użytkowników jak dzieci, pardon - niemowlęta?

tak. pewne metody są ponadczasowe i działają na każdego.

dzejes napisał/a
Niezłe porównanie ;)

no wiesz, mogłabym o szarpaniu za włosy, biciu łopatką po głowie, zabieraniu swoich zabawek i odejściu do innej piaskownicy, bo jakiś nadpobudliwy wszystkich popycha i burzy im zamki z piasku. tylko po co? mój synek był akuratnie pod ręką ;)

gorat - 27 Kwietnia 2010, 21:25

Gwoli ścisłości - ten nadpobudliwy własne zamki stawiał. W poprzek chodnika.
agnieszka_ask - 27 Kwietnia 2010, 21:29

aha. szkoda tylko, że tylu wartościowych użytkowników postanowiło więcej nie psuć sobie nerwów na tym forum. bo niby w imię czego?
hrabek - 27 Kwietnia 2010, 22:53

agnieszka_ask napisał/a
jako mamusia rocznego dziecka podzielę się z Tobą swoim doświadczeniem: nie wystarczy grozić paluszkiem, ale wystarczy być konsekwentnym. tego, z całym szacunkiem, Wam modom brakuje.

Jako ojciec czteroletniego dziecka, a także od 8 lat przyszywany ojciec aktualnie siedemnastolatki zgadzam się z Tobą odnośnie wychowania rocznych dzieci, aczkolwiek dostrzegam także różnicę między dorosłymi, a dziećmi. I nie zawsze te same metody skutkują, czasami trzeba użyć innych.
Za pogrożeniem palcem poszłyby reperkusje, ale jak widzisz, dyskutanci się uspokoili i takowe nie były potrzebne.

agnieszka_ask - 27 Kwietnia 2010, 23:02

a co z konsekwencją? obiecanki - cacanki panie tato, a kary niet.

Partner forum