To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)

mawete - 25 Października 2005, 11:28

Pojawiłem się i ja :D Witam wszystkich :D Już uszłyszałem, że jestem dezerterem... :mrgreen:
Mara - 25 Października 2005, 11:35

Pod ścianę i rozstrzelać!
A poza tym, to witamy ;-)

mawete - 25 Października 2005, 11:44

Już kilku próbowało... kiepsko im poszło... :D
Argael - 25 Października 2005, 12:13

Zaraz rozstrzelać... A nie można by, jak przystało na cywilizowanego człowieka, uciąć to i owo?
Służę swoim narzędziem.
Ale i tak witam wszystkich nowych i starych.

NURS - 25 Października 2005, 12:16

Well, jak stąd sobie pójdziesz, kiedyś, o ile wogóle, to dostaniesz kanapki na droge i ciepłe słowo. Świat jest wolny, mawete, ty jestes wolny, twoje prawo przyjść i wyjść.
kruczywiatr - 25 Października 2005, 13:00

To tutaj biją? W pojedynkę nie dacie mi rady. Kupą, mości panowie, kupą :D

Co by tu o sobie, hmm...? Wszystko jest w linku podpisującym moje posty, po co strzępić język po próżnicy.
Czuje się nieco jak oblatywacz, bo pisane mi będzie teraz szybować między dwoma (konkurencyjnymi) forami hi hi hi

mawete - 25 Października 2005, 13:02

Ale ja nie chcę sobie iśc... "Tu mi ciepło, tu mi dobrze, tu się bedę rozmażał..." no chyba że juz mnie macie dośc... :D
NURS - 25 Października 2005, 13:39

Kiedyś, o ile w ogóle, tak tam stało, że cycat przytroczę:-) nikt nikogo z Babylonu 2005 nie wygania.
A pupa nie będziemyw gości rzucali (kruczywiatr)! To obrzydliwe!:-)

sulka - 25 Października 2005, 15:16

To i ja sie przywitam. Czesc wszystkim.

Generalnie jestem lurkerem (brzmi prawie jak jakas obraza :wink: ), 5 lat lurkowania na syffie i innych takich... ale od razu uprzedzam, jesli bede mial cos ciekawego do powiedzenia to sie wypowiem. :P

I pare slow do NURSa: NARESZCIE!!!!! Jest forum, 'bezposredni' kontakt z redakcja i innymi zainteresowanymi osobnikami, i wreszcie na biezaco wiadomo co sie tam w tej szanownej redakcji wyprawia :P Pomysl przedniej masci, tak trzymac!

Na razie tyle. Over and out.

kruczywiatr - 25 Października 2005, 15:18

NURS, a to twoja fotka na okładce? Bo ja bym chciał, żeby mnie taka łuczniczka opatrywała po walce 8)
NURS - 25 Października 2005, 15:28

Znaczy jak? Że niby w sukienkach czodzę?:-)
NURS - 25 Października 2005, 15:30

sulka napisał/a
To i ja sie przywitam. Czesc wszystkim.

Generalnie jestem lurkerem (brzmi prawie jak jakas obraza :wink: ), 5 lat lurkowania na syffie i innych takich... ale od razu uprzedzam, jesli bede mial cos ciekawego do powiedzenia to sie wypowiem. :P

I pare slow do NURSa: NARESZCIE!!!!! Jest forum, 'bezposredni' kontakt z redakcja i innymi zainteresowanymi osobnikami, i wreszcie na biezaco wiadomo co sie tam w tej szanownej redakcji wyprawia :P Pomysl przedniej masci, tak trzymac!

Na razie tyle. Over and out.

sie ma , kostuszka.
Nareszcie, bo i to moja firma w końcu od początku do końca. i moge dumnie powiedzieć, parafrazując mało znaczącego królika: Redakcja to ja!:-)

Pako - 25 Października 2005, 16:15

Witam i ja wszystkich! Fajnie tu, nikt odchodzić chyyba nie będzie chciał ;)
kruczywiatr - 25 Października 2005, 18:33

Cytat
Znaczy jak? Że niby w sukienkach czodzę?Smile

Tego nie wiem, NURS. Ostatnio oglądałem film o czarnoskórym chemiku (w tej roli Samuel Jackson), który paradował w szkockiej spódniczce. Nawet narrator pod koniec filmu wyraził swoje szczere zdziwienie, zaintrygowany takim zachowaniem :D Więc, jak widzisz, nie ma się czego wstydzić 8)

Logan - 25 Października 2005, 19:10

Serdecznie witam wszystkich. Życzę miłej zabawy.

Przy okazji nowoprzybyłym przypominam: nadużywanie flag państwowych karane będzie z całą surowością. Palcem wytykał nie będę, ale Lublin nie leży w Botswanie.

NURS - 25 Października 2005, 19:27

kruczywiatr napisał/a
Cytat
Znaczy jak? Że niby w sukienkach czodzę?Smile

Tego nie wiem, NURS. Ostatnio oglądałem film o czarnoskórym chemiku (w tej roli Samuel Jackson), który paradował w szkockiej spódniczce. Nawet narrator pod koniec filmu wyraził swoje szczere zdziwienie, zaintrygowany takim zachowaniem :D Więc, jak widzisz, nie ma się czego wstydzić 8)

Kilt to nie sukienka, raczej spódnica:-)
W takim razie to nie moje zdjęcie:-) Miało pasowac do filmu numeru, tekstu Packa i jeszcze czegoś. Ponoc pasuje.

mawete - 25 Października 2005, 20:54

Logan napisał/a
... Palcem wytykał nie będę, ale Lublin nie leży w Botswanie.

