Ludzie z tamtej strony świata - Andrzej Ziemiański
Margot - 21 Listopada 2005, 13:14
Och, to po prostu zwykła babska ciekawość
No, cóż, przekonam się w czwartek, jak deklaracje mają się do praktyki, hyhy!
NURS - 21 Listopada 2005, 21:45
Przymus z lekka AZeta, do powrotu na forum! Odmów udziału, jakby co:-) Niech się w mniejszości seksualne wpuszczą:-)
Margot - 21 Listopada 2005, 22:13
Się jakąś strategię opracuje... Żeby zmusić.
Może go po prostu ogłuszę i przyciągnę na forum?
Pako - 22 Listopada 2005, 16:41
Dotargaj go, przymuś do nauki obsługi forum, przywiąż do krzesła i zostaw
Romek P. - 22 Listopada 2005, 17:43
Pako napisał/a | Dotargaj go, przymuś do nauki obsługi forum, przywiąż do krzesła i zostaw |
No co ty, Pako, wtedy umrze z głodu bidok lepiej mu laptopa wszczepić na stale
Ika - 23 Listopada 2005, 08:55
Z jakiego głodu? :) Fakt, że AZ nie jada jest przecież ogólnie znany.
Margo, wiąż bez obaw :)))
Keiran - 23 Listopada 2005, 09:11
No, a jak bedzie pisal? Trzeba jeszcze jakiegos biochipa do mozgu
Margot - 23 Listopada 2005, 14:08
Zrobimy tak:
1. po robocie wykonanej zbiorowo w czwartek, kiedy AZ się zmęczy => ogłuszę i zbiorowym wysiłkiem (rzeczona praca zespołowa) przywiążę do krzesła. Jedną rękę zostawię wolną. W zasięgu ręki postawię laptopa z myszą podłączoną na kabelku, żeby się, biedak z touchpadem nie męczył.
2. poza zasięgiem ręki, ale za to w zasięgu wzroku postawię nagrodę => umowa będzie taka: pisze na forum, dostaje trochę nagrody - nie pisze, może sobie na nagrodę popatrzeć i powzdychać.
3. zastosuję czynnik motywacyjny w postaci bezpośredniego przymusu => lufa przy skroni powinna okazać się argumentem jak najbardziej ważkim. I nie będzie w niej naboju za 3,60 zł, tylko jakiś tańszy i gorszy, w razie konieczności zastosowania rzeczonego przymusu - będzie to przymus bardziej bolesny.
4. żarcia nie będzie => żarcie jest dla mięczaków.
5. w przypadku nieskuteczności zastosowania wymienionych środków perswazyjnych => zastosuję plan B
Dunadan - 23 Listopada 2005, 21:41
ad2) jaka to bedzie nagroda?
ad5) plan B?
NURS - 23 Listopada 2005, 21:43
Ciekawość to pierwszy stopień do piekła
Dunadan - 23 Listopada 2005, 21:45
NURS już ci mówiłę - ciekawość to pierwszy stopień do WIEDZY. A ze przy okazji do piekła...
Margot - 24 Listopada 2005, 04:47
Dunadan napisał/a | ad2) jaka to bedzie nagroda? |
Nagroda będzie taka, jakiej Andrzej Ziemiański pragnie.
Dunadan napisał/a | ad5) plan B? |
Uwierz mi, nie chcesz wiedzieć
Margot - 25 Listopada 2005, 09:21
Z przykrością muszę poinformować, że AZ w czwartek był nieobecny, wobec czego wszelkie plany niecne i jatkogenne zostają przełożone.
Ale co się odwlecze...
NURS - 25 Listopada 2005, 09:37
No i kąpiel diabli wzięli
Margot - 25 Listopada 2005, 09:49
NURS napisał/a | No i kąpiel diabli wzięli |
Czwartek przyjść musi, NURSie...
Keiran - 25 Listopada 2005, 10:26
Teraz bedzie sie bal, bo pewnie to czyta, ale nie za bardzo umie odpisac
McJohn - 25 Listopada 2005, 13:33
Pozwólcie, że się nieśmiało zapytam - co się stało z "Toy"? Wszedłem ostatnio na stronę Fabryki Słów, sprawdziłem i...nic. Nie ma żadnych informacji na ten temat.Książka po prostu zniknęła ze strony. Wyjdzie to? Czy nie wyjdzie? To jest pytanie...
gin - 25 Listopada 2005, 15:09
Keiran napisał/a | Teraz bedzie sie bal, bo pewnie to czyta, ale nie za bardzo umie odpisac |
O przepraszam! Odyzskałem nareszcie system - kolega mi go stawiał kilka dni... NIE O TYM MÓWIĘ, O CZYM MYŚLICIE, ZBOKOLE JEDNE! System mi stawiał. System!. A nie to co myślicie, bo od tego kobiety
Ale w jednym masz rację Keiran - -odpisuję patzrąc na klawiaturę bo9 nie widzę za dobrze maleńkich literek w oknie edycyjnym. A okularów mi okulista nie przepisał. Poszxedłem don niego oi powiedziałem, że mam satraszną wadę wzroku: widząc człowieka, a szczególnie kobietę, widzę ją osobliwie nagą. Nie chciał uwierzyć początkowo, ale jak mu opisałem jego pielęgniarkę... uwierzył.
