To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Najnowszy numer - Kiedy nowy/kolejny numer SF?

Margot - 24 Października 2005, 08:10

Nowy numer już dziś w Twierdzy i jutro w innych miejscach! Znaczy, do D-Day został już tylko:

1...

:mrgreen:

A dla mnie, to już DZIŚ! W samo południe! :D :D:D

NURS - 24 Października 2005, 10:08

Blondyna
NURS - 24 Października 2005, 10:51

Margot, nie biegnij do golczyka od razu. Paczka dojdzie do niego dzisiaj, ale nie mogę ci powiedziec o której, lepiej podjedź póxniej, on jest uprzedzony, ze go nawiedzisz.
Margot - 24 Października 2005, 11:14

Nie martw się, NURSie, ja tak podskakuję z niecierpliwości :mrgreen:
Będę dopiero ok. 16.00 w Rynku.
Ale i tak nie mogę się doczekać :mrgreen:

Godzilla - 24 Października 2005, 13:19

Jeden. One. Eins. Jek'. Wahid. Odin.

Bo ja jestem nierasowa. Precz z rasizmem.

Rtęć wylazła z termometru i chodzi po ścianie.

Pako - 24 Października 2005, 15:20

Jeden... jeden... 1... I...<niezrozumiały krzaczek chiński>... <niezrozumiały krzaczek jpoński>... ;)
Dunadan - 24 Października 2005, 21:07

Iskry :)
"robiłem dla nich Spinrada" - coto znaczy?

NURS - 24 Października 2005, 22:17

Że tłumaczyłem dla nich teksty do zeszytu Spinrada:-)
wiem, wszędzie mnie pełno:-)

cauchy - 25 Października 2005, 04:42

Będę pierwszy.
Pozostało dni: null
Czyli można lecieć do kiosku. Albo z niecierpliwością wypatrywać listonosza (prenumeratorzy).

PS Co bardziej niecierpliwi pewnie jeszcze dziś zaczną odliczanie do kolejnego numeru, prawda Margot? ;)

NURS - 25 Października 2005, 09:53

Obawiam się, że z woli miłościwie nam drukujacej drukarni dziełowej dzisiaj dopiero transport idzie do Wa-wy.
Zatem mamy piekny falstart:-(

hrabek - 25 Października 2005, 10:03

A w innym temacie przed chwila przepieknym slaskim mowiles, ze poszlo i nawet kwity masz na to? Jak wiec to jest?
Mara - 25 Października 2005, 10:23

NURS napisał/a

Jak zwykle ;-)

Romek P. - 25 Października 2005, 10:24

NURS napisał/a
Obawiam się, że z woli miłościwie nam drukujacej drukarni dziełowej dzisiaj dopiero transport idzie do Wa-wy.

Może mają opóźnienie, bo drukowali ducksony, którymi trzeba płacić od stycznia? :D

NURS - 25 Października 2005, 11:09

count napisał/a
A w innym temacie przed chwila przepieknym slaskim mowiles, ze poszlo i nawet kwity masz na to? Jak wiec to jest?

Napisałem, że oni mają:-) Tak gwoli ścisłości. Ale po sprawdzeniu okazało się, że to kwitungi na prenumeratę. która poszła w nocy z niedzieli na poniedziałek, zatem jutro powinna już być dostarczana.
Pismo wychodzi dzisiaj z drukarni - ok 12 pierwsza paczka będzie pod plafonem. Istnieje spora szansa, żeby jutro było w kioskach w Wa-wie. nie mam wpływu na to, jak jest redystrybuowane w sieciach, ale to zazwyczaj kwestia 48 godzin.
Niestety nie wszystko jest w moich rękach, moge wam zaręczyć, że tym razem drukarz dostał materiały na conajmniej tydzień przed terminem, który sam sobie wyznaczył.

NURS - 25 Października 2005, 11:10

Mara napisał/a
NURS napisał/a

Jak zwykle ;-)

Mem droga pani, mem. co znaczy jak zwykle? Na 50 numerów ile było spóźnionych?:-)

mawete - 25 Października 2005, 11:23

Ja też czekam... Już patrzyłem jak się wyrwac z domu - dziecko mam chore - do kiosku, ale jak nie ma to jeszcze poczekam. Cieszę się, że wychodzi, bo słyszałem różne niemiłe pogłoski...
hrabek - 25 Października 2005, 11:23

Najbardziej spozniony byl pierwszy - o jakies 10 lat. A wszystkie nastepne sa konsekwencja tamtego spoznienia ;D
NURS - 25 Października 2005, 11:25

Wiem, widziałem, panie z Kolportera i Ruchu wprowadziły cię w błąd, ale one niedoinformowane, jak kiedyś Gierek:-)
Postaram się na forum i na stronie umieszczać dokładne dane, jak sobie radzą z kolportażem firmy.

mawete - 25 Października 2005, 11:28

NURS: to co strzelac?
NURS - 25 Października 2005, 12:40

Zabijesz, to juz nic nie powiedzą:-)
flage zmień, falgę zmień, flagę zmień:-)

mawete - 25 Października 2005, 13:31

NURS napisał/a

flage zmień, falgę zmień, flagę zmień:-)

Ale ta mi się podoba :D szkoda, że nie ma takiej z trupią czaszką....

NURS - 25 Października 2005, 14:27

Zrób, to bedzie:-) Aczkowliek zaraz zjawi sie ludzkie pogotowie (to nie literowka:-) i może byc po krzyku.
mawete - 25 Października 2005, 14:53

Ale nie ma takiego kraju... A ta moja flaga to jest tzw. "gruba kreska"
Pako - 25 Października 2005, 15:18

Wiedziałem, zę z flagami będą problemy ;)
A co do numeru.. myślałem, że mój kiosk jeszcze nie dostał, a okazuje się, że nigdzie jeszcze nie ma :) Też fajnie ;)

NURS - 25 Października 2005, 15:25

W Twierdzy juz jest. Mam cynk od sprzedawcy:-)
Czyli nie do końca skusiłem!

Pako - 25 Października 2005, 15:38

No.. co racja to racja -po części terminem trafiłeś ;) Szkoda, że tylko do jednego miejsca ;)
Zobaczymy, kiedy będzie u mnie.
BTW, gdzieś pisałeś, ż e wniektórych kioskach pewnie się n ie pojawi: chodziło o jaką sieć kioksów, że jeszcze raz zapytam?

NURS - 25 Października 2005, 15:39

Częśc Relayów obsługiwanych przez HDS - głównie dworce
Pako - 25 Października 2005, 15:51

Damn.. i tego się obawiałem - najlepszy kiosk, od jakiego mam dostęp. Chyba będe musiał brata do empiku pogonić, albo poszukać normalnie na mieście. Jakoś się zrobi.
NURS - 25 Października 2005, 18:28

Nie wiem, gdzie lezy Lubomia, ale nie wszystkie Relaye beda odcięte.
Dunadan - 25 Października 2005, 19:55

Ja byłęm w 7 punktach w wawie w tym w 5 Kolporterach. Już miałęm włączyć [Killing mode] ale NURS znowu się wytłumaczył :P

Partner forum