Nie ma opcji "Kaczogród" ani "Państwo kaczyńscy"... jak będzie to zmienię.... Poza tym ta flaga nie spełnia wymogu odpowiednich rozmiarów by byc uważana za flagę państwową.... :D

Logan - 25 Października 2005, 21:41

Ujmę to tak - moderator prosi tylko raz. Potem sięga po środki przymusu.

Zmień flagę.

Zaraz dodam to do zasad.

NURS - 25 Października 2005, 22:17

mawete napisał/a
Logan napisał/a
... Palcem wytykał nie będę, ale Lublin nie leży w Botswanie.

Nie ma opcji Kaczogród ani Państwo kaczyńscy... jak będzie to zmienię.... Poza tym ta flaga nie spełnia wymogu odpowiednich rozmiarów by byc uważana za flagę państwową.... :D

Jest, a co ja mam?

Gustaw G.Garuga - 26 Października 2005, 01:28

Logan napisał/a
Przy okazji nowoprzybyłym przypominam: nadużywanie flag państwowych karane będzie z całą surowością. Palcem wytykał nie będę, ale Lublin nie leży w Botswanie.

Szczerze, to flagi na tym forum są trochę "na wyrost". Mają sens, jeżeli forum jest z założenia miedzynarodowe (a więc raczej anglojęzyczne) i gości ludzi z całego świata. Tak jak jest, na forum zarejestrowanych jest licząc na oko jakieś 99% Polaków, więc flaga Botswany w ogóle nie powinna być w opcjach - już lepiej godła miast wojewódzkich, przynajmniej miałyby sens. Howgh.

sulka - 26 Października 2005, 10:05

A propos herbow miast:
http://herbymiast.w.interia.pl/

Ja wiem, ze to troche roboty powyciagac kazdy herb i przeformatowac do odpowiedniej wielkosci, ale jak faaajnie by bylo 8) , i sa tam nie tylko miasta wojewodzkie :D

Loganie, jesli jest to mozliwe przy zachowaniu proporcji i orientacji herbu, to by bylo naprawde niezle. A jakby forumowicze troche pomogli, to mozna by sie robota podzielic i powyciagac wszystkie. Ja ze swojej strony znajde chwile czasu, zeby troche z tym pomoc, ale sam nie dam rady ze wszystkim :twisted:

Dochodzi jeszcze sprawa praw autorskich, ale w sumie herb to herb, dobro dostepne publicznie, no sam nie wiem... Niech sie ktos madrzejszy wypowie...

Gustaw G.Garuga - 26 Października 2005, 10:30

Ja jestem za! (zwłaszcza, że pierwszy na to wpadłem :lol: ) Na stronie, do której link podałeś, nie ma nic o prawach autorskich twórcy strony, a więc w sumie to nie widzę przeszkód prawnych, no, ale prawnikiem nie jestem (za to znam jednego, ale on zamiast prawem, poezją się zajmuje).
Haletha - 26 Października 2005, 10:40

Dzień dobry, jestem okrągło-osiemdziesiątym zarejestrowanym tu użytkownikiem. Nie wygrałam czegoś przypadkiem?;-)
Dunadan - 26 Października 2005, 10:47

O Koleżanka po fachu :) witamy, jeśli chodzi o nagrody to chyba trzeba się do NURSa zwracać, on je rozdaje. Ale wiesz, gdybyś była setna albo tysięczna...

Co do Herbów - jestem za :)

Haletha - 26 Października 2005, 10:56

Dunadan napisał/a
Ale wiesz, gdybyś była setna albo tysięczna...

Poczekam trochę, po czym zarejestruję się jeszcze raz;P

Dunadan napisał/a

A gdzie przyznają?;-))

Dunadan - 26 Października 2005, 10:58

A to było tylko nawiązanie do wcześniejszych postów coby można było herb swego miasta wrzucić na forum. Jeszcze wczoraj pod twoim avaterem znalazłabyś flagę, teraz zostały usunięte i ktoś powiedział że można by herby miast wrzucić. IMHO ciekawy i oryginalny pomysł...
Romek P. - 26 Października 2005, 11:01

Haletha napisał/a
Dzień dobry, jestem okrągło-osiemdziesiątym zarejestrowanym tu użytkownikiem. Nie wygrałam czegoś przypadkiem?;-)

Hej, witaj!
Gołąbka nie, ale... w Katowicach jest jedna słynna Żaba, może więc NURS zacznie wręczać te zacne stworzonka? :P
Swoją drogą, to była fajna odzywka: "Hallo, tu Żaba-80, słyszysz mnie?" :D :D :D

NURS - 26 Października 2005, 11:08

Romku, a ty znowu o całowaniu, wstydź się:-)
witam wszystkich nowo przybyłych. Płasze zostawcie w przedpokoju. Żarcie i picie w salone, widoki na balkonach a łazienka wiecie gdzie - u sąsiada:-)

mawete - 26 Października 2005, 11:39

Dunadan napisał/a

Herby!... genialny pomysł!... a co z bezherbowymi? To jest problem...

sulka - 26 Października 2005, 11:45

mawete napisał/a
Dunadan napisał/a

Herby!... genialny pomysł!... a co z bezherbowymi? To jest problem...

tzn? Ja bym wybral herb najblizszego wiekszego miasta, albo miasta z ktorym sie jakos utozsamiam...

Partner forum