Nie czytałem niczergo do dziś bo nie miałem systemu. No ale teraz Kaczyńscy u władzy, klerokomunizm, więc system odzyskałem.
NURS - 25 Listopada 2005, 15:13
Demokwacja, Andrzej, demokwacja Dawaj lepiej info co z Toy, bo juz parę pytań było. I na klub zaiwaniaj w czwartek, bo już ludzie bilety wykupili na to, co obiecałeś
McJohn - 25 Listopada 2005, 15:39
gin napisał/a | A okularów mi okulista nie przepisał. Poszxedłem don niego oi powiedziałem, że mam satraszną wadę wzroku: widząc człowieka, a szczególnie kobietę, widzę ją osobliwie nagą. Nie chciał uwierzyć początkowo, ale jak mu opisałem jego pielęgniarkę... uwierzył. |
Chciałbym mieć taką wadę;). Niestety, lekarz mówi tylko o pięciu dioptriach na minusie;). Książki mnie kiedyś wykończą...:)
Margot - 25 Listopada 2005, 16:40
Nie martw się McJohn, Andrzej też by chciał
Tłumacz mi się zaraz, Andrzeju, dlaczego wczoraj Cię nie było - przez Ciebie taki fajny plan mi się zmarnował!
sulka - 1 Grudnia 2005, 10:51
Zapowiedz TOY wrocila na stronie FS, ale niestety w dalszym ciagu bez daty wydania
Do tej pory w wiekszosci przypadkow w fabryce dzialala regula FIFO, ale w przypadku TOY chyba zmienili na FILO
mawete - 2 Grudnia 2005, 12:37
Cholera ja też na Toy czekam...
Dunadan - 3 Grudnia 2005, 00:34
Sulka - a można rozwinąć tajemnicze skróty?
Keiran - 3 Grudnia 2005, 19:05
FIFO - first in first out (kolejka)
FILO - first in last out (stos)
sulka - 4 Grudnia 2005, 20:42
Dokladnie tak
Ziuta - 4 Grudnia 2005, 21:22
Keiran napisał/a | FIFO - first in first out (kolejka)
FILO - first in last out (stos) |
Credo in Cormen omnipotentam, jak mawiają w moim liceum.
Żeby nie było zarzutu offtopowania, pytanie do GINa:
Skąd pomysł umieszczenia w "Legendzie" wątku Leśmiana? Doszedł przypadkiem, czy sam wątek muru został wymyślony na kanwie "Dziewcznyny"?
Iscariote - 11 Grudnia 2005, 13:08
Ja bym chciał wspomniec tutaj "Zapach szkła" Opowiadanie to bardzo mnie wciągnęło na poczatku ale potem w miare rozwijania sie akcji było coraz gorzej... Wciąż miałem uczucie że inaczej bym to rozwiązał. A autora swoja droga bardzo lubie i mam prawie wszystko co wydał u sieibe na półeczce z prozą fantastyczną... Co do Achai to jedyne co mi tam nie podobało to zakończenie. Autor przez dwa tomu budował świat, opisywał losy bohaterów i nagle w trzecim tomie wszystko tak szybko sie konczy. Wszyscy giną, Achaja zostaje królową, a epilog to juz masakra...
Rodion - 11 Grudnia 2005, 14:00
Coś mi się widzi, że będziemy moigli podziwiać ( oby), przygody Achaji i ziemców. Kiedy nie wiem, ale kwestia pozostaje otwarta.
Margot - 11 Grudnia 2005, 14:27
Rodion napisał/a | Coś mi się widzi, że będziemy moigli podziwiać ( oby), przygody Achaji i ziemców. Kiedy nie wiem, ale kwestia pozostaje otwarta. |
Oficjalnie AZ powiedział, że będzie cdn tysiąc lat później. I zaczynać się będzie od wynurzenia jakiejś łodzi podwodnej (mówił nawet, jak będzie brzmiało pierwsze zdanie, ale nie zapamiętałam, przyznaję...:()
|
|
|